What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

ο Μεγάλος Αδρε_φώς

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,546
nxNjXbW.jpg

χαρις στο υπερποντιο μειλ που ελαβε ο κουνέλος απ τον εαυτο του, εμαθα την σημαντικη ειδηση της ημερας:

Bunny sex involves hops

λεει ο υποτιτλος της φωτο. επισης Υπεροχο το βλεμμα του λελου. αξιος.
εχε το στα υποψη κουνέλο οταν αλλαξεις αβαταρ.


εντιτ: με νιντζαρες, αθλιε.
 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
Τολεγαν οι παλαιοι, αν θελεις να σε καταραστει ο θεος, να σε κανει κουνελο και ναυτικο!
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,888
εμένα περισσότερο με ενόχλησε που ζητάνε από εμένα και εσένα που βγάζουμε 3 και μία... να τα δώσετε εσείς ρε τσομπάνιδες, που έχετε.
Ε, ωραία. Δίνεις την μία και μένεις με τα τρία. :p
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,546
μα ειναι τρομερα αστεια κόρακα, καλα κανεις. για μεγαλυτερη ακομα ψυχαγωγια, δες (και κυριως άκου) χελωνοζευγαρωμα.
επισης ποντοι στην κουνέλα, για τους καταπληκτικους ηχους.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,265
Έχω ακούσει/δει και από αυτά. Τώρα θα ήθελα ένα ντουέτο αυτών των 2!
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,489
Αναρωτιέμαι τι συμπέρασμα θα βγάλει για σας ο αλγόριθμος του Youtube.

Μην αναρωτιεσαι, ο Κουνελος ειναι εδω για να λυνει αποριες, Απο αναζητηση ελληνικο punk. συγκεκριμενα ακουγα "Στουκας- μανα βιδα".
Ναι, ο ΥΤ αλγοριθμος εχει παραδοθει χωρις ορους στο μεγαλειο της κουνελοπαθειας.


stoukas.jpg
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,546
θα μπορουσα να φκιασω δικο του θρεντ, αλλά σε λυπηθηκα συφορουμίτη. εδω θα το δει λιγοτερος κοσμος κι ετσι θα με κακολογησουν λιγοτεροι.
μπρεις γιορσελφ ομως, γιατι ακολουθει ΓΙΓΑΝΤΙΟ σεντόνι (πρεπει να ναι δε λογνκεστ εβερ, και πιστεψε με, κατι λεει αυτο) γιοματο απο οργη, θυμο και ηθικα διδαγματα.

ο γιορς τρουλι εχει αρκετα μειλ ακάουντς κατω απ την ζωνη του, οπως καθε αθρωπος που σεβεται τον εαυτο του. επισης ειναι φοβικος με τον μεγαλο αδρεφό και του δινει οτι λιγοτερο μπορει, τα ξερετε αυτα, απλα κανω μια εισαγωγη.

λοιπον, καταρχην εχω το παλιο, καλο, νοσταλγικο μειλ στο γιαχού, το πρωτο που εφτιασα εδω και καμια 25αρια χρονια. γερμανικα πραματα, αθανατα, υπαρχει ακομα και το εχω συνδεδεμενο με "επισημα" και απαραιτητα λογκαρισματα, οποτε μου ζητηθει μειλ. εχω ενα στο gmail, που ειναι το τρέχον ας πουμε, στο οποιο ειμαι λογκαρισμενος συνεχεια και εχω κι αλλο ενα στο gmail που δινω σε υποπτες επαφες για τσατ, γραφομαι μ αυτο σε υποπτα μονοπατια του νετ ή γενικα, οπου χρειαστει, αραια και που, το χρησιμοποιω. αυτο ειναι και ο ηρωας της ιστοριας μας.

ενα ωραιο πρωι λοιπον πριν 3-4 μερες, στην δουλεια μαλιστα, κατι ηθελα να κοιταξω στο γκογκ, ή να παρω κανενα τσαμπε παιχνιδι, κλασικα. μπαινω λοιπον χαρωπος χαρωπος, βανω un και πασγουωρντ του γκογκ (καπου εδω πρεπει να γραφτει καποιο αρθρο με ρεηκουιτικο μερακι με τα 6.837 un και passw που πρεπει να θυμομαστε μαζι με τους αριθμους ταυτοτητας, αφμ, αμκα, κινητα κλπ κλπ στην ωραια μας εποχη) και τσουπ, αντικρυζω την παπαρια του γκογκ με το 2 στεπ ωτεντιφικέισο. ωχουυυ, σπασε μας τωρα τα μπομπόλια και συ ρε γκογκ... παω να μπω στο κουκλ μειλ να δω τον κωδικο που μου στειλε το γκογκ, βανω κρεντένσιαλς, μπα. ξαναβανω, τσου. δεν εισαι συ, μου λεει η γκουγκλ (ισως γιατι μπηκα απο αλλο πισι (της δουλειας), μεγαλο αμαρτημα...). μην φοβασαι ομως, απλα αποδειξε μας οτι εισαι συ. ΩΝΣΓ, αρχιζουν και με ζωνουν τα φιδια. εχεις λεει αρκετες επιλογες: να μας δωκεις το μειλ που ΕΧΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ως βοηθητικο, ν απαντησεις σε μια safety question, να μπεις απο αλλο ντηβάις η να ζητησεις βοηθεια. δεν θα παει καλα αυτο, εσκέφθην.

με ελαφρα σημαδια πανικου, αρχιζω να συνειδητοποιω οτι εχω κατσει στον αξονα των ζ και οχι μονο, αλλά συναμα λικνιζομαι αισθησιακα με αποτελεσμα να μπαινει ολο και πιο βαθια, ολο και πιο γοργα. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δεν εχω δωσει αλλο λογαριασμο μειλ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δεν εχω σειφτι κουεστιον (μα καλα, τι μαλακιες ειν αυτες? δεν μας φτανουν οσα εχουμε να θυμομαστε ηδη?). επισης, οι φωστηρες της κουκλ, οταν λενε να μπεις απο αλλο ντηβαις εννουν να εισαι ΗΔΗ λογκαρισμενος εκει. Μα, αυτο ειναι το θεμα, δεν ειμαι, ειναι ενας λογαριασμος που μπαινω αραια και που. οκ, ντοντ πανικ, ζητα βοηθεια. Πατω τ κουμπι. η βοηθεια που δινει η κουκλ ειναι η εξης: (βρισκομαι σ εναν κλαυσιγελο τωρα, γελαω για να μην κλαιω οσο το σκεφτομαι) δοκιμασε πιθανες απαντησεις στην σειφτι κουεστιον, μπας και μοιαζουν σ αυτην που ειιιιχες δωσει παλαιά, βαλε μας ενα προηγουμενο πασγουωρντ που ειχες χρησιμοποιησει σ αυτον τον λογαριασμο, τετοια ευφυη πραγματα. αρχισα να βανω πασγουωρντς που ισως να μην υπηρξαν ποτε γενικως, οχι σε δικο μου λογαριασμο. η κουκλ με υπομονη σαολίν μοναχού που μπορει να καθεται στο ενα ποδι και να διαλογιζεται 37 χρονια σερί, μου βγαζει ενα μηνυμα σε καθε μου προσπαθεια οτι οχι, λυπουμαστε αλλά δεν εισαι εσυ, εισαι ενας αλλος.

κανω διπλόχερο φεισπαλμ. συνειδητοποιω γελωντας νευρικοπαρανοικα οτι η κουκλ μ εχει κλεισει εξω απ τον λογαριασμο ΜΟΥ, ενω ΞΕΡΩ ΤΑ ΣΩΣΤΑ un και passw, απλα για να με προστατεψει απο καποια αορατη απειλη, μαλλον απ τον ιδιο μου τον εαυτο. το σκατο χτυπησε τον ανεμιστηρα. ω ναι, κολυμπω σ εναν ωκεανο κουραδας, καθως αργα αλλά ξεκάθαρα αντιλαμβανομαι οτι μολις εχω κλειστει εξω KAI απ το γκογκ ΜΟΥ, εξαιτιας του κουκλ ΜΟΥ. μαλακα μου, γελας τωρα, καλα, κι εγω γελαω, αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΤΕΙΟ.

φερστ θινγκς φερστ. ΓΚΟΓΚ. μπαινω γκογκ. λεω ο πονηρος, δεν θα κανω μεγαλο θεμα, θα μπω στα σετινγκς και θα πω οτι θελω ν αλλαξω το μειλ που θα στειλουν τον ωθ code κι ετσι θα ξεπερασω το προβλημα μου. νοτ σοου φαστ, ντουντ. το γκογκ, λογικα ισως, μου βγανει μια φορμα με ευγενικα ερωτηματα του στυλ: δωσε για τον ακαουντ σου στο γκογκ u.n., (αμε), δωσε passw, (οκ, παρτο), δωσε νεο μειλ για ωθ, (το χουμε, παρτο κι αυτο). και μετα αρχιζει:

- εχμ, μπας κι εχεις να μας στειλεις κατι για να φαινεται προσφατα οτι αγορασες?

εεεε, οχι μανμου, εχω ν αγορασω χροοοονια, ειμαι τζαμπατζης και καπτανγάντζος

- κανα code που εκανες ρηντημ?

ουτε, μπρο.

- οκ, γραψε μας την λιστα απο παιχνιδια στον λογαριασμο σου.

ρε, αληθεια τωρα? που να θυμαμαι? να, εχω το ντιβινιτυ dos2, που μου χε δωρισει μια ευγενικη ψυχη τοτες παλιά, χα, σας ταπωσα.

- ναιιιιιι, οκ, μπας και θυμασαι ποτε γραφτηκες στο γκογκ?

αλαλοθ. ρε, πατε καλα? ΟΧΙ, ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ, δεν ειναι οτι τα φτιασαμε κεινη την μερα για να πρεπει να θυμαμαι την επετειο για να στελνω καθε χρονο καρτουλα και τουρτα..

- οκ, ιναφ. θα σου στειλουμε κατι στο νεο μειλ που δωκες.

σε 10 λεπτα ειχα οντως απαντηση στο μειλ. ανοιγω, διαβαζω:
ξερεις, δεν μας επεισες. ΠΟΥΛΟ.
Για του λογου το αληθες:

gog_1.jpg
Από την αρχή της περιπέτειας.... (Αλεξανδρα, τελικά εισαι λεβεντιά...)

με κινησεις ζομπι, αρχιζω να γραφω απαντηση στο μειλ αυτο, χωρις ιδιαιτερη συνοχή και ειρμο του τυπου οτι κοιταχτε παιδια, παιζετε τωρα με τα τσαταλιασμενα μου νευρα και δεν ειναι καλο. εχω τα ΣΩΣΤΑ un και passw του γκογκ ακαουντ (αρχιζει καπως αυτο το επιχειρημα να χλωμιαζει τελικα, απ οτι φαινεται δεν λεει και κατι τη σημερον ημερα), ειναι ενας λογαριασμος που εχει καμια 50αρια μονο τσαμπα παιχνιδια απ τα γκιβαγουει σας, γιατι ειμαι θεοφτωχος, να, θυμηθηκα, εχω μεσα και τα γουιτσερ, κανονιστε την πορεια σας. δεν ειναι παραλογο καπως να ειμαι χακερ και να θελω προσβαση σ ΑΥΤΟΝ τον τερμα τζενέρικ κι αχρηστο λογαριασμο???

μεσα σ ενα πενταλεπτο μου εστειλαν χωρις καμμια αλλη κουβεντα το νεο ωθ. πρεπει να τους επεισε το σιγουρα ψυχοπαθες μιγμα ηστερνγιούροπ αγγλικων, ελαφράς ειρωνιας και πηχτης, ατοφιας οργης που πλημμυριζε σαν εκλεκτη ευωδιά σανέλ το μειλ μου.

ΟΚ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΓΚΟΓΚ πισω. ουαν νταουν, ουαν του γκό.

μπαινω στο φορουμ χρηστων του κουκλ η κατι τετοιο, με λινκ που εδινε η ιδια η κουκλ. λεω, εκει θα μου πουν. ρωτω. σε 5' απαντα ενας αργιόλης μ ενα τυποποιημενο μειλ με τις οδηγιες της κουκλ που υπηρχε παντου στο σαιτ. κανε το και το και το, οτι ειχα κανει ηδη δηλαδη και ΔΕΝ. του γραφω ευγενικα οτι δις ιζ νοτ δε κεις μπρο, ΓΝΩΡΙΖΩ τα passw κλπ, εχω κολλησει στη φαση γιατι δεν εχω δωκει βοηθητικα στοιχεια.
α, μου γραφει, τον εχασες τον λογαριασμο. ΘΑ ΠΡΕΠΕ να χεις δωσει ρηκαβερι μειλ. ρε μνή, του λεω σε απταιστα αγγλικα, ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να δωκω? ΟΧΙ. αφου δεν ειναι, σημαινει οτι ΔΥΝΑΜΑΙ να μην δωκω, χωρις να παθω ποτέ τετοια ζημια, αλλιως ΑΣ ηταν υποχρεωτικο. επισης ειναι λογικο καποιος που εχει ξεχασει το passw του ή το εχει χασει, ή οτιδηποτε να του το δινετε πισω κι εγω που τα χω τα un και passw να μου παιρνετε τον λογαριασμο με το ετσι θελω?

κι επισης εγω ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ δεν ενεργοποιησα την ΑΡΧΙΔΙΑ που λεγεται 2 step authentification, πως τωρα την χρησιμοποιειτε εναντιον μου ουσιαστικα? α, μου λεει σε καποιο απντειτ η κουκλ θα την εκανε ντηφωλτ η κατι τετοιο. τελος παντων, σ εχω ζαλισει συφορουμιτη, τσακωθηκα και μ αυτον, του πα οτι ειναι στο payroll της κουκλ, οτι θα κινηθω νομικα κι οτι γραφω την γνωμη του για την "αμελεια" μου εκει που δεν πιανει ουτε σινικη μελανη κι εφυγα.


ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: σας εξορκιζω, πάντε ΤΩΡΑ σ ολα τα μειλ σας ΚΑΙ στο γκογκ γιατι κι αυτοι μαλλον ντηφωλτ το χουνε, και οπου αλλού εχετε λογαριασμο και ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ τον καρκινο που λεγεται 2 στεπ ωθ. Ωραιο προτέξο. δεν με προστατευεις ΜΑΛΑΚΑ προβαιντερ, οταν ρισκαρω να με κλειδωσεις εξω. α, επισης, οπως ελπιζω να μην χρειαστει να το διαπιστωσετε, η κουκλ, ενας τεραστιος υποτιθεται οργανισμος, δεν εχει τροπο να εχεις αμεση επαφη με καποιον εκπροσωπο της για καποιο θεμα σου, ουτε με τσατ, ουτε με μειλ που να λες το προβλημα σου ουτε τιποτα. ΨΟΦΟΣ. τι αλλο να πω? σκεφτηκα ακομα και οτι ισως να ηταν ολο αυτο "τιμωρια" επειδη πεταξα τον μπραουζερ τους στον καλαθο, αν θυμαστε, τοτε που μου εβγαλε στην χομ πειτζ ενα μπανερ υπερ της ουκρανιας, που δεν υπηρχε τροπος να απενεργοποιησω... ειχα ποσταρει και τοτε στο φορουμ τους, αλλα δεν ειχα παρει απαντηση.
βιβαλντι ρουλζ, παλιόπουστοι της κουκλ, αυτο μονο.



tl/dr: ΓΚΟΥΓΚΛ ΓΑΜΙΕΣΑΙ με 8.000 τροπους, ολους ταπεινωτικους και επωδυνους.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,489
Να ξέρεις. Αυτά τα δύσκολα γυμνάσια, εμφανίστηκαν πολύ έντονα με την εμφάνιση του "δώσε μας τον αριθμό του κινητού σου".
Καθόλου τυχαίο που το πλασάρουν συνέχεια ως "ευκολία". Γιατί να μπλέξεις με μυστικές ερωτήσεις; Γιατί να χάσεις τον λογαριασμό σου, επειδή ξέχασες τον κωδικό σου και εμείς κάνουμε τα πάντα, για την ασφάλεια σου, να μην σε βοηθήσουμε.
Δώσε τον αριθμό σου να ξεμπερδευεις.

Έχω ένα τζιμειλ που το έφτιαξα τις αγνές εποχές όπου εδινες ενα username και ένα συνθηματικό και είχες λογαριασμό. Τώρα θέλουν εξετάσεις και για χλαμύδια για να σε βανουν μέσα.
Μ
κάθε τρεις και λίγο απειλές. Ο λογαριασμός σου είναι ευάλωτος, δώσε αριθμό κινητού, λες και είμαι η μοναδική ξανθιά γκόμενα στο μπαρ.
Και το email του τζι να χάσω, και το δήθεν λογαριασμό στο φειζμπατσο, και πολλά ακόμα, δεν δίνω ξέραμενο κουραδακι από γάτα.
Έχω χάσει την πρόσβαση στο epic, σκασιλα μου. Στο origin, σκασιλα μου.
Το steam χαροπαλευει σαν το ιδιο ξεραμένο κουραδακι που προσπαθεί να κολυμπήσει στο νερό από το καζανακι σκασιλα μου.
Θα βρω αλλά δωρεάν και ότι δεν έπαιξα. Αφού δεν το ξεκίνησα, δεν άξιζε τον κόπο να το εχω
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,546
βρε στα σιτεμενα μου μπομπολια και μενα, το φιλοσοφησα. κοιταξα αναλυτικα τα παπίερς μου, το χα συνδεσει με καποιες δρασεις που εκαμα μια φορα ας πουμε.
βεβαια το θεμα παραμενει. σκεψου ξερω γω να το χα συνδεσει με τιποτα ταξις νετ, η να το εχω δωσει σε καποιον και να περιμενω καποια σοβαρη απαντηση η καποια σοβαρη ερωτηση εστω. πάνικ τοτε.

τουλαχιστον δικαιωθηκα που πεταξα τον κρόουμ απ το παραθυρο. δυστυχως το τζιμειλ που απεμεινε το χρειαζομαι. εχω συνδεσει και καποιους λογαριασμους του ρεηκουί. δεν τα πετας ετσι αυτα.

τηλεφωνο δεν θα τους εδινα ουτε στην τριτη παρουσια, αν και απ οτι γκουγκλαρα, ουτε αυτο θα εφτανε. πρεπει να το χεις δηλωσει εξαρχης για να το δεχτουνε, οχι οταν σκασει ο πιπος.
ωστοσο, εχω μεινει αφωνος με το μεγεθος της απεραντης μαλακιας του γκουγκλ. κλεινει λογαριασμους για πλακα. εδω υπαρχουν μοντες για να ξαναμπεις μεσα στο ακαουντ σου απο κινητο, αν το χρησιμοποιεις εκει, διαφορετικες αν εχεις σαμσουνγκ, αλλες αν εχεις ξερω γω ΖΤΕ κλπ κλπ. και οχι ευκολες. με ρησετ εργοστασιακων ρυθμσεων και τετοια. εχει γινει εφευρετικος ο κοζμακης για να παλεψει την γιωτομπαλιά των γκουγκλαίων.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,489
Στο χωριό μου λένε, μη βάζεις όλα τα αυγά σε ένα καλάθι.
 

mruseyourbrain

Blackguard
Joined
Oct 29, 2015
Messages
1,179
Πάντως επειδή το πρόβλημα ξεκίνησε από το GOG και το 2 step authentication του είναι απορίας άξιο γιατί δεν έχει προσθέσει την δυνατότητα που έχουν όλοι οι άλλοι πλέον να το κάνεις όχι μέσω e mail αλλά μέσω της εφαρμογής επαληθευτή της google. Ανοίγεις την εφαρμογή βλέπεις τον κωδικό που ισχύει εκείνη την στιγμή τον βάζεις τέλος.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,546
απντέι, ΑΠΝΤΕΙΙΙ !!!!!!

εχω πισω τον λογαριασμο. επειδη στον κοζμο της τεχνολογιας και του ιντερνέ υπαρχει πολυς χωρος για μεταφυσικα φαινομενα οπως ολοι ξερετε, για λογους που δεν απτονται της Λογικης συνεχισα 2-3 φορες καθε μερα να προσπαθω να λογκαρω. και τζαστ λαικ δατ, σε καποια απ αυτες, μου βγαλε επιλογη να του πω μειλ να στειλει code.
αραγες πρεπει να συνεβη ενα απ τα τρια, δεν εχω καταλαβει ακομα ποιο:

1. οπως λεγανε αρκετα ατομα στο νετ (εννοειται γκουγκλαρισα (pun intended) εξαντλητικα το θεμα) για καποιο λογο αν συνεχισεις να βαζεις τα un και passw για 4-5 μερες καποιες φορες τη μερα, κι ας μη σε λογκαρει τελικα, μετα απο χοντρικα 5 μερες, σου βγαζει επιλογη να σου στειλουν σε οποιο μειλ θες εναν κωδικο για να μπεις, κι ας μην εχεις ορισει ρικαβερι μειλ εξαρχης.

2. εννοειται οτι μπηκα στον πρωτευοντα λογαριασμο gmail που εχω και απενεργοποιησα το 2 steps auth. ΙΣΩΣ, αν και δε μου φαινεται πιθανο ή λογικο, αυτη η κινηση να εφαρμοζεται σε ολους τους λογαριασμους gmail που εχει καποιος. κι ετσι εγινε bypass το προβλημα ηλιθιωδως ευκολα. ξαναλεω, καθολου λογικο.

3. καποιος τυπος της κουκλ να διαβασε το ποστ και να μου εδωσε προσβαση ή ακομα κι ο ιδιος με τον οποιον ειχα τον ομολογουμενως πνευματωδη και γεματο υποδοριες προσβολες διαλογο στο φορουμ της κουκλ να ηταν οντως στελεχος της κουκλ, οπως τον κατηγορησα, και φοβουμενος την Εντονη Οργη μου ή την επικληση που εκαμα σε εξευρεση δικαστικονομικης λυσης μ εμπασε σιωπηλά (το πιο χλωμο απ τα 3).

οπως και να χει, για να λεω την αμαρτια μου, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι συνεχιζω να βριζω πατοκορφα την κουκλ γι αυτες τις πρακτικες της, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι απενεργοποιησα και στο γκογκ και στο κουκλ το 2 steps auth, αλλά εκαμα την μεγαλη παραχωρηση να τους δωκω ενα ρικαβερι μειλ, για οτιδηποτε παπαριά μου σκαρωσουν στο μελλον. γιατι ειναι εφιαλτικο για μια μαλακια να χανεις ντατα και αλλα σημαντικα πραγματα και να μην μπορεις με καποιον τροπο να τους βρισεις εστω ή να ερθεις σε καποια επικοινωνια μαζι τους. το ρικαβερι μειλ σου δινει την δυνατοτητα να εχεις παντα ενα ξεκινημα επαφης με τον γαμωκωδικο που θα σου στειλουν εκει.

κανονιστε την πορεια σας, καναγιες. διδαχτειτε απ τα (απειροελαχιστα) λαθη του χειρομαλαχτη της καρδιας μας.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,471
δηλαδή αν δεν έχεις 2 step κάποια στιγμή, κάποιος που έχει τους κωδικούς σου θα μπει; ωραίοι...
 
Top Bottom