Κοπή Βασιλόπιτας Ragequit 2016 & Λοιπά Άγρια Τζάτζαλα

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τρελός χοντρός, ημιβλακας αδύνατος. Όλο το συνάφι του γκιλι νταιετ και θα λείπω

Aν έρθει ο και ο χοντρός, που δεν είναι τρελός, θέλω ντοκουμέντα.

Προς στιγμήν βίωσα ένα καρδιακό επεισόδιο.<br><br>Κατ&#039;αρχάς δεν έχει ανοιχτεί νέο θέμα (αφού πρόκειται για Κοπή τη Πίτα 2017 και όχι Κοπή τη Πίτα 2016) ?<br>Και τα δεύτερον έχει fixαριστεί η ημερομηνία?

Μήπως να το ονομάζαμε <<Meeting για τη Κοπή τη Πίτα 2017 με ουκ ολίγη δόση από γνωριμίες του ασθενούς φύλου >>  για να προσελκύσουμε κόσμο?

Επειδή είμαστε χαοαμοφάηδες και σκοτώσαμε τον πακτωλό χρημάτων που ήρθαν στα κασόνια μας, είπαμε να το κάνουμε Flash Kopi Pita Meeting 2017 για να έρθει μόνο ο Γκρότενφρω και κανένας άλλος. Μικρή πίτα, και περισσότερες πιθανότητες για το φλουρί.<br><br>CMPUNK, manmu, κάνε κάτι με αυτά τα double post. Υπάρχει και το modify message. Όχι ότι δεν γουστάρουμε να σε διαβάζουμε, αλλά no offence κιόλας.

<blockquote><br>Επειδή είμαστε χαοαμοφάηδες και σκοτώσαμε τον πακτωλό χρημάτων που ήρθαν στα κασόνια μας, είπαμε να το κάνουμε Flash Kopi Pita Meeting 2017 για να έρθει μόνο ο Γκρότενφρω και κανένας άλλος. Μικρή πίτα, και περισσότερες πιθανότητες για το φλουρί.<br><br>CMPUNK, manmu, κάνε κάτι με αυτά τα double post. Υπάρχει και το modify message. Όχι ότι δεν γουστάρουμε να σε διαβάζουμε, αλλά no offence κιόλας.<br></blockquote><br>Είναι έργα της συγκίνησής μου

<blockquote><br>Μήπως να το ονομάζαμε <<Meeting για τη Κοπή τη Πίτα 2017 με ουκ ολίγη δόση από γνωριμίες του ασθενούς φύλου >>  για να προσελκύσουμε κόσμο?<br></blockquote><blockquote><br>Να αλλαξουμε τον τιτλο σε γνωριμιες του ασθενους φιλου και κοπη πιτας για να καταλαβουν τα κοριτσια οτι σκοπος της συναντησης ειναι να γνωρισουμε κοριτσια και στο τελος μπορει να κοψουμε και πιτα. Επισης να πουμε οτι μπορουν να ερθουν και αυτες που δεν ασχολουνται με pc. <br>Aν έρθει ο και ο χοντρός, που δεν είναι τρελός, θέλω ντοκουμέντα.<br></blockquote><br>Tου το εχω πει αλλα δεν μου εχει απαντησει ακομα. Θα τον συναντησω την Κυριακη και θα τον ρωτησω.

γιατι τον παιρνεις τηλεφωνο; email; sms; whats app, video-κληση; whisper; εχετε κανονισει να κανετε συναντησεις μονο τις κυριακες; τις αλλες μερες παιζει σιγη ασυρματου;

Σάββατο 28 του μηνού, 6 το απόγευμα ένα πράγμα στην Τιθώρα (ΗΣΑΠ Άνω Πατήσια) ήταν μια ιδέα.

Έλα παίδες, μην το καθυστερούμε, έχω και ένα φλουρί να κερδίσω.

<blockquote><br>Σάββατο 28 του μηνού, 6 το απόγευμα ένα πράγμα στην Τιθώρα (ΗΣΑΠ Άνω Πατήσια) ήταν μια ιδέα.<br></blockquote><br><br>...και θα γίνει εκεί? Προχώρησε εν ολίγοις η ιδέα?

Αναμένουμε ανακοίνωση από τα αφεντικά!

<blockquote><br>γιατι τον παιρνεις τηλεφωνο; email; sms; whats app, video-κληση; whisper; εχετε κανονισει να κανετε συναντησεις μονο τις κυριακες; τις αλλες μερες παιζει σιγη ασυρματου;<br></blockquote><br>Το Σαββατο θα συναντηθω με τον τρελο χοντρο και Κυριακη με τον χοντρο που δεν ειναι τρελος. Σημερα εχω συναντηση με εναν αλλον που ειναι αδυνατος. Ειναι ο πρωην κονσολας που πηρε το τερας pc τον Οκτωβριο.

Wait, what? 28 αυτου του μηνα; ισως τελικα μπορεσω να ερθω κ γω ρε φιλε! ΟΜΙΤΖΙ!

Ας μεταφερθούν τα πόστ σε νέο θρέντ με τον αναλογο τίτλο.<br>Να οργανωθούμε λίγο  :mosh:<br><br> <span style="font-size:4pt">Να προλάβουμε να παρουμε άδεια απο τη γυναίκα ρε παιδιά, τι να της πώ 5 μέρες πρίν;  Ναι την έχω σκίσει τη γάτα λέμε... </span>

Φτιαχτε κει χάμου ενα νήμα, συνάντηση και ψυχοθεραπεία με τον τρελό χοντρό και πιωμα με τον χοντρό που δεν είναι τρελός.

ρε τον χρονο ποιος θα τον απαγάγει να τον φέρει πάνω? κατι ξίδια έχουμε να πιούμε.

Νο χομο<br>Μογκρει, με συγκινείς. Θέλω να αγκαλιάσουμε μαζί ένα μπουκάλι με ραντομ πιοτί και ας καταλήξω σε κάποιο σημείο με το οποίο σχετίζεται ο Λελος να ξερναω. Αμάξι και τουαλέτα έχουν μαγαριστει.<br><br>Τέλος πάντων, όσο κι αν το θέλω, μετά τις 8 Φλεβάρη ότι κανω.

Back