mits@kos
Death Knight
η καθυστέρηση δεν είναι καλή για λόγους σταθερότητας, αυτά είναι βλακείες
Αν μιλάς για gaming, μαζί σου. Αν το λες γενικά, λελ.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!η καθυστέρηση δεν είναι καλή για λόγους σταθερότητας, αυτά είναι βλακείες
Όχι. Το έχω ξαναπεί ότι αυτό που εγώ θα ήθελα είναι να επανέρχονται και να υπάρχει η εικόνα τής εξέλιξης.Δεν ξέρω, εμένα αυτό το challenge μου φάνηκε κάπως... πρώιμο, να πω;
Μιλώ για κάποιον που ξεκινάει χωρίς προηγούμενες δεσμεύσεις. Για αυτήν την περίπτωση επιμένω ότι το κύριο σημείο που θα χτυπήσει είναι το multiplayer. Υπάρχουν αρκετά παιχνίδια που υποστηρίζουν multiplayer αλλά ισχύει ότι είναι κάτι που αν τον ενδιαφέρει θα πέσει πάνω του ενώ σε όλα τα άλλα η πιθανότητα να πέσει πάνω τους ως κάποιος που δεν έχει δεσμεύσεις, είναι πολύ μικρή. Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν, λέω ότι δεν θα πέσει πάνω τους.Δεν είναι το multiplayer μόνο, υπάρχει και
Το σημείο που με χάλασε ήταν η αναφορά στο tweet για το Planetary Annihilation. Είναι άκυρο on so many levels. Καταλαβαίνω γιατί ήθελαν να βάλουν μια τέτοιου είδους «κακή» αναφορά αλλά έπρεπε να βρουν κάτι άλλο, όχι τόσο άκυρο.
Ανέφερα τι εντελώς άκυρο βάλανε στο βίντεο και δεν βάλανε έστω κάτι από τις άπειρες άλλες θετικές αναφορές (πχ για το πώς το Λίνουξ βοήθησε να λυθούν προβλήματα ακόμα και στα windows ή πώς βοήθησε να βγει έκδοση για ps) για να αντισταθμίσουν την βλακεία που έδειξαν.
Θα ήταν επίσης καλό να βρίσκονται λίγο περισσότερο σε mood εξερεύνησης και λίγο λιγότερο σε mood κρίσης. (και τα δύο χρειάζονται αλλά στο μείγμα θεωρώ ότι τούς έπεσε παραπάνω το ένα από το άλλο)
Το συνηθέστερο κριτήριο είναι, δεν υπάρχει κριτήριο, ο κόσμος απλά δέχεται την κατάσταση ως δεδομένη.Με δεδομένο ότι συνήθως οι εφαρμογές αποτελούν κριτήριο επιλογής ενός υπολογιστικού συστήματος,
λίγο από το αρκετά συνηθισμένο δράμα πίσω από την πρόοδο τού wine/proton
Επίσης τί παίζει με τα gamepads. Μου αναγνωρίζε το blutooth (Series S gamepad) και στο παιχνίδα, αλλά τα inputs δεν ήταν σώστά!! (Η κάμερα ήταν κολλημένη, και έβλεπα από τα πόδια και προς τα πάνω!!!!!!!!!, ενώ ορισμένα κουμπιά δεν τα διάβαζε)!!
Εννοεις οτι δεν εχεις ηχο (μπορεις να τεσταρεις για ηχο με την εντολη στο τερμιναλ aplay /usr/share/sounds/alsa/Noise.wav )Αν και το Manjaro έχει βρει ότι, έχω κάρτα Soundblaster (μέσω inxi -Fx), για κάποιο λόγο δεν φαίνεται στο control panel του ήχου στα settings!!
![]()
[Solved] Wrong mapping for XBox Wireless (Bluetooth) Controller
Hey there, I had the same problem with my Xbox one S Controller via BT on Arch Linux. To solve this problem I installed a different driver, xpadneo: https://github.com/atar-axis/xpadneo/ It works ootb like a charm and even more options for configuration. Maybe the same works for you too.forums.lutris.net
Εννοεις οτι δεν εχεις ηχο (μπορεις να τεσταρεις για ηχο με την εντολη στο τερμιναλ aplay /usr/share/sounds/alsa/Noise.wav )
η οτι υπαρχει προβλημα με το παιχνιδι;