Πριν από λίγο καιρό είχα ξεκινήσει έναν μαραθώνιο Marvel. Είδα κάποια πράγματα, κάποια στιγμή το ψιλό σταμάτησα αλλά τώρα έχω ξαναπιάσει να βλέπω ταινίες και σειρές. Θα πω ότι η άποψη που είχα από την αρχή και πριν ξεκινήσω, έχοντας δει ελάχιστα πράγματα όποτε τα πετύχαινα, δεν έχει αλλάξει.
Δηλαδή δεν θεωρώ ότι είναι ταινίες που θα μου μείνουν και θα τις θυμάμαι μετά από κάποιες εβδομάδες, αλλά για αυτό που είναι (pop-corn movie) κάποιες από αυτές κάνουν καλά τη δουλειά τους.
Λοιπόν συνεχίζω από εκεί που είχα μείνει (Winter Soldier)
Agents of Shield Season 1 - Αρκετά ενδιαφέρουσα, ο Coulson επίσης. Γενικά προσπαθεί να εκπλήξει τον θεατή με διάφορες ανατροπές, κάποιες φορές το πετυχαίνει κάποιες όχι. Νομίζω ότι τις πιο ενδιαφέρουσες σειρές Marvel (από όσα έχω δει εγώ τουλάχιστον).
Guardians of the Galaxy - Δυνατή, με δράση, γέλιο, Groot και όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να περάσεις καλά ένα απογευματάκι-βραδάκι χωρίς να χρειαστεί να σκεφτείς και πολύ για αυτό που βλέπεις.
Guardians of the Galaxy Vol 2 - Αρκετά καλή και αυτή, αλλά όχι τόσο όσο και η πρώτη.
Daredevil Season 1 - Δεν με ενθουσίασε και πολύ. Ο Daredevil είναι ενδιαφέρον σαν χαρακτήρας, αλλά κατά τα άλλα η σειρά δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο για μένα.
Agents of Shield Season 2 - Καλύτερη από την πρώτη κατά τη γνώμη μου.
Avengers: Age of Ultron - Έχει περάσει λίγος καιρός από όταν την είδα και θυμάμαι ελάχιστα πράγματα. Κυρίως την εμφάνιση των διδύμων Maximoff. Νομίζω από τις πιο αδύναμες marvelοταινίες.
Ant-Man - Τίποτα το ιδιαίτερο, σαν να βλέπεις filler επεισόδιο σε σειρά.
Jessica Jones Season 1 - Την τοποθετώ κάπου μεταξύ Agents of Shield και Daredevil. Σπαστικός "κακός" όπως και η εμμονή της Jessica να τον κρατήσει ζωντανό.
Daredevil Season 2 - Καλύτερη από την πρώτη, αλλά αυτή η εμμονή του να μην σκοτώνει κανέναν φαίνεται λίγο κάπως, ειδικά όταν βλέπουμε τους ίδιους κακούς να επιστρέφουν ξανά. Αυτό είναι και το άλλο αρνητικό για μένα. Βγαίνει κάποιος από το παιχνίδι, αλλά μετά επιστρέφει γιατί έτσι. Δυνατή η παρουσία του Punisher.
Αυτά και συνεχίζω με 3η σαιζόν Agents of Shield.