Borracho
Ancient Red Dragon
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Τόνεχ μου από εδώ μέσα παίζει μονάχα εσύ κι εγώ να παίξαμε το Έπος.
Οι υπόλοιποι με Μπαλντουράνικα Παλγουορλντιανά βαλανίδια. ΛΟΓΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ.
ΝΕ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΣΤΗΜ, ΒΓΑΖΑΝΕ ΡΗΤΑΗΛ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΣΕΡ ΣΤΟ WWF. ΤΟΤΕΣ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΑΝΕ!Τόνεχ μου από εδώ μέσα παίζει μονάχα εσύ κι εγώ να παίξαμε το Έπος.
ΝΕ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΣΤΗΜ, ΒΓΑΖΑΝΕ ΡΗΤΑΗΛ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΣΕΡ ΣΤΟ WWF. ΤΟΤΕΣ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΑΝΕ!
Eχει γράψει κανείς εδώ ή σε άλλο thread ότι το παιχνίδι είναι βαρετό και απορεί και αυτός πως έχει αποθεωθεί; Όλα στο παιχνίδι είναι κουραστικά και καθόλου ψυχαγωγικά εκτός και αν παίζουμε για την τυρρανία.
Το the last of us (αν συμπεριλαμβανει ΚΑΙ αυτό ο όρος "ατμοσφαιρικη cinematic εμπειρία") προσεφερε αρκετη απολαυση θα έλεγα παροτι δεν ειναι το "ειδος μου". Το επαιξα με ευχαρίστηση. Αυτό εδώ είναι ανυπόφορο.Είναι αλήθεια πως έχει αρκετά στοιχεία από νεοεποχίτικο walking simulator που επιθυμεί να προσφέρει μια "ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ CINEMATIC ΕΜΠΕΙΡΙΑ" πρωτίστως παρά να έχει ουσιαστικά, παραδοσιακά στοιχεία gameplay. Κάποιοι τη βρίσκουν με αυτό, κάποιοι όχι.
λαρωσε. το alan wake 2 επαιξες, οχι το σουπερ ντουπερ ουμπερ ιντι που δεν το ξερει η μανα του.Τόνεχ μου από εδώ μέσα παίζει μονάχα εσύ κι εγώ να παίξαμε το Έπος.