What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Official Off-Topic Thread

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,377
Αν ισχυει το ρεπορταζ της ερτ, τοτε θα εκδοθει στην Αμερικη, οποτε εχει να κανει με την πολιτεια που θα τον παραλαβει.  Παντως δεν πιστευω οτι θα τον φανε. Απλα δεν θα ξαναδει τον Ηλιο, εκτος και γινει καποιο θαυμα και αρθουν οι κατηγοριες
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,680
τα παντα ειναι πολιτικη. ο ασανζ εβγαλε στην φορα ασκοπους θανατους πολιτων και ειναι προδοτης. ο τραμπ ειναι ο ακρογωνιαιος λιθος της αμερικη.
Η αμερικη εχει επιτεθει σε κρατη με το 1/10 των εγκληματων της και πολλες φορες αυτο το 1 ειναι ψευτικο αλλα ολοι κανουν οτι δεν βλεπουν.
ο ασανζ ηταν χαλικι στα παπουτσια του Ισημερινου, ετσι τον χαρακτηρισαν οι ιδιοι, και ηταν θεμα χρονου να του κανουν εξωση. ολα ειναι πολιτικη.
ολα ειναι πολιτικη και η πολιτικη δεν εχει ηθικη, ποτε δεν ειχε. θα δωσω και προσωπικο παραδειγμα που τρεχει τους τελευταιους μηνες. πριν λιγες μερες εκλεισε η αυλαια της παραστασης.

Τις τελευταιες μερες του Νοεμβρη μου εκαναν μια προταση απο ενα μαγαζι. Γνωριζω τους ιδιοκτητες και η προσφορα τους ειχε καπως καλυτερο μισθο απο αυτον που επαιρνα εως τοτε και λιγοτερες ωρες. το τυρακι ηταν οι βαρδιες μου. 4 ωρες το πρωι και 4 το βραδυ. αυτο που με παραξενεψε ηταν οτι δεν μου εδωσαν προσβαση στο ταμειο και στις καμερες. δεν με χαλασε, λιγοτερα καθηκοντα. 2.000$ μπορει να μην ακουγονται πολλα για μανατζερ, αλλα με την ακουστικη της ελλαδας. αν δεν κανω λαθος, αυτα τα λεφτα ειναι μισθος υπουργου εδω.

10 μερες μετα και ενω δεν εχω προσβαση. κατι δεν παει καλα με το ταμειο, μαλλον σας κλεβουν. γελασαν. μετα απο 5 μερες εκανα ενα ταξιδι αστραπη στην ελλαδα. μολις γυρισα τους το ξαναειπα και στα @@ τους. χωρις προσβαση στον τοπο του εγκληματος, τους το απεδειξα. τιποτα.
το ανεφερα αλλη μια φορα και στα @@ μου επισης. πριν 15 μερες παρατηρησα μια μαζικη κινητοποιηση, καποιος νομιζε οτι θα χρησιμοποιησει τον υπολογιστη μου χωρις να το καταλαβω. τσεκαρε καποια report τα οποια εμενα μου ειναι αχρηστα επειδη προσβαση.τελικα εσκασε αυτο που τους ελεγα, απολυθηκαν 6 ταμιες και οι μανατζερ χωρις μισθο και ισως χωρις μισθο και για τον επομενο μηνα. εμενα με πληρωσαν και μου εδωσαν μια χαζη δικαιολογια για να με διωξουν. Μου εδωσαν και το δικαιωμα να μεινω οσο γουσταρω στο σπιτι που μου εδωσαν αλλα δεν χαιροντουσαν εαν εκανα μια βολτα στο μαγαζι.

15.000$ τους εφαγαν, μονο για τον μηνα Μαρτιο. Επειδη η ζωη ΕΙΝΑΙ adventure, τους επιασα εναν εναν για χαζοκουβεντουλα και δεν παρελειψα τους ιδιοκτητες. καταλαβα οτι καποιος πηγε να μου ριξει το φταιξιμο αλλα δεν εβγαιναν τα κουκια και μετα χεστηκαν επανω τους, ομαδικα. πως μπορω χωρις προσβαση και αυτοι με φυσικη παρουσια, καμερες και λογισμικο δεν μπορουν.

ενας μανατζερ ειναι πρωην συμμαθητης ενος απο τους ιδιοκτητες, ενας ειναι παλιοφιλος και ενας αλλος δουλευε για τον πατερα τους για πολλα χρονια. δεν με φωναξαν για να τους πω την γνωμη μου γιατι μετα θα επρεπε να τους διωξουν ολους. ετσι εφυγαν εμενα και κλεισανε στα γρηγορα το προβλημα τους. πολιτικη.
προς απογοητευση της γυναικας μου, εβγαλα εισιτηριο για την επιστροφη μου και στο ενδιαμεσο με πηραν τηλεφωνο απο ενα αλλο μαγαζι. ενας μεγαλο-μανατζερ ηθελε να μιλησουμε για τυχον μελλοντικη συνεργασια. χθες τον πρωι εγινε η συναντηση και μου ειπε οτι το βιογραφικο μου ουρλιαζει 3.000$+ ομως δεν μπορει να μου τα δωσει αυτα τα χρηματα. του εκανα σκοντο και μου ειπε οτι μαλλον θα τα βρουμε ομως δεν ειναι αυτος που παιρνει αποφασεις. αν και τυπος που σηκωνει το σακακι ειναι πολυ straight στα υπολοιπα. το μεγαλο μου ατου ειναι οτι γνωριζω τον ξαδερφο του που δουλευει ηδη στο μαγαζι. μου ειπε οτι με χρειαζονται αμεσα και θα μιλησει και με τον ξαδερφο του.
με τον ξαδερφο του εχω φιλικες σχεσεις γιατι ειναι κουναβι. καποια στιγμη ζητησε τις πιστοποιησεις μου για να βαλει το ονομα του, με την βοηθεια του photoshop και αρνηθηκα. αν ξεκινησω να δουλευω εκει θα τον λειωσει η σκια μου, ας εχουμε ισοτιμη θεση.

εννοειται οτι θα παρουν και τηλεφωνο τα πρωην αφεντικα μου γιατι δεν ηξεραν οτι σταματησα να δουλευω εκει. δεν ξερω τι θα τους πουν ομως ξερω οτι ολα ειναι πολιτικη. μολις μου εδειξαν την πορτα τους ειπα δυο πραγματα. εχετε μια τεραστια τρυπα ασφαλειας, εκει, την βλεπετε; και επειδη φευγω θελω χαρτι οτι ειμαι καθαρος σαν το νερο της πηγης. δεχτηκαν αλλα δεν πηγα να το παρω.

βεβαια δεν τους ειπα οτι υπαρχουν πολλες τρυπες ασφαλειας που ειναι σοβαροτερες. εαν απο την νεα δουλεια δω οτι εμφανιστουν ιδρωτες, θα παω να παρω το χαρτι και μετα θα παιξω βιολι με την πολιτικη τους. δεν ξερω τι σου ειπαν οι αλλοι αλλα εχω την υπογραφη τους οτι ειμαι καλο παιδι. μαλλον δεν θελουν να με δουν με ανταγωνιστη γιατι θα σας κανω καλυτερους.

ολα ειναι πολιτικη και εγω ο ανηθικοτερος ολων. εχω πολιτικη και για τον τυπο που ηθελε τις πιστοποιησεις μου. δεν με νοιαζει επειδη ειναι θεμα χρονου να βολευτω για τα καλα. ενα απο τα βολεματα ειναι η εξουσια να τους κλεισω τα μαγαζια αλλα αυτο δεν το ξερουν και ουτε θα το μαθουν ποτε. αυτα θα γινουν αυριο; σε μια εβδομαδα; σε τρεις μηνες; δεν το γνωριζω αλλα θα γινουν.

ξεχασα, λογικο, με αυτη την κουβερτα που εστρωσα. οι ταμιες που εκλεβαν την πληρωσαν αλλα οχι για πολυ, κυκλοφορουν ελευθερες. δεν εχω αποδειξεις αλλα νομιζω οτι αυτη η δουλεια πηγαινε σε ψηλοτερες καρεκλες και ο λογος πρεπει να ειναι ενας μικρο-συνεταιρος που δεν ανηκει στην παρεα.
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,049
https://www.reuters.com/article/us-notredame-fire/fire-wrecks-notre-dame-cathedral-centuries-old-parisian-landmark-idUSKCN1RR1UO

:'(
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,713
Τραγικά νέα...
 

erevos

Blackguard
Joined
Jul 19, 2014
Messages
1,336
Οι εικόνες αυτές είναι γροθιά στο στομάχι, όποιες και να είναι οι θρησκευτικές σου πεποιθήσεις... Κρίμα...
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
Τι ανακούφιση relief που διάβασα μία ακόμη περιπέτεια του λελου :p !!

Όσον αφορά τη δημοσιεύση του reuters ... Τώρα μένει να δούμε αν θα καταφέρουν να ανακτήσουν το οικοδόμημα από τις στάχτες και τα αποκαιδια διαφορετικά... :-?

Ας αναλογιστούμε όμως το γεγονός πόσο έχει η πληγωθεί η χώρα από διάφορα πλήγματα το τελευταίο καιρό.Γιατί? :-|
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,680
Η συνέχεια...

Με πήραν τηλέφωνο από ένα μαγαζάκι και μου πρόσφεραν εργασία και χαρά. Ο μισθός μικρότερος και η θέση μεγαλύτερη. Γενικός ναουμε και ευτυχώς δέχτηκαν να μην φοράω γραβάτα. Αντί για σκαρπινι με λευκή κάλτσα, θα μπορώ να φοράω διακριτικά αθλητικά. Δώσαμε τα χέρια και βγήκα έξω στον καθαρό αέρα. Μόλις έκανα δύο βήματα συνάντησα έναν παλιό συνάδελφο.

Με χαιρέτησε και με ενημέρωσε ότι με ψάχνει ένας Νοτιοαφρικανός, για να δουλέψω στο μαγαζάκι του που είναι παράρτημα πολυεθνικής. Ο μισθός μεγαλύτερος και οι προοπτικές μεγέθους πολυεθνικής. Είμαι old school και αφού έδωσα χέρι σημαίνει έχουμε συμφωνία.

Για μια στιγμή σκέφτηκα να τον πάρω τηλέφωνο αλλά να πάει να πνίγει. Σε παλαιότερη φάση που είχα αναμένονται κάρβουνο στον πισινό μου, σφύριζε αδιάφορα. Ωραίος φίλος.

Θα έφταιγε που διέκρινε τον φλογερό έρωτα της γυναίκας του προς το πρόσωπο μου. Που να ήξερε και για το ξημέρωμα που με στρίμωξε η γυναίκα του στο σπίτι του. Το είχα παίξει ο καλός αδερφός του καρδινάλιου Ρισελιέ και δεν...

Μετά από λίγο καιρο, με έναν φίλο του και γνωστό μου, έστειλαν ένα άλλο φιλαράκι στην Γκάνα, για μια δουλίτσα. Άφησε την γυναίκα του και πήγε ο άνθρωπος, είχε ανάγκη τα λεφτά. Όσο έλειπε, οι δύο "φίλοι" έβγαλαν βόλτα την γυναίκα του και την έκαναν σουρωτηρι. Δίδυμα πρέπει να έκανε μετά από αυτό.

Η γυναίκα του δήθεν φίλου είχε πάει στην Ζιμπάμπουε, όταν έγινε ο κατακλυσμός. Την πήρα τηλέφωνο για να δω εάν ζει και με ρώτησε με άγριο ύφος "τι θέλεις;"

Λίγο πριν σκάσει το ληστρικό σκάνδαλο, είχε έρθει με την γυναίκα του στον εργασιακό μου χώρο. Σε κάποια στιγμή με ξεμοναχιασε η γυναίκα του τύπου. Μου έπιασε το χέρι και πήγε να με δαγκώσει στον λαιμό, το βαμπίρ της ηδονής. Που να είχα ψεκαστει με axe. Πήγα να τραβηχτω και εκείνη πήρε βαθειά ανάσα, αυτή πριν την λιποθυμία. Με ρωτάει που είναι ο άντρας της. Εκεί που τον παρατήσεις μωρη. Δεν το είπα γιατί μου ζήτησε να τον φωνάξω.

Την επόμενη φορά θα δεις πόσα καρύδια χωράει ο σάκος σου. Οπότε έχετε ορέξεις και ανάγκη, μια χαρά με θυμαστε. Δεν μπορείς να είσαι καλόγερος στον ναό της Εκάτης. Τιμωρός μπορείς να είσαι και κρατάω μια επιφύλαξη για την απόφαση να μην κάνω μεταγραφή πριν υπογράψω με την νέα ομάδα
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,377
Ρε παιδια, ακουσατε καναν περιεργο θορυβο χθες το απογευμα γυρω στις 6;  Το ακουσαμε με την μανα μου στον ελαιωνα, το ακουσανε στο χωριο, στο χιονοδρομικο και το ακουσανε και στην Αθηνα αλλοι δυο.

Ολοι το ιδιο πραγμα, ιδια ωρα. Βουητο με διαρκεια κανα 5 λεπτο, χωρις να εχει καποια κατευθυνση. Ακουγοταν δηλαδη ενα περιεργο πραμα το οποιο στο τελευταιο λεπτο αρχισε να σβηνει και οταν αρχισε να σβηνει δεν υπηρχε προσδιορισμος οτι κινειται κατι προς τα καπου. Σα να ακουγεται απο ολον τον ουρανο ταυτοχρονα.



Δεν ηταν ουτε αεροπλανο, ουτε ελικοπτερο
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
4,131
<span style="font-family: 'arial black', sans-serif">Μ3ΤΑΝΟ3ΙΤ3</span>
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,377
Όχι οχι, μονο καπελακι stihl φορουσα το οποιο ισα ισα τα ενισχυει αυτα γιατι ειμαι και ερευνητης. Δεν λεω οτι ηταν ουφο, αλλα το οτι ακουστηκε σε ολο το βουνο και σε ασχετα μερη, λχ οι εκρηξεις απο τις γαλαριες η την κατασκευη του χιονοδρομικου, δεν ακουγονται περαν συγκεκριμενων σημειων μου προκαλει εντυπωση. Επισης, το οτι ιδια ωρα ακουσανε το ιδιο ακριβως πραγμα στο κεντρο της Αθηνας και στον Πειραια,  επισης με βαζει σε σκεψεις. Δεν ξερω τι ηταν, αλλα θα ηθελα να μαθω.



Παρολα αυτα, επειδη πιστευω οτι ουτε ειμαστε κουραδομηχανες, ουτε ολα τα συνωμοτετοια ειναι σκετα παραμυθια, κραταω πισινες και διερευνω οσα περισσοτερα μπορω. Και εχω διηγησεις παλαιων, τις οποιες δεν μπορω να τις απορριψω πληρως. Οποτε σκεπτικισμος, χαβαλες και κουβεντα, αλλα οχι σιγουρια.



Μποτ, η φαση με το ιντερνετ ειναι οτι εχει γεμισει ο τοπος τρολλ και αντε και δειτε με την παρεα σου τον σχεδον ακεφαλο Νικ, δεν θα σας πιστεψει κανεις. Ειδικα δε αυτο οπου ανεβαζουν σαλπιγγες και λενε οτι ηρθε το τελος του κοσμου ειναι για Οσκαρ μαλακιας.
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
https://www.politischios.gr/koinonia/e-khios-tou-ntelakroua-opheilei-na-epistrepsei-ena-dakru-apo-to-khreos-tes-ste-gallia?fbclid=IwAR1mC1SSm9ObhKLnR_6aSLwSdb1ch0ZTHKEw4jObJAE5ULwSdSwgh4n3j_A">https://www.politischios.gr/koinonia/e-khios-tou-ntelakroua-opheilei-na-epistrepsei-ena-dakru-apo-to-khreos-tes-ste-gallia?fbclid=IwAR1mC1SSm9ObhKLnR_6aSLwSdb1ch0ZTHKEw4jObJAE5ULwSdSwgh4n3j_A

Σχετικά με το χθεσινό δυσάρεστο γεγονός......
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,894
https://en.wikipedia.org/wiki/Seven_trumpets">https://en.wikipedia.org/wiki/Seven_trumpets
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
4,131
<del>Death Star</del> Moon is under maintenance. We are sorry for any inconvenience...
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,894
<img src="https://scontent.fskg1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/57012548_1286350498209495_97968002158297088_n.jpg?_nc_cat=110&amp;_nc_eui2=AeGqJpW9TyptcDWO8BoBE2MpaJmlynCN97ezhlyKh-c0mgJ9-GaRIJaPp4XH-nEFSeqIKUey1Cs9BTDAoTKLAzGsEYlw7s0dpGNnRPpbq9OHHQ&amp;_nc_ht=scontent.fskg1-1.fna&amp;oh=0a6e66adcb3e8a0b3d2db1032d53ea50&amp;oe=5D4A2906" alt="" />



ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΖΑΚΟΥΖΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΠΙΑ

ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΝΙΚΟ ΤΣΙΑΜΤΣΙΚΑ
 

mruseyourbrain

Blackguard
Joined
Oct 29, 2015
Messages
1,200
https://www.gamebyte.com/assassins-creed-unity-will-be-used-to-help-rebuild-notre-dame/" target="_blank" rel="noopener noreferrer">Assassin’s Creed: Unity Will Be Used To Help Rebuild Notre Dame
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,680
αφου αντεξα το προχθες και το σημερα ως παντρεμενος, εχω μεγαλες αντοχες.
προχθες η γυναικα μου παραπονεθηκε για σπυρακια στο προσωπο. της ειπα οτι ειναι απο τις μαλακιες που βαζει στο προσωπο της. πηγε και αγορασε φαρμακα.
σημερα παραπονεθηκε για δυσκοιλιοτητα (χαχαχα) της ειπα τι μπορω να κανω για αυτο αλλα δεν της αρεσε η ιδεα. την βρηκε πολυ οθωμανικη ιδεα για ελληνα. σταματησα να γελαω και της ειπα σοβαρα τι να κανει, προτιμησε να αγορασει φαρμακα. μπηκαμε στο φαρμακειο το οποιο εκτος απο πεντακαθαρο και κανονικο φαρμακειο, πουλουσαν και φυτοφαρμακα. στην εισοδο ειχαν φυτοφαρμακα και το επομενο section ηταν οι κρεμες προσωπου και οι πρωτεινες για τους σφικτες.
επιστρεφουμε στο σπιτι και μου λεει θα σου μαγειρεψω μια μακαροναδα. της εδωσα τα μπουκαλια με το νερο αλλα μολις βγηκα απο την κουζινα, ακουσα το νερο της βρυσης να τρεχει.
θα βαλεις νερο απο την βρυση; (αφρικανικο νερο) και μου λεει οτι δεν θελει να χρησιμοποιησει ολο το νερο που αγορασα.
της λεω μην παρεις το φαρμακο για την ευτηχισμενη λεκανη, φαε λιγη μακαροναδα. παλι νηστικος θα μεινω αλλα απο χεσιμο θα ειμαστε κομπλε. τσαμπα λεφτα εδωσα στο φαρμακειο. επρεπε να τα δωσω για σκονη για τις νταλιες.

εσεις, οι παντρεμενοι, περνατε τα ιδια; απο περιεργεια ρωταω.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
4,131
[quote quote=514162]
εσεις, οι παντρεμενοι, περνατε τα ιδια; απο περιεργεια ρωταω.
[/quote]

Όχι... Η Botίτσα μου είναι καλά "προγραμματισμένη". Βέβαια, παρουσιάζει κάποια glitches πού και πού, αλλά δεν είναι σοβαρά. Ίσα-ίσα που σπάνε και τη ρουτίνα.

Από την άλλη, βέβαια, το νερό της βρύσης στην Αθήνα πίνεται (ακόμα). :Ρ
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,894
https://www.athensvoice.gr/politics/538098_perase-i-protasi-gia-tis-germanikes-apozimioseis">Πέρασε η πρόταση για τις Γερμανικές αποζημιώσεις


<blockquote>Υπέρ ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Δημοκρατία, Κίνημα Αλλαγής και Ένωσης Κεντρώων. <span style="text-decoration: underline;">Το ΚΚΕ κατέθεσε δική του πρόταση</span>.</blockquote>


ΚΚΕ σταθερή λατρεία. Θα τους πέσει ο κώλος αν δείξουν υποψία συμφωνίας με κανέναν.
 
Top Bottom