What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Official Off-Topic Thread

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,361
<blockquote>Τίποτα δεν θα γίνει και η Τουρκία θα είναι ο νόμιμος πειρατής της Μεσογείου.</blockquote>
Μέχρι  να πάρουμε τίποτα ανάποδες, έτσι όπως μας τα πρήζει τριάντα χρόνια τώρα, και φάει κανα δυό https://en.wikipedia.org/wiki/Storm_Shadow">SCALP στο κεφάλι!!!
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,617
Η Τουρκία είναι το κακομαθημένο παιδί της από εδώ πλευρά της Μεσογείου και οι ιστορικοί μας σύμμαχοί, έχουν βεβαρημένο ποινικό μητρώο άσχημης συμπεριφοράς. Τα μέτρα και η διπλωματική νίκη είναι μπούρδες. Μια λογική και πραγματική συμμαχική απάντηση θα ήταν stfu και τσιμουδια γιατί θα προσγειωθούν euro fighters στο σεράι του Ερντι, μαζί με την οικονομική θύελλα που θα χτυπήσει ταυτόχρονα.

Τι είχαμε; Άγγλους να χαϊδεύουν την Τουρκία και να δίνουν λαβές για δικαιώματα, Αμερική που δεν δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις, πάντα με λαβές για τουρκικά δικαιώματα.

Μπούρδες φλιτλατε, μπούρδες. Κοίτα τι αισχη έχει κάνει η Τουρκία και τι συμπεριφορές λαβαίνει.

Εάν ρίξουν το τουρκικό F1234,5 που πέταξε πάνω από τον Παρθενώνα, ποιος θα μας υποστηρίξει;

Η κλασσική διεθνής απάντηση είναι οι Τούρκοι να σταματήσουν να κάνουν σκανταλιές και η Ελλάδα να τα βρει με τους Τούρκους. Όπου σκανταλιές βάλε δολοφονίες στρατιωτών στον Έβρο, απαγωγές στρατιωτικών και άλλα πολλά που δεν φτάνουν στις ειδήσεις.

Όλος ο κόσμος είναι πουλημένος και δεν μάθαμε ποιος τον πούλησε, τον ξέρουμε μόνο ως the man who sold the world.

Τσες μπλε.
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,361
<blockquote>Μπούρδες φλιτλατε, μπούρδες. Κοίτα τι αισχη έχει κάνει η Τουρκία και τι συμπεριφορές λαβαίνει.</blockquote>
Γι' αυτό θα φάνε κανα δυο φάπες από εμάς, για  στρώσουνε. Δεν λέω ότι δεν θα φάμε και εμείς, και εννοείτε δεν περιμένω να έρθει κανένας για βοήθεια! (Με τί άλλωστε, πισω από την Γαλλία και στο ίδιο επίπεδο με την Ιταλία είμαστε, από άποψη ισχύος!! Εδώ Γερμανία και Βρετανία, πάνε κατά διαόλου λόγω περικοπών!! )

Απλά, επειδή τα βάζουν πάντα με ξεβράκωτους, δεν τους έχει έρθει καμιά στριφογυριστή, να δουν τον Χριστό φαντάρο με ημιάρβυλλο. Και εμείς μόνο ξεβράκωτοι δεν είμαστε, ακόμα και μετά από δέκα χρόνια κρίση!!
<blockquote>Εάν ρίξουν το τουρκικό F1234,5 που πέταξε πάνω από τον Παρθενώνα, ποιος θα μας υποστηρίξει;</blockquote>
Κανένας, γιατί θα έπρεπε να το είχαμε ρίξει νωρίτερα!!  Σε αυτή την περίπτωση, όταν το ρίξουμε νωρίτερα δηλαδή, δεν χρειάζεται να μας υποστηρίξει κανένας, απλά να ξέρει ότι έχουμε την δυνατότητα.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,617
Φιλαράκι, ο τουρκικός στρατός μπορεί να έχει χίλια μύρια θέματα όμως δεν παύει να ειναι πολυάριθμος και εξοπλισμενος. Αυτές οι συγκρούσεις με τους ας πούμε άτακτους μαχητές, δεν παυουν να είναι στρατιωτική εμπειρία. Είχες διαβάσει για τα άρματα μάχης με το αδύνατο σημείο; Το διόρθωσαν.

(Θέλω να) Πιστεύω ότι δεν θα αφήσουν να δημιουργηθεί full scale αναμέτρηση αλλά αυτό θα δημιουργήσει πολλές γκρίζες ζώνες.

Μπορούμε να ρίξουμε ένα δύο τουρκικά μαχητικά αλλά κερδισμένοι δεν θα βγούμε. Ούτε επί Παπανδρέου Α. που είχε διάταξει να βυθιστεί το τουρκικο σισμικ; Εάν περάσει  στα χωρικά μας ύδατα δεν ρίξαμε τουρκικό μαχητικό.  Τότε που όλοι έτρεχαν να αγοράσουν τεράστιες ποσότητες από κωλοχαρτα, γαλατα κτλ.

Η Τουρκία θέλει ανεβασμένες θερμοκρασίες, γι'αυτό προκαλεί κάθε μέρα.

 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Μπορούμε απλά να ευχαριστούμε τον γέρο-Καραμανλή που μας έβαλε στην ΕΕ και εκτός από όλα τα άλλα οφέλη που απολαμβάνουμε δεν είμαστε τουρκια ακόμα
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,695
Αχαχαχαχααα :lol:  καλό.

Δεν καταλαβαίνω πάντως γιατί κάνετε έτσι. Η Τουρκία είναι de facto σύμμαχοί μας στα πλαίσια του NATO. Το ότι μπαίνουν τουρκικά μαχητικά στο εναέριο χώρο δεν είναι καθίσταται παραβίαση αφού μπαίνει σε νατοϊκό χώρο. Επομένως ή η ΕΕ και το ΝΑΤΟ δεν είναι εγγυητές και έχουμε παραβιάσεις, άρα μπορούμε να φυγουμε από δύο οργανισμούς που στην καλύτερη κάνουν "συστάσεις" ή κάνουμε τουμπεκί και συνεχίζουμε.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Εντάξει δεν είναι τόσο απλή η υπόθεση, σουλατσάρουν έτσι μαχητικά αεροσκάφη σε εναέριο χώρο άλλων μελών του νατο;
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,361
<blockquote>Φιλαράκι, ο τουρκικός στρατός μπορεί να έχει χίλια μύρια θέματα όμως δεν παύει να ειναι πολυάριθμος και εξοπλισμενος. Αυτές οι συγκρούσεις με τους ας πούμε άτακτους μαχητές, δεν παυουν να είναι στρατιωτική εμπειρία. Είχες διαβάσει για τα άρματα μάχης με το αδύνατο σημείο; Το διόρθωσαν.</blockquote>


Βασικά, πλέον έχουν διχαστεί λόγω του δικτύου Γκιουλέν, και πάθανε ότι πάθαμε εμείς το 1917 (Για άλλο λόγο).  Ακόμα και η επταετία συνδέεται με τον Μεγάλο Διχασμό, οπότε δεν είναι απλά τα πράγματα!! Όσο για τα άρματα, την πάτησαν από αντιαρματικά βλήματα 1ης/2ης γενιάς, γιατί αφενός χρησιμόποίησαν τα άρματα λάθος, αφετέρου υποτίμησαν τους αντιπάλους τους. Όσο για την στρατιωτική εμπειρία, πάλι σε ξεβράκωτους την έπεσαν, και επειδή και εκεί τα "πήγαν καλά", τώρα τους κυνηγάνε μόνο με drones!!
<blockquote> Ούτε επί Παπανδρέου Α. που είχε διάταξει να βυθιστεί το τουρκικο σισμικ; Εάν περάσει  στα χωρικά μας ύδατα δεν ρίξαμε τουρκικό μαχητικό.</blockquote>
Αν μιλάς για την κρίση του '87, ο Στόλος όταν είχα αποπλεύσει από το Νάσταυθμο, είχε τα "όπλα ελεύθερα", που σημαίνει ότι κάθε τουρκικός στόχος, θα προβαλλόταν. Και αν θυμάμαι καλά, το μαζέψαν οι Τούρκοι πίσω το σαπιοκάραβο!!!
<blockquote>Το ότι μπαίνουν τουρκικά μαχητικά στο εναέριο χώρο δεν είναι καθίσταται παραβίαση αφού μπαίνει σε νατοϊκό χώρο.</blockquote>
Δεν ισχύει αυτό. Καταρχήν ακόμα και στο πλαίσιο του NATO, ισχύουν οι Εθνικοί Εναέριοι Χώροι (ΕΕΧ), που οριοθετούνται (όπως και τα Εγχώρια Ύδατα) μέχρι τα 12 μίλια από τις ακτές. Σε περιπτωση ασκήσεων/πολέμου στα πλαίσια του ΝΑΤΟ, κάθε χώρα  αναλαμβάνει να κάνει  τις αεροπορικές επιχειρήσεις στον δικό της ΕΕΧ, συνήθως με αποστολές που σχεδιάζονται από το ΝΑΤΟ. Οπότε ακόμα και αν κάποια χώρα είναι στο ΝΑΤΟ, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει παραδώσει την κυριαρχία της σε αυτό, σε αντίθεση μέ ότι γινόταν με το Σύμφωνο της Βαρσοβίας (όπου η ΕΣΣΔ έλυνε και έδενε).
<blockquote>Η Τουρκία θέλει ανεβασμένες θερμοκρασίες, γι’αυτό προκαλεί κάθε μέρα.</blockquote>
Όποιος δουλεύει σε μεγάλες θερμοκρασίες, συνήθως καίγεται!! Βασικά το πρόβλημα του κατεστημένου της Τουρκίας (γιατί με τον απλό κόσμο, μια χαρα τα πάμε), είναι ότι θεωρεί ότι δεν έχει "ζωτικό" χώρο, όπως ακριβώς θεωρούσε η Γερμανία του Χίτλερ. Και όπως έχει αποδείξει η Ιστορία, όταν τους δίνεις κάτι, απλά τους ανοίγεις την όρεξη δυστυχώς!!!
<blockquote>Εντάξει δεν είναι τόσο απλή η υπόθεση, σουλατσάρουν έτσι μαχητικά αεροσκάφη σε εναέριο χώρο άλλων μελών του νατο;</blockquote>
Τηρώντας κάποιους συγκεκριμένους κανόνες "αβροφροσύνης" , μπορείς να το κάνεις. Το πρόβλημα με την Τουρκία είναι ότι έχει γράψει αυτούς τους κανόνες, στα παλαιότερα των υποδημάτων της!!
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,747
https://www.kathimerini.gr/1033540/article/oikonomia/epixeirhseis/katadikh-elladas-gia-meiwmeno-efk-sto-tsipoyro

<header>
<blockquote>
<h2 class="item-title">Καταδίκη Ελλάδας για μειωμένο ΕΦΚ στο τσίπουρο</h2>
</blockquote>
</header>
<div class="row">
<div class="large-9 columns">
<blockquote>
<div class="clearing-assembled">
<div>
<div class="carousel">

https://s.kathimerini.gr/resources/2019-07/12nor_tsipouro10-thumb-large.jpg"><img src="https://s.kathimerini.gr/resources/2019-07/12nor_tsipouro10-thumb-large.jpg" alt="12nor_tsipouro10" data-caption="" />




<p id="item-tags">To Ευρωπαϊκό Δικαστήριο καταδίκασε την Ελλάδα για την εφαρμογή μειωμένου ειδικού φόρου κατανάλωσης (ΕΦΚ) στο τσίπουρο. Οπως αποφάσισε, η ισχύς του μειωμένου ΕΦΚ στο τσίπουρο αντιβαίνει στο δίκαιο της Ενωσης και κατά συνέπεια η Ελλάδα οφείλει να φορολογήσει το συγκεκριμένο ποτό όπως και τα υπόλοιπα αλκοολούχα.</p>
</blockquote>
<div class="freetext">
<blockquote>Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο κινήθηκε νομικά εναντίον της χώρας μας, θέτοντας θέμα προστατευτισμού λόγω μειωμένου συντελεστή φορολόγησης για το τσίπουρο και τα αποστάγματα των διήμερων αποσταγματοποιών. Προφανώς το τσίπουρο τέθηκε στο φορολογικό μικροσκόπιο, καθώς τα χρόνια της κρίσης η κατανάλωσή του –ειδικά χύμα– εκτοξεύτηκε στην Ελλάδα.

Οσον αφορά το ούζο, έχει κερδίσει χαμηλότερο συντελεστή ΕΦΚ με βάση τη σχετική κοινοτική οδηγία από το 1992, ωστόσο ανάλογη κοινοτική νομοθεσία για το τσίπουρο δεν ισχύει. Το κόστος για τους αποσταγματοποιούς αλλά και για τους καταναλωτές από την ενδεχόμενη αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης είναι πολύ μεγάλο. Ενδεικτικά, ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στο λίτρο άνυδρης αλκοόλης που χρησιμοποιείται για την παρασκευή των ποτών είναι στα 12 ευρώ (περίπου), ενώ για το ούζο το ποσό υπολογίζεται στο μισό. Προς το παρόν και με βάση την εθνική νομοθεσία (τελωνειακός κώδικας 2000), το ίδιο καθεστώς με το ούζο ισχύει και για το εμφιαλωμένο τσίπουρο, ενώ για το προϊόν που παρασκευάζεται από τους διήμερους αποσταγματοποιούς ο φόρος που αναλογεί είναι 0,59 ευρώ ανά λίτρο.

Δεδομένου ότι το τσίπουρο και η τσικουδιά δεν αποτελούν, κατά το παρόν στάδιο της ενωσιακής νομοθεσίας, προϊόντα υπαγόμενα στο καθεστώς παρέκκλισης που προβλέπεται στην ίδια αυτή διάταξη, το Δικαστήριο εκτιμά ότι τα προϊόντα αυτά υπόκεινται στον ίδιο συντελεστή ειδικού φόρου κατανάλωσης με όλα τα προϊόντα αιθυλικής αλκοόλης. Στην περίπτωση του τσίπουρου και της τσικουδιάς που παράγονται από τους μικρούς, διήμερους αποσταγματοποιούς, οι εφαρμοστέες οδηγίες επιτρέπουν επίσης, υπό ορισμένες προϋποθέσεις, μείωση (κατά 50%) σε σχέση με τον κανονικό εθνικό συντελεστή. Η φορολόγηση ύψους 59 λεπτών του ευρώ/χιλιόγραμμο, που προβλέπει η ελληνική νομοθεσία, είναι σημαντικά χαμηλότερη από το επιτρεπόμενο όριο.

</blockquote>



ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ. ΕΛΑΤΕ.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
4,048
[quote quote=517749]

ΕΪΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΕΤΕ. ΕΪΑΤΕ!!!ΧΙΚ!!!

[/quote]

Fixed.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,617
Ασχετο (Off topic) αλλα θα ακολουθησει σεντονι και οποιος μπει στον κοπο να το διαβασει (εισαι ηρωας), θα ηθελα και αποψη.
Ειχα ξαναπει οτι καποια στιγμη θα τσακωσω μερικους ντοπιους και θα γυρισω ταινιακι με κινητο. Για τα παραξενα πλανα και τα zoom/in/out θα παιξει καβαλα σε ηλεκτρικο πατινι, κοντα στα φορτηγα.
Καθως σκεφτομουν πως θα μπορουσα να στησω ενα τετοιο σκηνικο, επαιζε και η σκεψη, μα τι θα γυριστει;
Λοιπον, επειδη εχει παιξει ενα update σε μια ιστορια που την εχω μοιραστει μαζι σας, την διαλεξα για να την παρουσιασω μελλοντικα στην underground cine-σκηνη.
Δεν ειναι μονο θεμα ποσο την εχει ο κουνελος, αλλα τι βγαζει αυτη η ιστορια λαβυρινθος. Προχθες που ειχα πιει κατι αφρικανικα μαντζουνια και με θεριζε η αφυδατωση, σκεφτομουν τι βαθια νοηματα βγαζει αυτη η ιστορια που δεν ειναι καν φανταστικη ωσαν το σολο του κιθαριστα του Ζαππα.
Αν και οι λεπτομερειες ειναι σημαντικες, θα προσπαθησω να τις αποφυγω. πρεπει να τελειωσω την πληκτρολογηση πριν τις εκλογες. οποιος θελει λεπτομερειες για καποιο σκηνικο θα τις προσθεσω. εξαιρεση για το τελευταιο μερος της ιστοριας η οποια ακομα τρεχει.

η ιστορια
Καποτε ειχα γραψει δω χαμου για την τελευταια φορα που εκανα το λαθος να μπλεξω με γυναικα απο την ελλαδα. Επειδη δεν θυμαμαι τι ονοματα τους ειχα δωσει θα τους ξαναβαφτισω, πειραζει;
Για την μνημη. Σαν ανθρωπος, η ελληνιδα που θα την αποκαλω μπετυ, ηταν πολυ καλος, ψυχουλα ειχε ομως και ραγισμενη ψυχοσυνθεση, αποτελεσμα της εντονης αποτυχιας να επιλεγει συντοφους. Την εκλεψαν, την κοροιδεψαν, την κατεστρεψαν και την χτυπησαν και ενας Θεος ξερει τι αλλο.
Πολυ σημαντικο,  μου ελεγε οτι κι εγω θα κανω ζημια με την διαφορα οτι εγω θα αργησω λιγο. Επειδη αυτη η στιγμη δεν εφτανε, ξεκινησε να γινεται σκληρη μαζι μου.
Καποια στιγμη που ειχα πολυ μεγαλο θεμα με το στομαχι μου, γυρισε και μου ειπε οτι δεν μπορει να ειναι με εναν αντρα που ειναι δυνατοτερη απο αυτον. Δεν με ενοχλουσε η συμπεριφορα της και δεν με ενοχλουσε που 8 στις 10 φορες κοιμοταν μονη της.

Η μπετυ μου γνωρισε τον πατρικ και την γυναικα του την νικολετα. Καναμε πολυ παρεα και παντα βρισκαμε χρονο να αραζουμε μαζι με μασες και αλκοολ, μεχρι να βγαλει μπουρμπουληθρες η ψυχη μας. Οταν ο αντρας της νικολετας πηγαινε για δουλειες στην Ν. Αφρικη αυτη γινοταν μερος του σπιτιου μας.
Σε μια απο αυτες τις στιγμες, βγηκαμε και ηπιαμε σαν νεροχυτες. Η νικολετα οδηγαει αλλα εμεις, σαν γνησιοι προλεταριοι, παιρνουμε ταξι.
Η μπετυ μου προτεινει να παω με την νικολετα, για να την προσεχω και να γυρισω με ταξι.
Αρνηθηκα επειδη το βρηκα ανουσιο. Η γυναικα ηταν σε θεση να οδηγησει και εγω τι θα εκανα; τον τραυματισμενο συνεπιβατη;

Μετα απο δυο τρεις μερες εγινε το ιδιο σκηνικο. Αυτη την φορα ηταν πιο αργα και ειχαμε πιει και τις ετικετες απο τα μπουκαλια.
Με το τριτο πηγαινε μη σου γαμησω, πηγα στο αυτοκινητο της νικολετας.
Φτασαμε στο σπιτι της και μπηκαμε μεσα, οχι για καφε αλλα μεχρι να ερθει το ταξι να με παρει. Μου εριξε πεσιμο αλα αμερικανικο ιππικο και ψυχραιμα το εκανα dodge. βασικα επαιξε μια χρονοκαθυστερηση αλλα τα καταφερα πριν ανοιξουν φερμουαρ και πεσουν τα ρουχα στο πατωμα.
it was only a kiss που λενε και οι killers.

σταματαμε για κολατσιο και την παιρνει το παραπονο. Δεν το εχω ξανακανει αυτο στον αντρα μου, δεν ειναι του χαρακτηρα μου κτλ σταματαει να παρει μια ανασα απο τον ασταματητο προσδιορισμο του χαρακτηρα της, με κοιταζει και μου κανει κινηση ματ με κεφαλοκλειδωμα.

μετα απο μερικες συναισθηματικες επιθεσεις και με το ταξι αφαντο, με πηρε τηλεφωνο η μπετυ, σε εξαλλη κατασταση. Γιατι εισαι ακομα εκει;
Με τα πολλα επεστρεψα στο σπιτι και εφαγα κλωτσια στα δοντια. Η μπετυ εκανε κατι ασκησεις ται μπο και μου την εσκασε χωρις να πει κουβεντα. ευτηχως εχει σωματοτυπο νεραιδας και δεν με πηραν τα αιματα και οι πονοι. Επειδη ηταν τερμα επιθετικη προσπαθουσα να την κρατησω σε αποσταση και επειδη νεραιδενιος σωματοτυπος, την αλλη μερα ξυπνησε με μελανιες στους ωμους και το αποκαλεσε ξυλοδαρμο. το νυχτερινο περιστατικο και το σπασιμο του σπιτιου δεν την εμποδισε να παει για καφε με την νικολετα. Δεν μου ξαναμιλησε και εφυγε απο την χωρα.
del char bette.

Μετα απο αυτο γνωρισα την γυναικα μου και ολα ηταν πολυ ηρεμα, εκανα καλη επιλογη. Η γυναικα μου εγινε φιλη με την νικολετα και τα ελεγαν συχνα. Στην συνεχεια γνωρισα και τον ελληνα που προσπαθησαμε να κανουμε καποιες δουλειες μαζι. Ενα βραδυ που μιλουσαμε για τρελες γυναικες εκανα το λαθος να του αναφερω το περιστατικο με την νυχτα τρομου. Η νικολετα καταχωρηθηκε στο μυαλο του σαν αυτη που βγηκε στο ψαξιμο.
Τελικα, αν και παντρεμενος, αρχισε να την πολιορκει και εγιναν ολα σκατα. καποιες δουλειες στραβωσαν και η νικολετα μου εριξε ψυχος. καποια στιγμη και ενω αραιωνε η επικοινωνια μας μου ειπε οτι ειναι ενταξει με τον αντρα της κτλ.
Καποιες φορες κανονιζε με την γυναικα μου και βγαιναμε ολοι μαζι και παντα ηταν κομπλε, κανενα σημαδι απο το παρελθον. ο αντρας της, οταν βαριοταν επαιζε μουσικη σε κλαμπακια και μας καλεσε για το support. πηγαμε και εγιναν ολα σαν ο δρομος με τα κοκκινα φωτα.
Ολα κυλουσαν ομορφα και ωραια μεχρι την καληνυχτα. οταν πηγα να αποχαιρετισω την νικολετα πηγε να με φιλησει και εδωσα μαγουλο.
τι ειναι αυτο; φιλα σαν αντρας και μου εχωσε την γλωσσα της μεχρι το στομαχι μου. επειδη ετυχε να ειναι και ο ελληνας εκει και επειδη εννοειται οτι το ειδε μου ειπε, η γυναικα σου δεν το ειδε αλλα ο αντρας της το ειδε και δεν χαρηκε καθολου.

μετα απο αυτο εξαφανιστηκαν και οι δυο και η νικολετα εφυγε απο την χωρα για δουλειες. Εκεινη την περιοδο εμαθα οτι ενας φιλος εμεινε ανεργος και οτι ο συζυγος της νικολετας του βρηκε δουλεια σε διπλανη χωρα. εφυγε ο τυπος και αφησε την γυναικα του πισω. η γυναικα του βγηκε με τον ευεργετη του αντρα της και με εναν αλλον τυπο και βγαλανε τα ματια τους μεχρι πρωιας.

καποια στιγμη επεστρεψε η νικολετα και επειδη δεν παιζουν πολλες λεπτομερειες, πηγα σπιτι της να πιουμε καφε, ολα κομπλε και μαλιστα εσκασε και ο αντρας της επιδρομη. εμεινε 10 λεπτα και εφυγα μαζι του. πολυ κυριλε φαση, μεχρι που εφτασε η επομενη εβδομαδα και ξαναβγηκαμε.
Αυτη τη φορα τα ετσουξα λιγο με την νικολετα, πηγαμε σε ενα μπαρ κοντα στο σπιτι της. Ενω πιναμε με αλλες δυο κοπελες εσκασε μυτη ενας νοτιοαφρικανος ο οποιος αφου μας συστηθηκε μας ρωτησε εαν ειμαστε παντρεμενοι και στο ακουσμα του οχι αρχισε να γυροφερνει την νικολετα διοτι τον περνουσε δυο κεφαλια στο μποι. παντρεμενος ο τυπος και συντομα ξενερωμενος επειδη εμαθε οτι παιζει συζυγος. τοτε αρχισε να κανει επιθετικες κινησεις, γιατι ειστε εξω οι δυο σας και που ειναι ο αντρας σου; τον αγαπας τον αντρα σου και αλλες τετοιες μαλακιες. σε καποια στιγμη η νικολετα ηπιε ενα παυσιπονο (grandpa) αλλα σε μορφη σκονης και γεμισε το πιγουνι της με ασπιρινη. καθαρισα την ασπιρινη και πεταχτηκε ο νοτιοαφρικανος.
friends my ass τα κανουν αυτα οι φιλοι; και συνεχισε να βγαζει παραπονο που σε ελευθερη μεταφραση σημαινε οτι ειναι αδικο που αυτος δεν "τρωει".

η νικολετα τον επαιζε μπαλιτσα τον τυπο και εγω πηγα για κατουρημα. στο δευτερο τιναγμα ακουω μια φωνη, are you ok lad? ηταν ο ιδιοκτητης του μπαρ, σαν ονειρο με φλαμινγκο και t bone του λεω. βγηκα εξω και ο τυπος συνεχιζε το ιδιο βιολι, τον αγαπας τον αντρα σου κτλ αλλα ετρωγε πολυ γκολ. Συνεχιζω να καπνιζω και να πινω και να μην δινω σημασια σε τιποτα και κοζαρω τον ιδιοκτητη που με κοιτουσε. η νικολετα και ο συζυγος της ειναι θαμωνες του μερους. δεν με κοιτουσε με αντιπαθεια, ερωτηματικα κτλ αυτο που εκανε την διαφορα ηταν το μικρο χαμογελο που δεν ταιριαζε με το βλεμα του. βασικα γουσταρε που γινοταν αυτος ο τζερτζελες και εγω μελισσουλες γιατι η συζητηση διπλα μου ειχε ξεκινησει να ανεβαζει ενταση.

τελικα φυγαμε και ενω ολα ηταν μια χαρα η νικολετα ξεχασε να στριψει σε ενα δρομακι. μου λεει γιατι δεν μου ειπες να στριψω; ξεχαστικα με την κουβεντα και τοτε, τα ασχημα μαντατα. επρεπε να μου πεις στριψε μωρο μου. γιατι δεν μου ειπες μωρο μου στριψε; εσυ οδηγας οχι εγω.
αντι να με παει σπιτι πηγαμε στην δουλεια του αντρα της ο οποιος δεν χαρηκε και πολυ που μας ειδε να παραπαταμε παρεα αλλα αυτο δεν τον εμποδισε να μου υπενθυμισει οτι εχει μια καρτα γραφικων για εμενα.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,747
Γύρισα Θεσσαλονίκη αλλά άφησα τον υπολογιστή μου στη Βεργίνα, αύριο βράδυ που θα επιστρέψω εκεί θα επιχειρήσω να φτιάξω ένα flow chart με τα παραπάνω.
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,361
<blockquote>Γύρισα Θεσσαλονίκη αλλά άφησα τον υπολογιστή μου στη Βεργίνα, αύριο βράδυ που θα επιστρέψω εκεί θα επιχειρήσω να φτιάξω ένα flow chart με τα παραπάνω.</blockquote>
Διάγραμμα Voronoi και αν!!!
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,617
Καλή φάση τα γραφήματα και οι εξισώσεις αλλά εδώ έχουμε κοινωνική καταγγελία αλά Δαλιανίδη.

Λίγοι τα πιάνουν τα νοήματα Αρτέμη.
θα το περιγραψω με τον τροπο της ταινιας αρπα κολα.
φανταστειτε δυο ζευγαρια, το ενα αριστερο και το αλλο δεξιο. γινεται μια ανταλλαγη στα ζευγαρια και ετσι ειχαμε το ΠΑΣΟΚ.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,617
λαμπρα!!!! πολυ ωραια, μπραβο και μαμω το κεντρο της γης. οτι θα γινω viral στο facebook και οχι μονο, στην χωρα ειναι σιγουρο 100%.
δεν ξερω ποσο viral θα γινω στην παγκοσμια παρεα του ιντερνετ.
βγηκα μια βολτα για να λυσω ενα προβλημα. ειχα την ατυχια να στεκομαι στο επικεντρο γυναικοκαυγα και μαλλιοτραβηγματων. κατεληξα πανω σε τραπεζι μπιλιαρδου, αγκαλια με μια ινδη πιτσιρικα. Η αγκαλια δεν ειχε παθιασμενους λογους αλλα για να σταματησω το βρωμοξυλο που επεφτε.
μολις τελειωσε το bar fight μου ειπαν οτι καποια τραβουσε video. δεν την προλαβα την καργια.... μετα απο αυτο τα πραγματα εγιναν χειροτερα.
γιατι ολα σε μενα; πως γινεται να μπλεκω συνεχεια σε καταστασεις που ερχονται απο το πουθενα;
αυριο πρεπει να παρω τηλεφωνο την γυναικα μου, ποτε δεν ξερεις. πρεπει να εξηγησω πως βρεθηκα να σηκωνω απο τα βυζγοια μια πιτσιρικα και να την πεταω πανω στο τραπεζι του μπιλιαρδου,  ενω ειχα ανακατεψει μπυρα με βοτκα σοκολατα και κατι που ειχε γευση τσιχλοφουσκας αλλα ηταν βοτκα? δεν ξερω τι με ποτιζαν οι τρεις γυναικες της παρεας.

δεν μπορω αλλο....
 

Elric

Blackguard
Joined
Dec 16, 2012
Messages
1,143
Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει ανέβει τίποτα στο ΥΤ - τσεκαρισμένο...

(αν ανέβει στείλε λινκ)

(trollface)
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,617
&lt;p style="text-align: justify;"&gt;Τσεκαρω συνέχεια επειδή δεν ξέρω από πού ξεκινάει το video. Αν είναι μονο η σκηνή του Hogan που κάνει αεροπλανικο στον ουλτιμειτ, άσχημο. Θα φαίνεται σαν assault και μετά πάμε για άλλα.&lt;/p&gt;
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,857
Αν ανέβει θα το μάθουμε από το outrage κατίνων με ροζ μαλλί. Η ασπροϊπποτίαση (sic) εγκρίνεται μόνο όταν δεν αγγίζεις.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,617
Έριχνα βλέφαρο στις ειδήσεις για να δω αν υπάρχει ακόμα η Ελλάδα. Προσπερνούσα τα click bait ωσάν λαθρεπιβάτης τον ελεγκτή. Είδα τίτλο σε άρθρο "γνωστός παρουσιαστής των 90's, πρώην μοντέλο και ηθοποιός, πιάστηκε στην προσπάθεια του να κλέψει και κινητό".

Δεν ξέρω γιατί ο αντίχειρας μου πάτησε στο link. Συνήθως αυτοί οι γνωστοί είναι άτομα που δεν τους ξέρει κανένας.

Ναι, ο τύπος άρπαξε το κινητό μιας δημοσιογράφου. Διάβασα το άρθρο και διάβασα και τα τιτιβισματα της δημοσιογράφου. Καλά της έκανε και κρίμα που τον επιασαν.

Ο πρώην παρουσιαστής, μοντέλο, ηθοποιος έχει θέμα με τις εξαρτήσεις. Οι εξαρτήσεις είναι η μεγαλύτερη υποκρισία των κυβερνησεων βλ Κυριάκο και κάπνισμα, αλκοόλ και δεν πιάνω καν τις ασχημοτερες εξαρτήσεις πχ gaming xD
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,363
Welcome to Poland Κυρ Στεφανε!!1!1





<img src="https://i.imgur.com/poZpOOZ.jpg" />
 
Top Bottom