Marvel Cinematic Universe: το επίσημο thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Η κοιλιά της marvel

To Guardians of the Galaxy 3 ήταν μεγάλη εμπορική επιτυχία μερικούς μήνες πριν και η δεύτερη σεζόν του Λόκι είναι πολύ καλή με ενα εκπληκτικό φινάλε που όλοι λάτρεψαν. Η προπαγάνδα σας δεν θα περάσει!

To Guardians of the Galaxy 3 ήταν μεγάλη εμπορική επιτυχία μερικούς μήνες πριν και η δεύτερη σεζόν του Λόκι είναι πολύ καλή με ενα εκπληκτικό φινάλε που όλοι λάτρεψαν. Η προπαγάνδα σας δεν θα περάσει!
Δεν έχω δει loki 2 αλλά αν και συμφωνώ για το gotg3, είναι τελειωμένο καθώς όλοι οι συντελεστές έχουν φύγει

Δεν έχω δει loki 2 αλλά αν και συμφωνώ για το gotg3, είναι τελειωμένο καθώς όλοι οι συντελεστές έχουν φύγει

Όχι όλοι, ορισμένοι ξέρουμε ότι θα συνεχίσουν (π.χ. Chris Pratt) αλλά όντως έχουν φύγει James Gunn, Dave Bautista και κάποιοι ακόμα. Για μένα το θέμα δεν είναι τόσο οι συγκεκριμένοι συντελεστές όσο η γενική στάση της Marvel. Αν δώσει τον χρόνο στους δημιουργούς να αναπτύξουν σωστά ένα project τότε η ανάκαμψη δεν θα αργήσει. Άλλωστε τα προβλήματα άρχισαν, όχι τυχαία, μόλις δόθηκε η εντολή από την Disney για κατακόρυφη αύξηση της παραγωγής.

Όχι όλοι, ορισμένοι ξέρουμε ότι θα συνεχίσουν (π.χ. Chris Pratt) αλλά όντως έχουν φύγει James Gunn, Dave Bautista και κάποιοι ακόμα. Για μένα το θέμα δεν είναι τόσο οι συγκεκριμένοι συντελεστές όσο η γενική στάση της Marvel. Αν δώσει τον χρόνο στους δημιουργούς να αναπτύξουν σωστά ένα project τότε η ανάκαμψη δεν θα αργήσει. Άλλωστε τα προβλήματα άρχισαν, όχι τυχαία, μόλις δόθηκε η εντολή από την Disney για κατακόρυφη αύξηση της παραγωγής.
Δεν θυμάμαι καμία δήλωση ότι θα ξαναπαίξει τον star lord (ούτε ότι θα τον σταματήσει βέβαια). Το τέλος του 3 δίνει και ένα πολύ ωραίο τέλος για τον χαρακτήρα του_

Στο τέλος του Guardians of the Galaxy δεν έγραφε ότι ο Star Lord θα επιστρέψει; Θυμάμαι λάθος;

Ο καπετάνιος είναι ο τελευταίος που φεύγει από το καράβι που βυθίζεται #diplhs
Ο drax έχει ήδη φύγει, καθώς οι φίλοι του ξέρουμε ότι αυτός ήταν ο πραγματικός αρχηγός και το μυαλό της ομάδας :p

Βέβαια το πιο πιθανό είναι ότι πολλοί από αυτούς απλά θα αλλάξουν γειτονιά και θα πάνε στο σύμπαν της DC λόγω καλών σχέσεων με τον James Gunn.

Βέβαια το πιο πιθανό είναι ότι πολλοί από αυτούς απλά θα αλλάξουν γειτονιά και θα πάνε στο σύμπαν της DC λόγω καλών σχέσεων με τον James Gunn.
Αναμενόμενο, βλέπουν το καράβι να βυθίζεται :p

Και τώρα, κάποια καλά λόγια από μένα γιά κάτι MCU, είμαι αλήθεια εγώ ή με έχουν χακάρει? Τελείωσα Loki

Πολλά πράγματα πήγαν πολύ καλά, όχι όλα. Αξίζουν συγχαρητήρια στους συντελεστές της σειράς που κατάφεραν μέσα σε όλο αυτό το ναυάγιο που είναι το MCU την τελευταία 3ετια,κατι τόσο φιλόδοξο και διαφορετικό. Πολύ συναίσθημα, σωστό χιούμορ, φανταστική δουλειά στο art direction και στην μουσική, σενάριο με αρχή, μέση, τέλος, χαρακτήρες κανονικοί και όχι καρικατούρες.

Μπορεί να μην αρέσει σε όλους γιατί είναι λίγο ιδιαίτερο. Και σε κάποιον που το ξεκινήσει τώρα, μπορεί να τον κουράσει η πρώτη σαιζόν. Για μένα πάντως αξίζει να το προσπαθήσετε.

Το Loki είναι όντως υπέροχο. Υπάρχει άφθονο ταλέντο και μεράκι στα Marvel Studios και η ανάκαμψη είναι θέμα χρόνου.

Αναμενόμενο, βλέπουν το καράβι να βυθίζεται :p

Αν τις προσωρινές αστοχίες της Marvel τις εκμεταλλευθεί η DC για να επιστρέψει στο προσκήνιο θα ήμουν πολύ χαρούμενος. Μπορεί γενικά να προτιμώ την Marvel αφού με αυτά κυρίως τα comics μεγάλωσα, όμως έχω διαβάσει και εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες comics με Batman, Superman, Flash κλπ. Το Superman: Legacy του James Gunn το περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία. Εξάλλου το πιο σημαντικό είναι να διατηρείται το είδος των superhero films στην πρωτοκαθεδρία του σινεμά ώστε να τσούζει ο πωπός των σινεφιλοπαπαροσκορτζέζηδων.

Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα του covid που κατέστρεψε το πρόγραμμα της Marvel. Σε 1,5 χρόνο οι μουσάτοι άπλυτοι σινεμαστούρηδες θα κλαίνε πάλι με μαύρο δάκρυ.

tumblr_nkco7aDVUI1rp2o9do1_500.gif

Κοίτα να δεις. Μέσα στην καραντίνα ήσασταν αρχόντοι και λέγατε ότι κανείς δεν χρειάζεται το σινεμά, τώρα με τις πλατφόρμες πέθανε το παλιό κλπ κλπ και άλλες γραφικότητες.

Τώρα που ξαναανοίξανε τα σινεμά και τρέχουν οι ορδές των σινεφίλ να δούνε ποιοτικό σινεμά και Ευχούληδες 3, αλλά δεν διαλέγουν μάρβελ σας φταίει ο κόβιντ. Δεν καταλαβαίνετε ότι ήσασταν το αντίστοιχο του banana bread και του imagine.

Άλλωστε τα προβλήματα άρχισαν, όχι τυχαία, μόλις δόθηκε η εντολή από την Disney για κατακόρυφη αύξηση της παραγωγής.

Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα του covid που κατέστρεψε το πρόγραμμα της Marvel.
Ξεκίνησαν οι αντιφάσεις και ο ιδρώτας στο μέτωπο 😂😂😂😂

Να θέσω και ένα άλλο ζήτημα? Κατά την διάρκεια του infinity saga, είδαμε να χτίζεται σιγά σιγά μια συμμαχία ηρώων για να αντισταθεί απέναντι σε έναν formidable εχθρό. Έβλεπες εξωγήινους, θεούς, μάγους, ανδροειδή αλλά όλα τα χτίσανε και τα εξήγησαν όμορφα. Το διακύβευμα ήταν δεδομένο και η τελική μάχη έφερε απώλειες. Μπορεί όλο αυτό να ήταν fiction και να έβλεπες τύπους που φόραγαν τα σώβρακα πάνω από τα ρούχα τους αλλά ήταν ταυτόχρονα και κάπως προσγειωμένο. Στα όρια του δυνατού έστω.

Από την τέταρτη φάση και μετά έχει ξεφύγει το πράγμα. Βρισκόμαστε μπροστά σε ιστορίες και αντιπάλους που είναι πολλαπλά χειρότεροι από τον Thanos αλλά αντιμετωπιζονται τραγικά στον κόσμο της Marvel. Μπροστά στην καταστροφή που ερχόταν στο Secret invasion, στο Loki ή στο Eternals, ο Thanos ήταν λεπτομέρεια.

Τι θέλω να πω? Όσο οι ιστορίες γίνονται πιό ακραίες / υπερβολικές θα χάνουν την μεγάλη μερίδα του κόσμου. Για μένα, που έχω μεγαλώσει με Μπλεκ και όχι Marvel, η προσπάθεια του Fury να σώσει μόνος του την ανθρωπότητα από τους skrulls χωρίς να το πει σε κανέναν γιατί λόγοι, είναι μια γελοία ιστορία. Μπορεί να τραβήξει όποιον μεγάλωσε με Marvel, αλλά τα εκατομμύρια που έφερε η infinity saga δεν θα τα ξαναδούν.

Μα είναι ιστορίες μέσα από τα comics θα πει ο @Admiral. OK, αλλά, έχεις χάσει την πλειοψηφία των δημοφιλών ηρώων και ηθοποιών, πας με ιστορίες που συγκινούν μόνο οχτάχρονους, κουράζεις τον κόσμο με την συνεχόμενη προσφορά υλικού. Δεν βλέπω πως μπορεί να γυρίσει αυτό το πράγμα για την Marvel. Ειδικά από την στιγμή που θεωρούν αποτυχία να μην βγάζουν 2δις κέρδη με κάθε ταινία.

Η απληστία και η ύβρις έφεραν την Marvel σε αυτό το σημείο. Και δεν τους λυπάμαι καθόλου γι'αυτό.

Back