Marvel Cinematic Universe: το επίσημο thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Δηλαδη το "ΔΥΟ" που ηταν ποικιλης υλης αλλα ειχε μεσα ιστορια Robotech, δεν το διαβαζε κανεις;

View attachment 6842

Από όσα γράφτηκαν εδώ, αυτό, πρώτη φορά το ακούω. Μέχρι πότε έβγαινε; Είμαι και μικρότερος εγώ, αν και αυτό δεν με σταμάτησε να πέσουν στα χέρια μου παλιότερα μπουμερο κόμικ.

Από όσα γράφτηκαν εδώ, αυτό, πρώτη φορά το ακούω. Μέχρι πότε έβγαινε; Είμαι και μικρότερος εγώ, αν και αυτό δεν με σταμάτησε να πέσουν στα χέρια μου παλιότερα μπουμερο κόμικ.
1987 κατι σε εβδομαδιαια βαση, 120 δραχμες. Γιωργος Κοσκωτας.

Δηλαδη το "ΔΥΟ" που ηταν ποικιλης υλης αλλα ειχε μεσα ιστορια Robotech, δεν το διαβαζε κανεις;

View attachment 6842

Ά ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ! Πώς μου ξέφυγε αυτό; Ήμουν και καψούρης με το Robotech (και με μια ανιμοκοπέλα στο Robotech, όχι την τραγουδίστρια, την άλλη. Αν και η μεγάλη ανιμοαγάπη ήταν η April του Saber Rider).

Ά ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ! Πώς μου ξέφυγε αυτό; Ήμουν και καψούρης με το Robotech (και με μια ανιμοκοπέλα στο Robotech, όχι την τραγουδίστρια, την άλλη. Αν και η μεγάλη ανιμοαγάπη ήταν η April του Saber Rider).
ΤΗΝ ΛΙΖΑ!

Αθηνα κυκλοφορησε. Σε αλλες πολεις δεν το ειχα δει.

Μινμεη η τραγουδιστρια, Λιζα η καραβανου, Μιρια με τα πρασινα μαλια απο τους αντιπαλους.

Καποια στιγμη πρεπει να κατεβασω τα παντα ολα, ταινιες, σειρες κλπ και να τα δω απο την αρχη.

Τουλάχιστον, σε μιά νότα αισιοδοξίας, το Marvels θα είναι φαβορί φέτος για τα Χρυσά Βατόμουρα

Από ότι ακούω δεν είναι ΤΌΣΟ κακή, όσο (και αυτό είναι χειρότερο) ότι είναι τελείως αδιάφορη και χωρίς καμία συνοχή. Η Λάρσον είναι η πρώτη που θέλει να φύγει, η μαύρη δεν δίνει τίποτα στο ρόλο και η villain είναι κακή απομίμηση του villain στο gotg1, που ήδη ήταν αδιάφορος.
Μόνο η Ms marvel δείχνει σημάδια ζωής στον ρόλο, αλλά προέρχεται από μια σειρά που δεν είδε ούτε η Disney.
Το αποτέλεσμα είναι απλά κάνεις να μην ενδιαφέρεται για την ταινία. Ακόμα και για βατόμουρα, πρέπει να γίνεται μια κάποια φασαρία.
Εδώ το μόνο ενδιαφέρων που λέγεται είναι ότι πάτωσε. Και ότι έχει γάτες από τον κόσμο του Cthulhu

Η Marvel εχει γινει μια παρωδια του εαυτου της. Δεν ξερω ποσο καιρο θα αντεξει το πονταρισμα της στην υπερβολη.
Ελαχιστο σεναριο, παρα πολλα εφε, πολλες στολες, κρυοκωλα-μη πρωτοτυπα αστεια, ρετρο μουσικη που ξερει ο καθενας και καποια στιγμη στην ζωη του την εχει σιγομουρμουρησει. Μπορουν καλλιστα να αφαιρεσουν το σεναριο και να δειχνουν μονο λαμψεις, εκρηξεις, γυαλιστερες στολες, μερικους κατα φαντασια αστειους διαλογους και μουσικουλα απο γνωστο d.j.
Οτι πηγαν ανθρωποι να δουν το Thor love and thunder, ειναι πρασινο φως για τα παραπανω.
Γελοιοποιουν τους ιδιους τους τους ηρωες γιατι για να ενθουσιασουν τα πληθη με περιπετεια, χλωμο. Η Marvel θα εχει το τελος της western σχολης.

Και εδω που τα λεμε, ποιοτικος κινηματογραφος δεν ειναι μονο ο Σκορσεζε. Σημαντικο αλλα περιοριζομαστε μονο σε αυτον.

Η Marvel εχει γινει μια παρωδια του εαυτου της. Δεν ξερω ποσο καιρο θα αντεξει το πονταρισμα της στην υπερβολη.
Ελαχιστο σεναριο, παρα πολλα εφε, πολλες στολες, κρυοκωλα-μη πρωτοτυπα αστεια, ρετρο μουσικη που ξερει ο καθενας και καποια στιγμη στην ζωη του την εχει σιγομουρμουρησει. Μπορουν καλλιστα να αφαιρεσουν το σεναριο και να δειχνουν μονο λαμψεις, εκρηξεις, γυαλιστερες στολες, μερικους κατα φαντασια αστειους διαλογους και μουσικουλα απο γνωστο d.j.
Οτι πηγαν ανθρωποι να δουν το Thor love and thunder, ειναι πρασινο φως για τα παραπανω.
Γελοιοποιουν τους ιδιους τους τους ηρωες γιατι για να ενθουσιασουν τα πληθη με περιπετεια, χλωμο. Η Marvel θα εχει το τελος της western σχολης.

Και εδω που τα λεμε, ποιοτικος κινηματογραφος δεν ειναι μονο ο Σκορσεζε. Σημαντικο αλλα περιοριζομαστε μονο σε αυτον.

Για να προσπαθήσουμε να θέσουμε έναν ελάχιστο κοινό παρονομαστή και να δούμε αν υπάρχει βάση συζήτησης, μπορείς να αναφέρεις 2-3 ταινίες της Marvel που σου άρεσαν και γιατί; Ρωτάω γιατί αν απορρίπτεις συλλήβδην το είδος τότε οκ, θέμα γούστου, agree to disagree και πάμε παρακάτω. Αν από την άλλη δεν είσαι ικανοποιημένος με τις πιο πρόσφατες ταινίες, θα ήθελα να ακούσω την κριτική σου.

Σε αντιθεση με τα φανμποις, εγω παντα ριχνω μια ματια στην απεναντι πλευρα. Οχι μονο σε επιπεδο ταινιων.
Θεωρω οτι ειναι σημαντικος τροπος προσεγγισης.
Δεν θα αναφερω μονο 2-3 ταινιες.
Ναι, εχω παρακολουθησει marvel ταινιακια και νομιζω οτι αυτο φαινεται και απο μερικες απαντησεις που εχω αφησει.
Δεν τα εχω δει ολα αλλα μπορω να πω, με σιγουρια, οτι το Doctor Strange το πρωτο, το ορθοδοξο, μου αρεσε παρα πολυ.
Σε καποιες στιγμες ηταν λιγο meh αλλα σε συνολικο επιπεδο, μου αρεσε αυτο που βλεπω. Θαρρω οτι αυτο ωφειλεται, σε σημαντικο βαθμο, στον Benedict. Το επαιξε πολυ ωραια το ρολακι του και επαιξε οπως θα επαιζε σε οποιαδηποτε σοβαρη ταινια. Το δευτερο, δεν με αγγιξε στο ελαχιστο. Δεν θυμαμαι καν τι ειδα.

Τα Guardians of the Galaxy 1&2 μου αρεσαν επισης. Ειχαν τις meh στιγμες τους αλλα δεν με προκαλεσαν. Το 3 δεν με απογοητευσε αλλα σε επιπεδο συγκρισης το βρηκα χλιαρο.

Deadpool, το πρωτο ηταν πολυ διασκεδαστικο. Το δευτερο το θεωρω, οχι κακο αλλα κατωτερο του πρωτου. Ο Reynolds το επαιξε καλα το θεμα και κρατησαν καποιες ισορροπιες. Το χιουμορ το βρηκα αρκετα καλο και ειναι αλλη μια ταινια που δεν προσπαθησε να με προκαλεσει.

Iron man, το πρωτο το ειδα ευχαριστα χωρις την αισθηση οτι εχασα τον χρονο μου αλλα στην πορεια εχασα την θεληση να ασχοληθω. Ισως να εχω δει και το δευτερο αλλα να πηγε κατευθειαν στον εγκεφαλικο κουβα της ληθης.

Captain America. σιγουρα, ειδα το πρωτο και περασε ευχαριστα η ωρα μου. Η αμνησια για τα επομενα ισως παταει στους ιδιους λογους με το Iron Man.

Αφησα το Thor για το τελος. Το πρωτο μου αρεσε, δεν εθεσε ερωτηματα για τα μαρτυρια της ζωης και αν πρεπει να συνεχισω να ζω. Το Love and Thunder ομως εξηγει τι εννοω οταν λεω οτι μια ταινια με προκαλει. Την συγκεκριμενη ταινια την θεωρω απολυτη παρακμη. Αδυνατει να προσφερει την ελαχιστη διασκεδαση. Η αιθηση οτι απλα σε κοροιδευουν ειναι αναποφευκτη. Οι ερμηνειες, ακομα και για το συγκεγκριμενο ειδος, μου θυμιζουν μια φορα που ζητησα απο τον σκυλο μου να παριστανει το ψαρι. Ας πουμε οτι δεν τα καταφερε.
Ειναι - imo - απο τις πιο αθλιες ταινιες που εχω δει στην ζωη μου και οταν αυτο το λεει καποιος που γουσταρει B movies, μιλαμε για σοβαρη καταγγελια.
Avenger και Thanos Part 2. Την θυμαμαι επειδη στο τελος ειπα, τι σκτ ειδα τωρα; Ναι, εχω ηδη ξεκινησει να μιλαω για κατρακυλα. Κατι Ant man κ.α δεν μπηκα καν στην διαδικασια. Ηξερα οτι θα δω τα ιδια πραγματα που τα κανουν διαφορετικοι ηρωες. Spiderman στην Βενετια. Η ταινια ειναι ενα αναλαφρο μαρτυριο απο την κολαση και εξαιρετικα προκλητικη.

Με εξαιρεση τον Doctor Strange, που σε στιγμες ξεχνουσα οτι βλεπω Marvel. Μαγεψε ο Βενεδικτος. Οι ταινιες που ανεφερα ως καλες, επαιξαν καλα τον ρολο τους ως ταινιες που τις ειδα και ειπα, ωραια περασα, θα τις ξαναδω; nope.
Ειναι πολλα τα λεφτα που επενδυσαν για να εχουν τετοιο αποτελεσμα. Ναι, τα πηραν πισω πολλαπλασια αλλα αυτο δεν σημαινει τιποτα επειδη εδω ο κοσμος ψηφισε Μητσοτακη.
Για μενα οι ταινιες πρεπει να σου αφηνουν και κατι που να αξιζεις να το συζητησεις. Ειδες ποσα εφε ειχε το Thor; τι συζητηση να κανεις επι τουτου;

@lelos kounelos εντάξει, σεβαστό, δεν υπάρχει σημείο επαφής οπότε το αφήνουμε εδώ. Ευχαριστώ πολύ που έγραψες αναλυτικά την άποψή σου.

Back