What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Official Off-Topic Thread

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,960
Δε νομίζεις φίλος πως η εμμονική πολιτική ορθότητα - snowflake level λογοκρισία και η μη σιωπηλή αποδοχή ενός <strong>rapist simulator</strong> ως legit μορφής ψυχαγωγίας/διασκέδασης απέχουν μέρικά Parsec για να μπουν στο ίδιο τσουβάλι;
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,481
Exactly! Πολλοι ομως εκμεταλλευονται το "trend" της εποχης για να πουλησουν και να πουληθουν (τυχαιο παραδειγμα το hatred)
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,377
Μητσακο, κατα την γνωμη μου μπορεις να διαχωρισεις την θεση σου,  κανοντας χρηση γλωσσας,  εξισου αποστειρωμενης απο χρωματισμους, οπως ακριβως θες να αποστειρωσεις και την κοινωνια. Επίσης, ειναι αλλο πραγμα να σταυρωνεις μια τετοια αηδια, την οποια και οι ιδιοι οι gamers θα θαψουν και αλλο το να κανεις λογικα αλματατα σχετιζομενα με την βια στα παιχνιδια. Βεβαια, για να λεμε τα πραγματα ως εχουν, δεν ξεκινησαν σταυροφορια ολες οι φεμινιστικες οργανωσεις, υπαρχουν και λογικα ατομα τα οποια δεν βλεπουν παντου χιμαιρες.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,481
καμια γνωμη περι "aiesec" και εθελοντισμου;
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,554
Τόνεχ, δαγκωτό 'ΝΑΙ' για AIESEC. Όχι μόνο θα σε στείλουν στην Ευρώπη για ποιοτικό γκομένισμα, αλλά αν έχεις λίγο το νου σου, θα κάνεις δυνατές επαφές. Στην αρχή θα σε έχουν στη λάτζα και τα λογιστικά του γραφείου, δες το σαν εκπαίδευση Daniel San στο κάτεργο του Ευρω-Μιγιάγκι. Διατηρώ τις καλύτερες αναμνήσεις από τον καιρό μου στην οργάνωση.

Erasmus-Aiesec και όλες τις σχετικές πρωτοβουλίες περί νεανικής κινητικότητας στην ΕΕ, τις αδράζεις με τα δυο χέρια και τρέχεις.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,481
Ωραια! Γιατι με δεχτηκαν για 1μιση μηνα στην πολωνια (επειτα απο interviews και τζιρτζιλα μιρτζιλα)
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,554
Τόνεχ πήγαινε και ξεζούμισέ το, πολλά μπράβο ρε, θα περάσεις ζάχαρη! Βαρσοβία, Κατοβίτσε, Κρακοβία ή Βρότσλαβ;
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,481
Λουμπλιν.. :roll:
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,554
Πιο μικρό, αλλά από τη στιγμή που έχει κάμπους και φοιτητοκατάσταση, καθαρό κέρδος είναι. Χώσου και απόλαυσέ το :)
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,680
Επιτελους, μου χαμογελασε λιγο η τυχη.

Σημερα σηκωθηκα στραβωμενος με την ζωη και εχυσα και τον καφε μου στα παπουτσια μου. Ειπα να μην ασχοληθω με πλακετες, πυκνωτες και ευαισθητα αντικειμενα. Το εριξα στο χαμαλικι και ξεκινησα να ξεμπερδευω μακαροναδες που ηταν μπλεγμενες με ποδια τραπεζιων, σχοινια, χαρτια, σπασμενα board και απο καλωδιο-βαλε-οτι-ονομασια-θελεις μεχρι καλωδιο εκτυπωτη παραγωγης 1981.

Η αληθεια ειναι οτι εριξα και μερικες παναγιες, με τηλεκατευθηνομενους καρκινους. Ποιος λογικος ανθρωπος δεν θα το εκανε;

2.jpg


Οπως εσκαβα και προσπαθουσα να εντοπισω καμια ακρη καλωδιου, βλεπω κατι, εκει, προς τον πατο. Διακρινω ενα DE το οποιο μου ειναι πολυ γνωριμο. Αν και σκεπασμενο απο 50 δαχτυλα σκονης, το βλεπω αλλα δεν βλεπω τα υπολοιπα γραμματα. Μου πηρε κανενα δεκαλεπτο να πεταξω την σαβουρα απο πανω και βλεπω ενα μεγαλο τετραγωνο, μαυρο πλαστικο. Φυσαω να φυγει η σκονη και με λιγη οξυγονοθεραπεια επανηλθα.
DELL!!!!!!!!!!!!!!! φακμι φυσαω απο εδω, τριβω απο εκει και ΤΙ!!!  ενα DELL P2314H σε αριστη κατασταση. Το κουμπωσα στο laptop μου (ενταξει, δεν εγιναν ολα τοσο γρηγορα) και καθησα 30 λεπτα ακινητος, να κοιταζω μαγεμενος το desktop
1920x1080 1920x1080 1920x1080 1920x1080 1920x1080.

3.jpg


ενοιωσα σαν τυφλος που ειδε το φως του. μαναρι μου εσυ! τοση χαρα ειχα να νοιωσω απο τοτε που ειδα το βρακακι της ρενας στο νηπιαγωγειο.

4.jpg


θα ξεκινησω νεο χαρακτηρα στο Torchlight II και θα κατεβασω κανενα παιχνιδι απο το Steam. τωρα ισως να αξιζει τον κοπο. Ηθελα να αγορασω μεγαλη τηλεοραση, αλλα επειδη ειμαι νομαδικος τυπος το αφηνα για το αυριο που δεν ερχεται.
μολις ξεθαψα το monitor, ειδα κατι αλλο απο κατω, μεγαλυτερο, φαινεται και στην φωτογραφια που σκαει απο κατω. με το crt monitor απο πανω, δεν το βλεπω να δουλευει αλλα και το DELL, επρεπε να εχει μια γατομαχια γρατζουνιες και τσαμπουκαδες για δεκα σακους του μποξ αλλα ειναι σε τελεια κατασταση.

1.jpg


ηταν να το τσιμπησω σημερα αλλα θελω plan. ναι μεν οι guards δεν σηκωνουν τα ματια τους να με κοιταξουν αλλα δεν θελω να δινω και υλικο για συζητησεις. οχι οτι θα μου πει κανενας γιατι τσιμπαω hardware, τελος παντων, γουσταρω την φαση του jump απο το laptop screen στο DELL.

εχω ενθουσιαστει τοσο, να ειχε και μπαταριες το ασυρματο πληκτρολογιο μου, που... οριστε και ενα review
https://youtu.be/qY9doHEqges
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,554
Λέλο αν είναι γκαζμάδες εντελώς εκεί στη δουλειά και δεν έχουν πάρει πρέφα πως δουλεύει το μόνιτορ, άνετα το πετάς κάτω πάλι, το σκονίζεις καλά καλά και μη σου πω το βάζεις να πάρει κατευθείαν όποιο-Input-δεν-δίνει-το-PC.

'Αφεντικό δε δουλεύει, αλλά σπίτι έχω ένα μικρό λάμπ, ίσως μπορέσω να το σενιάρω, θα το παλέψω και θα σου πω.'

Το φορτώνεις υπό τα βλέμματα όλων κύριος και μάγκας. Το έχουν ξεχάσει μέσα στο επόμενο διήμερο. Αν παραδόξως σε ρωτήσουν τί έγινε μετά από 2-3 εβδομάδες, τους ξηγάς παραμύθι πως έχεις παραγγείλει ανταλλακτικό IPS backpanel από αποθήκη στην Κίνα ('Είναι Dell γαμώτο και παίρνουν μόνο τα δικά τους. Και το γαμήδι είναι εκτός παραγωγής από το '08...' και το επιστρέφεις αν σκάσει δεύτερη ερώτηση κοντά στο δίμηνο, θριαμβευτής και μονιτοροσωτήρας.

Αν πάλι η φάση είναι εντελώς χύμα, μια Παρασκευή έρχεσαι με Μπέρκιν φουσκωμένο γιατί 'πας εκδρομή καπάκια για ΣΚ.' Μόνιτορ χώνεται σε σάκο, δεν το ξαναβλέπει ποτέ κανείς και περνάς ένα πανέμορφο μουσικό σουκού.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,680
Αυτά είναι έργα του προηγούμενου, ο οποίος πρέπει να έχει πολλά spikes στους νευροδιαβιβαστές του.

Μπορώ να πάω να τους πω, θα δανειστώ το μαραφετι. Όχι δεν θα πουν.

Δύο λόγια για εργασιακές σχέσεις και εργασιακά περιβάλλοντα. ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ

Δύο εβδομάδες δούλευα εδω και τους είπα φεύγω, πάω Ελλάδα, θα γυρίσω σε έναν μηνα. Δεν ρώτησα, τους ενημέρωσα. Όχι δεν είπαν, αλλά την έφαγα όλη την άδεια. Έτσι είναι οι επαγγελματικές σχέσεις εδώ.

Με γνωρίζουν και σε αντίθεση με τους άλλους, εάν έχεις κανονικό δείκτη νοημοσύνης και βασικές γνώσεις, το εκτιμούν. Οι υπόλοιποι χεζονται πάνω τους όταν ακουμπούσα hardware. Ειδικά στο προηγούμενο μαγαζί. Εκεί με έτρεμε και η εταιρία  που τους νοίκιαζε το software για το δίκτυο των μηχανών. Όχι ότι είμαι κανένας τρελοεπιστημονας

Το μαγαζί δεν μου έδινε πρόσβαση πουθενά. Τους είπα σε ένα χρόνο θα πάτε πάτο. Στα @@ τους. Σε 6 μήνες τους το απέδειξα, τίποτα. Φοβόντουσαν ότι θα τους κοροιδεψω. Μετά τους είπα ότι το καναδέζικο σύστημα που έχουν είναι σάπιο και τους κλέβουν (έχουν deal με ποσοστά). Τους το απέδειξα και τίποτα, μόνο με ρώτησαν πως κάνω στατιστικά χωρίς κωδικούς για το σύστημα. Έκλεψα τα cookies από το laptop σου, αφού έσπασα το WiFi. Την άλλη μέρα πήγα πήρα προκαταβολή από τον μισθό μου και απλά μετακόμισα σε άλλο μαγαζί, ακόμα με ψάχνουν. Την άλλη μέρα έπεσε το σύστημα και κλείδωσαν όλες οι μηχανές και εννοείται ότι νομίζουν πως το έκανα εγώ, τώρα το νομίζει όλη η πόλη. Μπορούσα αλλά είχα καλύτερα πράγματα να κάνω. Το άφησα να το νομίζουν.

Εδώ προσπαθώ να μην ζητάω τίποτα. Αυτό σημαίνει ότι στις σπάνιες φορές που ζηταω κάτι είναι σημαντικό και πρέπει να γινει.

Αυτό που ήθελα να ζητήσω είναι ένα μηχανάκι από το μαγαζί, στο σπίτι μου. Πόσοι έχουν φρουτάκια στο σπίτι τους, αντί για playstation? Χωρίς κάρτα, card reader, modem, software και licence πως θα παίξει η μηχανή; Αυτά θα αναρωτηθούν και μετά η σκέψη θα πάει αλλού. Το ξέρουν ότι μπορώ αλλά δεν χρειάζεται να τους το υπενθυμίζω. Μάλλον θα αγοράσω ένα, από ένα φιλαράκι.

Πάλι κουβέρτα έγραψα, είναι που δεν έχω τίποτα να κάνω. Έχω αλλά βαριέμαι.
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,391
<blockquote>Αν πάλι η φάση είναι εντελώς χύμα, μια Παρασκευή έρχεσαι με Μπέρκιν φουσκωμένο γιατί ‘πας εκδρομή καπάκια για ΣΚ.’ Μόνιτορ χώνεται σε σάκο, δεν το ξαναβλέπει ποτέ κανείς και περνάς ένα πανέμορφο μουσικό σουκού.</blockquote>


Μου αρέσει που σκέφτεσαι καταδρομικά!!!!
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,377
Έχει κανείς εμπειρία από Chromecast?
Έχουμε μία απλή, χαζή, τηλεόραση και σκεφτόμουν μέσω της θύρας HDMI να την κάνω έξυπνη, smart για να βλέπω Netflix, ΕΡΤ και youtube από τον καναπέ
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Προσωπικά θα πήγαινα προς miracast μεριά. Τσέκαρέ το μήπως σε βολέψει περισσότερο (δεν ξέρω σε τι τιμές βγαίνουν τα dongles).

Απ' την άλλη για "μόνιμο" smart, υπάρχουν και τα TV boxes.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,377
Μετά και τα νομοθετήματα της Ευρωβουλής για το διαδίκτυο, ψάχνοντας περισσότερα για το θέμα έπεσα τελείως τυχαία σε αυτό εδώ, το οποίο ομολογώ ότι το δεν το είχα ακούσει ποτέ.
https://www.reader.gr/news/politiki/ti-pragmatika-egine-sto-eyrokoinovoylio-gia-ohtaoro-ton-epaggelmation-odigon">https://www.reader.gr/news/politiki/ti-pragmatika-egine-sto-eyrokoinovoylio-gia-ohtaoro-ton-epaggelmation-odigon
 

asparagus maritimus

Gelatinous Cube
Joined
May 10, 2018
Messages
51
Το αναρτώ σε περίπτωση που καποιος συμφορουμίτης (κι οχι μονο) ενδιαφερεται.

Το department του πανεπιστημιου που εργαζομαι στην Ολλανδια προκηρυξε το παρακατω διδακτορικο που εχει να κανει με τον σχεδιασμο εκπαιδευτικων computer games για την ενισχυση των entrepreneurial skills των φοιτητων.

Παραθέτω το link και ειμαι στη διαθεση οποιου θελει για περαιτέρω πληροφορίες.

https://www.wur.nl/en/Jobs/Vacancies/Show/PhD-position-on-Using-Educational-Games-and-Simulations-for-Fostering-Students-Entrepreneurial-Skills.htm">https://www.wur.nl/en/Jobs/Vacancies/Show/PhD-position-on-Using-Educational-Games-and-Simulations-for-Fostering-Students-Entrepreneurial-Skills.htm
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,680
για το 8ωρο που θα γινει 24ωρο. αυτα θελει ο κοσμος και αυτα τους δινουν.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,377
Ο Ισημερινος εκανε αρση της ασυλιας του Ασανζ και συνεληφθη σημερα στο Λονδινο απο τους εκει αστυνομικους. Η δικαιολογια, οτι εχει διαπραξει αδικηματα του διεθνους δικαιου...
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,894
Λένε πως το τελευταίο leak που δημοσίευσε το wikileaks συμπεριελάμβανε φωτογραφίες και e-mail του νυν προέδρου του Εκουαδόρ (ο οποίος κιόλας ονομάζεται... Λένιν Μορένο) και της οικογένειάς του, και πως αυτό ήταν και καλά "η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι".

Λέγεται επίσης πως ανάμεσα στους όρους της έξωσής του από την πρεσβεία ήταν να εκδοθεί σε χώρα που δεν υποστηρίζει τη θανατική ποινή. Αλλά αυτό μένει να το εξακριβώσουμε στην πορεία.
 
Top Bottom