Marvel Cinematic Universe: το επίσημο thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
YOU WERE THE X-MAN!!!

FUCK YEAH!!!

Η μόνη υπερ-ηρωική ταινία που μου κινεί το ενδιαφέρον ακόμα.

YOU WERE THE X-MAN!!!

FUCK YEAH!!!

Η μόνη υπερ-ηρωική ταινία που μου κινεί το ενδιαφέρον ακόμα.

Φαίνεται όντως πολύ ενδιαφέρουσα, πάντως έχουμε και στον ορίζοντα πολλά ωραία πραγματάκια. Η αλλαγή ίσως δεν φανεί του χρόνου γιατί οι ταινίες που θα βγουν είχαν γυριστεί πριν από την σχετικά πρόσφατη απόφαση για αλλαγή πορείας, ωστόσο από εκεί και μετά είμαι πολύ αισιόδοξος.

Εγώ σας προειδοποίησα ότι έρχεται τυφώνας για τους παπαροσινεφίλ και το δάκρυ θα γεμίσει το internet. Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται και αυτή την φορά δεν πρόκειται να σας σώσει ο κόβιντ, θα τον πιείτε (τον φθόνο) μέχρι τέλους.

Εγώ σας προειδοποίησα ότι έρχεται τυφώνας για τους παπαροσινεφίλ και το δάκρυ θα γεμίσει το internet. Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται και αυτή την φορά δεν πρόκειται να σας σώσει ο κόβιντ, θα τον πιείτε (τον φθόνο) μέχρι τέλους.

59fb6b2f-d337-4e25-ad3f-ef1595c4d267_text.gif

Τα Marvel Studios χωρίζονται σε τρία εξειδικευμένα στούντιο για ταινίες, τηλεόραση και καρτούν:

Ωχ ωχ ωχ ωχ ωχ, άρχισαν πάλι να συσφίγγονται οι πρωκτικοί δακτύλιοι των άπλυτων σκορτζεζοτσιρλίντερ! Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται και το δάκρυ θα σταθεί άφθονο!

Ωχ ωχ ωχ ωχ ωχ, άρχισαν πάλι να συσφίγγονται οι πρωκτικοί δακτύλιοι των άπλυτων σκορτζεζοτσιρλίντερ! Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται και το δάκρυ θα σταθεί άφθονο!

Καθώς το trailer θα έχει περισσότερους θεατές από την σειρά την ίδια, προτείνω να βγάζουν μόνο trailers χωρίς την σειρά :p

Ποια είναι αυτή η Άγκαθα Ωλ Ντέι Λονγκ και γιατί πρέπει να νοιαστούμε.
Άγκαθα Κρίστι δεν είναι πάντως.

Μπηκα να δω το θεμα που το κραταει ζωντανο ο @Admiral, χωρις καμια βοηθεια γιατι εμεις ειμαστε στα @@ μας, γλαροι δεν ειμαστε να μας ενδιαφερει και πολυ το MCU. Περναμε λιγο την ωρα μας.

Back