Ω ΝΑΙ.
παιζω με μανία και αυταπαρνηση ΔΥΝΑΤΑ την κιθαρα μου καθως ηρθε το χαρμοσυνο νεο που περιμενω απ το 2006 (διαβολε, 15 χρονια σημαινει αυτο. ΔΙΑΒΟΛΕ!).
ΤΑΙΤΑ ΚΟΥΕ 2
πότε? μετα το 24, αλλά φρανκλυ, δε μας νοιαζει, αρκει να υπαρχωμε.
ποιος? ενα γερμανικο στουντιο (Grimlore games) που ανηκει στην THQ Nordic, πραγμα που κανει πιο σιγουρο ακομα οτι προκειται για το ταιτακουε2, αφου και το 1 το φτιασε η thq.
εισαι σιγουρος? 99,9%. προς το παρον το λενε προτζεκτ μινερβα, αλλά στο μικρο ντεσκρίπσο που δωσανε, μιλανε για πλασματα απο Greek, Persian and Egyptian mythology. σου θυμιζει κατι? θα τα δεις και στο λινκ.
τοτε γιατι τα γραφεις εσυ? επειδη μπορω ρε μπρο. α παγαινε, που θα με συγχυσεις πρωινιατικα. παλιάτσο.
εχωμε τα φραγκα? αμε. και ειναι και σιγουρα. η γερμανικη κυβερνηση δινει 2,6 μιλιονς. ξερω οτι δεν φτανουν ωλ δε γουει, αλλά ειναι πολυ καλο ξεκινημα. στη χειροτερη ας καμουνε κι ενα κικσταρτερ. 4-5 μιλιονς για πλακα, στο λεω Εγω.
ναι, αλλά τους ξερει η μανατους? κοιτα, η Grimlore εχει φτιασει βασικα το σπελφορς 3 απο μεγαλα παιχνιδια. διαβαζω οτι ηταν καλο, αλλά μπαγκφεστ. τι να σου πω? παντως αν θες να βοηθησεις, κανουν προσληψεις, προφανως για το tq2. (δοκιμασε την τυχη σου:
We are always interested to extend our team with passionate and highly skilled people. Please also feel free to reach out with a speculative application when there is no fitting…
grimloregames.com
)
εχεις κανα λινκ?
Alles deutet darauf hin, dass Titan Quest 2 kommt. Es gibt bereits ein erstes Concept Art und Infos zum mythologischen Setting.
www.gamestar.de
(αμα στο βγαζει γερμανικα, καμε γκουγκ τρανσλέι. ουτε αυτο μονος σου?)
σκρηνς? μονο μία εχω βρει. αλλά μου φτανει. κνωσος ρε φιλε, πωπωωωω, καλα που χω κοντα τα ζεβασοφτ.
tl/dr: o brother ειναι ΕΥΤΥΧΉΣ. (στο ητα ο τονος). ερχονται last epoch (καποια στιγμη δεν μπορει, θα βγει απο ΕΑ),
Achilles: Legends Untold, σε πιο βαρυ rpg ο άλαλοθ (ελπιζω πριν το 2040) και τωρα ΑΥΤΟ.
η ζωη ειναι ωραια.