What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Official Off-Topic Thread

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,703
Θα κοιτούσα να δω πού είναι η διαφωνία προτού πετάξω τσιτάτο. Ίσως και να είναι πιο προωθημένο πλαίσιο, να καταλογίζει και καναδυό ευθύνες που δεν έχει κινηθεί κανείς επίσημα τόσο καιρό, και να ζητάει να παίξουν απαιτήσεις αποζημιώσεων... χτες και όχι μόνο σε προεκλογική περίοδο. ;)
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,851
Πλήρως irrelevant για εμένα, επί του συγκεκριμένου θέματος. Θα μπορούσαν να τα πουν όλα αυτά στην τοποθέτησή τους (και το έκαναν, για όσο είδα την συνεδρία), και να πουν μετά "έχουμε να χωρίσουμε τα χίλια-δυο με όλους σας τους μαλάκες, και έχετε ευθύνες όλοι, αλλά επί της αρχής για το συγκεκριμένο θέμα είμαστε σύμφωνοι και έχουμε να προτείνουμε Χ και Ψ και Ω για τις λεπτομέρειες" πχ. Μόνο να κερδίσουν θα είχαν.

Αυτό το "ναι μεν συμφωνούμε, αλλά κατεβαίνουμε μόνοι μας" στα δικά μου τα μάτια είναι κλασική χιψτεριά του ΚΚΕ που θέλει ντε και καλά να δείχνει πως διαχωρίζεται από τους πάντες και τα πάντα για οποιονδήποτε λόγο. Είμαι σίγουρος πως αν δεν υπήρχε και η Χρυσή Αυγή στο παιχνίδι, χαλαρά θα το σκέφτονταν να ψηφίσουν και "κατά" απλά για να είναι πιο edgy. Αλλά οκ, αν ικανοποιείται το σταθερό 6-7% της εκλογικής βάσης, δεν μου πέφτει λόγος υποθέτω.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,703
Ρε μάγκα, λίγη διαύγεια. Κατέβασαν υποκριτικά ένα ψήφισμα 2 μήνες πριν τις εκλογές, ενώ δεν έτρεξαν τίποτα τα τελευταία 8 χρόνια. Πρέπει να τους ξεγυμνώσεις πολιτικά τόσο επί τόπου, όσο και για το διαταύτα. Εν προκειμένω, αν κατεβάζεις ψήφισμα που λέει "από αύριο ξεκινάμε διαδικασίες" και είναι στην πράξη δεσμευτικό και πιο προωθημένο, αυτός που ισχυρίζεται ότι θέλει να το κάνει (ήτοι να ζητήσει αποζημιώσεις), αλλά δεν το κάνει επί της ουσίας, είναι πολιτικός απατεώνας και καιροσκόπος. Οπότε ας σταματήσει η καραμέλα του "5-7%" και ας αναλάβουμε ευθύνη, και ας δούμε λίγο ουσιωδώς και ουσιαστικά τι σημαίνει πολιτική διαδικασία και πρακτική.

Όπως ακριβώς πχ. έγινε διακύρηξη γνήσιων πασόκικων διαγωνισμών ΑΣΕΠ και στον τομέα υγείας (δημόσια νοσοκομεία) καλούν πτυχιούχους πχ. Σλαβικών σπουδών να καλύψουν διοικητικές θέσεις. Προεκλογικά πυροτεχνήματα και τίποτα άλλο.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,554
Ρε αφού είστε μορφωμένα (και παραμορφωμένα) παιδιά, γιατί μπαίνετε καν στον κόπο να προσπαθήσετε να εξηγήσετε λογικά τα θλιβερά αυτονόητα;

Δεν υπάρχουν ούτε χώρες, ούτε κυβερνήσεις. Υπάρχουν πλούσιοι και φτωχοί. Οι πλούσιοι έχουν διοικητικούς υπαλλήλους. Τους βαφτίζουν πρωθυπουργούς, τομεάρχες, επισκόπους, δεν έχει σημασία, αυτό είναι η γεύση της τσιχλόφουσκας. Η ουσία δεν αλλάζει. Τώρα η κατανομή του πλούτου στον κόσμο έχει γίνει με Χ τρόπο, με αποτέλεσμα ο φτωχός κακομοίρης που ζει στις τάδε συντεταγμένες να υποφέρει περισσότερο από το φτωχό κακομοίρη που ζει στις δείνα. Και οι δυο, με τα στάνταρ του τόπου τους, φτωχοί είναι.

Ένας καλός ορισμός του πλούτου, είναι να αθωώνεσαι δικαστικά (ενίοτε και πανηγυρικά) για τα ίδια εγκλήματα για τα οποία ένας πουθενάς φτωχομπινές καταστρέφεται για πάντα. Όσοι κυβερνήτες επιχείρησαν να φέρουν τις αλλαγές με τα λόγια, θρέφουν τις μπάκες και την πελατεία τους εδώ και χρόνια. Η ρητορική τους είναι το μάρκετινγκ. Εμείς της τσιχλόφουσκας καρπούζι γαμάμε τους τσιχλόφουσκα πεπόνι.

Τα κόμματα τα ενταγμένα στα πολιτικά συστήματα (όχι μόνο της Ελλάδας) είναι απλώς διοικητικοί μηχανισμοί των πλουσίων. Όσοι ιδεολόγοι δεν δωροδοκούνται, παλιότερα δολοφονούνταν. Πλέον είναι ασύμφορο, τους κάνεις οσιομάρτυρες για τους περιθωριακούς, οπότε προτιμάται η δολοφονία χαρακτήρα. Πιο ακριβή αλλά απείρως πιο ευέλικτη. Και αν δεν γεννηθείς πλούσιος, μπορείς να σπάσεις την καμπούρα σου για να γίνεις κάποια παρακατιανή μάρκα νεόπλουτου/παρατρεχάμενου των πλουσίων. Αν τα γράψεις όλα και πας στο βουνό, είσαι ακριβώς εκεί που σε θέλουν.

Η αρρώστια λέγεται 'ανθρώπινη φύση'. Και γλιτωμό κανένα δεν έχουμε. Και αν ξέρουμε πως το νερό μας σιγοβράζει, δεν αλλάζει τίποτε. Να βλέπουμε το τέλος να 'ρχεται κατάματα και να μη λιποψυχάμε, η μόνη πιθανή νίκη σ'αυτό τον κόσμο.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,703
Nope. Και η "ανθρώπινη φύση" ιδεολόγημα είναι, για να πειστεί ο φτωχός ότι φτωχός θα πεθάνει "επειδή ο κόσμος δεν αλλάζει".
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,130
#ανθρώπινηφύσηομπαμπάςσας
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,851
Ας ασχοληθούμε με κάτι σοβαρότερο τότε.



<section class="article__middle-info">
<div class="article__basic-info">
<blockquote>
<h1 class="article__title">Έρχονται αυξήσεις στα σουβλάκια -Κοντά στα 3 ευρώ το ένα</h1>
</blockquote>

<blockquote>
<div class="article__summary article__summary--side">Από την 1η Μαΐου, εξαιτίας της αύξησης της τιμής του κρέατος

Το πρώτο που πρέπει να συζητήσουμε δεν είναι σε τι τιμή θα φτάσει το σουβλάκι αλλά γιατί φτάνει», λέει ιδιοκτήτης ψητοπωλείου</blockquote>
</section><section class="content-wrapper clearfix">
<div class="content-area">
<div class="article__body resize-font">
<div class="body">
<blockquote>Η τιμή του αγαπημένου γρήγορου φαγητού των Ελλήνων αναμένεται να αυξηθεί από 10% έως 15% από την 1η Μαΐου εξαιτίας της αύξησης της τιμής του κρέατος.

Σύμφωνa με ιδιοκτήτες ψητοπωλείων οι οποιοι ετοιμάζονται να δημιουργήσουν Σωματείο Ψητοπωλών προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του συγκεκριμένου κλάδου, η τιμή του κρέατος έχει αυξηθεί κατά 30% και δεν μπορούν να απορροφήσουν άλλο αυτή την αύξηση, η οποία θα περάσει μερικώς στον καταναλωτή.

Ο ιδιοκτήτης ψητοπωλείου, Γιώργος Πολύζος είπε στον ΣΚΑΪ ότι «το πρώτο που πρέπει να συζητήσουμε δεν είναι σε τι τιμή θα φτάσει το σουβλάκι αλλά γιατί φτάνει. Γιατί πρώτα απ’ όλα ζούμε σ΄ ένα περιβάλλον που η φορολογία που είναι στα ύψη, οι ασφαλιστικές εισφορές είναι στα ύψη. Και αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουμε ένα σοβαρό πρόβλημα που τα κρέατα σε όλη την Ευρώπη, δεν γίνεται μόνο στην Ελλάδα, ανεβαίνουν συνέχεια. Έχουμε μία αύξηση στη τιμή στο κρέας από 1η Μαρτίου 30%».

Και συνέχισε: «Ο καταναλωτής επειδή αναφέρατε ότι θα στεναχωρηθεί με την αύξηση στην τιμή. Δεν θα στεναχωρηθεί. Θα στεναχωρηθεί αν δεν υπάρχει ποιότητα στο προϊόν που θα πάρει. Εμείς θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα υπάρχει αυτή η ποιότητα γι’ αυτό ετοιμαζόμαστε να κάνουμε κάποιες αυξήσεις. Για να μπορέσουμε να προστατεύσουμε το προϊόν μας».

Σύμφωνα με τον ίδιο, το ποσοστό της αύξησης «θα είναι στο 10% με μάξιμουμ 15%. Ένα μεγάλο κομμάτι πάλι θα το απορροφήσουμε εμείς. Θα είναι κοντά στα τρία ευρώ. Δεν νομίζω ότι θα το φτάσουμε. Από 1η Μαΐου λογικά θα την ξεκινήσουμε. Ήδη 45 μέρες τώρα την αύξηση αυτή την έχουμε απορροφήσει».

Παράλληλα τόνισε ότι όλα τα ψητοπωλεία θα πρέπει να αλλάξουν τις τιμές γιατί η αύξηση έχει γίνει σε όλους. «Αν δεν αλλάξουμε τις τιμές μας η ποιότητα μας δεν θα αυτή που είναι τώρα», κατέληξε ο Γιώργος Πολύζος.</blockquote>



</section>
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,554
Κόβουν τα σουβλάκια, κόβουν και τις φλέβες τους.

#JeSuisPsitopolis
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,703
Φόρος αδυνατίσματος όπως στη Δανία, όπου φορολογούν το βούτυρο. Αντί για δύο πιτόγυρα που περνάμε πριν δέκα χρόνια, θα παίρνουμε ένα στην ίδια τιμή. Στεγνωμα και φέτες κοιλιακοι στην παραλία. Στηρίζω.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,678
προχθες δεν τα ελεγα; ολα ειναι πολιτικη.

Και συνέχισε: «Ο καταναλωτής επειδή αναφέρατε ότι θα στεναχωρηθεί με την αύξηση στην τιμή. Δεν θα στεναχωρηθεί. Θα στεναχωρηθεί αν δεν υπάρχει ποιότητα στο προϊόν που θα πάρει. Εμείς θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα υπάρχει αυτή η ποιότητα γι’ αυτό ετοιμαζόμαστε να κάνουμε κάποιες αυξήσεις.



κλασσικη πολιτικη και υφος απαντησης πριν απο καποια αλλαγη. μπαινεις στην τουαλετα του σουβλατζιδικου, εαν εχουν, και βλεπεις μια καφε ριπη που  ξεκιναει απο τον τοιχο, κοβει στα δυο το καζανακι, κατεβαινει προς το καπακι της λεκανης και κοβει στα δυο το χειλος της λεκανης. σε χρονο μηδεν μπορεις να αντιληφθεις οτι καποιος δεν προλαβε ουτε να τα κατεβασει. αυτη η ριπη θα σου ερχεται ακριβοτερα. δηλαδη θα παιρνεις ακριβοτερα αυτο που ειχες και πριν. αν δεν ειναι αυτο πολιτικη, τοτε τι ειναι;

αυτοι που τρωγανε και τρωνε (οσοι εχουν αργη συνδεση) τα tide pod ειναι θυματα πολιτικης. ειναι καθυστερημενοι αλλα ειναι και θυματα. τα tide pod ειναι σαν γλυκισμα. για το μπλε χρωμα δεν βρηκα ομως βρηκα για το πορτοκαλι
The color orange stimulates the brain, which increases mental activity and often stirs up a sensation of hunger. Many healthy foods are orange; butternut squash, carrots, oranges, and pumpkins just to name a few. Orange is a color that makes people feel welcome and when someone is comfortable, eating sounds like a great idea.

τα εκαναν σαν γλυκισματα και μετα ανακοινωσαν οτι βλαπτουν την υγεια, πριν μπει καποιος στον κοπο να αναλυσει τον τροπο που σχεδιασαν το προιον τους.
po.jpg


μισο, να βγαλω το αλουμινοχαρτο απο το κεφαλι μου.
Αλλο παραδειγμα πολιτικης. τι ελεγα προχθες για την νοτιοαφρικανα; με πηρε τηλεφωνο, 03.30 το πρωι, μεθυσμενη, ωσαν γκρουπι των τανκαρντ.
με ρωτησε εαν γνωριζω εναν ελληνα ο οποιος περασε απο καποια μαγαζια και τωρα ειναι διευθηντης σε ενα συγκεκριμενο.
ο ιδιος απαντω
are you mad?
yes i am

με ενημερωσε οτι σε δυο μερες θα φυγει απο την χωρα και αν θελω να την συναντησω αυριο (σημερα) για να πιουμε καφε, μαζι με τον αντρα της. ο αντρας της ηταν διπλα της. ξερω οτι ο αντρας της θελει να με αρπαξει για την πολυεθνικη που δουλευει, για να με κανει μανατζερ. δηλαδη να παραιτηθω την τριτη μερα δουλειας για να παω σε αλλη εταιρια και ενα σκαλοπατι κατω.
εβαλε την γυναικα του, επειδη ξερει οτι με γουσταρει, για να με τραβηξει απο το λιλι μου στον τοπο συναντησης. Η γυναικα του το ξερει αυτο αλλα λογω πολιτικου συμφεροντος το εκανε, επειδη γουσταρει την φαση κρεβατικα. μικρος ετρωγα πολλα γλυκα.  εγω θα παω γιατι εχω δικους μου πολιτικους λογους. ολα ειναι πολιτικη αγαπητοι RQιτες και η πολιτικη δεν εχει ηθικη. θα σας φανε τα σωθικα, με την μεθοδο της κοροιδιας.
ψεμματα σας λενε για αγαπη και ειρηνη και στο φαι σας βαζουν μισο κιλο στρυχνινη.

και δεν ειναι μονο αυτο, αυτος που με εστειλε εδω που ειμαι τωρα, με εστειλε πακετο με σφραγιδα φιλιας προς τους ιδιοκτητες και ειναι ας πουμε φιλος μου. το εκανε για τους δικους του πολιτικους λογους. σε καποιον μπορει να φανει οτι ο φιλος με βοηθησε επειδη θελει το καλυτερο για τον φιλο του αλλα επειδη ξερω τι κουμασι ειναι τον προσφερω ως παραδειγμα πολιτικης και καταλληλων χειρισμων.
και δεν ειναι μονο αυτα αλλα βαρεθηκα να πληκτρολογω.
το θεμα ειναι οτι το με πηγε αιμα θα γινει ακριβοτερο και ετσι θα ανεβει και η τιμη στο χαρτι υγειας γιατι η ποιοτητα θα πεσει, σιγουρα.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,851
[quote quote=514101]Ρε παιδια, ακουσατε καναν περιεργο θορυβο χθες το απογευμα γυρω στις 6; Το ακουσαμε με την μανα μου στον ελαιωνα, το ακουσανε στο χωριο, στο χιονοδρομικο και το ακουσανε και στην Αθηνα αλλοι δυο.

Ολοι το ιδιο πραγμα, ιδια ωρα. Βουητο με διαρκεια κανα 5 λεπτο, χωρις να εχει καποια κατευθυνση. Ακουγοταν δηλαδη ενα περιεργο πραμα το οποιο στο τελευταιο λεπτο αρχισε να σβηνει και οταν αρχισε να σβηνει δεν υπηρχε προσδιορισμος οτι κινειται κατι προς τα καπου. Σα να ακουγεται απο ολον τον ουρανο ταυτοχρονα.

Δεν ηταν ουτε αεροπλανο, ουτε ελικοπτερο
[/quote]

Εμφανίστηκε αυτό στο fb feed μου πριν λίγο:

https://www.facebook.com/strangewordstrangerpeople.co/videos/2359020011047819/
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,554
Ακούω ένα βουητό...να κάπως έτσι...

ΜΠΙΧΧΧΧΑΑΑΑΟΟΥΥΥΥΥ.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,678
Ακούγεται σαν να προσπαθεί να ξεβουλωσει την τρομπέτα του ο Γαβριήλ
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
4,100
"Γαβριήλ": Θεϊκές μετακομίσεις! Καλέστε τώρα!
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,357
Αυτα τα ακουσα κι εγω στην προσπαθεια μου να βρω κατι παρεμφερες. Τελικα κατεληξα οτι δεν υπαρχει σε ηλεκτρονικη μορφη και οτι ερχεται η ημερα της κρισης, οποτε ξεκινησα να νηστευω.

Στα του δικου μου, εχουν μαζευτει αρκετα ατομα τα οποια ακουσαν την ιδια μαλακια σε ενα πολυ μεγαλο γεωγραφικο ευρος, για τα δεδομενα της μεταφορας του ηχου.  Καλα οχι οτι θα λυσω το μυστηριο, αλλα να εχουμε και κατι να ασχολουμαστε
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,851
Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές, πληθαίνουν τα διαμάντια...

<img src="https://images-ext-2.discordapp.net/external/3yzSH-0lSFrcDKmwrf0n72HuGe5VuXk4gZaOvDoabOY/%3F_nc_cat%3D107%26_nc_ht%3Dscontent.fskg3-1.fna%26oh%3Df32eac15d6e62750bbd180d780ec6d0f%26oe%3D5D988225/https/scontent.fskg3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/61059788_341680043203948_831496661959180288_n.jpg" alt="" />

Ίσως πρέπει να φτιάξουμε ένα dedicated thread για τη συζήτηση.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,357
Dream team το Ρενάκι μας

Αν ξεβαρεθώ, θα ανεβάσω και ορισμένα δικά μας διαμάντια.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,678
Μου έδωσε ο αδερφός μου ένα xiaomi redmi 5 plus. Το τσάμπα δεν το έφτυσε κανενας. Το είχα φτύσει στο παρελθόν επειδή είχα blackberry.

Αρχική σελίδα στον xiaomi browser έχω start page, εννοείται. Είχα δει και την αλλαγή του user agent string στις ρυθμίσεις και ένα μειδίαμα σχηματίστηκε στο πρόσωπο μου.

Αν πας να βάλεις URL χειροκίνητα, αναβει το πολύχρωμο G. Ρε δε πάτε να παίξετε με τον κωλο σας πουθενά αλλού;

Δοκιμάζω Via (είναι τα μάτ και η εξουσία) και brave. Για την ώρα ο via δείχνει δυνατός. Αν και πολύ Ramones φάση,αφού  είναι στιγμές που νομίζω ότι η σελίδα που θα ανοίξει θα είναι σε κωδικα. Απογύμνωση και επιστροφή στα βασικά.

Τον brave τον δοκιμάζω επειδή στα σχόλια πέφτει πολύ μπαναγια. Δεν μπορεί, κάτι θα έχει να πει.

Παντού ρουφιάνοι.

Όλοι για τους μπάτσους δουλεύουν; Άντε μετά να πάει μπροστά αυτή η κωλοχωρα. Αγγελάκας.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,678
Όταν κάποια σου λέει ότι έχει φίλη σουηδοιταλιδα, την κάνεις φίλη. Δεν ξέρω τι breed είναι αυτό αλλά θα ήθελα πολύ να μάθω. Άντε τώρα να το εξηγήσω αυτό στην γυναίκα μου, σιγά μην καταλάβει.

Δεν υπάρχει κατανόηση σε αυτόν τον κόσμο. Που πάμε χωρίς κατανοηση ωρε πατριώτες; σαν να κάνεις like σε error 404
 
Top Bottom