By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Δηλαδη το "ΔΥΟ" που ηταν ποικιλης υλης αλλα ειχε μεσα ιστορια Robotech, δεν το διαβαζε κανεις;
View attachment 6842
1987 κατι σε εβδομαδιαια βαση, 120 δραχμες. Γιωργος Κοσκωτας.Από όσα γράφτηκαν εδώ, αυτό, πρώτη φορά το ακούω. Μέχρι πότε έβγαινε; Είμαι και μικρότερος εγώ, αν και αυτό δεν με σταμάτησε να πέσουν στα χέρια μου παλιότερα μπουμερο κόμικ.
Δηλαδη το "ΔΥΟ" που ηταν ποικιλης υλης αλλα ειχε μεσα ιστορια Robotech, δεν το διαβαζε κανεις;
View attachment 6842
ΤΗΝ ΛΙΖΑ!Ά ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ! Πώς μου ξέφυγε αυτό; Ήμουν και καψούρης με το Robotech (και με μια ανιμοκοπέλα στο Robotech, όχι την τραγουδίστρια, την άλλη. Αν και η μεγάλη ανιμοαγάπη ήταν η April του Saber Rider).
Αθηνα κυκλοφορησε. Σε αλλες πολεις δεν το ειχα δει.Ά ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ! Πώς μου ξέφυγε αυτό; Ήμουν και καψούρης με το Robotech (και με μια ανιμοκοπέλα στο Robotech, όχι την τραγουδίστρια, την άλλη. Αν και η μεγάλη ανιμοαγάπη ήταν η April του Saber Rider).
Τουλάχιστον, σε μιά νότα αισιοδοξίας, το Marvels θα είναι φαβορί φέτος για τα Χρυσά Βατόμουρα
Συγγνώμη.Ο Venom δεν είναι MCU.
Συγγνώμη.
Μπερδευτήκαμε επειδή οι δύο ταινίες Venom είναι η μία πιό μάπα από την άλλη.
Η Marvel εχει γινει μια παρωδια του εαυτου της. Δεν ξερω ποσο καιρο θα αντεξει το πονταρισμα της στην υπερβολη.
Ελαχιστο σεναριο, παρα πολλα εφε, πολλες στολες, κρυοκωλα-μη πρωτοτυπα αστεια, ρετρο μουσικη που ξερει ο καθενας και καποια στιγμη στην ζωη του την εχει σιγομουρμουρησει. Μπορουν καλλιστα να αφαιρεσουν το σεναριο και να δειχνουν μονο λαμψεις, εκρηξεις, γυαλιστερες στολες, μερικους κατα φαντασια αστειους διαλογους και μουσικουλα απο γνωστο d.j.
Οτι πηγαν ανθρωποι να δουν το Thor love and thunder, ειναι πρασινο φως για τα παραπανω.
Γελοιοποιουν τους ιδιους τους τους ηρωες γιατι για να ενθουσιασουν τα πληθη με περιπετεια, χλωμο. Η Marvel θα εχει το τελος της western σχολης.
Και εδω που τα λεμε, ποιοτικος κινηματογραφος δεν ειναι μονο ο Σκορσεζε. Σημαντικο αλλα περιοριζομαστε μονο σε αυτον.