What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

LATE TO THE PARTY: STAR WARS JEDI KNIGHT – DARK FORCES II

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
Η νέα τριλογία μπορεί να δίχασε τον κόσμο, να μην ήταν στα επίπεδα που περιμέναμε και ο ενθουσιασμός για αυτή να έχει καταλαγιάσει, αλλά το ενδιαφέρον για το σύμπαν που δημιούργησε ο George Lucas δεν έχει σβήσει. Το Mandalorian και το Fallen Order (ποιος θα το περίμενε ότι η EA θα κυκλοφορούσε καλό single – player SW τίτλο) φρόντισαν γι’ αυτό. Έτσι λοιπόν εδώ βρισκόμαστε 2 χρόνια μετά για να ρίξουμε μια ματιά στη συνέχεια της περιπέτειας του μισθοφόρου Kyle Katarn.



Το σενάριο του Dark Forces II εκτυλίσσεται ένα χρόνο μετά τα γεγονότα του Return of The Jedi. Σε ένα μπαρ στο Nar Shaddaa μαθαίνει ότι ο πατέρας του, Morgan Katarn, σκοτώθηκε από τον Imperial Inquisitor Jerec. Ο λόγος ήταν η τοποθεσία της θρυλική Κοιλάδας των Jedi, ένα μέρος...

Continue reading...
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
Ακόμα θυμάμαι το σοκ που είχα πάθει όταν έμαθα πως "μπορείς να λάβεις και Dark-side τερματισμό στο γκεημ". Το ξαναέπαιξα από την αρχή και σκότωνα όποιον άσχετο NPC έβρισκα στο δρόμο, μόνο και μόνο για να λάβω το Dark Side ending.

Πάντως βγήκε σε άσχημη τεχνολογική συγκυρία το γκεημ, με τα σημερινά δεδομένα. Από τη μία είχες το FMV στο ζενίθ της δόξας του, από την άλλη τα υπερπρώιμα 3d γραφικά που "έπρεπε να έχει" το κάθε σύγχρονο γκεημ της εποχής αλλά τα οποία πλέον φαίνονται ως οικτρά outdated. Ισχύει 100% πως ακόμα και το αρχικό Dark Forces γέρασε πολύ πιο ήπια οπτικά.

ΥΓ. Το Mysteries of the Sith ήταν το 2ο γκεημ για το οποίο είχα στείλει cheats στο PCMaster, για δημοσίευση στην αντίστοιχη στήλη (το πρώτο γκεημ θα αποκαλυφθεί στο μέλλον). Τα οποία τσήτς κιόλας δεν δημοσιεύθηκαν ποτέ επειδή, απ'ότι είδα αργότερα, τα είχε στείλει κάποιος άλλος ήδη στο αμέσως προηγούμενο τεύχος, το οποίο δεν είχα αγοράσει για Χ-Ψ λόγους. Συγκυρίες.
 

Crusader

Gelatinous Cube
Joined
Dec 12, 2012
Messages
101
Το παιχνίδι το αγόρασα μεταχειρισμένο από συμμαθητή μου στο σχολείο, 5.000 δραχμές, με ελληνικό manual Και το κουτί του. Ακόμη το έχω, ένα από τα δύο κουτιά που κράτησα (το άλλο είναι του Starcraft)
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Παιχνιδάρα, σε μοντέρνες αναλύσεις και με λίγο πείραγμα σε χειρισμό είναι πολύ όμορφο και εξαιρετικό παιχνίδι. Τα έπαιξα κάπου το 2013-2014 και δε το μετάνιωσα. Ήχοι, level design, όπλα, bossάκια, υπέροχη όλη η σειρά, και προσωπικά προτιμώ τα γραφικά του 2 παρά του 1.
 

devilride74

Commoner
Joined
Jan 2, 2020
Messages
13
μπραβο ρε Πανο!το αρθρο ηταν ολα τα λεφτα...αν κ το DF2...το επαιξα κ το τελειωσα..μολις πριν κανα τριμηνο(για 3-4η φορα) αφου το ξεθαψα ψαχνοντας κατι αλλο...

..τωρα με εβαλες στο τρυπακι κ παιζω κατι αναλογο..αν κ οχι απο τον κοσμο του SW ....(το klingon honor guard!)
...after all...ποιο αλλο παιχνιδι σε ειχε αφησει να παιξεις μαχη εξω απο το διαστημοπλοιο ενω ταξιδευε στο hyperspace!...κ μονο η ιδεα για εκεινη την εποχη ηταν.,..

μιλλιουνα θενκ γιου..
 
Last edited:

mouthbreather

Commoner
Joined
Jun 27, 2017
Messages
38
Ωραία αυτά τα retrospectives, δυστυχώς το συγκεκριμένο ήταν πάντα πάνω από τις δυνάμεις μου να το πιάσω λόγω γραφικών. Ένα remake στα Jedi Knight γμτ...

Ελπίζω κάποια στιγμή να συγγραφεί αντίστοιχο άρθρο για το φανταστικοτέλειο Jedi Knight II: Jedi Outcast!
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Πολύ ωραίο αρθράκι!!!
Το συγκεκριμένο το είχα αγοράσει κάποια εποχή, αλλά δεν κατάφερα να το παίξω πάρα πολύ. Είχα λιώσει πριν το Jedi Academy και είχα λατρέψει το Lightsaber, ενώ στο dark forces 2 με ξένισε αρκετά ο χειρισμός του. Ήταν και τα γραφικά ένα μείον... Οπότε παρέμεινα να καταστρέφομαι στο Jedi Academy στο single και multi σε Net cafe.
 
Top Bottom