The Nameless One
Mind-flayer
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ε τότε πως εμπόδισε τον Jackson? στην διαθήκη του τον έβαλε;Αυτό θα πλήρωνα να το δω, δεδομένου ότι πέθανε πριν δυόμιση χρόνια.
ναι οκ αλλά πέθανε 96 χρονών, τόσο βάρος είχε ένας γέρος στα τελευταία του σε αποφάσεις που δεν θα τον επηρεάσουν;Δεν τη γύρισαν χτες τη σειρά ρε Νιτρε, και την προβάλουν αύριο.![]()
ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα με τους "γέρους" όμως; μαθαίνουν έτσι και γιουβέτσι και τους είναι δύσκολο να αποδεχθούν νεότερα mediums.Δες το πρακτικά, αν δεν ανοίξει η διαθήκη του παππού σου, πώς θα πάρεις το χωραφακι στην Ακράτα; Επίσης, ο Κρίστοφερ είχε δουλέψει με τον πατέρα του πάνω στο έργο του, ο ίδιος ο Τόλκιν είχε στο μυαλό του πως θα ήθελε να είναι οι όποιες ταινίες γυρίζονταν και γενικά από όλο το estate ήταν ο πιο αξιόπιστος/πιστός στις ιδέες του πατέρα του μέχρι που μας άφησε.
ναι αλλά δεν ήταν σκηνοθέτης, και εγώ έχω στο μυαλό μου πως θα ήθελα να δω τα dragonlance στην μεγάλη οθόνη, αλλά ακόμα χειρότερα είμαι απλά ένας αναγνώστης. Δεν ξέρω ούτε εγώ, ούτε ο Τόλκιεν πως μπορεί να γίνει η "μετάφραση" από το βιβλίο στην μεγάλη οθόνη.ο ίδιος ο Τόλκιν είχε στο μυαλό του πως θα ήθελε να είναι οι όποιες ταινίες
Απορία. Λες για την live action ταινια?Δες ας πούμε την μεταφορά του Ghost in the Shell, που για μεταφορά ενός από τα πιο βαθιά και "καμμένα" anime που έχω δει, ώστε να είναι πιο accessible στο ευρύ κοινό (δηλαδή ότι έριξαν νεράκι στο κρασάκι να πάει κάτω) ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!
ναι με την ΣκάρλετΑπορία. Λες για την live action ταινια?
Ελπίζω να είχε στο μυαλό του τον Λέγκολας να κάνει σερφ στα σκαλιάο ίδιος ο Τόλκιν είχε στο μυαλό του πως θα ήθελε να είναι οι όποιες ταινίες
Όσο και να κοπανάς τον κώλο σου την ψυχή ενός anime δεν θα την περάσεις σε ταινία hollywood ποτέ. Παρόλα αυτά για ταινία holywood είχε ενδιαφέρον μεταφορά του story και της ατμόσφαιρας και δεν μπορώ να πω ότι δεν είχε αρκετές στιγμές ψυχολογικής έντασης εκ μέρους μου.Από την στιγμή που παίζει η Σκάρλετ, μια ταινία δεν μπορεί παρά να είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!
Δεν την θυμάμαι πολύ καλά ρε Νίτρο αλλά νομίζω δεν ήταν καλή μεταφορά, οκ ωραία εφέ και λαμπιόνια αλλά έλειπε η ψυχή (ωπ! είδες τι έκανα εδώ?) και τα βαθύτερα νοήματα του anime, όπως κάτι αντίστοιχο πχ είχε γίνει με το Watchmen
Ελπίζω να είχε στο μυαλό του τον Λέγκολας να κάνει σερφ στα σκαλιά
Αυτό τα λέει όλα. Είσαι αναγνώστης, παρόλα αυτά η δύναμή σου για να δηλώσεις αρεσκεια ή όχι βρίσκεται στον οβολό σου.αλλά ακόμα χειρότερα είμαι απλά ένας αναγνώστης
Απ' όσο γνωρίζω έχουν μόνο τα δικαιώματα από τον Άρχοντα των Δακτυλιδιών κι ότι αναφέρεται εκεί για την δεύτερη εποχή. Ούτε καν το Silmarillion. Οπότε οι φανατικοί με το lore της Μέσης Γης ας τη δουν με χαμηλές προσδοκίες ή και καθόλου για να μην τραβάνε τα μαλλιά τους με τις "αλλαγές" που θα υπάρχουν.Νομίζω, και ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος, έχουν δικαιώματα για την πρώτη και δεύτερη εποχή. Επίσης δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν κάτι που να πρωτοχρησιμοποιήθηκε στις ταινίες και που να μην υπήρχε στα γραπτά του Tolkien. Τώρα, γίνεται μεγάλη κουβέντα για το αισθητικό, δεν γίνεται η σειρά να μην μοιάζει με τις ταινίες, απλά δεν γίνεται.
Ο γιος του Tolkien είχε θέμα με τον Jackson από την πρώτη τριλογία