By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Γι' αυτό και εγώ έχω μητρική με 2 μεγάλες pci-e. Αν κάνω καμία μ@λ@κι@ με την πρώτη, να μπορώ τουλάχιστον να κουμπώσω την gpu στην δεύτερη.![]()
Ερώτηση...χτες τεσταρα το Division 2 για καμια ωριτσα και μου μυρισε η καινουργιλα του CPU
Απο περιεργεια μπηκα στο aida64, εκτος οτι μου ειπε οτι δεν ξερει ποια μητρικη εχω, μου εβγαλε θερμοκρασια cpu 39 βαθμους ενω θερμοκρασια cpu diode 105 βαθμους...googlarw τι ειναι η cpu diode και λενε οτι ειναι η πραγματικη θερμοκρασια του cpu και δεν πρπ να ειναι ψηλα αλλα δε λεει ποσο...googlarw τι θερμοκρασιες πιανει ο ryzen 2600 και μου βγαζει 39-45 δηλαδη οσες μου βγαζει το κανονικο...τι φαση;
Φοραω τη μαμισια και παει μπαλα, η ειναι ΨΕΜΑ και θα μου ΚΑΕΙ ΤΟ ΠΙΣΙ σα το χριστουγενιατικο δεντρο της ομονοιας;
Ρε σεις έκαμα μαλακία.... Αντί για 2χ8 πήρα 2χ4 ραμ πωωωωω... Ελπίζω να μου την αλλάξουν αν και την κάρφωσα πάνω στην μητρική...
Ναι μου φαίνεται φυσιολογική συμπεριφορά.
Θα μπορούσες να γκουγκλάρεις να δεις ποιες είναι οι αναμενόμενες θερμοκρασίες.
Ναι μου φαίνεται φυσιολογική συμπεριφορά.
Θα μπορούσες να γκουγκλάρεις να δεις ποιες είναι οι αναμενόμενες θερμοκρασίες.
Ερωτηση...ποσο χωρο στο σκληρο εχετε για gaming?
Ερωτηση...ποσο χωρο στο σκληρο εχετε για gaming? Ποσο υπολογιζετε δλδ οτι θα χρειαστειτε για να μην εχετε το αγχος βαλε αυτο-βγαλε αυτο το παιχνιδι; (Αυτο μετραει και τα εγκατεστημενα και την καβαντζα που κρατατε)
(Εφαγα ηττα με το Division που ειπα να το βαλω στον 250αρη ssd που εχω και το λειτουργικο και το TW2 και οταν το εβαλα ειχα ακομη 30γιγα για κανα update ναουμ...και το update ειναι μεγαλυτερο! Οποτε Uninstall και εγκατασταση στο 2ο partition ενος 1TB σκληρου HDD που εχω και εχει 200γιγα ελευθερα...)
1 SSD στα 150GB, άλλον έναν στα 250 GB, και έναν HDD στο 1 τέρα. Χώρια ακόμα έναν εξωτερικό σκληρό στο 1 τέρα για όλα τα μη-gaming λοιπά έγγραφα.
Πάντως το κατέβασμα όλου του ίντερνετ ισχύει πως θα επιφέρει μεγάλη ισχύ στον κατεβαστή όταν θα καταρρεύσουν οι δομές του δυτικού πολιτισμού. Το συζητούσα με έναν φίλο τις προάλλες που με είχε ρωτήσει ένα τελείως άσχετο ράντομ ιστορικό φακτ και το ήξερα επειδή το είχα διαβάσει στη Wikipedia, και ετέθη τότε η πολύ σωστή ερώτηση "μλκ, όταν νομοτελειακά καταρρεύσει το ίντερνετ, ποιός θα υπάρχει που να ξέρει την απάντηση σε αυτήν την ερώτηση?". Really makes you think,
πανανθρωπινο οφτοπικ φουντφορθωτ, με αφορμη το αθωο ερωτημα του τιναπεις...
στο συντομο δυσοιωνο μελλον, οταν θα εχει καταρρευσει το web, αθρωποι σαν τον Χειρομαλαχτη, θα οριζουν τι θα παιξετε, τι θα δειτε, τι θα ακουσετε.... τωρα με λετε πειρατη, δεινοσαυρο και ΛαγνοΓεροντα που εχω 3 τερα γεματα με γκειμς, ταινιες, και μουσικη.... τότε ομως θα ερχεστε με τα φλασακια σας και θα παιρνετε αναγκαστικα οτι Εγω σας δινω. θα παιζετε τα παιχνιδια που Μου αρεσουν, τις ταινιες που γουσταρΩ, την μουσικη που Με φτιαχνει...
δυστυχως για τους ευκολοπιστους, το δυστοπικο, εφιαλτικο μελλον δεν ειναι στα κλαουντσειβινγκ, στα στημ, ακομα ακομα στα γκογκ, (οσο κι αν το αγαπω). ειναι στους σκληρους δισκους του πισι σας, της καρδιας σας, του μυαλου σας.... ΣΩΣΤΕ ΤΟΠΙΚΑ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ, κι αφηστε τις ονλαιν σοσιαλ μαλακιες. και δεν μιλαω τωρα για γκεημς, αλλά για συνηθειες, συναισθηματα, φιλιες, σχεσεις, ιδεολογιες.
φροντιστε λιγο το sp aspect της ζωης σας και μην τα δινετε ολα στο μουλτι. ομιλησα λιτα, συμβολικα, ξεκαθαρα.
ειμαι ο Μεγαλος Αδρεφος. ο Αδρεφος σας ο Μπρους. ο Brother Bruce. o τελευταιος των Ρομαντικων.
I. Has. Spoken.
(ΞΕΚΑΘΑΡΑ, καπως εχει ξεφυγει το πραγμα. εχετε κανεναν καλο γιατρο να κοιταχτω? οχι, οχι, δε με νοιαζει η ειδικοτητα. οτι κι αν ειναι, ολο και κατι θα μου βρει...)
Είχαμε μια παρόμοια κουβέντα στο φόρουμ στο παρελθόν και κάποιος συμφορουμιτης ειχε πει ότι καλύτερα τα CD/DVD για μόνιμη/μακροχρόνια backup κατάσταση.
"μλκ, όταν νομοτελειακά καταρρεύσει το ίντερνετ, ποιός θα υπάρχει που να ξέρει την απάντηση σε αυτήν την ερώτηση?"