Marvel Cinematic Universe: το επίσημο thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Κοίτα να δεις. Μέσα στην καραντίνα ήσασταν αρχόντοι και λέγατε ότι κανείς δεν χρειάζεται το σινεμά, τώρα με τις πλατφόρμες πέθανε το παλιό κλπ κλπ και άλλες γραφικότητες.

Τώρα που ξαναανοίξανε τα σινεμά και τρέχουν οι ορδές των σινεφίλ να δούνε ποιοτικό σινεμά και Ευχούληδες 3, αλλά δεν διαλέγουν μάρβελ σας φταίει ο κόβιντ. Δεν καταλαβαίνετε ότι ήσασταν το αντίστοιχο του banana bread και του imagine.

Να ρωτήσω κάτι; Πού είναι αυτές οι ορδές που τρέχουν να δουν σινεμά; Γιατί δεν πήγε καλά η Marvel και πάμε ολοταχώς για τον χειρότερο Νοέμβριο της τριακονταετίας.

Ξεκίνησαν οι αντιφάσεις και ο ιδρώτας στο μέτωπο 😂😂😂😂

Δεν υπάρχει καμία αντίφαση. Στη διάρκεια του covid δόθηκε η εντολή για all in στο disney plus διότι η Disney δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει τίποτα στα σινεμά.

τι ειπες ρε φιλε τωρα??

ΜΠΛΕΚ.

ξερω, ειμαι οφτοπικ τωρα, αλλά οκ. μπλεκ και αγορι.
ενταξει, μετα περασαμε σε σπαιντερμαν και σιλβερ σερφερ κλπ, αλλά η παιδικη μας ηλικια ειναι αυτα τα δυο. αντε κι ο τρουενο, κι ο ταρζαν, και τα κρανος, μαχη, εφοδος κι ο μικρος καουμποης κι ο μικρος αρχηγος και και και και και

(οκ, σταματαω... :p:ROFLMAO::ROFLMAO:)

τι το κουράζετε, corpo being corpo είναι η φάση. Ότι ακουμπάνε οι μεγάλες εταιρίες με σκοπό το κέρδος, το ξεκοιλιάζουν και τον διαλύουν.

Η disney δεν είναι η disney των παιδικών μας χρόνων και ταινιών είναι ένα τεράστιο κτήνος περιεχομένου που κοιτάζει να ξεζουμίσει ότι βρει μπροστά του, θα καβαλήσει ότι μόδα δει για να βγάλει από την μύγα ξύγκι, θα διαλύσει ότι αγαπάτε από παιδιά για να πάει με το ρεύμα, σήμερα γουοκ; Όλα τα remake με μαύρους πρωταγωνιστές, αν αύριο είναι συντηρητικοί γιατί αυτό είναι στην μόδα, παίζει να το κάνουν σκλαβοπάζαρο χωρίς να ιδρώσουν καν τα αυτάκια τους.

τι ειπες ρε φιλε τωρα??

ΜΠΛΕΚ.

ξερω, ειμαι οφτοπικ τωρα, αλλά οκ. μπλεκ και αγορι.
ενταξει, μετα περασαμε σε σπαιντερμαν και σιλβερ σερφερ κλπ, αλλά η παιδικη μας ηλικια ειναι αυτα τα δυο. αντε κι ο τρουενο, κι ο ταρζαν, και τα κρανος, μαχη, εφοδος κι ο μικρος καουμποης κι ο μικρος αρχηγος και και και και και

(οκ, σταματαω... :p:ROFLMAO::ROFLMAO:)

Και καπτεν Μαρκ και Όμπραξ και Αλμανάκο και Ταρζάν και Περιπέτεια και πολλά άλλα. Άνετα αγόραζαν διαμέρισμα οι γονείς μου με τα χρήματα που πήγαν σε περιοδικά.

Να ρωτήσω κάτι; Πού είναι αυτές οι ορδές που τρέχουν να δουν σινεμά; Γιατί δεν πήγε καλά η Marvel και πάμε ολοταχώς για τον χειρότερο Νοέμβριο της τριακονταετίας.

Γεμάτη η αίθουσα στους Ευχούληδες. Και στο Talk to me ήμασταν δέκα ολόκληροι νοματαίοι και πάλι περισσότεροι ήμασταν από το Marvels. Καταλαβαίνεις ότι με το ζόρι προλαβαίναμε ποπ κορν.

Για να μην αναφερθώ στο Άκου ποιος μιλάει που έπαιζε στην δίπλα αίθουσα. Τίγκα η αίθουσα με καθαρά σινεφίλ κοινό.

Για το γεγονός ότι πάμε για τον χειρότερο Νοέμβριο της τριακονταετίας, ευθύνεται ξεκάθαρα η Marvel και οι αιθουσάρχες. Αφού τρώνε φτύσιμο και μόνο τέτοιες ταινίες βάζουν. Σε αυτό το τελευταίο δεν κάνω και τόσο πλάκα να πω την αλήθεια.

αλλο επος: Βαβούρα. σχεδον σουρεάλ, το καταλαβαιναμε ακομα και σε κεινη την τρυφερη ηλικια οτι ειναι διαφορετικο απο τ άλλα.

αληθεια, προλαβε/ηξερε κανείς το "γεια χαρα"? οχι τοσο κομιξαδικο, κατι σαν "ποικιλης υλης" ηταν.
ασχετο, για τον υπερτατο ΚΟΚΟΜΠΙΛ νομιζω τα χουμε πει σε αλλο θρεντ....

καλα, καλα, σταματαω. δεν μ αφηνετε ν αγιασω ομως. το συνεχιζετε...
ναυαρχε, βαλε ταξη.

Τι να βάλω τάξη, ψοφάω για τέτοια. Εννοείται βαβούρα, όπως και Αστερίξ, Αντιριξ, Λούκι Λουκ.

Ιζνογκούντ, Τεντέν, Κόρτο Μαλτέζε και Blake and Mortimer.

Αφήσαμε κανένα απέξω;

EDIT:
Άνετα αγόραζαν διαμέρισμα οι γονείς μου με τα χρήματα που πήγαν σε περιοδικά.

Μπορεί και μεζονέτα, αλλά στο δικό μου το σπίτι τουλάχιστον, πρώτος ο μπαμπάς ξεκοκκάλιζε τα κόμιξ που έπαιρνε "για τον μικρό", όπως έλεγε στη μάνα μου.

Τι να βάλω τάξη, ψοφάω για τέτοια. Εννοείται βαβούρα, όπως και Αστερίξ, Αντιριξ, Λούκι Λουκ.
Επειδή το θέμα MCU πνέει τα λοίσθια, να μετονομάσουμε το θρεντ και να συνεχίσουμε με comics?

Μετά από Μπλεκ, Αγόρι (σαφώς πιό ενήλικες - βίαιες ιστορίες) ανακάλυψα το Μοναστηράκι και άρχισα τα Conan, Camelot, Thorgal, Storm, Ιζνογκούντ

Α, ναι, Κόναν! Αυτά πλέον τα αγόραζα μόνος μου, στην αρχή υποτίθεται κρυφά γιατί είχαν πιο πικάντικο σχέδιο.

Blake & Mortimer τα κατέβασα πριν 3 χρόνια και τα διάβασα όλα σε ένα καλοκαίρι, γενικά λατρεύω την βέλγικη σχολή

Blake & Mortimer τα κατέβασα πριν 3 χρόνια και τα διάβασα όλα σε ένα καλοκαίρι, γενικά λατρεύω την βέλγικη σχολή

Τα λάτρευα ως έφηβος. Φέτος το καλοκαίρι έκανα το ίδιο με σένα, τα πήρα όλα από ένα φίλο από το χωριό. Ενώ εξακολουθώ να λατρεύω το σχέδιο, δυστυχώς πλέον τα βρίσκω υπερβολικά βαρυφορτωμένα τόσο σε περιγραφές όσο και σε διαλόγους.

bm.jpg

Εντελώς αντιπροσωπευτικό παράδειγμα, όχι cherry picked. Δεν ξέρω αν οι διάδοχοι του Jacobs το ρεγουλάραν διαφορετικά :confused::confused::confused:.

Τα λάτρευα ως έφηβος. Φέτος το καλοκαίρι έκανα το ίδιο με σένα, τα πήρα όλα από ένα φίλο από το χωριό. Ενώ εξακολουθώ να λατρεύω το σχέδιο, δυστυχώς πλέον τα βρίσκω υπερβολικά βαρυφορτωμένα τόσο σε περιγραφές όσο και σε διαλόγους.

Εντελώς αντιπροσωπευτικό παράδειγμα, όχι cherry picked. Δεν ξέρω αν οι διάδοχοι του Jacobs το ρεγουλάραν διαφορετικά :confused::confused::confused:.
Από όσο θυμάμαι, συνέχισαν από κοντά. Βέβαια η μνήμη μου δεν είναι όπως ήταν, θυμάμαι plot points απο την Aria ή τον Roy of the Rovers που διάβασα 9 χρονών και όχι τόσο καλά ό, τι διάβασα την τελευταία 10ετια. Γηρατειά ή αρχή Αλτσχάϊμερ☹️

....με highlights απείρου κάλλους ένα «σμήνος» από γατιά που βγάζουν πελώρια πλοκάμια από το στόμα τους και ρουφάνε ανθρώπους υπό τους ήχους του «Memory» (από το μιούζικαλ «Cats» του Άντριου Λόιντ Γουέμπερ – get it?) με τη φωνή της Μπάρμπρα Στράιζαντ (για να χαρεί και το queer fan base της Marvel-ιάδας)....

ΕΠΡΕΠΕ να το δω αυτο.... δυσκολευτηκα να το βρω, αλλά:

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Αφου εχει εξωγηινες γατες πιστευω θα ειναι πολυ καλη ταινια. Θα το δω με τους φιλους μου το Σαββατο.,

Αν θέλει κανείς να δει στην πράξη τι σημαίνει για τους κινηματογράφους η αποτυχία της Marvel, το Box Office Mojo έχει σχετικό φίλτρο:

Φτάσαμε στο σημείο που ο @Admiral μας θεωρεί υπεύθυνους για το θάνατο του κινηματογράφου επειδή δεν πάμε να δούμε τις γάτες με τα πλοκάμια ώστε να διπλασιασουμε και φέτος τα bonuses των golden boys της Disney. Ήρθε το τέλος, τα έλεγε ο Χαρδαβελας και κανείς δεν τον πίστευε.

Φτάσαμε στο σημείο που ο @Admiral μας θεωρεί υπεύθυνους για το θάνατο του κινηματογράφου επειδή δεν πάμε να δούμε τις γάτες με τα πλοκάμια ώστε να διπλασιασουμε και φέτος τα bonuses των golden boys της Disney. Ήρθε το τέλος, τα έλεγε ο Χαρδαβελας και κανείς δεν τον πίστευε.

Δεν φταίτε εσείς που δεν πάτε, ούτε εγώ πάω πλέον. Τα λέω και τα γράφω για όσους πιστεύουν στα σοβαρά ότι η Marvel σκοτώνει το σινεμά ενώ η αλήθεια είναι ότι κρατούσε σχεδόν μόνη της στην ζωή ένα ημιθανές μέσο.

Back