What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Official Off-Topic Thread

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
@Chronomancy είναι η φορά αυτή που σηκώνει εκλεκτό αλκοόλ έδεσμα και Bukowski.

Όσο για τους άσσους στα μανίκια... Αποκαλύφτηκαν εκείνοι που είχα στα χέρια, μαζί της, τουλάχιστον αυτή το έχει καταφέρει ως τώρα για την περίπτωση μου, εκείνους που έχω όμως στην καρέκλα που κάθομαι βρίσκονται εκεί ακόμη, περιμένοντας την καλή στιγμή
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,267
Κάθε φορά μου ζητάνε και πιο περίπλοκο κωδικό... μετά αναρωτιούνται γιατί οι κωδικοί είναι 12345qwerty!

Mood of the day....
aboutpasswords.jpg
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
κρατα μας ενημερους. ψοφαω για 20ετεις κυκλους. γενικως, ειδικως και βιωματικως.

Ας το απλωσω το σεντονακι. Αν και το συνηθιζω το απλωμα. για παρα πολλα πραγματα δεν πολυμιλω ή δεν λεω κουβεντα. Ναι, εχω πολλα πραγματα μεσα μου, λεγεωνες λεγεωνων βιβλιοθηκαριων. απο τις βιβλιοθηκες των συμπαντικων Αλεξανδρειων.
Αφου πιασαμε τα αντρικα συναισθηματα, θα κανω μια εξαιρεση, για να μαθαινουν οι νεαροι πως ειναι να σε καιει ο ερωτας με το τσιγαρο.

Ειχα παει στην Θεσσαλονικη με μια απο τις σημαντικες συντροφους της ζωης μου, για να απολαυσουμε τα ερωτικα μας Χριστουγεννα.
Kαποια στιγμη και αν το παρω αποφαση, θα τελειωσω το στορι της στο Novelty. Το μυαλο μιας κανονικης γυναικας ειναι μονο δεος.

Μολις πατησαμε ποδι στον σταθμο Λαρισης, με πηρε τηλεφωνο ενας φιλος και μου προτεινε να παω απο το σπιτι του. Πηραμε τα μπαγκαζια μας και πηγαμε στο σπιτι του. Εγω με τον φιλο, ως γνησια αρσενικα, μασουλαγαμε το σανο μας και ο ερωτας μου ξεκινησε φιλιες στην αλλη ακρη του σαλονιου, με την αδερφη του φιλου.
Ειπαμε την καληνυχτα μας και μπηκαμε στο ασανσερ, οπου παρολιγο να πατησω το κουμπι του stop.
Μολις χωρισουμε, η αδερφη του φιλου σου θα σε τυλιξει με την ουρα της. Η ακοη μου σταματησε στο "μολις χωρισουμε".
Για μερικα δευτερολεπτα εβλεπα το στομα της να ανοιγοκλεινει, αλλα οι λεξεις δεν εφταναν στα αυτια μου. Τα υπολοιπα για αυτο το κεφαλαιο στο Novelty.
Μου ειπε οτι η μικρη τραβιεται με εναν πιτσιρικα και οτι τον εχει κανει αλογο τον κακομοιρη. Διασκεδαζει με τα κουμπακια του καθενος.
Φαινεται τοσο αθωα αλλα ειναι μεγαλη γατα. Σε μελεταει Κουνελε, περιμενει την καταλληλη στιγμη και εχει μεγαλη υπομονη.
Την ρωτησα πως τα ξερει ολα αυτα και μου απαντησε οτι σαν γυναικα, καταλαβαινει περισσοτερα. Ο εκνευρισμος μου με το "μολις χωρισουμε" ειχε μεταμορφωθει σε πυρωμενη καρφιτσα μεσα στο μυαλο μου. Αυτο την εκανε να ξεκινησει το τρολαρισμα, αυτη ψαχνει για μπελαδες και εσυ αγορι μου εισαι πολυ μεγαλος μπελας.
Αυτη γελουσε μεχρι δακρυων και εγω ημουν ετοιμος να βγαλω αιμα απο τον αφαλο.
Spoiler: Μετα απο δυο-τρια χρονια, ολα εγιναν οπως τα ειπε.

Ηρθε ο χωρισμος, η νεαρη ξεκινησε να απαιτει απο τον αδερφο της να ερθει μαζι μας για καφε. Οταν εβγαζα σκοπευτικο σε καποια δροσερη υπαρξη, πεταγε φωτοβολιδες στα σκοπευτικα μου. Αυτη κοιταζεις ρε κουνελε; Δεν την βλεπεις που ειναι ζωον; εσενα σου αρεσουν οι εξυπνες γυναικες. τι παιχνιδια παιζεις τωρα στον υπολογιστη; Θελω να σου δωσω κατι cd με μουσικη, θελεις να βρεθουμε αυριο το μεσημερι (που θα δουλευει ο αδερφος μου) να στα δωσω; αυτη μου εμαθε τους Anathema. Ειχα σηκωσει ασπιδες επειδη την γνωριζα απο τοτε που πηγαινε στο δημοτικο. Αυτο που δεν συνειδητοποιουσα ηταν οτι αυτο ανηκε στο μια φορα και ενα καιρο που ημουν κι εγω πιτσιρικας.

Ενα απογευμα κανονισα να βγω για καφε (τον πρωτο) με ενα mid range θηλυκο. Ο πρωτος καφες ειναι αυτος οπου ο ενας μυριζει τα χνωτα του αλλου. Ξερω οτι η νεαρη ηξερε που θα παω, γιατι πολυ νωριτερα ειχα μιλησει με τον αδερφο της. Τα ειχε οργανωσει ολα.
Μπηκαμε στην καφετερια και ηταν τιγκα. Σε μια γωνια ειδα ενα χερι, ηταν η νεαρη. Επινε ξεραμενο καφε με την κουμπαρα της (η οποια στην πορεια μου την επεσε πολυ βιαια) και μας ειπαν οτι σε λιγο θα φυγουν. Καθηστε μεχρι να φυγουμε.
Αφου τελειωσαμε με αυτα που επιβαλει η κοινωνια, Η νεαρη ξεκινησε να μας παιζει οπως ο Λεοναρντ Μπερσταιν την ορχηστρα του.
Στην αρχη ψιλοστραβωσα ομως καποια στιγμη αρχισε να μου αρεσει η "μουσικη" της νεαρης. Ξεκινησα να την παρατηρω, να κοιταζω τα ματια της που γυαλιζαν, το χαμογελο που αλλαζε γραμμη για να περασει διαφορετικα μηνυματα. Δεν ειχε σκοπο να μειωσει την mid range υποψηφια. Την κρατουσε, την διασκεδαζε, την εκανε να νοιωθει πολυ ανετα και σφυροκοπουσε τον λογο που βγηκα για καφε.
Αρχισε να μου ξυπναει συναισθηματα και σε λιγο ηταν σαν να διαβαζα τι λενε τα ματια της, το χαμογελο που αλλαζε συνεχεια την γραμμη του. Ηταν λες και μιλουσε με το χαμογελο. πολυ ποιητικες στιγμες.

Πηγες διακοπες;
Ναι, πηγα λιγες μερες στην Μυκονο.
Περασες ωραια;
Ηταν πολυ ομορφα.
Ο Κουνελος θα εβγαζε φλυκταινες εκει, ειναι λιγο μουχλας.
Προσπαθησα να σωσω την κατασταση. Εχω παει στην Μυκονο, δεν ηταν ασχημα.
Λες για τοτε που εμπλεξες με τις δυο λεσβιες απο την Ιταλια και η μια σου εβγαλε μαχαιρι;

Η υποψηφια σηκωσε το φρυδι της και με κοιταξε λοξα αλλα η νεαρη διασκεδασε την κατασταση και περασε το μηνυμα, δεν ταιριαζεται. Απιστευτη μαεστρια. Ειχε τον απολυτο ελεγχο, Καθαροαιμη σχιζοφρενεια. Εριξε πετρελαιο στον κηπο που ετοιμαζα και ειπε οτι ειναι λιπασμα.
Συντομα εβλεπα στο προσωπο της μηνυματα. ειδες τι εκανα; ετοιμασου, ερχεται. Σε καποια στιγμη με κοιταξε μεσα στα ματια, χωρις χαμογελο. Μεσα στο κεφαλι μου η ματια της απεκτησε ηχο. Σου την πεφτω και ανεπαισθητα της εκλεισα το ματι.
Αυτο ηταν το ξυπνημα ενος πραγματικου ερωτα. Με διελυσε με συντεταγμενες. Ειναι πραγματα που σε φοβιζουν. γιατι νοιωθεις οτι δεν εχεις ελπιδα να τα ξανανοιωσεις στο μελλον. Ωραιο πραγμα να μπορεις να νοιωσεις ερωτα.
Συντομα πηρε την κουμπαρα της και εφυγαν, η ζημια ειχε γινει και δεν ειχε λογο να καθησει περισσοτερο. Ακομα και η στιγμη που θα εφευγε ηταν υπολογισμενη στο δευτερολεπτο.
Η υποψηφια mid range κοπελα μου ειπε οτι η φιλη μου εχει πολυ ευχαριστη προσωπικοτητα, αλλα της δωθηκε η εντυπωση οτι με φλερταρε.
Δεν ισχυει κατι τετοιο, ελα να σε παω σπιτι και να μην σε ξαναπαρω τηλεφωνο.

Με αυτο το ξυπνημα δεν πηγα και μακρυα, σε λιγες μερες επεσα σαν συκο. Την ρωτησα για τον καφε και τα χαμογελακια, δεν επεσα και πολυ εξω αλλα το τελευταιο βλεμα, χωρις το χαμογελο, δεν το αποκαλυψε. Ευτηχισμενα χρονια.
Ομορφη πριγκιπισσα, κατεβα απο τον πυργο σου. το πριγκιποπουλο σε περιμενει να ανεβεις στο αλογο του. οπως θα κατεβαινεις προσεξε μην πατησεις τα σκατα του σκυλου χαρχαρχαρ. Αυτο ειναι η πραγματικη ευτηχια, οταν γελας με οτι βλακεια ειπωθει.

Την αξια καποιου την καταλαβαινεις οταν τον χασεις, μπουρδες. Οταν εισαι με καποια τοσο ομορφη και εξυπνη, ανεβαινεις στην σελα του καλαμιου και ιιιχαααα. Τσεκαρεις το κινητο σου και αναρωτιεσαι γιατι δεν σε εχει παρει ακομα τηλεφωνο η Μπελουτσι, για να σε παρακαλεσει να γεννησει τα παιδια σου. Ειναι η στιγμη που τα εχεις κανει ηδη σκατα αλλα δεν το εχεις καταλαβει. Τα χρονια περνουσαν και η νεαρη κοροιδευε τον γαμο, τον εφτυνε μεσα στο στομα. Ενα απογευμα μου ειπε με σοβαρο υφος οτι μετα απο τοσα χρονια, θα πρεπει να το σοβαρεψουμε το θεμα. Στην αρχη γελασα επειδη νομιζα οτι εκανε χαβαλε. Μετα εκανα το λαθος, ειπα οτι αυτο δεν γινεται. Δεν γινεται για σοβαρους και συγκεκριμενους λογους, την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη, αλλα αυτο δεν το ειπα. Ο εγωισμος μου δεν με αφησε να εξηγηθω.
Την επομενη μερα ανακαλυψα οτι δεν θελει να σηκωσει το τηλεφωνο. Το αφησα το θεμα για λιγες ημερες και ξαναπροσπαθησα χωρις αποτελεσμα. Εστειλα sms για το θεμα, οτι πρεπει να μιλησουμε γιατι δεν ειμαι εναντια στην ιδεα. τιποτα.
Οταν μια γυναικα παρει μια αποφαση, ειναι τελειωτικη. Ευτηχως που δεν σκεφτηκε οτι πρεπει να πεθανω.

Καθε λιγους μηνες και για μερικα χρονια, την επαιρνα τηλεφωνο, δεν με ειχε μπλοκαρει, δεν ειχε αλλαξει αριθμο. Μια μερα το σηκωσε και κανονισαμε να παμε για καφε. Αν και ειχαν περασει χρονια, η ατμοσφαιρα ηταν πολυ drama movie, χωρις δακρυα αλλα η σερβιτορα που μας σερβιρε πρεπει να ενοιωσε το δραμα στο πετσι της γιατι εδειχνε σαν ετοιμη να κλαψει, ειχε καθισει κοντα μας και ακουγε χωρις προσπαθεια να το κρυψει.
Στον καφε μου εξομολογηθηκε οτι για μια περιοδο ηταν οπλικο συστημα. Ηταν αραχτη στον καναπε της, επινε το κρασι της και εβλεπε ταινιες και κατω στον δρομο εκλειναν ραντεβου με οδοντιατρους και γναθοχειρουργους. κατεστρεφε ανθρωπους, ετσι μου το ειπε.
Οταν το πρωτο παλαιστικο ζευγαρι αρχισε να συναντιεται με το δευτερο παλαιστικο ζευγαρι και ηταν αυτος λογος να ερθει η αστυνομια, μετακομιζε. Εκεινη την περιοδο πρεπει να ειχαν ανεβει και οι αυτοκτονιες. Δακρυσε και εφυγε. Εξαφανιστηκε αλλα το θεμα δεν το παρατησα και τελικα μετα απο μερικα χρονια σηκωσε το τηλεφωνο. Ειχε παντρευτει και δεν αναφεραμε το παρελθον. Μιλουσαμε για διαφορα πραγματα αλλα στην πραγματικοτητα ο ενας ηθελε απλα να ακουει την φωνη του αλλου. οσο περνουσε η ωρα η φωνη της μαλακωνε, γινοταν ολο και πιο γλυκεια. Μου ειπε οτι δεν πρεπει να υπαρχει αλλος ανθρωπος στον κοσμο που να εχει κυνηγησει μια γυναικα τοσο πολυ. Ειχαν περασει ηδη 10 χρονια. Με συγχωρεσε για το οχι. μου ειπε οτι ημασταν νεοι και ισως στην πορεια να καταληγαμε σε διαζυγιο. Μου ειπε καληνυχτα και εκλεισε το τηλεφωνο. Μετα απο πολυ καιρο (χρονια), πριν γνωρισω την γυναικα μου, ξανασηκωσε το τηλεφωνο. Η φωνη της απο ουδετερη αρχισε να γινεται χαρουμενη. Ξεκινησε να μου λεει τι καναμε μαζι και γελουσε. Ειχα την εντυπωση οτι αν της ελεγα, γαμησεταολαελα, θα ερχοταν, ομως δεν ηθελα να την διακοψω, ηταν τοσο χαρουμενη που μιλουσαμε, δεν μπορουσε να σταματησει να μιλαει. γελιο, αναπνοη, λεξεις, ολα τα ειχε κανει ενα. Θυμηθηκε και ενα βραδυ που εσκασε μυτη ο αδερφος μου στο σπιτι και επειδη ντραπηκε, πηδηξε γυμνη απο το παραθυρο για να μην την δει ο αδερφος μου. οταν εφυγε ο αδερφος μου ξαναπηδηξε απο το παραθυρο (προς τα μεσα) ντυμενη. Το γελιο κοπηκε αποτομα, με φωνη που αυτη την φορα ηταν αναπνοη, ξενερωμα και θλιψη σε ενα, ο αντρας μου, πρεπει να κλεισω
.
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
Εγώ μπορώ να πω ότι συγκινήθηκα... Τόσο καιρό αδυμονούσα για 1 σεντόνι του λελου όπου θα με έκανε να χάσω την αναπνοή μου και να πνιγώ από τα γέλια, αλλά τώρα... Το κάτι άλλο!
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
καλα λεει ο αιρενικος, θα πρεπε να υπαρχει μπατζ.
(αστειευομαι ο κρυος)


κουνέλο, ειναι στο οριο του αστειου ποσο μοιαζουν μεταξυ τους οι πραγματικα Ενδιαφερουσες γυναικες. ισως το κανε ο θεουλης για να μη μας ταλαιπωρουν ακομα περισοτερο με θανατηφορες ποικιλιες. ναι, σαμπως να τα καταφερνουμε να τα φερουμε βολτα με τον ενα ψυχότυπο..
δε θα πλατιασω. ειμαι πολυ μακρια για να το κανω. πισω απ την οθονη μου.

λοιπον:
εισαι στην ευχαριστη θεση να εχεις πολυ ξεκαθαρα ενδεχομενα συμφωνα με τη γνωμουλα μου.
ο γαμος ειναι πης οφ κεικ. σα να μην υπαρχει. Η λεξη Η πολυ σοβαρη και καθοριστικη ειναι η εξης: ΠΑΙΔΙΑ.

1. αν υπαρχουν την γαμησες. οτι κι αν γινει. το πιο πιθανο ειναι να γινουν ασπιδα για την πιο δακρυβρεχτη και αγαπησιαρικη ισως (ή ισως οχι) χυλοπιτα εβερ. αν γινει το αντιθετο, και παιξεις δυνατα, ακομα και στο ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ σεναριο, καταλαβαινεις ποιο, παλι τη γαμησες. θα γινουν η αιτια που θα εξαφανιστει ΞΑΦΝΙΚΑ ενα πρωι. μιλαμε καπνος. θα ειναι ακομα ζεστη η καφετιερα και το μαξιλαρι της.

2. αν δεν υπαρχουν, τυχερε, ΑΥΡΙΟ συναντησε την και πεστης να τα μαμησει ΟΛΑ χωρις αν, ισως και θα δουμε και να χαθειτε στο ηλιοβασιλεμα. μονο με το απολυτο σοκ μπορει να γινει δουλεια.

2α. αν πει ναι, θα εισαι ευτυχισμενος μεχρι τα βαθια γεραματα σου (ισως). (α, το μειονεκτημα με τις περιπτωσεις αμουρ ετερνέλ ειναι οτι πρεπει να μαθεις να ζεις με το ΙΣΩΣ, γαμω τα βυζια του αλιγατορα)
2β. αν πει οχι, παλι δεν εισαι χαμενος για χαμενος. θα εχεις δειξει το ποιντ σου και μπορει, μπορει λεμε, αν ειναι σε τετοια φαση η μανδαμ, να γινεις το what if του Lala land, ο γκοσλινγκ του ρεηκουί. δηλαδη βουρκωμενοι καφεδες, μεταμεσονυχτια τηλεφωνα και στο τσακιρ κεφι, οινοπνευμα και μανιασμενο σεχ. απο το τιποτα, κατι ειναι. και νιωθεις και γκοσλινγκ, δεν ειναι λιγο, μην το ξεχνας.

τελειωνω με μια ακομα συμβουλη: μην ακους τις συμβουλες ραντομ τυπων στο νετ. κανε του κεφαλιου σου. του πανω κατα προτιμηση. οταν μιλαμε για Την Φαμ φατάλ, το κατω δινει παντα λαθος συμβουλες.
 
Last edited:

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,267
Meanwhile έκανα φορμάτ στο workstation που διατηρώ στο γραφείο μετά από 4 χρόνια με windows 10 και όλα αυτά τα μεγάλα updates που έγιναν στο ενδιάμεσο και φρόντισα και μια μικρή λεπτομέρεια που μου διέφευγε τόσο καιρό, να ρυθμίσω να γίνει εγκατάσταση με UEFI και όχι legacy support και αναρωτιέμαι τώρα, τι ακριβώς περίμενα τόσο καιρό για να το κάνω αυτό...

Εκτός του ότι το boot που λόγο του evo 250 ήταν σβέλτο έτσι και αλλιώς, έγινε σχεδόν instant boot, όλα δουλεύουν πλέον ρολόι (πριν πχ μου είχε φάει την μπαναγία να ρυθμίσω τοπικό δίκτυο).

Παιδιά, ένα φορμάτ το χρόνο τον γιατρό τον κάνει πέρα, νόμος. Ακόμα και τώρα στα windows 10 που έχουν στρώσει αρκετά τα πράγματα.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
οσα παιρνει ο ανεμος, 10 μικροι νεγροι.



Καποιοι προσπαθουν να κανουν τον κοσμο καλυτερο αλλα δεν καταλαβαινουν οτι οταν εξαφανιζεις τα αποδεικτικα στοιχεια, δεν υπαρχει εγκλημα. Δεν μπορεις να συγκρινεις τον κοσμο του χθες με το σημερα και ξεκιναει η ληθη.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
νταξ υπήρχε ήδη ο εναλλακτικός τίτλος "and then there were none" που ήταν ο αμερικάνικος τίτλος όταν το βιβλίο βγήκε εκεί (βέβαια ακομα και εκεί είχε ακομα έναν εναλλακτικό τίτλο "10 μικροί ινδιάνοι")
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
Έχω εξελίξεις!
Άπατο, φιάσκο εν ολεθριά !

Βρεθήκαμε εν τέλει, κουβεντιαζαμε για χαζομάρες ως ενός σημείου μέχρι που της είπα από κοντά αυτά που αισθάνομαι. Η απάντηση αφοπλιστική : Είναι δύσκολο για εμένα ενώ μου είχες κινήσει και μου κινείς το ενδιαφέρον, θέλω να σε γνωρίσω από κοντά...
Ενώ συνέχιζε να μου εξηγεί την κρίση της, εγώ απλά σταμάτησα να την ακούω. Δεν είχε μάλλον νόημα να αντιπροτείνω κάτι.

Έτσι από την προφανή δυσαρέσκεια καθ'όλη της βραδιάς της είχα προτείνει 3 ή 4 φορές να φύγουμε προβάλλοντας της κάποιους λόγους , όπως πρωινό ξύπνημα γιατί είχε ένα καθήκον πρωί, συν διάβασμα για το εξεταστέο μάθημα, να βρει τον αδερφό, ψάχνοντας ένα στέκι στην περιοχή αφού ήρθε να την επισκεφυεί, και ακόμη επειδή έκλεινε νωρίς το μαγαζί. Όμως εκείνη εκεί να επιμένει να κάτσουμε... Μαζί το κλείσαμε το μαγαζί ενώ είχαν φύγει όλοι καμιά ώρα.

Ήταν αρκετές στιγμές που δεν κοιταζομασταν όταν δεν είχαμε τι θέμα να συζητήσουμε, αλλά βρίσκαμε όλο και κάτι να πούμε. Αν και οκευ γελούσαμε αρκετά για την αμήχανη βραδιά αυτή, λες και δεν συνέβη κάτι .

Δεν ξέρω αν είναι ενθαρρυντικό για εμένα ,αλλά στην αρχή και στο τέλος της βραδιάς είχε να μου αναγνωρίσει ότι βρέθηκα σε άλλη περιοχή για να περάσω χρόνο μαζί της, το εκτιμά και το θυμάται . Μπόνους τιπ μου οφείλει μια έξοδο, από τα λεγόμενα της 🤔...
 
Last edited:

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Ξεκάθαρα


Ως δοκησίσοφος έχω να πω ότι το νέτο θέλει αλλά κάπου στυλώνει τα πόδια από φόβο, μάλλον λόγω ηλικίας και λόγω της περίεργης φάσης με τις απότάσεις/σχολές/μετακινήσεις. Βέβαια δεν σε θέλει και τόσο πολύ, οπότε μάλλον γι αυτό θέλει και δεν θέλει.

Δύο περιπτώσεις βλέπω.
1) Αν φλέγεσαι τόσο πολύ μέσα σου, σε επερχόμενη έξοδο εκεί που ανάβει η φάση, ιδανικά με Μπουσάρα στο παρασκήνιο, την φιλάς σαν άλλος χολιγουντιανός σταρ. Μην κοιτάς εμένα, μία φορά το έκανα, αλλά ήμουν σίγουρος ότι δεν θα χάσω την μασέλα μου από το χαστούκι.

2) Αν την θες οπωσδήποτε στον ευρύτερο κύκλο σου, φαίνεται ότι κάνετε καλή παρέα, αν και το πολύ γέλιο εμένα πάντα μου έκανε και για κάτι παραπάνω, κόψε ταχύτητα και ξεκίνα συντηρητικό παιχνίδι από μακριά. Έδωσες ότι ήταν να δώσεις, τώρα η μπάλα είναι στην πλευρά της κι εσύ πρέπει να παίξεις κατενάτσιο για να κρατήσεις το μηδέν πάση θυσία. Καλώς ή κακώς έχασες πολλές ευκαιρίες και δεν πρέπει να ανοιχτείς άλλο.

Ασχέτως αποτελέσματος, δεν πρέπει να σε παίρνει από κάτω. Εκτός του κλασσικού, δεν χαθήκαν οι γυναίκες, είσαι μικρός κτλ κτλ κτλ πρέπει να δεις το θετικό της υπόθεσης. Τόσο έμμεσα όσο και άμεσα σου αναγνώρισε θετικά στοιχεία τα οποία πρέπει να δεις ως παράσημα, έστω κι από μία χαμένη μάχη.
Μία συμβουλή θα δώσω μόνο. Την επόμενη φορά εκτός από το να μην κάνεις κάποια κίνηση, μην ψάξεις αφορμή για να φύγεις. Άσε την φάση να ρολάρει κι ότι βγει, ειδάλλως δείχνεις και λίγο ότι βγήκες για έναν και μόνο σκοπό. Κι αν στο τέλος δεν νιώσεις ούτε στο ελάχιστο ικανοποίηση, πέρνα στην περίπτωση δύο. Άραξε κι άσε την μοίρα να φέρει τα πράγματα όπως αυτή θέλει.

Γενικά θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις γυναίκες σύμφωνα με τις συμβουλές του Sun Tzu. Τον έχουν παρεξηγήσει τον άρχοντα γιατί τα έγραφε κωδικοποιημένα.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Θυμήθηκα κι άλλο ένα έπος


@lelos kounelos Για νασυμβαδίζουμε με τους καιρούς μας, δεν θα πω ότι όλα στην βάση τους έχουν σαν αφορμή μία γυναίκα, αλλά θα πω ότι αυτό που κινεί τα νήματα και κατ επέκταση προκαλεί τους πολέμους είναι η συνουσία. Κι αν όχι άμεσα, έμμεσα, για να το παίξει ο εκάστοτε κυβερνήτης αρσενικό και να τον πιστέψει η γυναίκα του. Σίγουρα θα υπάρχουν κι εξαιρέσεις, κυρίως στην σύγχρονη ιστορία που φλωρέψαμε.
 
Last edited:

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326


Εγω δεν γνωριζω καποια εξαιρεση. Οποιος εχει καποια πληροφορια ας με διαφωτισει. Μεχρι τοτε ας υμνησουμε τον ψυχρο πολεμο οπου το μετρημα για το ποιος την εχει μεγαλυτερη εφτασε τα πολλα χιλιαδες χιλιομετρα.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,925
@stefan24 : δοντ γουόρι... Σε αυτή τη φάση όλα μπορούν να γίνουν. Στη δική μου περίπτωση (πριν από 2 αιώνες περίπου), είχα εκδηλώσει ενδιαφέρον για μια κοπέλα, μου το γύρισε στο φιλικό και τελικά κατέληξε να με παίρνει εκείνη τηλέφωνο για να βγούμε "φιλικά". Άσε, δε βγάζεις άκρη... :Ρ
 
Top Bottom