By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!
πεστα ρε μπρο. φακ δη εντγκειμ, επιτελους. ναι ρε, θεμε campaign.
χωρια που οπως φαινεται απ τα κλιπακια που παιζουν στο βιντεο, ειναι φανερη μια zoom in -οποιηση των κλικικλικίων που εχει τους λογους της, που δεν συμεριζομαι ομως. βλεπεις ταιτα κουε και γκριμ ντων και sacred ακομακόμα και βλεπεις τα ντιαμπλα 4 και τα λαστ ήποκ κλπ και λες πως ειναι δυνατον να δυναμωνουν τα πισιά κι οι καρτες γραφικων και ολα και σε λιγο θα βλεπουμε μονο τον ηρωα και θα ρχονται οι φαπες εξω απ την οθονη και δε θα ξες τι σε χτυπησε. ελεος.
ξεκίνησα να το βλέπω αλλά δεν προλαβαίνω, τα points θέλω, τι δεν έχουν τα νέα παιχνίδια και είχαν τα παλιά; Δεν παίζω ARPG και δε ξέρω.tl/dw θες να πεις...
δεν ξερω νιτρε, ειναι οπως οταν 2 αθρώποι βλεπουν την ιδια φαση στο ποδοσφαιρο κι ο ενας λεει οφσαιντ κι ο αλλος "τι λε ρε μαλακα? κανονικοτατο". θελωναπώ, μπορει να δουμε το ιδιο βιντεο και να καταλαβουμε άλλα, οπότε δες το και μας λες τι καταλαβες εσυ.
ξεκίνησα να το βλέπω αλλά δεν προλαβαίνω, τα points θέλω, τι δεν έχουν τα νέα παιχνίδια και είχαν τα παλιά; Δεν παίζω ARPG και δε ξέρω.