ο μπαρμπα μπρους, ο αρτηριοσκληρωτικος και κολλημενος φιλος μας, πηρε αναπαντεχη αποφαση.<br>ε, ναι λοιπον, λινουξ στον Μουλαρά, το αγαπημενο και χιλιοταλαιπωρημενο νετμπουκ - κατεβαστήρι του 1,66 ghz με 1 γκιγκα μνημη. μια δεκαετια σβησε - γραφε, κατεβασε, ανοιχτος μερα νυχτα, ειχε πια φτασει στα τελευταια του. σερνοταν στο νετ, εκανε 2-3 ρησταρτ/ημιχρονο στα στρημαρισμενα ματς και γενικα ηταν για αποσυρση. ουσιαστικα νο μπρέινερ η φαση και πολυ το αργησα κιολας, αφου το συγκεκριμενο εργαλειο μονο σερφινγκ και νταουνλοουντ εκανε, ουτε καν ταινιες η μουσικη.<br>χα, και τωρα νομιζετε οτι θα σας πρηξω με νιουμπαδικες ερωτησεις και αγχη, ε?<br><br>οχι βεβαια. οντας περηφανος και πεισματαρης, ξεκινησα μονος μου τον πολεμο. ηδη νιωθω καλυτερος αθρωπος. που να με δεις απο μια γωνια, να φτιανω μπουτοφλασάκια και να δοκιμαζω διανομες, αφου βεβαια εκανα γερο γκουγκλοψαξιμο για τις πιο φιλικες και ελαφριες συγχρονως διανομες. περασαν απ τα ματακια μου τ αδερφια λουμπουντου και ξουμπουντου, ειδα μπόντι και πάπι, αλλά στο τελος κονταροχτυπηθηκαν πεπερμιντ και λινουξ λάιτ με νικητη το τελευταιο. περιμενα τρελλα προβληματα και ασυμβατοτητες. αλλά περα απο ενα θεμα με την απουσια ηχου που επιμενει (ευτυχως δεν τον χρειαζομαι ωστοσο), ολα τ αλλα θεματακια λυθηκαν, προφανως οχι επειδη ηξερα τι εκανα, αλλά με καλο γκουγκλαρισμα και επιμονη. <br>ενταξει, ειμαι ακομα στο νιουμποχαζογκομενοστάδιο που αλλαζω κερσορες, βρισκω icons και γουωλπειπερς και τεοια χαζα, αλλα οπως ξερουμε ολοι, απο κει σιγα σιγα ξεκιναει το ψαξιμο κι η τριβη.<br>ηταν σοφη αποφαση, το νετμπουκακι ενταξει, δεν εγινε πυραυλοκινητο, αλλά στεκεται αξιοπρεπεστατα και τα παει μια χαρα.<br>αυτα. ηταν ενα ανουσιο κατα βαση ποστ, γιατι ψιλοχαρηκα να πω την αληθεια και ηθελα καπου να τα πω.<br><br>tl,dr:<br>ελα, μην το σκεφτεστε. ενας νεος κοσμος περιμενει. αφου τα καταφερε ο μπαρμπας, για σας θα ειναι παιχνιδακι.<br>(ομως ποσο ανωριμος, ρε φιλε. κερσορα - πιγκουινακι, λεμε... ( https://www.gnome-look.org/p/999807/ )... μην το συζητας, δεν υπαρχει θεραπεια..)