Kingdom Come: Deliverance

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
ενταξει, δεν το εννοουσα να φυγουν τελειως οι αριθμητικες. περισοτερο χαβαλε εκανα, βλεποντας οτι εχουμε καποιους κωδικες για να συνενοουμαστε μεταξυ μας σχετικα με τα παιγνιδια και ποσο μας αρεσουν..

Μέχρι να δώσουν gameplay από το πλήρες κράφτιν δεν λέμε τίποτα.<br>Επίσης, δεν έχω πεισθεί τι θα γίνεται όσον αφορά την οπλοφορία μέσα στα καπηλειά. Πολυσύνθετο το θέμα εκεί.

Στο τελευταίο newsletter τους αναφέρουν μεταξύ άλλων πως:<br><br><blockquote>To guarantee a high quality throughout the entire game, we have made a tough decision to cancel some elements to the game, including the following:<br><ul><br><li>Support for Mac and Linux platforms at launch</li><br><br><li>The blacksmithing minigame</li><br><br><li>The dog companion</li><br>[/list]<br></blockquote><br><br>ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΚΥΛΟ? DEALBREAKER, ΑΚΥΡΩΝΩ ΤΟ PLEDGE<br><br>#doglovers #pets #peta #meatismurder

συνεχεια του βιντεο που ποσταρε η καρα. <br>αναφερεται μονο και ειδικα στον npc που ενσαρκωνει ο Brian Blessed, που ειναι τεραστια μορφη. και φοβερη επικη φωνη βεβαια. μακαρι να κανει το γενικο narration του παιγνιδιού.<br><br><br>https://www.youtube.com/watch?v=CWdx0o8mrAY<br><br>                                                                                                                                                            :salute: :salute: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy:<br>

Παιδιά, σε τι φάση βρίσκεται το παιχνίδι?<br>Δεν το είχα δει αυτό το thread και δείχνει πολύ ενδιαφέρον το παιχνίδι και η παραγωγή του!

Τι εννοείς δείχνει πολύ ενδιαφέρον;;

τι εννοεις δεν ειχες δει το θρεντ??

<blockquote><br>τι εννοεις δεν ειχες δει το θρεντ??<br></blockquote><br>Πόσες φορές πρέπει να αυτομαστιγωθώ?<br><br><blockquote><br>Τι εννοείς δείχνει πολύ ενδιαφέρον;;<br></blockquote><br>Εννοώ πως δείχνει ΠΟΛΥ ενδιαφέρον!!!<br><br>Δεν μου απαντήσατε όμως στο αρχικό ερώτημα:<br>"σε τι φάση βρίσκεται το παιχνίδι?"

<blockquote><br><blockquote><br>τι εννοεις δεν ειχες δει το θρεντ??<br></blockquote><br>Πόσες φορές πρέπει να αυτομαστιγωθώ?<br><br></blockquote><br><br>νταξ μωρέ κανε καμιά 50αρια μετάνοιες και νομίζω είσαι κομπλέ.

<blockquote><br>νταξ μωρέ κανε καμιά 50αρια μετάνοιες και νομίζω είσαι κομπλέ.<br></blockquote><br>Ευχαριστώ φίλε Mogrey για την κατανόηση και την επιείκεια.<br>

ξυνεις πληγες νικόλα.<br>το κικσταρτερ ηταν νομιζω το 2014. η οριτζιναλ ρηληζ ντέιτ ηταν για το τελος 15. μετα ειπανε για καλοκαιρι 16 κι οταν εφτασε, ειπαν γενικα μεσα στο 17. μαλιστα καποιοι απ το PR της εταιρειας ελεγαν οτι η ακριβης ρηληζ ντειτ θα ανακοινωνοταν στο επομενο βιντεο update. το οποιο ηταν αυτο που ποσταρε η καρα στο τελος της προηγουμενης σελιδας και δεν αναφερει τιποτα σχετικο. ο κοσμος εχει αρχισει και κραζει στα φόρα και κανεις δεν λεει κατι συγκεκριμενο.<br>θες τωρα και μια προσωπικη προβλεψη?<br>χριστουγεννα 18.

αχ. το βλέπω αργεί ακομα.

<blockquote><br>θες τωρα και μια προσωπικη προβλεψη?<br>χριστουγεννα 18.<br></blockquote><br>Αν δεν έχουν ακόμα παρουσιάσει ουσιαστικά τίποτα πέραν από κάποια videos (δεν ξέρω, υπάρχει ίσως κάποια early access??), σε βρίσκω πολύ αισιόδοξο...<br>Δείχνει πολύ ωραία και σοβαρή δουλειά, για παράδειγμα έχει ωραία face animations που δεν το περίμενα, πόσα χρήματα σήκωσαν από το kickstarter?

υπαρχει beta, που κατα κοινη ομολογια εδειχνε λιγα ολοκληρωμενα πραγματα και πολλες καλες προθεσεις. υπαρχουν ρηβιους στο νετ.<br>το κικσταρτερ ειχε μαζεψει 1.100.000 λιρες.<br>https://www.kickstarter.com/projects/1294225970/kingdom-come-deliverance

Θα βγει όταν πάρω VR set.<br>Είχανε πέσει στη λουπα που ότι μας έρθει στο κεφάλι και στέκει ιστορικά θα το βάλουμε. Από ότι θυμάμαι, φάγανε πολύ χρόνο και χρήμα για το κραφτινγκ το οποίο τελικά ίσως μπει στο δεύτερο μέρος.<br>Μέχρι τότε δερνομαστε μόνοι μας και την χαϊδεύουμε με το Battle of the Nations

<blockquote><br>υπαρχει beta, που κατα κοινη ομολογια εδειχνε λιγα ολοκληρωμενα πραγματα και πολλες καλες προθεσεις. υπαρχουν ρηβιους στο νετ.<br>το κικσταρτερ ειχε μαζεψει 1.100.000 λιρες.<br>https://www.kickstarter.com/projects/1294225970/kingdom-come-deliverance<br></blockquote><br>Πάντως το 1,1 εκατομμύριο για τέτοιου είδους project μου μοιάζει πολύ μικρό. Δεν υπάρχει άλλος χρηματοδότης από πίσω?

Πέσανε λεφτά από την κοινότητα των HEMA με διάφορους τρόπους και λογικά θα πέσουν κι άλλα. Εκτός του ότι δεν πρέπει να χρειάστηκαν πολλά λεφτά για διαφήμιση, μιας και στους κύκλους που έπρεπε μία λέξη αρκούσε, γλίτωσαν κάποια ποσά από εθελοντική δουλειά και βοήθεια.<br><br>Δεν γνωρίζω να σου πω και τι ποσά γλιτώνει μία εταιρεία όταν διεξάγει το μπετα τεστινγκ δωρεάν, όπως συμβαίνει τώρα.<br><br>Μιλάμε ξεκάθαρα για πρότζεκτ καυλας.

Πωπω μαλάκα μου alchemy δες εδώ. Οχι μαζεύω 5-10 πράματα κ απλά πατάω σαν αυτιστικό για να μου βγάλει αυτόματα το potion/poison<br><br>Στο 7:37 ξεκινάει.<br>[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kBGo-K2xIvs[/youtube]<br>

Back