μλκ... που του πέρασε του Ρόσι είδατε;
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ο ΙΕ θα καταργηθει μεσα στο 2021, εαν ζουμε εως τοτε. μαλακαμου, παιζει ο internet explorer να ζησει περισσοτερο απο την ανθρωποτητα
το FB ειναι ετοιμο να φορεσει τα καινουργια του σωβρακα και εμεις πρεπει να χαρουμε. Εκανα κλικ στο γυρνα με πισω, στο παλιο και μου εσκασε παραθυρο με το γιατι; Δεν με ρωτησαν για να αλλαξει στο νεο look και με ρωτησαν γιατι θελω να παω πισω, λες και η απαντηση μου θα σταματησει την προοδο.
Το ΥΤ συνεχιζει να μου εμφανιζει τον τυπο που με "προσκαλει" να ζησω.
Οι ειδησεις στον γουλγλη μου πετανε την ενημερωση οτι οι ειδησεις ανανεωθηκαν και μολις παταω, κανε ανανεωση να δω τι νεο υπαρχει, δεν υπαρχει κανενα update στις ειδησεις. ιδιες με πριν ειναι.
Δεν θα συνεχισω με τις υπολοιπες σαχλαμαρες γιατι θα γινω πολυ βαρετος γιατι υπαρχει πολυ ζουμι στο θεμα και πρεπει να απλωσω σεντονοκατασταση.
Θα θεσω ερωτηση. γιατι εγινε τοσο σκατα το ιντερνετ; δεν θελω να ακουσω βλακειες περι τουρου ρουρου, το ιντερνετ εχει γινει ψηφιακη κουραδα.
Αναπολω τις ημερες οπου πολλες σελιδες ηταν ενα λευκο background και το θεμα της σελιδας ηταν αυτο που περιμενες να δεις.
Τωρα μπαινεις σε μια σελιδα και παιζει οφθαλμικος βιασμος. Ας μην αναφερθω στην επιστροφη των τιτλων "παγωσε με αυτο που ειδε" την μπαναγιασασμεσα, με τα κλικ bait.
εχει και συνεχεια αλλα το αφηνω για αργοτερα.
Ειναι η γυναικα που εσπασε το κατεστημενο ξανθια/χαζη και μας εμαθε τι σημαινει 40 μετρα ποδι. Μας εμαθε οτι μια γυναικα μπορει να ειναι... πραγμα που μου θυμιζει το σιγουρα αμέτρητο και ακαταμέτρητο, αριθμο σπερματοζωαριων που ξοδευτηκαν σην θέα του κομενου τζην σορτσακίου της καθριν μπαχ.
Πότε παράχθηκε; Αν ο τενεκές ήταν αεροστεγώς κλεισμένος ενδεχομένως απλά να έχει χάσει γεύση αλλά να μην είναι προβληματικό στην κατανάλωση.Ηρθε η ωρα να μαγειρεψω και το πραμα με το ελαιολαδο αφησε δυο σταγονες και τελος. πηγα στο αποθηκακι που φυλαγε τα καλουδια η μαμα μου και βρηκα ενα τενεκαδακι με λαδι.
εβγαλα σφραγιδα, ξεβιδωσα, εριξα αφθονο επειδη τωρα εχω μπολικο λαδι, μαγειρεψα, εφαγα. παω να βαλω το τενεκεδακι καπου που να μην με ενοχλει και οπως το πιανω βλεπω κατι νουμερα και 18. Τι ειναι αυτο; 2018..... πες μου οτι ειναι ημερομηνια παραγωγης... κοιταζω τον τενεκε και βλεπω, ημερομηνια ληξης κοιτα το πανω μερος.... 2018.
λετε να πεθανω; ακομα δεν εχω συμπτωματα θανατου και ουτε νοιωθω παγωμενα τα ακρα μου.
λετε να πεθανω; ακομα δεν εχω συμπτωματα θανατου και ουτε νοιωθω παγωμενα τα ακρα μου.