Ωχ παναγία μου! Μόλις πήρα χαμπάρι ότι δώσανε στον τάκα τάκα το Akira
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ακόμα και αν βγάλει αύριο η Marvel τον Hemsworth να χαιδευεται με τις γίδες 2 ώρες, πάλι θα κάνει 500 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις.
καταλαβαίνω που το πας και πως το εννοούσες και στο άλλο θέμα για Τόλκιν, αλλά μήπως απλά θέλεις να διαβάσεις τα βιβλία;Το θέμα μου με την marvel είναι το ίδιο που έχω και με το rings of power, το wheel of time, το Obi-Wan, την τελευταία σαιζόν Game of thrones. Θέλω πιό καλό γράψιμο. Σταματάω εδώ γιατί νομίζω ακούγομαι σαν χαλασμένο γραμμόφωνο.
Έχουμε φτάσει να θεωρείται τρελή απαίτηση το να είναι οργανική η πλοκή, να είναι καλογραμμενοι οι διάλογοι και να σέβονται το lore. Netflix, Disney, Amazon, HBO δίνουν τόσα λεφτά δεξιά και αριστερά, ας προσλάβουν καλύτερους επαγγελματίες. Το amc έβγαλε breaking bad και better call Saul με ψίχουλα. Δεν ζητάω να είναι η επόμενη ταινία Marvel ή το rings of power ισάξιο δραματικά του breaking bad, αλλά μην πάμε και στο άλλο άκρο και βαράμε τα κεφάλια μας στον τοίχο. Σταματάω για το mcu, ο @Admiral εχει δίκιο, αυτό θέλει η Marvel, σε αυτό το κοινό στοχεύει, παίρνει πίσω πολλαπλά τα δολάρια που θέλει οπότε αν δεν μου αρέσει, ας μην βλέπω. Αλλά με ενοχλεί αυτή η αίσθηση που έχω πως μας θεωρούν μαλάκες, πως ό, τι και να μας πασάρουν θα το καταναλώσουμε άκριτα γιατί είναι ξέρω γω το νέο φανταστικό πράγμα που οι ηλιθιοι θα το δουν και δεν θα μιλήσουν. Η amazon έδωσε 250 εκατομμύρια για τα δικαιώματα μέρους του lotr και πόσα άλλα για διαφήμιση και πόσα άλλα να φτιάξει τις τοποθεσίες και πόσα άλλα για να μεταφέρει τα πάντα στην Αγγλία γιατί τα σπάσανε με τους Νεοζηλανδούς και πόσα άλλα παίρνουν οι 92 executive producers. Να πάρουν έναν σεναριογράφο της προκοπής δεν το σκέφτηκαν. Η Marvel πληρώνει σκηνοθέτες για τα ⅔των ταινιών της γιατί στην τρίτη πράξη, αναλαμβάνουν τα παιδιά με τα πληκτρολόγια. 8 λεπτά στα credits με ονόματα προγραμματιστών. Σπρώχνουν όλοι τόσα δολάρια, προσπαθούν να παράγουν ώρες υλικού για να γεμίσουν τις streaming υπηρεσίες τους και πρέπει να είμαστε πάρα πολύ τυχεροί ώστε το τελικό προϊόν να είναι αξιόλογο αλλά δεν μας νοιάζει, γιατί είμαστε τόσο πλέον αποστασιοποιημένοι από την πραγματικότητα, που ναι θέλουμε να ανοίξουμε το βράδυ την τηλεόραση και να δούμε τον Hemsworth να γλυφεται με τα γίδια. Μετα μην διαμαρτυρεστε που το νέο lotr ή το νέο μαρβελ θυμίζει Shannara chroniclesκαταλαβαίνω που το πας και πως το εννοούσες και στο άλλο θέμα για Τόλκιν, αλλά μήπως απλά θέλεις να διαβάσεις τα βιβλία;
Δηλαδή που το πάω, σαφώς η καλή συγγραφή και οι διάλογοι είναι βασικό μέρος και "make or break" που λένε στο χωριό μου αλλά δεν είναι ένα γραπτό σαν τα βιβλία, οπότε το υπόλοιπο οπτικοακουστικό κέντημα, θα μπορούσε να εμπλουτίσει ή τουλάχιστον να κάνει ανεκτά τυχών ατοπήματα στο σενάριο/διαλόγους. Η εικόνα είναι χίλιες λέξεις και για αυτό ένας καλός σκηνοθέτης θα μπορούσε ενδεχομένως να κάνει κάτι αδιάφορο, ενδιαφέρον.
Τώρα αν προσεγγίζουμε τα πάντα με όρους βιβλίων ε ναι, τίποτα δεν θα είναι καλό γιατί το κρίνουμε με άλλα κριτήρια. Όπως δεν κρίνεις με όρους μαραθώνιου το σπριντ 100 μέτρων.
Η Marvel πληρώνει σκηνοθέτες για τα ⅔των ταινιών της γιατί στην τρίτη πράξη, αναλαμβάνουν τα παιδιά με τα πληκτρολόγια. 8 λεπτά στα credits με ονόματα προγραμματιστών.
τάκα τάκα
Ξέρεις ότι οι σκέψεις όλων μας είναι μαζί σου. Hearts and minds man, hearts and mindsIron Man 3.
Το χειρότερο από τα 3, Αδύναμο, γεμάτο κλισέ (υπερβολικά ακόμα και για τέτοια ταινία), και με πολύ ξενέρωτο τέλος.
Thor: The Dark World.
Ότι έγραψα παραπάνω σε πολλαπλάσιο βαθμό. Νομίζω η χειρότερη από όσες έχω δει μέχρι τώρα.
Για κάποιο λόγο, μου βγήκε εντελώς επικούρα vibe καθώς το διάβαζα.Ζούμε σε μια εποχή που χαρακτήρες όπως ο Thor και ο Dr Strange βγάζουν περισσότερα χρήματα στο box office από τον Batman. Και είμαστε ακόμα στην αρχή, πίσω από εμάς έρχεται μια ολόκληρη γενιά παιδιών για την οποία το MCU είναι το δικό της Star Wars.
να δούμε τον Hemsworth να γλυφεται με τα γίδια.
Αν είσαι φαν του Σεφερλή, θα περάσεις καλάΈχεις καταφέρει αυτό που δεν κατάφερε όλο το marketing machine της Disney, το βράδυ θα βάλω να δω Thor Love and Thunder.
άνετα θα μπορούσε να είναι μια τυπική ταινία φαντασίας της Disney αντί για superhero movie.
το βράδυ θα βάλω να δω Thor Love and Thunder.