lelos kounelos
Tarrasque
Αυτο ειναι το 70% της οδηγικης ασφαλειας. Ειναι λιγο κουραστικο και θελει λιγη εξασκηση αλλα ειναι η πιο στιβαρη συμβουλη.Γενικός κανόνας: οδηγούμε προσπαθώντας να προβλέψουμε τις κινήσεις των άλλων,
Εχω φτιαξει δικο μου νομο Μπουσιντο, αλλα ειναι για μηχανες και για οσους δεν θελουν μεροκαματο.
υπομονη, πολυ υπομονη, ειδικα οταν σε πανε καροτσα. ο εκνευρισμος ειναι ο χειροτερος συμβουλος.
Να τους πας καροτσα εαν χρειαστει. Ντροπη δεν ειναι.
να τσεκαρεις καθρεφτες φιλε για να εντοπιζεις τυχον καθυστερημενους που ερχονται και σαν νεος οδηγος να κανεις στασεις.
Να τσεκαρεις το αυτοκινητο πριν ξεκινησεις και ζωνη.
Η δεξια λωριδα θελει και αυτη την προσοχη της. λαδια, κομενα μελη, συντριμμια κτλ ειναι μαζεμενα εκει. να κοιτας οριζοντα γιατι ειναι ο ξεκουραστος τροπος οδηγησης.
μουσικουλα για παρεα ειναι must αλλα οχι πολυ δυνατα.μην τρέχεις και να ακούς black metal στο αμάξι και όλα θα πάνε καλά.
αν κατσει σωστο timing μπορει και να βρεθουμε, χανω την μαχη αλλα οχι τον πολεμο.
edit
με τα καυσιμα να εισαι large.
edit #2
απορια, επειδη εχω μεινει πισω.
αυτη η φαση οταν μπαινουμε σε sites και εμφανιζεται αυτη η ρεκλαμα περι αποδοχης των cookies.
εαν δεν πατησεις το ενταξει και πατησεις πισω, κλεισεις το tab κτλ. δεν σου δινουν cookie;
ρωταω επειδη αυτη η φαση ειναι εναντια σε αυτα που ξερω.
Last edited: