What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Κόντρα σε κάθε λογική, το RageQuit.GR έγινε 10 χρονών

m00nspell

Commoner
Joined
Jul 15, 2019
Messages
35
Να καταλαβαίνεις ποιος γράφει το κάθε κομμάτι πριν διαβάσεις το όνομα στο τέλος, δε μπορώ να σκεφτώ μεγαλύτερη επιτυχία, η κάλυψη της επικαιρότητας ήταν και είναι on point αλλά αυτό το χρώμα που βγάζει ο καθένας από εσάς ξεχωριστά όταν γράφετε οτιδήποτε είναι πραγματικά η ψυχή του site για εμένα, κατά το ήμισυ τουλάχιστον γιατί το άλλο μισό είναι φυσικά το forum. Για το οποίο forum τα λόγια δεν φτάνουν.
Χρόνια πολλά, υγεία σε όλα τα μέλη ανεξαιρέτως και ένα μεγάλο ευχαριστώ προσωπικά. /Handshake♥️♥️
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
φτου γαμωτο. βορατσο, δεν το χω παιξει το 5ιμεν γιατι δεν ειναι οι κουπες με τσαι μου, εννοειται, οπότε δεν μπορω να πλησιασω καν το βαθος της σκεψης του βορειου και να το ψηλαφισω (χειρομαλακτικα).

ελπιζω το δωρο να μην ειναι να ρθει ο νορθ σπιτια μας να ζωγραφισει τους τοιχους, χαμούραλς, πως τα λετε...

ωστοσο, ενα παιδι ειχε καλλιτεχνικα ταλεντα και ζωγραφιζε (κυριολεκτικα) μοντς και το προγκήξατε κι εφυγε. αυτο εχω να πω.
αφηστε τα γκιβαγουει και δωστε συχωροχαρτια. να ρθει ο σερκ, να ρθει ο γκαιος, να ρθει ο γαυρος που χω ξεχασει τ ονομα του, αυτα θεμε...


εντιτ: α, τωρα που το θυμηθηκα, να γυρισει κι ο τιναπεις, εχω βαρεθει να γραφω ξξξξξξξξξζζζζζζζζζζζλλλλ
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Θέλω κάπου σε μια μικρή γωνιά του μπάνερ τον nameless από Gothic να τρέχει στο λιβάδι ανέμελος, ευχαριστώ.
10-card-illustration-migy.jpg

Edit: Τώρα που το σκέφτομαι λείπει ένα μπανεράκι που να λέει σε άπταιστα γκουγκλ τράνσλεητ ρωσσικά "Υγεία σε όλους. Θέλει κι εγώ ένα κλείδι"
 
Last edited:

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,925

Ωραία τα λιβάδια, τα συννεφάκια και τα πουλάκια, αλλά λείπει το πιο σημαντικό! Ο ήλιος! Βάλτε έναν ήλιο βρε παιδιά (έστω και του ΠΑΣΟΚ), μήπως και ζεσταθούμε λιγάκι. :Ρ
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,925
Εννοείς κάπως έτσι, όπως τη θωρεί η τρομοκρατημένη/θλιμμένη μάσκα του Δράματος?

Αν και λίγο "στριμωγμένος", νομίζω πως υπάρχει λόγος που βρίσκεται σε εκείνη τη θέση. Όπως ίσως θα έλεγε και ο αγαπημένος μας Μαέβιους, πρόκειται για τον ήλιο που μας δίνει ζωή, που πασχίζει να ανατείλει κάτω από την απολυταρχική "μπότα" και υπό το βλέμμα του θλιμμένου και τρομοκρατημένου λα(γ)ού. :Ρ

Θενκς Νορθ! :cool:
 

Havanezos

Death Knight
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,524
Πάνε κιόλας 10 χρόνια ε!? Ήταν καλοκαίρι του '13 που πρωτάκουσα για το site απ' τον Άρη aka JonIrenicus και από τότε αποτελεί καθημερινή μου συνήθεια η είσοδος στο φόρουμ.. και στην κεντρική σελίδα φυσικά! Λογικά έχουμε! Κάπου την είχα δει παλαιότερα! Αξέχαστες φυσικά οι βραδιές ροκελί με το ατελείωτο σπαμάρισμα invitation προς κάθε κατεύθυνση και τα, συνήθως χωρίς κανένα συγκεκριμένο λόγο, γκιβαγουέι. Χρόνια πολλά λοιπόν σε αυτήν την μοναδική γωνιά που έφερε κοντά τόσες διαφορετικές προσωπικότητες, με ένα κοινό ενδιαφέρον, και ήταν η αιτία να δημιουργηθεί αυτό το μοναδικό παρεάκι.

Δάσκαλε λείπεις....
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,848
Just a pleb in the forum. Οταν ανοιξε το φόρουμ, ήμουν ακόμη Βασική Εκπαίδευση και ακόμη εμπαίνα στο ημιθανές τότε forum του τότε PC Master (tonkpils). Από το ´14 είμαι μέλος της κοινότητας RQGR και έκτοτε δεν την αποχωρίζομαι. Οκ, εντάξει, ρίχνω και κάνα κέρατο μπαίνοντας και σε άλλα, αλλά!, αν το consiousness transcendence στον κυβερνοχώρο γίνει ποτέ εφικτό, ξέρω ήδη που θα ανεβάσω το δικό μου.

Χρόνια πολλά σε όλους και υγεία!
 
Last edited:

sandwraith_

Half-Ogre
Joined
Nov 30, 2012
Messages
574
Xρόνια πολλά στην πιο αγαπημένη και μοναδική γωνιά του ίντερνε που μπαίνω σχεδόν καθημερινά εδω και κανά 10αρι χρόνια! :solaire: Ευχαριστούμε απο καρδιάς. τους λατρεμένους συντάκτες για το δώρο που μας κάνανε, κάδε εμπόδιο για καλό.

Είθε να συντροφεύφει εμάς και τις επόμενες γενιές για όσα χρόνια ζήσουμε πάνω στη γή.
 

Dark Archon

Mind-flayer
Joined
Dec 21, 2012
Messages
1,655
10 χρόνια....πράγματι ο χρόνος τρέχει σα νερό όταν έχεις καλή παρέα και περνάς καλά. Οι επέτειοι το μόνο που κάνουν είναι να σε προσγειώσουν προσωρινά για να συνειδητοποιήσεις τι έζησες τα προηγούμενα χρόνια και να συνεχίσεις ακάθεκτος για νέες εμπειρίες.
Μακάρι να τα λέμε για πολλές δεκαετίες ακόμη.
 
Top Bottom