nVidia GPU - Το επίσημο νήμα συζήτησης.

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Αν κάποιος έχει τα λεφτά να τα ακουμπήσει, έχει και να τα ακουμπήσει και για 4090, δεν υπάρχει λόγος να πάει στην 4080.

η nvidia ήθελε να δείξει τι γαμάτη κάρτα είναι η 4090 σε full ray tracing και όχι στα "2-3 εφέ" που έχουν τα περισσότερα παιχνίδια.

Κατάφερε:
  • Να μας δείξει ότι μας κοροϊδεύουν με το RT και είναι εντελώς μα εντελώς στα σπάργανα
  • Να μας δείξει ότι δεν αξίζει να κρίνεις τις αγορές σου με βάση το RT
  • Να μας δείξει ότι επίτηδες χαντακώνει τις κάρτες της AMD σε παιχνίδια που σπονσοράρει
  • Να κάνει όσους ακούμπησαν ένα σκασμό λεφτά για 2ΧΧΧ και 3ΧΧΧ να νοιώθουν εντελώς ηλίθιοι

η nvidia ήθελε να δείξει τι γαμάτη κάρτα είναι η 4090 σε full ray tracing και όχι στα "2-3 εφέ" που έχουν τα περισσότερα παιχνίδια.

Κατάφερε:
  • Να μας δείξει ότι μας κοροϊδεύουν με το RT και είναι εντελώς μα εντελώς στα σπάργανα
  • Να μας δείξει ότι δεν αξίζει να κρίνεις τις αγορές σου με βάση το RT
  • Να μας δείξει ότι επίτηδες χαντακώνει τις κάρτες της AMD σε παιχνίδια που σπονσοράρει
  • Να κάνει όσους ακούμπησαν ένα σκασμό λεφτά για 2ΧΧΧ και 3ΧΧΧ να νοιώθουν εντελώς ηλίθιοι

Μόλις ξαναερωτεύτηκα την 1070 μου. :Ρ

Οι τιμές των GPU's αξιώσεων, είναι δυστυχώς γελοίες ακόμη και σε MSRP.

Σκεφτόμουν την 4080 που Φινλαντεζία βρίσκεις στα 'λογικά' 1450, αλλά δε μου κάνει καρδιά να σκάσω πάνω από χιλιάρικο για αναλώσιμο χάρντγουερ που η αξία του θα μηδενιστεί σε 5 χρόνια.

Θέλω να δω τί μπαλίτσα θα παίξει η 4080 12GB 4070 Ti και αν σκάσει στο χιλιάρικο μπαμ, θα τη χτυπήσω. Έχει γλύκα το RT και το DLSS3 είναι όντως βουντού. Είχα ψηθεί άσχημα και για 7900 XTX αλλά με βάστηξε η ανακοίνωση της 4070Ti.

Τουλάχιστον τα μεγάλα review channels στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και δεν μασάνε τα λόγια τους.

νομίζω ότι την έχουμε κάτσει πολύ άσχημα την βαρκούλα μας με το pc gaming...

Πάντως υπάρχει και μια περίπτωση να πιέσει προς τα κάτω, τις κάρτες της προηγούμενης γενιάς!!

Πάντως υπάρχει και μια περίπτωση να πιέσει προς τα κάτω, τις κάρτες της προηγούμενης γενιάς!!
της amd, ίσως... της nvidia... όχι βέβαια. Αφού είναι καλύτερο value.

με τρομάζει που τους βρίζει το σύμπαν και δεν ιδρώνει το αυτάκι τους.

Από την άλλη τα ποσοστά της AMD... και η ίδια η AMD με αυτά που βγάζει... δε μπορώ πραγματικά να καταλάβω τι παίζει.

νομίζω ότι την έχουμε κάτσει πολύ άσχημα την βαρκούλα μας με το pc gaming...
Gear-Steam-Deck-Valve.jpg

Εγώ το ειπα, αν συνεχίσει αυτή η κατάσταση θα πάρω το επόμενο Steam Deck και αντίο desktop gaming. Σιγά μην κάθομαι να με πηγαίνουν τρένο ο Τζένσεν και η Λίζα.

Gear-Steam-Deck-Valve.jpg

Εγώ το ειπα, αν συνεχίσει αυτή η κατάσταση θα πάρω το επόμενο Steam Deck και αντίο desktop gaming. Σιγά μην κάθομαι να με πηγαίνουν τρένο ο Τζένσεν και η Λίζα.

Όντως!!! Το backlog να είναι καλά!!!

Ποιο επόμενο ναυαρχε; Πάμε για τούτο δω όπως ειναι

Μια 4070ti η 7700xt θα τρεχουν ολα ultra 4k 60 fps και ultra 1440p 60 fpsγια πολυ καιρο. Οποτε παρτε μια απο αυες και ειστε οκ! Τι steam deck για 5χρονα λετε τωρα?! Κονσοαλδες ειστε?!

σιγά μην δώσουμε 800€ για κάρτα, ρε μπρουστουδιάλο γίδια, έγινε το pc gaming για λεφτάδες μόνο για να κονομάει ο τζένσεν;

All inclusive 4070Ti στη Φινλαντεζία σήμερις στα 939, σε 12 άτοκες δοσούλες. Γκού, ετοιμάσου για πιέμ με εργατική, φιλολαϊκή τιμούλα για την 2080S.

All inclusive 4070Ti στη Φινλαντεζία σήμερις στα 939, σε 12 άτοκες δοσούλες. Γκού, ετοιμάσου για πιέμ με εργατική, φιλολαϊκή τιμούλα για την 2080S.

Θέλουμε ανπόξινγκ βίντεο!!! (Εγώ θέλω δηλαδή, για τους άλλους δεν ξέρω...:Ρ)

Last edited:
Back