Lord of the Rings: The Rings of Power

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Εγω ειδα τοσο CGI που θα κανω πρασινα κακα για μια εβδομαδα και εντυπωσιαστηκα τοσο πολυ απο τις ερμηνειες που εψαξα να βρω ποιο τρολ εφτιαξε το ψευτο-trailer.

Shieeeeet (κάτι πρέπει να κάνουν με την μίξη ήχου)

Δεν με εκπλήσει. Έχω σχολιάσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι η εμμονή των σύγχρονων γραφιάδων του Χόλιγουντ είναι το περίφημο "deconstruction" που στην πράξη εφαρμόζεται ως "κανένας δεν είναι καλός άνθρωπος, οι ήρωες είναι στην πραγματικότητα καθάρματα, δεν υπάρχει ελπίδα". Και μετά όλοι αναρωτιούνται γιατί όλος ο κόσμος πλημμυρίζει τις αίθουσες για να δει Marvel.

Δεν με εκπλήσει. Έχω σχολιάσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι η εμμονή των σύγχρονων γραφιάδων του Χόλιγουντ είναι το περίφημο "deconstruction" που στην πράξη εφαρμόζεται ως "κανένας δεν είναι καλός άνθρωπος, οι ήρωες είναι στην πραγματικότητα καθάρματα, δεν υπάρχει ελπίδα". Και μετά όλοι αναρωτιούνται γιατί όλος ο κόσμος πλημμυρίζει τις αίθουσες για να δει Marvel.
Ο κόσμος είναι ηλίθιος. Έχω ήδη κάνει εμπεριστατωμένη μελέτη πάνω στο θέμα. Θυμίζω :

Polish_20220723_125434806.png

ενταξει, μην παμε ομως στο αλλο ακρο.

και ο σκηνοθετης, ακομα και ο μεσος φαν του τολκεν, ειναι πολυ πιθανο και πολυ σεβαστο εδω που τα λεμε, να μην εχει διαβασει την επιστολη 63 προς τον γιο του, ουτε την 181 προς τον Michael Straight ξερωγω.

εκει ξεφευγει λιγο το θεμα και νομιζω καταληγει, μαλλον κατανταει, επιδειξη "γνωσεων" απο μια ελιτ "σουπερφανς" απεναντι στους καζουαλ. γενικα δεν μ αρεσει αυτο το φαινομενο, οπότε ουτε και εδω.
επισης μπιουτυ ιζ ιν δη αι οφ δε μπιχολντερ κλπ κλπ. ο σκηνοθετης της σειρας εχει το δικαιωμα να διαφοροποιηθει απ τον δημιουργο εκει που νομιζει. αν το κανει αποτυχημενα η επιτυχημενα, θα το κρινει το κοινο.

Νομίζω ότι υπάρχει μια δυσκολία να διαβάσουν τα tweets με το νέο αυξημένο όριο χαρακτήρων,
πόσο μάλλον να διαβάσουν Hobbit + τριλογία + Σιλμαρίλιον + Unfinished Tales + Children of Hurin

ο σκηνοθετης της σειρας εχει το δικαιωμα να διαφοροποιηθει απ τον δημιουργο εκει που νομιζει. αν το κανει αποτυχημενα η επιτυχημενα, θα το κρινει το κοινο.

Σωστό, απλά επειδή έχουμε δει συνήθως πώς καταλήγουν τέτοιες περιπτώσεις εγώ ετοιμάζω καλού κακού την γκιλοτίνα.

ξερω κι εγω ακριβως πως ειναι να σου πειραζουν κατι που εχεις λατρεψει, εχω βρεθει εκει. λογοτεχνια, μουσικη, γκειμς, υπαρχουν 1000 παραδειγματα. δηλ. δεν αδικω καποιον που εχει απο τωρα ενστασεις και διαφωνιες. αλλά το αρθρο ειναι κομματακι γελοιο, με την απαριθμηση 20 αποσπασματων απο επιστολες.

κι ο τζακσον εκανε αλλαγες, παρέλειψε πραγματα κι εβαλε δικα του, αλλά ηταν τοσο συντριπτικη η συνολικη εντυπωση του καλλιτεχνικου αποτελεσματος, που ξεχαστηκαν. (καλα, οχι και τοσο: ακομα θυμαμαι τον γαμπρο μου να ωρυεται: "ρε τον μπομπαντίλ, ρε? αυτον βρηκες να κοψεις ρε παπαρααααααααααα???" :LOL::LOL: )

To trailer ειναι λες και ειδα το remake του 300 και το αρθρο λες και διαβαζα για τον Anakin.

Δεν είναι παράξενο αυτό και από νομικής απόψεως. Εφόσον έχεις δικαιώματα για τα βιβλία, οποιαδήποτε πιθανή ομοιότητα με τις ταινίες θα έφερνε αγωγές δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων. Καλύτερα να μην έχεις καμία σχέση με όσους είχαν εμπλοκή στις ταινίες για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Νομίζω, και ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος, έχουν δικαιώματα για την πρώτη και δεύτερη εποχή. Επίσης δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν κάτι που να πρωτοχρησιμοποιήθηκε στις ταινίες και που να μην υπήρχε στα γραπτά του Tolkien. Τώρα, γίνεται μεγάλη κουβέντα για το αισθητικό, δεν γίνεται η σειρά να μην μοιάζει με τις ταινίες, απλά δεν γίνεται.

Ο γιος του Tolkien είχε θέμα με τον Jackson από την πρώτη τριλογία

Ο γιος του Tolkien είχε θέμα με τον Jackson από την πρώτη τριλογία
Πάμε για George Lukas moment δηλαδή, μόλις δει το πετσόκομμα του Amazon θα τραγουδάει στο μπαλκόνι του "Jackson γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα".

Η σειρά θα είναι ΜΑΓΚΝΙΦΙΣΕΝΤ! Το λένε άλλωστε και τα παπαγαλάκια των ρηαξιονς/πρηβιουζ

Πάμε για George Lukas moment δηλαδή, μόλις δει το πετσόκομμα του Amazon θα τραγουδάει στο μπαλκόνι του "Jackson γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα".

Αυτό θα πλήρωνα να το δω, δεδομένου ότι πέθανε πριν δυόμιση χρόνια.

Back