Isometric action rpgs (aka κλικικλικι)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
ας γραψω κι εδω για αρχειακους λογους δυό κούβεντος για το sacred 2 ρημαστερ που ανακοινωθηκε χτες απο την thq nordic.
καπως απογοητευτικο το τρειλερ κι ο πολυς ο κοζμος στα φόρα λεει οτι θα προτιμουσε ρημαστε η ρημέικ του sacred 1. οι πιο "κακοί" (ή απλα ρεαλιστές) γραφουν οτι προτιμηθηκε το 2 γιατι υπαρχουν ηδη στο νεξους κομιουνιτυ φιξηζ που διορθωνουν πολλα μπαγκς και κρασηζ του παιχνιδιου, οποτε δεν θα ειναι πολυ κουραστικη δσουλεια το ρημαστερ του. οι πιο αισιοδοξοι οτι επειδη ειναι πρεκούλι το sacred 2 , θακολουθησει ρημαστε και του 1 αργοτερα...

οι πιο μερακληδες γραφουν οτι δεν πλησιαζουν ουτε με κονταρι του επι κοντω το ρημαστε, αν δεν υπαρχει μεσα η κουεστ και προφανως η κατσήν που εχει σχεση με τους Τυφλους Φρουρους (χαχα, απεφυγα τα σποιλερζ. οι Γεροντες Ξερουν, ωστοσο.)

το τρειλερ:

Εν τω μεταξυ με τρωει το χερι μου να παρω κοντα στα 6 ευρα το Achilles: Legends Untold. Το εχει κανεις να μου πει εντυπωσεις;;

Το έχω εγκατεστημένο στο Steam Deck εδώ και πάνω από έναν χρόνο. Το εικονίδιό του πολύ δυνατό. Όταν και αν πατήσω play, θα σου πω περισσότερα.

βγηκε χωρις τυμπανοκρουσιες (ουτε καν ρηληζ τρέιλε) το sacred 2 remaster. οκ, καταλαβαινει κανείς οτι δεν ειναι καλο πραμα αυτο.
μοστλυ νεγκατιβ ρηβιους στο στημ.
στην προσπαθεια τους να το φερουν κοντα στο κονσολοκοινο εχουν κανει δυνατές μαλακιες. βεβαια δε νομιζω να φταινε οι κονσολοπαιχτες (μην τα ριχνουμε ολα εκει) που μικρυνανε (γκλουπ!!!) το συνολικο χωρο του ινβ, ή βαλανε λιγοτερα σκιλ σλοτς η γουεπον σλοτς (γκλουπ και ξαναγκλουπ).

σχεδον τιποτα δεν εχει αλλαξει, περα απο καποιες καλυτερες (λενε οσοι το επαιξαν) ρυθμισεις στην καμερα και καποια αλλα σετινγκς, που το εκαναν πιο "σημερινο" οπτικα. α, κι αλλο γελοιο για μενα, που μ αρεζουν ηλιολουστα και "καθαρα" τα κλικλικια μου, δεν μπορεις ν απενεργοποιησεις τα γουεδερ εφεκτς. τι να πεις, να μαλωσεις τωρα?

οι περισοτεροι λενε οτι το παλιο σεικρντ 2 γκολντ μαζι με τα κομιουνιτυ πατσηζ ειναι λιγο καλυτερα απ το σημερινο ρημαστερ. οι ντεβς λενε ευθεως σ ενα ντεβλογκ που θα σου λινκαρω αμεσως, οτι χρησιμοποιησαν μεγαλα κομματια των cp. α, επισης ενας μπαρμπας (απ το ορτζιναλ ντεβ τημ προφανως) τηζαρει σ ενα κριντζυ βιντεο που δεν θα σε υποβαλλω στην θεαση του μελλοντικο sacred 3 μαλλον.

οι ρηβιουερς προφανως διχασμενοι οπως σε καθε ρημαστερ. οσοι ειναι κατω απο 25 και δεν εχουν παιξει το οριτζιναλ το βρισκουν καλουτσικο με περιεργα παλαιικά μεκανικς. οι βετερανοι κραζουν πολυ χειροτερα, μιας και ειναι χειροτερο απ το παλιο ακομα και το νεο ui και τα φοντς του (αυτα βλεπω ολουθε, δεν εχω δικη μου αποψη ακομα).

ενα τιμιο ρηβιου που βρηκα απο αγνωστο τυπά (το ρηβιου του c4g δεν μ αρεζε, κατι μου βρωμαγε, πολυ καλο το βρηκε, χωρις να λεει για τα πολλα ελαττωματα του...):

ωστοσο πουθενα δεν ηβρα απαντηση στην μονη ερωτηση που θα ειχα. τι γινεται με το ρησπων των οχτρων?? πολυ πιθανον να μην εχει δυστυχως αλλαξει κατι εκει, εφοσον πειραξαν μονο οπτικα το γκειμ.

εντιτ:

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:. ενταξει, μας κοροιδευουν.

υγ: ΝΑΙ, ανταν, η κουεστ και το λαιβ κατσην γνωστου συγκροτηματος ειναι μεσα στο γκειμ (ειναι και λογος αγορας για καποιους απ οτι γραφουν...)

Last edited:
Το πήρα επειδή δεν είχα digital το game. Μόνο κουτατο το είχα. Και παίζω αυτή τη στιγμή. Είμαι από αυτούς που δεν τον χάλασε ιδιαιτέρα το remaster αλλά σίγουρα θέλει patches.

καποιοι βετερανοι των ντιαμπλο 1 και 2 (τον σεφερ ξερω, ενα απ τ αδερφια που ιδρυσαν την μπλιζ νορθ και δημιουργησαν το διαβλο 1. μετα εφυγε κι εφτιασε την runic με τα torchlights...) εφτιαξαν την moonbeast προντάξο. ειχαν δειξει γκειμπλει, μπορει και να χε ποσταριστει και στο ρεηκουι, αλλά δεν ειχαν βρει ονομα και ροουντμαπ για το κειμ. σημερα ανακοινωσαν τιτλο: Darkhaven κι ερχεται και κικσταρτερ.

εννοειται οτι αξιζει το ενδιαφερον μας, αν και δεν μ αρεζουν (αναμενομενο) του συντηρητικου καπχοιοι νεωτεριζμοι που διαβαζω, οτι θα σκαβεις την γης και θα βγαινεις ξερω γω στο απεναντι ημισφαιριο, θ αλλαζεις την μορφολογια του εδαφους, θα στεγνωνεις λιμνες για να βρεις ντατζονς απο κατω κλπ.
τελος παντων, θα το παρακολουθουμε στενα.

αρθρο και ανάουνσμε τρέιλε:

κλικικλικι στην αγρια δυση?
πρωτη σκεψη: σολντ.
αλλά βλεποντας το τρειλε, κανω υποθεση οτι θα ναι wasd κι οχι κλικ του μουβ, οπότε το ενδιαφερον σχεδον μηδενιζεται.
ωστοσο η κοψά του ηρωος δινει βαν χελσινγκ βαιμπς, κατι θετικο στα χαρτια μου.
χοχο, τωρα που ειπα χαρτιά, εχει εναν ενδιαφεροντα μηχανιζμο με ποκερ και καρτες ταρώ το κειμ, που αξιζει μια ματια παραπανω.

The dark west τρειλε και ενα ντεβαπντέιτ για τα χαρτομουτρα:

κυκλοφορει σημερα το Dragonkin - The Banished. καλο φαινεται, ιδιαιτερα το σκιλ συστεμ και η δημιουργια/εξελιξη του χαμπ σου.
ας ωριμασει λιγουλακι και θα τσεκαριστει κι απο κοντα.

λωντς τρειλε και γενικη συνοψη - περιληψη του κειμ απο κλικλικά γιουτιούμπε:

Δείχνει ωραίο αλλά με έχασε λίγο στο "...a city to develop..." ρε γμτ. Ίδωμεν.

νομιζω ειχα ποσταρει ενα τρειλε για το Bylina, που κυκλοφορει αυριο.
εχει ενα περιεργο ενδιαφερον σετινγκ και βασιζεται σε slavic μυθους και φολκλορ οπως λεει η περιγραφη του.
δεν ειναι ακριβως κλικικλικι, ουτε αρπιγκι. αξον - αντβεντσουρ το χαρακτηριζουν οι ντεβς και δικαιως, αφου στο λωντς τρειλε ειδα μετα απο καμμια 30αρια χρονια σλαιντινγκ παζλ ρε φιλε. εντονα βαιμπς απο 90s αντβεντσου.

το κειμ θελει ακομα γυαλισμα και κανενα δυο τρια πατσακια, αλλά εχει μια παλαβομαρα γοητευτικοτατη.
στο μελλον σιγουρα θα παρει την ευκαιρια του.

κατα σειρα λωντς τρειλε, αστειο σορτ βιντεο και οι πρωτες ωρες γκειμπλει απο ραντομ γιουτιουμπε:

νεο τηζε τρειλε για το Dark West. εχω ξαναγραψει γι αυτο (στην ιδια σελιδα πιο πανω κιολας).
οκ, δυστυχως προς το παρον εχει μονο wasd κινηση (ωστοσο αλλαζουν αυτα, ακομα να φανταστεις δεν εχει μπει σε ερλι αξες..), αλλά δεν μπορω να αγνοησω τα εντονοτατα βικτορ βραν, ακομα και γκριμ ντων μπορω να σου πω, βαιμπς που βγαινουν απ το βιντεακι και τις σκρηνς.

εντονα στο ρανταρ, γιατι ειναι κατι που το περιμεναμε αιωνες (κλικικλικι στην αγρια δυση), οπότε θα του δωκωμε την ευκαιρια του, ανεξαρτητα απο πιθανα ελαττωματα. το πιο βαρυ ΑΤΟΠΗΜΑ το εχει ηδη αποφυγει. :cool::p

ss_ed24e706dcd982fb813662ff956cbf219e863d8c.1920x1080.jpg

υπαρχουν κλικλικια που θελω να παιξω, αλλά δεν δυναμαι. αυτο συμβαινει κατα 95% για 2 λογους.
- wasd και οχι κλικ του μουβ κινηση
- πολυ κοντινη (για τα γουστα μου) καμερα.

το Last Epoch αν και εχει καπως περιπλοκα συστηματα, το ορεγομουν διακαως. το φορτωσα κανα δυο φορες, προσπαθησα, αλλά η καμερα με επνιγε, τοσο κοντα μου φαινοταν.
και καπου εδω ερχεται ο φιλος που μ εχει σωσει απειρες φορες, ο νέξους, και μου προσφερει αυτο:

Camera Zoom

που οχι μονο σ αφηνει να παιξεις οσο θες με το ζουμαουτ, αλλά αν καταλαβαινω καλα, μεταξυ αλλων, αλλάζει και γωνια στην καμερα και την καρφωνεις (μποταααααακι, εδωωωω!!!!!) οπου θες....
και λες ρε γμτ, κοιτα τωρα, ενα πραγμα που το εχουν ζητησει πολλοι χρηστες (απ οτι ειδα στα φορα και στα ρεντιτ) να στο αρνειται ο σαδιστης ή ασχετος (ξερω γω, μπορει να παιζει κι αυτο) ντεβ κι ερχεται ενας ραντομ τυπος και στο προσφερει κι ειναι ενα 7kb αρχειακι, δηλαδη ειναι να τρελαινεσαι.

αυτα. επειδη βαργιεμαι να φτιασω ενα νεξου απρησιέισο θρεντ, δηλωνω απο δω οτι: νεξους, σ αγαπω παραφορα και αιωνίως.

μα γιατι εισαι σαδιστης νορσγκααα???
γραψε και την ημερομηνια κει χαμω για οποιον βαργιεται να δει το βιντεο...
(πλακα κανω. το ρουφηξα (μμμμμμ...) σε αργη κινηση κιολας για να απολαυσω τοπια, σκιλζ και να παρατεινω την αγωνια ο μαζοχας :p:cool:)

23/7/26

πανω που θα χουμε τελειωσει ρημαστε γκοθι και θα χει ληξει και το μουντιαλ. λαμπρό καλοκαιρι θα περασωμε.

αριστεροχειρομαλαχτης.gif

Δεν έχω παίξει καθόλου Grim Dawn αλλά για κάποιο λόγο το thumbnail τράβηξε την προσοχή μου.

Το έχω χρόνια στην wishlist μου. Δεν ήμουν ποτέ φαν του είδους, αλλά μου είχαν αρέσει θυμάμαι τα Titan Quest, Dungeon Siege 2 και Sacred.

Ίσως ήρθε η ώρα να δοκιμάσω το Grim Dawn. Το έχει και σε 80% έκπτωση στο στιμ μέχρι της 3 Ιουνίου.

@ebon page

ενα απλο βιντεακι απ τα πολλα στο γιουτιουμπ, που ισως σε βοηθησει να το αποφασισεις (ακομα περισοτερο, αν σ αρεσε το ταιταν κουεστ, οπως λες):

Back