Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Γενικός κανόνας: οδηγούμε προσπαθώντας να προβλέψουμε τις κινήσεις των άλλων,
Αυτο ειναι το 70% της οδηγικης ασφαλειας. Ειναι λιγο κουραστικο και θελει λιγη εξασκηση αλλα ειναι η πιο στιβαρη συμβουλη.
Εχω φτιαξει δικο μου νομο Μπουσιντο, αλλα ειναι για μηχανες και για οσους δεν θελουν μεροκαματο.
υπομονη, πολυ υπομονη, ειδικα οταν σε πανε καροτσα. ο εκνευρισμος ειναι ο χειροτερος συμβουλος.
Να τους πας καροτσα εαν χρειαστει. Ντροπη δεν ειναι.
να τσεκαρεις καθρεφτες φιλε για να εντοπιζεις τυχον καθυστερημενους που ερχονται και σαν νεος οδηγος να κανεις στασεις.
Να τσεκαρεις το αυτοκινητο πριν ξεκινησεις και ζωνη.
Η δεξια λωριδα θελει και αυτη την προσοχη της. λαδια, κομενα μελη, συντριμμια κτλ ειναι μαζεμενα εκει. να κοιτας οριζοντα γιατι ειναι ο ξεκουραστος τροπος οδηγησης.

μην τρέχεις και να ακούς black metal στο αμάξι και όλα θα πάνε καλά.
μουσικουλα για παρεα ειναι must αλλα οχι πολυ δυνατα.

αν κατσει σωστο timing μπορει και να βρεθουμε, χανω την μαχη αλλα οχι τον πολεμο.

edit
με τα καυσιμα να εισαι large.

edit #2
απορια, επειδη εχω μεινει πισω.
αυτη η φαση οταν μπαινουμε σε sites και εμφανιζεται αυτη η ρεκλαμα περι αποδοχης των cookies.
εαν δεν πατησεις το ενταξει και πατησεις πισω, κλεισεις το tab κτλ. δεν σου δινουν cookie;
ρωταω επειδη αυτη η φαση ειναι εναντια σε αυτα που ξερω.

Last edited:
Ε θέλοντας και μη θα πρέπει να έρθει το βάπτισμα του πυρός. Τόσες συναυλίες έχει φέτος! Εξάλλου εδώ στα χωριά όσο και να οδηγήσεις, όταν έχεις όλο τον δρόμο δικό σου δεν μαθαίνεις και πολλά πράγματα. Μόνο στα στενά μαθαίνεις πότε χωράς και πότε δεν έχεις καθρέφτη.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Όταν έρθει η ώρα θα ρίξω ενημέρωση μήπως κανονίσουμε κάνα flash meeting

ΠΡΟΣΟΧΉ ΠΡΟΣΟΧΗ Πατρινό Καρναβάλι ΓΙΑΠΑΝΤΑ!!!!

Επειδή δεν παίζει να βρω κάπου να μείνω, έχοντας ήδη ρωτήσει φίλους γνωστούς αν μπορούν να με φιλοξενήσουν έστω και στο πάτωμα ή στα σκαλιά (ολα φίσκα) και οι τιμές για Airbnb και Ξενοδοχεία είναι στο Θεό, υπάρχει κάποιος συμφορουμιτης από Πάτρα να με φιλοξενήσει έστω και χαμό? Ή θα το πάω σερί φτάνω και φεύγω με ΚΤΕΛ με 95% πιθανότητα να αφήσω την τελευταία πνοή μου στα ΚΤΕΛ?

Σερί θα πρότεινα μόνο υπό συγκεκριμένες προυποθέσεις.. Φεύγουν ένα σωρό άτομα έτσι, μιλάμε ότι παίζει να έχει λεωφορείο κάθε 5 λεπτά από Πάτρα για Αθήνα. Το 90% είναι μεθυσμένα και βρωμάνε διαφόρων ειδών υγρά και μερικοί γνωστοί που το τόλμησαν αγανάκτησαν. Το τέρμα μπάτζετ ταξίδι, αν μιλάμε για ένα βράδυ, βγες να γίνεις, να κάνεις ότι γουστάρεις και μετά να την αράξεις κάπου απόκεντρα. Ρίξε κι έναν μικρό υπνάκο ίσα ίσα για να σε τονώσει και ξεκίνα πάλι για τα ΚΤΕΛ με σκοπό να πάρεις κάποιο μεσημεριανό. Κοιμάσαι στο λεωφορείο μέχρι να επιστρέψεις, αν κατεβαίνεις στον Κηφισό μετράει και μην αγχώνεσαι για τα περαιτέρω.
Δεν ξέρω πόσων ετών είσαι, αλλά σε όσους με ρωτάνε αν αξίζει το καρναβάλι,τους λέω τα χειρότερα. Προσωπικά δεν το διασκέδασα ποτέ και νομίζω ότι σε άλλες πόλεις τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα.
Πατρινό καρναβάλι = υπερκοστολογημένη σάπια μαυροδάφνη,νερό με χρώμα και πάγο στα ποτά, μαζί με κάνα ξυλόπνευμα και η χαρά των ΣΜΝ. Βέβαια αν γουστάρεις η γνώμη μου προφανώς και περισσεύει.

Ευτυχώς για εμένα, δυστυχώς για εσένα, έχω ξεκόψει από την μιναρούπολη,

ΥΓ: Ναι είμαι δυσκοίλιος

Πετυχα τυχαια αυτο το αρθρο και ειπα να το μοιραστω μαζι σας. Ειναι για την πρωτη λεωφορειο-πειρατεια που εγινε στην Ελλαδα.
Τυχαιο οτι η συζητηση γυρισε στα ΚΤΕΛ.
Ο αρθρογραφος περιγραφει, αρκετα ευστοχα θα ελεγα, την Ελληνικη κοινωνια του 1999. Τοτε που οι παρουσιαστες ειδησεων εγιναν σουπερ σταρ κ.α

Για την ιστορια, η πρωτη αεροπειρατεια ηταν αποτελεσμα Ελληνικης σκεψης και εφαρμογης.

Μου αρέσει το σκεπτικό σου αλλά το ενδεχόμενο να μπει στο κτελ αχνίζοντας ο ίδιος διάφορα υγρά το αποκλείουμε;
Θεωρούμε ότι έχει έναν ελάχιστο αυτοσεβασμό :p

Με μια μπυριτσα FIX Άνευ θα μαι, πάω για την φάση και να δω 2 παρέες, που τελικά δεν μπορεσανε να με χώσουν στο δικά τους καταλύματα. Θα γυρίσω ξημερώματα 2ας Μαρτίου, να κοιμηθώ λίγο και μετά με το βραδινό καράβι για Χίο πρωί πρωί και μετά Οινουσσες. Μη το πάω 2 3 μέρες αϋπνίας, και δεν το γουστάρω καθόλου αρκετές φορές βαραγαμε 40ωρα στο καράβι με τις εργασίες, τις φορτοεκφωρτωσεις και τις βάρδιες.

Καλή τύχη στο να βρεις μπύρα χωρίς αλκοόλ 😂😂😂
Όλοι έτσι είπαμε και βρεθήκαμε λίγες ώρες πριν πιάσουμε βάρδια να πίνουμε τσίπουρα.
Είναι σαν τα total war/civilization/manager. Έναν γύρο θα παίξω

Εφόσον πας για χαλαρά, δες τα δρομολόγια του ΟΣΕ, μπορείς να πάρεις κάνα αξημερωτο όσο οι άλλοι ακόμη θα λερωνουν τα βρακιά τους

Καλή τύχη στο να βρεις μπύρα χωρίς αλκοόλ 😂😂😂
Όλοι έτσι είπαμε και βρεθήκαμε λίγες ώρες πριν πιάσουμε βάρδια να πίνουμε τσίπουρα.
Είναι σαν τα total war/civilization/manager. Έναν γύρο θα παίξω

Εφόσον πας για χαλαρά, δες τα δρομολόγια του ΟΣΕ, μπορείς να πάρεις κάνα αξημερωτο όσο οι άλλοι ακόμη θα λερωνουν τα βρακιά τους
Θα έχω καβατζα στη στολή μια μπυριτσα, αν δεν μπερδέψω την μπυριτσα με μπουκάλι 🤣

Συγγνώμη που αλλάζω θέμα, αλλά είδατε το λόγκο για την γιορτή της επετείου από την έναρξη της επαναστασεως; Το 2 είναι κλεμμένο από μία παλιά διαφήμιση και το 1 από το καλύτερο τσιγάρο που κυκλοφόρησε ποτέ, άσσος κασετίνα. Εντάξει, μαζί με το lucky strike
Δηλαδή πόσο πιο άριστοι μπορούν να γίνουν και πόσο αυξάνονται οι πιθανότητες μέχρι τέλους της τετραετίας να έχουμε γίνει προτεκτοράτο της Τουρκίας ζώντας σε ένα πλήρως δυστοπικό περιβάλλον σαν αυτό του handmaid's tale ;

Συγγνώμη που αλλάζω θέμα, αλλά είδατε το λόγκο για την γιορτή της επετείου από την έναρξη της επαναστασεως; Το 2 είναι κλεμμένο από μία παλιά διαφήμιση και το 1 από το καλύτερο τσιγάρο που κυκλοφόρησε ποτέ, άσσος κασετίνα. Εντάξει, μαζί με το lucky strike
Δηλαδή πόσο πιο άριστοι μπορούν να γίνουν και πόσο αυξάνονται οι πιθανότητες μέχρι τέλους της τετραετίας να έχουμε γίνει προτεκτοράτο της Τουρκίας ζώντας σε ένα πλήρως δυστοπικό περιβάλλον σαν αυτό του handmaid's tale ;

Θεώρησε ότι κάνω, πολύ ευγενικά, ένα κοινωνικοπολιτικό σχόλιο, εντελώς ευγενικά όμως, τόσο στοχευμένα και μεθοδευμένα ευγενικό που δεν ενοχλεί κανέναν ούτε θίγει καν οποιαδήποτε λάθος "άποψη", στεγνό από χιούμορ και πείραγμα έτσι ώστε να μην προσβληθεί κανείς και φυσικά τόσο σύντομο και αραιό ώστε να μην θεωρηθεί σπαμ.

ποια επετειος βρε αδερφε; Η Φεβρουαριανη; του Ανδρεα;

μπαι δε γουει ριξτε του μια ματια. Αρθρο γεματο με λαβες για συνωμοτικα σεναρια.

μηπως εννοεις την παγκοσμια ημερα ελληνικης γλοσας;

Μπορούμε να κάνουμε το ίδιο με το kunena?

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤ...για μισό λεπτό.

Μα οι τύποι είναι ιδιοφυίες! Δηλαδή "δεν θα ναι το κέντρο μάζωξης λαθρομεταναστών στη Μόρια, θα το πάμε λίγο πιο δίπλα... Και θα επιτάξουμε και χωράφια για να φτιάξουμε νέους χώρους". Μη φυλάτε σύνορα και τους στέλνετε πίσω, είναι ξενοφοβία. ΕΤΣΙ!

μισθοι και βλακειες, οι μισθοι μονο προβληματα και φασαριες δημιουργουν. να κερνανε τα παιδια ενα καφεδακι και να πηγαινουν σπιτια τους.
ας μην ξεχναμε οτι οι μισθοι δημιουργουν και κοινωνικες ανισοτητες.

Γενικά οι Έλληνες εργοδότες, ανήκουν σε μια συνομοταξία, που θεωρεί τους εργαζόμενους συνέταιρους μόνο στις χασούρες, και με μισθό έναντι!! Ήρθε η κρίση και βρήκαν ευκαιρία να τα διαλύσουν όλα όσα είχαν απομείνει!! (Γιατί οι m@l@@!#$#s αυτές είχαν ξεκινήσει από την εποχή Σημίτη και συνεχίστηκαν εσαεί!!) Μίλησαν τώρα και οι κρατικοδίαιτοι!!!

Back