Not for Vegans

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ο ορισμός της απόλαυσης.

απάντηση σε σχετικά νορμάλ σχόλιο (δεν την έβρισε ας πούμε)
άκου αγάπη. Είμαι vegan 13 χρόνια και θα φτιάχνω ακριβώς αυτά που εξυπηρετούν τη ζωή μου. Η γνώμη σου ειδικά εφόσον ανήκεις στην κυρίαρχη κοινωνική ομάδα δεν με ενδιαφέρει καθόλου
Καλή κοπέλα φαίνεται, ακομπλεξάριστη. Γενικά σε ότι δεν συμφωνεί βάζει και ένα ειρωνικό "όχι αγάπη"...

Γράφει μια παρακάτω βλέπω κάτι πολύ νορμάλ από μια που φαίνεται ότι είναι και η ίδια βίγκαν
Οπτικά δε μοιάζει καθόλου με κοκορέτσι και φυσικά δε χρειάζεται μοιάζει με κοκορέτσι. Γιατί πρέπει όλα να τα μετατρέπουμε σε vegan εκδοχές?? Ακόμη και αυτά που το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι το κρέας? Κατά τη γνώμη μου δε χρειάζεται. Αυτός που θέλει κοκορέτσι θα το φάει. Αυτός που δε θέλει, δε θα το φάει και δε θα φτιάξει κάτι που να του μοιάζει. Χρόνια πολλά με υγεία!!
και η τύπισσα τι απαντάει...

όχι αγάπη. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να φάνε κρέας αλλά είναι happy με το vegan κρέας, οπότε γιατί να μην υπάρχει ως επιλογή;

οκ μετά είμαστε εμείς κομπλεξικοί με τους βίγκανς που δημιουργούν κάτι βίγκαν χωρίς κρέας, αλλά θέλουν να το λένε κρέας.
ΟΚ οκ...

Τράμπ βγάλε νόμο απαγόρευσης του βιγκανισμού χθες :p

Αγάπη μόνο

Αν φτιάξει βιγκαν γουρουνοπούλα τι θα θεωρηθεί δηλαδή; γίνεται; θα πάω να την ρωτήσω...

Back