Sugamoto Panagia
Lich

Αυτή τη χρονική περίοδο δεν έχω τα βιβλία μπροστά μου ώστε να σου πω αλλά οι τελευταίες σελίδες είναι φουλ γενεολογικα δέντρα και χρονολόγια.Που τα διαβάζουμε αυτά ακόμα ψάχνω...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Αυτή τη χρονική περίοδο δεν έχω τα βιβλία μπροστά μου ώστε να σου πω αλλά οι τελευταίες σελίδες είναι φουλ γενεολογικα δέντρα και χρονολόγια.Που τα διαβάζουμε αυτά ακόμα ψάχνω...
Μάλλον στο Lord of the Rings Appendages. με αυτά που θα δούμε.από ότι καταλάβα η σειρά είναι βασισμένη στο The Lord of the Rings Appendices
οι τελευταίες σελίδες είναι φουλ γενεολογικα δέντρα και χρονολόγια.
Αρκετές ιστορίες περιγράφονται με εξαιρετική λεπτομέρεια και άλλες απλώς επισημαίνονται με ημερομηνία, τόπο και έκβαση κάποιας μάχης/απόφασης. Από τα τρέιλερ νομίζω ότι σειρά βασίζεται περισσότερο στις Ατελείωτες Ιστορίες που έχουν και περισσότερο υλικό για την Γκαλαντριελ και τον Κελεμπορ.
Κάνε ένα εσωτερικό check up και τσέκαρε για κάνα antivirus καλού-κακούΠροσωπικά πρώτα θα δω μετά θα κρίνω.
Η λογική που είχαμε συνηθίσει δεν έχει λογική. Είναι epic fantasy, everything goes.Some have taken umbrage at the fact that there are “Hobbit-esque” characters – called harfoots – in the show, as Tolkien wrote that hobbits did nothing noteworthy before the Third Age. Other less savoury criticism has focused on the diverse casting, because, as Lenny Henry, who plays the harfoot elder Sadoc Burrows, put it: “They have no trouble believing in a dragon, but they do have trouble believing … a black person could be a hobbit or an elf.”
Όλα αυτά μας φαίνονται κάπως γιατί είχαμε συνηθίσει σε μια συγκεκριμένη λογική (και οπτική), δεν θα ισχυριστώ ότι δεν έχω και εγώ τα κολλήματα μου (δεν είχε βγει μια σειρά για τον Τρωϊκό πόλεμο πριν λίγα χρόνια που οι Αχαιοί ήταν μαύροι?) αλλά θεωρώ ότι με τον καιρό δεν θα μας κάνει τόσο εντύπωση
Είναι what if ρε αυτό, το μόνο "ιστορικό" που έχει πρακτικά είναι το "αριστοκράτες Βρετανοί", από εκεί και πέρα είναι βικτοριανό gossip girl.Σε μια σειρά / ταινία που βασίζεται σε ιστορικά γεγονότα το βρίσκω κάπως, το Bridgerton (TV Series 2020– ) - IMDb στο Netflix ας πούμε (δεν θέλω ου, δεν το βλέπω) μας δείχνει την μισή βρετανική αριστοκρατία να αποτελείται από μαύρους, σε μια εποχή που τους μαύρους τους είχανε πιο κάτω και από τα ζώα. Αυτό για μένα είναι εξωφρενικό και δεν ξέρω και αν περνάει και μηνύματα στους νεολαίους του σήμερα που θα θεωρήσουν ότι αχ ναι, πάντα έτσι ήταν, όλοι ειμασταν από πάντα αγαπημένοι και αγκαλιασμένοι και χορεύαμε κουμμπαγιά.
Και στο house of the dragon το βρίσκω κάπως, οι Velaryon είναι παλιός οίκος από την Valyria, πάει κόντρα με το lore των βιβλίων, θα μπορούσε να έχει μαύρους τους πειρατές που για την ώρα δείχνουν λευκοί, αλλά προτρέχω