By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Μακάρι. Μου άρεσε η 1η (όχι τόσο η 2η). Βέβαια, δεν ξέρω εάν μπορεί να θεωρηθεί θετικό ή αρνητικό το ότι έχει καλές κριτικές η πιο guffy σειρά ταινιών της marvel. Φοβάμαι μην πάρουν ως μήνυμα ότι ο κόσμος θέλει ακόμα πιο χαζές ταινίες από αυτές που βγάζουν ήδη.Το Guardians of the Galaxy Vol 3 έχει πολύ υψηλές βαθμολογίες στα διάφορα audience metrics παγκοσμίως. Φαίνεται πως θα σπάσει το σερί των αμφιλεγόμενων ή μετρίων ταινιών που είχε η Marvel τον τελευταίο καιρό.
Μακάρι. Μου άρεσε η 1η (όχι τόσο η 2η). Βέβαια, δεν ξέρω εάν μπορεί να θεωρηθεί θετικό ή αρνητικό το ότι έχει καλές κριτικές η πιο guffy σειρά ταινιών της marvel. Φοβάμαι μην πάρουν ως μήνυμα ότι ο κόσμος θέλει ακόμα πιο χαζές ταινίες από αυτές που βγάζουν ήδη.
Καλό είναι αυτό (δεν διαβάζω καθόλου review για να έχω καθαρό μυαλό). Δεν υπάρχει πάντως περίπτωση να κάνουν σοβαρές ταινίες η marvel. Δεν το θέλει και φαίνεται με τα συνεχόμενα αστεία πάνω στις δραματικές σκηνές. Έχει και την εμπειρία από την DC που το σοβαρό ύφος(από man of steel και μετά) δεν απέδωσεΑπό αυτά που ακούω η ταινία είναι αναπάντεχα καταθλιπτική σε αρκετά σημεία. Ίσως ένας λόγος για τις καλές εντυπώσεις είναι και αυτός, τα παιδιά που μεγάλωσαν με Marvel έχουν κουραστεί από τον πολύ χαβαλέ και θέλουν τώρα κάτι πιο "σοβαρό".
δεν εχω δει το ετερναλςζ
Καλό είναι αυτό (δεν διαβάζω καθόλου review για να έχω καθαρό μυαλό). Δεν υπάρχει πάντως περίπτωση να κάνουν σοβαρές ταινίες η marvel. Δεν το θέλει και φαίνεται με τα συνεχόμενα αστεία πάνω στις δραματικές σκηνές. Έχει και την εμπειρία από την DC που το σοβαρό ύφος(από man of steel και μετά) δεν απέδωσε
View attachment 5447
Εν τω μεταξυ δε ξερω τι ειναι,δεν εχω δει το ετερναλςζ, μπορει να ειναι κρυμμενο.
![]()
Παρόλα αυτά, τα καλύτερα comic είναι σοβαρού ύφους. Δεν είναι της marvel φυσικάΠροσωπικά δεν το θέλω κιόλας. Το πολύ σοβαρό ύφος νομίζω ότι δεν δουλεύει καλά στα κόμικς με λίγες εξαιρέσεις. Χρειάζεται ένας βαθμός χιούμορ και αυτοσαρκασμού για να μπορέσει ο θεατής να δεχθεί τα όσα παλαβά συμβαίνουν.
Έχει γίνει αναφορά ως easter egg στις σειρές αλλά οι πληροφορίες λένε ότι θα είναι το επίκεντρο μιας επερχόμενης ταινίας.
Παρόλα αυτά, τα καλύτερα comic είναι σοβαρού ύφους. Δεν είναι της marvel φυσικά
εχμ, νομιζω δεν ειναι θεμα ποιοτητας ή "ποιοτητας".
μηπως ειναι απλα το γεγονος οτι ζομπι δεν υπαρχουν, ενω δραματικα πραγματα συμβαινουν στις ζωες μας?
με ποια απ τις 2 καταστασεις θα ταυτιστει περισοτερο καποιος και θα την θεωρησει "σημαντικοτερη" εμπειρια?
εγω παντως λεω οτι δεν ειναι σημαδεμενη τραπουλα να νιωθει καποιος κοντυτερα με κατι που συμβαινει και στην δικη του ζωη.
αρα ενα drama δεν "θεωρειται πιο ποιοτικο". ειναι κατα κανονα κατι πιο αληθινο.
Τραβάτε ρε διαβάστε κανά Μπιλάλ να πούμε, μαρβελομαμάκηθοι![]()
αμεΔεν ήξερα ότι ο παίκτης του ΠΑΟ έχει και συγγραφική δραστηριότητα, έχεις λινκ;
![]()
Ποιος είναι ο Μπιλάλ του Παναθηναϊκού που... έσπασε πέρυσι τα κοντέρ σκοράροντας 21 γκολ σε 20 ματς
Ο Μπιλάλ Αμπντελραχμάν σημείωσε χθες (14/09) πέντε γκολ στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Σλάβια Σόφιας για το UEFA Youth League και συγκέντρωσε για άλλη μια φορά πάνω του όλα τα βλέμματα κι όχι άδικα.www.gazzetta.gr