What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Official Off-Topic Thread

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,678
Άντε στο διάολο πια, σαπιλες και παρακμιακοι μαυραγορίτες. Που να χαθείτε σε σκουπιδότοπο και να πέσετε σε τρυπα, που την καλύπτουν νοσοκομειακά απόβλητα η οποία είναι γεμάτη σκουπιδονερα που τα αναταρασουν οι αναθυμιάσεις από το μεθάνιο.

Το play store ειναι γεμάτο με παιχνίδια που δεν είναι για να παίξεις αλλά για να πληρώσεις την ανύπαρκτη gaming εμπειρία.

Τώρα που πήρα προαγωγή και καρέκλα φουσκωτή, το έριξα στην αναζήτηση παιχνιδιών για το κινητό.

Πώς μου ήρθε και πήγα στην ανύπαρκτη adventure κατηγορια; Γιατί ονομάζουν adventure τα παιχνιδια βρες το αντικειμενο;

Κατέβασα δύο, έτσι, για τον χαβαλε. Το πρώτο ήταν απλή εικονική ρύπανση με ανύπαρκτη background ιστορία. Το πυροβόλησα με το δάχτυλο.

Το δεύτερο ήταν κάπως καλύτερο. Φιλικό προς το μάτι και η ιστορία ήταν για άτομα πάνω από 8 ετων. Είχε ένα ενοχλητικό μήνυμα για αναπλήρωση ενέργειας, εάν έκανες login με το FB. Μπορουσες να παιξεις το πολύ 10 λεπτά γιατί τελείωνε η ενέργεια και από εκεί και πέρα, σε ρήμαζε στις διαφημίσεις και στο αγόρασε ενέργεια με τιμές, από 1$. Φακδισιτ.

Έκανα υπομονή επειδή μου άρεσε η ατμόσφαιρα και η ψιλο-steam punk πινελιά. Μόλις τελείωσα το πρώτο κεφάλαιο, έβγαλα φυσαλίδες στο αίμα. Για να πάω στο επόμενο, έπρεπε να κάνω FB login με το ζόρι και να προσκαλέσω και τρεις φίλους.

Αυτά δεν τα λένε πουθενά όταν σου πασάρουν την πίεση την ίδια.

Για δεύτερη φορά στην ζωή μου, μπήκα στο play store και τους απάντησα. Η πρώτη φορά ήταν όταν ανακάλυψα ένα bug σε ένα παιχνιδάκι που έπαιζα κάποτε.

Τους είπα ότι δεν έχω FB και φίλους, γιατί να εχω; Για να με ενοχλούν με αυτές τις μαλακίες;

Η κατάσταση έχει γίνει αφόρητη. Δεν ξαναπάω playstore και στο pc μόνο πειρατικα, γιατί έτσι γουστάρω και ας κλείσουν όλοι. Όταν μας κλέβουν είναι καλα; λίγες φορές κλαψατε τα λεφτακια σας; οποίος είναι μάγκας, κουμπί για donation. Αυτό ναι, αν αξιζει να δώσω και δίπλα λεφτά από αυτά που θα ζητούσαν. Άντε κατουρηστε τα μπούτια σας.

Αναρχία ρε και ξύλο στο ψέμα του καπιταλισμού.

 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Συμφωνώ για το donation. Μας έχουν τρελάνει στα in-app purchases. Άσε οι διαφημίσεις κάθε τρεις και λίγο.

Θες ανταμοιβή για τον κόπο σου; Αν μου αρέσει το free game/app σου, θα σου στείλω ένα καφάσι μπύρες. Δεν σου αρέσει να ζεις επικίνδυνα; Κάνε το free game/app σου επί πληρωμή (μια κι έξω) και μη με ενοχλήσεις ξανά.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,851
Επειδή έχω χάσει επεισόδια, ξέρει κανένας τι έχει γίνει ακριβώς με το Rockwave και ακυρώθηκε?

<img src="https://www.mixanitouxronou.gr/wp-content/uploads/2019/06/rockwave.jpg" alt="" />
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,678
Κάπου το ειχε πάρει το μάτι μου αλλά ούτε εγώ βρήκα τον λόγο. Μπορεί να τους απείλησε η ένωση χριστιανοπουλων και ορθοδόξων σκληροπυρηνικών Ταλιμπάν Ελλάδος.

Όπως έλεγε και ο Πέτρος

https://youtu.be/1i82xFkrBtg

 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
4,100
[quote quote=516671]Επειδή έχω χάσει επεισόδια, ξέρει κανένας τι έχει γίνει ακριβώς με το Rockwave και ακυρώθηκε?

<img src="https://www.mixanitouxronou.gr/wp-content/uploads/2019/06/rockwave.jpg" alt="" />

[/quote]

Κι εγώ που νόμιζα ότι λόγω Rockwave μετέθεσε ο Αλ6ς την ημερομηνία των εκλογώνε... :Ρ
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,703
Καλά είναι, έχει αφήσει hints για την παρούσα τοποθεσία του και τις ενασχολήσεις του. :)
 

gvorris

Half-Ogre
Joined
Nov 30, 2012
Messages
475
[quote quote=516854]Ο Στέφανος πού χάθηκε τον τελευταίο καιρο; Ελπίζω να είναι καλά.

[/quote]

Ήθελα και εγώ να ρωτήσω, όντως λείπει.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,851
Εξακολουθεί να παρακολουθεί τα άρθρα και το φόρουμ, παρά το "Life Happens".

Θα τον έλεγε κανείς και... #1 Αναγνώστη μας <span style="font-size: 8pt;">(αλλά χωρίς να αντιγράφει αυτούσια κείμενα και να τα μεταφέρει στο σάιτ του)</span> :Ρ
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,449
Ο κυρ στεφανος βρισκεται στο ετος 2077..

<img src="https://cdn-static.denofgeek.com/sites/denofgeek/files/styles/main_wide/public/2019/06/cyberpunk-2077-keanu-reeves-e3.jpg-1200x675.jpg" />
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,678
εγω νομιζω οτι βρισκεται σε καμια Ιο. θα εχει τσακωσει και καμια γαλαζοαιματη ανηψια του Κιμ, για να την διαφθειρει με την ζωη που κανει και μας πουλατε αχινους για φουντες απο τσαρουχια.

edit για να μαθετε πως γινονται οι δουλειες

Εχω εναν σεκιουριτα που περναει την βαρδια του λεγοντας ιστοριες, επειδη η Αφρικη ειναι βιβλιο ιστοριας απο μονη της. Προχθες τον τσιμπησα στο πριβε. Επειδη ειναι αδειο οπως παντα, ειχε πιασει στο μπλα μπλα την ντιλερ με τις ιστοριες του.
Ρε μαγκα, γιατι δεν θα γραφεις ενα βιβλιο με αυτοτελεις ιστοριες; θα γινω ο μανατζερ σου. Αφου χαμογελασε χωρις να τον νοιαξει που του λειπει ενα απο τα μπροστινα δοντια, σημαινει οτι τσιμπησε.
Θα πηγαινεις σε βιβλιοπωλεια και θα πουλας 1 euro το αυτογραφο.
μπουανα, 1 euro ειναι λιγο.
Everything counts in large amounts αλλα που να ξερετε απο depeche mode. Λενε τα rap-αδικα που ακουτε τετοια πραγματα;
τελικα μπουανα ξερεις απο μανατζεριλικι και ανοιξε αυτια για να ακουσει οδηγιες.

μολις σε μαθει ο κοσμος και παρεις και το χρημα (δοξα και χρημα) θα κατεβεις στις επομενες εκλογες για προεδρος, αφου θα σε ξερουν θα σε ψηφισουν. εγω θα γινω ο μανατζερ του προεδρου.
80% εγω και 20% εσυ, εισαι;
γιατι ρε μπουανα εγω μονο 20%
Εγω θα σε κανω προεδρο και θα σε νοιαξει τι παιρνω εγω; αν το 20% που θα παιρνεις ειναι 5 εκατομμυρια τον μηνα;
συμφωνησε

πρωτα θα γραψεις μερικα βιβλια και μετα θα γραψουμε ενα script και θα παμε σε τηλεοπτικο σταθμο για να ξεκινησουν σηριαλ. θα βρουμε καλο σπονσορα πχ καποια τραπεζα και ισως την ηλεκτρικη εταιρια, δεν θελουμε διακοπες ρευματος οταν παιζουν τα επεισοδια σου. μετα θα παμε για εκλογικη νικη. αφου θα παιζει ρευμα οταν βλεπουν την σειρα σου, ο κοσμος θα σκεφτει οτι εισαι πολυ δυνατος.

Η ντιλερ δεν λεει κουβεντα, μονο ακουει.

Σκεψου την προταση μου και επιστρεφω σε λιγο, παω να απολυσω 5-6 γιατι εχω ασχημο mood.

Επιστρεφω μετα απο λιγο και ο τυπος λεει ιστοριες στο γκομενακι. Ρε! σταματα, κανεις leak τις ιστοριες σου. αυτη θα σχολασει και θα παρει copyright για αυτα που ειπες και αντε γεια. μην εισαι κοροιδο. Μου πεταει το κλασσικο μα ειναι φιλη μου. Δεν υπαρχουν φιλοι στις μπιζνες επειδη χρημα. Το γκομενακι συμφωνησε και το μουγκωσε.

Ξεκινα και γραφε του λεω
επειδη ο τυπος ειναι μπιθικουκουρας καιει ασφαλειες, δεν ξερει πως να ξεκινησει.
Θα γραψεις μια ιστορια για εναν υπολοχαγο που θελει να γινει λοχαγος. Το ομορφοπαιδο διοικει μια ομαδα που περιπολει τα συνορα και θα βαλεις ενα γκομενακι που περναει τα συνορα με ναρκωτικα, ο θηλυκος Εσκομπαρ. Ο υπολοχαγος δεν ξερει τι δουλεια κανει η γκομενα που ερωτευεται σιγα σιγα σε καθε επεισοδιο αλλα η γκομενα ξερει αλλα αυτο δεν την σταματαει να ξεκινησει να τον γουσταρει και αυτη.
θα βαλουμε πατζερο να τρεχουν κατω απο ελεφαντικα κοπαδια, πιστολιδια και ερωτα να αγκαλιαζει την περιπετεια.

Το γκομενακι ενθουσιαστηκε, θελουμε και αλλους σαν εσενα στην χωρα. Ειμαι παντρεμενος μαναρι μου.
Τα γκομενακια γουσταρουν ιστοριες.
 

wise monkey

Commoner
Joined
Dec 11, 2012
Messages
32
Είχαμε πρόσφατα μια συζήτηση για μια 'αμοιβαία ωφέλιμη' συμφωνία που έκανε με ένα γνωστό studio παραγωγής παιχνιδιών, μα με όρκισε σε άκρα μυστικότητα.

https://imgur.com/a/x3a9SHR
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,678
Λέτε να γίνει κανένας πόλεμος; Λέτε να πεθάνει κοσμακης για την μητέρα μπετζινα; Λέτε να είναι όλα θεατρική παράσταση; Λέτε να γίνει ο Ερντι ο Σουλτάνος της Μεσογείου;

Τίποτα δεν θα γίνει και η Τουρκία θα είναι ο νόμιμος πειρατής της Μεσογείου.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,851
Οι φωστήρες του Ελληνικού fb απεφάνθησαν πως είναι όλα σκευωρία ώστε να έχει ο Τσίπρας πρόφαση να αναβάλλει τις εκλογές. Οπότε μάλλον αυτό συμβαίνει. #SecretRealTruth #ConspiracyConfirmed #TsiprasOut #GetWoke

Πόλεμος δεν πρόκειται να γίνει, αλλά γενικά είναι "περίεργα" τα πράματα. Αν προχωρήσουν οι σχεδιασμοί Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ-Αιγύπτου για την ΑΟΖ η Τουρκία μένει στην απόξω καθώς η δική της ΑΟΖ στη Μεσόγειο είναι απειροελάχιστη, οπότε ουσιαστικά κάνει την τυπική Τούρκικη τακτική: προκαλώ σαματά μέχρι να μου πουν "ωχου οκ προκειμένου να σκάσεις έλα πάρε κι εσύ ένα κομμάτι και άσε μας να δουλέψουμε" (το οποίο κομμάτι θα είναι από την Ελληνοκυπριακή ΑΟΖ εν προκειμένω). Η Κυπριακή πλευρά το χειρίζεται ανέλπιστα έξυπνα το θέμα προς το παρόν, αλλά θα δούμε.

Άλλος ενδιαφέρων παράγοντας του παραπάνω είναι η παρουσία του Ισραήλ (δηλαδή της προέκτασης της Αμερικής στην Μέση Ανατολή), το οποίο ο Τραμπ δεν πρόκειται να αφήσει να πειραχτεί από κανέναν. Βάζουμε στο μείγμα και τον χαμό στη Συρία (όπου πάλι εμπλέκεται και η Τουρκία σε ρόλο υπερβολικά περίεργο - πχ υποτίθεται πως είναι σύμμαχος με τη Ρωσία αλλά χρηματοδοτεί Τζιχαντιστές και τις τελευταίες μέρες Ρωσικά αεροπλάνα βομβάρδισαν περιοχές που ελέγχονται από Τζιχαντιστές και Τούρκους κομμάντος), και το όλο ζήτημα με τους S-400 και τα F-35, και το ότι η Τουρκία φέρεται για πρώτη φορά από ιδρύσεώς της να απομακρύνεται από τις ΗΠΑ και να προσεγγίζει την Ρωσία... Σκηνικάρες.

Best-case scenario το να απομονωθεί από παντού η Τουρκία και να συνειδητοποιήσουν οι ισχυροί πως δεν έχουν το παραμικρό συμφέρον να εξακολουθήσουν να τους κάνουν όλα τα χατίρια, πράγμα που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε ποικιλοτρόπως.

Πιθανότερο σενάριο, θα διακόψουν τις γεωτρήσεις τους και θα υποχωρήσουν "διπλωματικά", θα κάνουν καμιά 340.000.000.0000000 παραβιάσεις στο Αιγαίο, και το πράγμα θα τρενάρει για κάνα χρόνο ακόμα μέχρι να ξαναγίνουν τα ίδια τέτοια εποχή του χρόνου.

Worst-case scenario, θα πετύχουν αυτό που θέλουν για "συνεκμετάλλευση" και θα τους δώσουμε την ΑΟΖ του Καστελόριζου. Θέλω να πιστεύω πως δεν (θα) έχουμε κάποιον κυβερνώντα που να θεωρεί πως κάτι τέτοιο συμφέρει το κράτος μας έστω και λίγο.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,678
Μέχρι στιγμής η ΕΕ κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, οικονομικές απειλές. Η Ευρώπη έχει την εμπειρία για τις ζημιές που προκαλούν οι πολεμικές εμπλοκές στο χρηματιστήριο και να προσθέσω ότι δεν ήταν ποτέ τους σύμμαχοί.

Στα περί ζωής

Έβλεπα (ακουγα) ένα video με τον Henry Rollins με θέμα τους Ramones. Περιέγραφε και την φάση να είσαι παρών σε live τους. Ανεσυρα πληροφορίες από τον προσωπικό μου φάκελο και η διαφορά ήταν ότι η περίπτωση μου είχε μια συμπαθητική χοντρή και όχι άντρα.

Τα έχουμε ζήσει αυτά ρε μαν.

Πάω παρακάτω και κλικ σε πιλαλι με τίτλο Χάρλεμ. Διηγείται την ιστορία με μια μαυρουλα σε ένα μπαρ.

Hey mama... Ήμουν σε θέση να πω hey mama αλλά και hey sister και what's up brother και μετά τον χαιρετισμό κατέληγαν να μου λένε ότι είμαι real brother. Συνήθως τους λέω ότι έχω μαύρη ψυχή, αυτοί μου λένε να πάμε στην εκκλησία και καταλήγουμε να πίνουμε μπύρες, όπως τότε με τον ταρίφα στο Λάος.

Και μετά λες, τελικά δεν τα κάνω όλα σκατα, κάνω και κάτι σωστο σε τούτη την ζωη, τι είναι αυτό; Ότι ζεις άλλη μια μερα, όχι το ψευτομηνυμα του και καλά περπατημενου.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,851
ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ

<strong>Αρκούδα κρατούσε για 30 μέρες άνδρα στη φωλιά της για τον φάει. Του έσπασε πρώτα την σπονδυλική στήλη, σύμφωνα με την εφημερίδα SUN. Δεν επιβεβαιώνονται όλες οι πληροφορίες... </strong>

http://www.mixanitouxronou.gr/arkoyda-kratoyse-gia-30-meres-andra-sti-folia-tis-gia-ton-faei-toy-espase-prota-tin-spondyliki-stili-symfona-me-tin-efimerida-sun-den-epivevaionontai-oles-oi-plirofories/">http://www.mixanitouxronou.gr/arkoyda-kratoyse-gia-30-meres-andra-sti-folia-tis-gia-ton-faei-toy-espase-prota-tin-spondyliki-stili-symfona-me-tin-efimerida-sun-den-epivevaionontai-oles-oi-plirofories/
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,678
το διαβασα κι εγω αλλα κρατησα και το καλαθακι. Για τους κροκοδειλους ξερω οτι σε παρκαρουν στον βυθουλα μεχρι να μαλακωσει λιγο το τσιτσι σου. Ο λογος που κανει το δαγκωμα του κροκοδειλου δυο φορες επικινδυνο, ειναι αυτη τους η συνηθεια, μασουλανε σαπια γευματα και μετα με τα ιδια δοντια και χωρις χρηση Colgate, ερχονται και σου καρφωνουν τα δοντια στο θεικο κορμι σου και δινουν τα δωρα της σαπιλας.

μιας μια μιλαμε για θεμα ζωης και θανατου. μου ετυχε κατι χθες που μπορει γινει επιστημονικο βιβλιο αλλα και βιβλιο για τον βελοπουλο, ισως και ταινια με τον manson, δεν μας πειραζει που πεθανε.
μολις τελειωσε το πλυσιμο της ατελειωτη κορμαρας μου, βγηκα βολτα στο σπιτι γεματος χαρα και με βρεγμενες πατουσες, επειδη το γερος ή απο πεσιμο ή απο πεσιμο δεν με αγγιζει. δεν ειμαι σιγουρος πως αλλα σιγουρα εχει να κανει με ενα παπουτσι που βρεθηκε πεταμενο, εκει που το πεταξα. νομιζω οτι το πατησα και ταυτοχρονα εφαγα elite γλυστρα.  ξαφνικα σκοτεινιασε το συμπαν και ενοιωσα εναν απιστευτο πονο στο κεφαλι μου.

βρεθηκα πεσμενος στο πατωμα ενω μπαλες με ελαφρυ φωτισμο εβγαιναν απο το πατωμα με κατευθηνση το ταβανι. με εβλεπα απο την δεξια πλευρα του κεφαλιου μου (κοντινο πλανο). ημουν καρφωμενος, στην κυριολεξια, στο πατωμα. σταυρωμενος διχως σταυρο. φακμι, wtf κτλ ομως αφου δεν ενοιωθα πονο δεν με απασχολουσε η μεταφυσικη κατασταση.
κατσε ρε μαν, λεω στον εαυτο μου, αφου δεν σε σταυρωσε κανενας, δεν εισαι σταυρωμενος και μπαμ,τα χερια μου ελευθερωθηκαν, ετσι απλα. κανω να σηκωθω και επαιξε φαση τρομος στον δρομο με τις λευκες. σηκωθηκα και την ωρα που εκανα την κινηση περνουσα απο το ονειρο στην πραγματικοτητα χωρις να χαθει ουτε ενα frame. αυτο ηταν πολυ wtf.
αιματα παντου και χωρις πονο. κανω να ακουμπισω την μυτη μου και σαπραιζ, αιματα εβγαιναν απο μεσα και απεξω. για λιγο νομιζα οτι απεκτησα εξτρα ανοιγμα στην μυτη μου. το πατωμα κοκκινησε ωσαν παρθενα σε στριπτιζαδικο.

δεν ξερω πως εγινε αλλα ξερω που βρεθηκα. επεσα με την μυτη πανω στα εσωτερικα καγκελα του παραθυρου, που μπηκαν εκει για την ασφαλεια μου.
αφου δεν επεσα πανω του με τα δοντια, ειμαι πολυ χαρουμενος. σφουγγαριζα αιματα στη κρεββατοκαμαρα, στο χωλ, στο μπανιο και ειδικα στην μπανιερα που μου την εφεραν μολις τελειωσαν τα γυρισματα του ψυχω.

την τελευταια φορα που ειδα τοσα αιματα ηταν σε σπλατερ ταινιακι. τελικα δεν το εχει η μοιρα μου να πεθανω μονος μου.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,851
ΣΕ ΕΣΩΣΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Φθηνά τη γλίτωσες πάντως, θα μπορούσες να μείνεις στον τόπο αν χτυπούσες πιο σκληρά στο κεφάλι. Είσαι κομπλέ τώρα τουλάχιστον ή έχεις παρενέργειες.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
4,100
Βρε Κούνελε, βρε παιδάκι μου, δεν παίζουνε μ' αυτά (ειδικά στην ηλικία μας :Ρ). Να φοράς σαγιονάρες όταν κάνεις μπάνιο. Η μπανιέρα και τα βρεγμένα δάπεδα είναι άτιμα πράματα...

https://www.youtube.com/watch?v=dxvi-C5EnO4">https://www.youtube.com/watch?v=dxvi-C5EnO4
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,678
Εχω στραβό διάφραγμα. Αν και η μύτη μου είναι γεμάτη ξεραμένα αίματα και άλλα σιχαμερά, νοιωθω ότι βελτιώθηκε η αναπνοή μου.

Με την όραση μου δεν έχω θέματα όμως σήμερα όλα απέκτησαν κάτι διαφορετικό. Είναι λίγο sharp, δεν ξέρω....

Με πονάει ένας σπόνδυλος, ψηλά. Περίπου στην ομωπλατη.

Νοιωθω ότι έχω λίγο πυρετό αλλά δεν έχω χρόνο για αυτά τα πράγματα.

Η μύτη μου δεν με πονάει αλλά την νοιωθω μουδιασμενη, προφανώς από το πρήξιμο. Ίσως να έχει ραγίσει κάτι. Δεν νομίζω ότι έχει σπάσει αλλά θα δείξει η νεκροψία.

Κάποιες στιγμές νοιωθω ότι ζαλίζομαι αλλά μέχρι να το συνειδητοποιήσω φεύγει.

Σε γιατρο δεν πάω, καλύτερα να περιμένω μπας και όλα πάνε όπως πρέπει να πάνε. Οι γιατροί εδώ δεν είναι και η καλύτερη επιλογη. Εάν είσαι σίγουρος ότι έχεις ελονοσία, χολέρα, φυματίωση, ναι, πας. Αν δεν τα έχεις αυτά και πας σε γιατρό, έχεις κάποιες πιθανότητες να φύγεις από το νοσοκομείο με κάποιο από αυτά ή με όλα.

Το σώμα μου το νοιωθω πολύ ελαφρύ, ίσως να μην κούμπωσε ακόμα η ψυχή μου 100%.

Η αλήθεια είναι ότι είναι από τα ατυχήματα που μπορούν να σε αφήσουν χωρίς πνοή ή χωρίς δόντια ή και τα δύο.

Ελπίζω αύριο να μην ξυπνήσω με μπλε/μαύρα μάτια.
 
Top Bottom