Ειμαι πισω απο τα καρα επειδη βολευω μια βουλγαρα.
Σε ευχαριστω για τον χρονο σου αλλα η ηλικια της Sylvia και το προβλημα (μου), ειναι πραγματα ασχετα μεταξυ τους.
Εκτος και αν θελεις να με πεισεις οτι πλεον δεν μπορω να εχω cossacks-hdmi, που πριν επαιζε, επειδη περασαν 6 χρονια απο τοτε που βγηκε η Sylvia. Στην Ζαμπια, Ν. Αφρικη και τον Νοεμβριο στην Γκανα. Εχω παιξει cossacks/hdmi σε παλαιοτερα αλλα και νεοτερα μονιτορ αλλα και τηλεορασεις απο την ηλικια της Sylvia. Στην Γκανα, συνδεσα το laptop σε τηλεοραση που το χειριστηριο ειχε ακομα την ζελατινα επανω.
Δεν καιγομαι να το τσεκαρω περισσοτερο απο τα 10 λεπτα που ηδη διεθεσα. ειπα να ριξω τα ζαρια μπας και παιζει κανενα easy-παπατζα fix ή αν ειναι κατι απλο που παραβλεψα... restart εκανες;
Αυτο που θα μου αρεσε θα ηταν ενα βραβειο, επειδη εχω παιξει cossacks σε περισσοτερες συνοικιες, χωρες και χωρια απο τον καθενα. Ακομα και σε επιπεδο τοπικο. Επειδη αρεσω, εχω παιξει σε Κοζανη, Θεσσαλονικη, Κομοτηνη κ.α
Boot με linux και windows.
Τελικα ξεκινησε ο κοζακος, με wine. Επεσε το ματι μου σε κατι που εγραψα, τι 1200 αναλυση; εβαλα 1024 και ξεκινησε.