Νεα για software, browsers κλπ.

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Καλά το να βάλεις να ακούσεις μουσική από VLC είναι καθαρός, καραμπινάτος, σαδομαζοχισμός.

it works, ηχεία του πέους έχω.

Δεν μιλάω για ποιότητα (άλλωστε για να είμαι ειλικρινής δεν έχουν και τις τόσο τρομερές διαφορές) αλλά για ευκολία. Είναι πολύ δύσχρηστο το VLC για τέτοια δουλειά.

χμ δεν ξέρω, το είχα μέχρι να βάλω internet στο σπίτι που έπαιζα κάτι παλιά MP3 πριν 3 χρόνια. Δεν έκατσα να κάνω και playlist έχω ένα φλασάκι με διάφορα για το αμάξι να παίζει όταν δεν πλερώνω spotify και απλά το κούμπωσα επάνω.

Τώρα μόνο spotify/youtube χρησιμοποιώ, αφού τα mp3 που έχω μαζέψει συλλογή δεν κάνουν ούτε για ραδιοφωνάκι :p

1. κατεβαζεις winamp
2. κατα την εγκατασταση τσεκαρεις αν δεν ειναι ηδη τσεκαρισμενη την MilkDrop visualizer option.
3. πινεις λιγο αλκοολ η λιγο οτιδηποτε. ή και οχι.
4. βλεπεις κυκλους. με την καλη την εννοια:

Είσαι σίγουρα αυτός με το ATOS; Γιατί πέτυχα κι άλλον στο δρόμο που το ισχυριζόταν...

Είσαι σίγουρα αυτός με το ATOS; Γιατί πέτυχα κι άλλον στο δρόμο που το ισχυριζόταν...
lol το είχα γράψει αυτό τότε που σχολίαζα στο autoblog :p

Αυτό αν θυμάμαι καλά είχε κυκλοφορήσει ως φήμη, σωστά; Ήταν άραγε σοβαρό ή παπάς;
Παίζει συνεχώς τα τελευταία 2 χρόνια, ειδικά με τα ανοίγματα που κάνει η MS στο open source και στο Linux γενικότερα.

Επίσης αφού φαίνεται ότι θέλει να το πάει για μοντέλο software as a service και δεν υπάρχει περίπτωση κανένας να δεχθεί συνδρομή στα windows, η μόνη λύση είναι να ρίξει τα κόστη development στο λειτουργικό και να προσπαθεί να πουλήσει άλλες υπηρεσίες μέσα από αυτό.

Θα γλυκάθηκαν που σταμάτησαν να ρίχνουν λεφτά στο βαρέλι χωρίς πάτο των winphones και άρχισαν να βγάζουν αφράτα ντάλαρς ρίχνοντας όλο το βάρος στο να βγάλουν τις εφαρμογές τους για android και iOS.

Θα δείξει βέβαια, αλλά νομίζω ότι οι συνθήκες είναι έτοιμες. Άλλωστε δεν θα καταλάβει ο μπαρμπαμπίλιος το παραμικρό από την μετάβαση.

φλασιά που μου ήρθε τώρα, μήπως δεν είναι τυχαίο που ο Gaben επιμένει στο steamOS/Linux, παρόλο που δεν υπάρχει πλέον η απειλή από την MS να γίνει apple?

Windows with linux kernel, το ακούσατε πρώτα εδώ! Διαδώστα!
πινω καφε και βγαινω στο δρομο να το ανακοινοσω στις γειτονισες, μεχρι το βραδυ θαναι γνωστο στο πανελληνιο

Να τους το πεις με τρόπο, μην τους έρθει απότομο.

φλασιά που μου ήρθε τώρα, μήπως δεν είναι τυχαίο που ο Gaben επιμένει στο steamOS/Linux, παρόλο που δεν υπάρχει πλέον η απειλή από την MS να γίνει apple?

Σίγουρα δεν είναι τυχαίο. Η ανάπτυξη της προοπτικής του Linux δίνει δύο πράγματα στην Valve: αυτονομία στην ανάπτυξη hardware (όπως με το SteamPal) και ένα ισχυρό αποτρεπτικό σε περίπτωση που η Microsoft κάνει πάλι πονηρές σκέψεις.

Κεντραρισμένο κουμπί Start Menu? WTF is this shit.

γενικα νομιζω οτι προσπαθει να γινει λιγο mac? δεν ειχα και ποτε μου να πω την αληθεια οποτε ας μας πει ο @nitro912gr

Παλι κινητο μου ηρθε στο μυαλο με την φαση. Θα ζησουμε τις ενδοξες ημερες του παρελθοντος;

Back