Epitaph
Death Knight
Grmadness wrote:
Αποχή= Αφήνω τους γηραιότερους (ή τους άλλους γενικά, αν θέλετε) να ψηφίσουν, καθορίζοντας το μέλλον μου, μετά τους κράζω που βρίζουν αυτούς που ψήφισαν, ενώ εγώ δεν έκανα και κάτι για αυτό.
</blockquote>
Ώπα ώπα...Τι πάει να πει "αφήνω τους γηραιότερους να ψηφίσουν";; Η δικιά μου ή δικιά σου αποχή, δεν σημαίνει απαραίτητα την αποχή όλης της νεολαίας (18-26).
Αν από την άλλη ψηφίσουμε λευκό ή άκυρο, γιατί τότε θα χουμε το δικαίωμα να κράξουμε;
Αφού στην ουσία δεν πήγε κάπου η ψήφος.
Επειδή και καλά το λευκό έχει κάποια ιδεολογική υπόσταση;
Το δαμε πόσο σοβαρά το λάβανε υπ' όψιν τους.
Πόσο σοβαρά έλαβε υπόψιν της η ΝΔ τα άκυρα, αλλά και τον μεγαλύτερο κίνδυνο (για αυτήν) που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ και υπήρχε ήδη από το 2012 (ο κίνδυνος).
Είχε καμιά αλλαγή στην πολιτική της η ΝΔ; Δε νομίζω.
Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως, για να ληφθούν τέτοια πράγματα υπ όψη και να προβληματίσουν τους βουλευτές, πρέπει τα ίδια άτομα να θέλουν να προβληματιστούν. Αν τα γράφουν όλα στα @@ τους, πάντα θα λύνεται το πρόβλημα με ένα διαφημιστικό σποτ που δείχνει την Ελλάδα σαν πίστα απ το Fallout.Το πολύ πολύ να κάνουν κάνα σχολιάκι, μετά από κάποια δημοσκόπηση, τύπου "ναι οι Έλληνες πια δείχνουν πως απαξιούν το πολιτικό σύστημα , και χρειάζονται αλλαγές για να κερδίσουμε πάλι την εμπιστοσύνη του μπλα μπλα".
Κουβέντες που μένουν πάντα κουβέντες δηλαδή.
Εν ολίγοις
Για μένα το λευκό και το άκυρο θα χαν σημασία, αν οι πολιτικοί δείχναν να ενδιαφέρονται για αυτά.