What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Official Off-Topic Thread

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,651
Έπαιξες "γραμματόσημο", φίλος. ;)
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,412
εν το μεταξύ το clickbite πάει τόσο σύννεφο, που βγήκε λέει προβληματικό windows update που αφήνει το αυτόματα scheduled defrag (lulzwat? ποιο;) να κάνει defrag se SSD και όλοι, μα όλοι μεγάλους τίτλους ότι τα windows καταστρέφουν τον SSD σου με τα τελευταία updates!

Ρε μιλάμε τραβάω τα βυζιά μου... πόσο μάλλον με τα σχόλια από κάτω.
Το κερασάκι, έγραψα και εγώ οκ χαλαρώστε κτλ κτλ και μου λέει ο άλλος αν είναι να κρατήσει 10 χρόνια ο ssd και με αυτό χάσω 2 γιατί να μην με ενοχλεί. Ρε μπαγλαμά, που μου έμαθες και το ssd, αυτό θα σου κόψει μέρες, όχι χρόνια, ουστ. Γίδια.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Γι' αυτό μέχρι να κάνω οριστικά τη μετάβαση, το μεγάλο update θα γίνεται όταν θα βγαίνει το επόμενο. Ή και καθόλου. Βαρέθηκα κάθε φορά να περιμένω τι θα πάει στραβά.
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
@Chronomancy So the suggestion is to be wise man, να ακολουθήσω την 2η τακτική και να μιλήσει μέσα μου το Ιταλικό αίμα χεχεχε. Άρα το γυρνάω σε τυπική επικοινωνία , αλλά αν μου δοθεί ευκαιρία το ρισκάρω για την 1η πρόταση?

Παρά την ενόχληση, οκ, ομολογώ να πω πώς έβλεπα πάνω της κάποιες κινήσεις από ευγένεια και άλλες κινήσεις ακολουθίας. Δηλαδή σήκωνα το ποτό μου για να πιω, ομοίως και εκείνη, την ίδια στιγμή - όσο συζητούσαμε - , μετά άλλαζα την θέση του μπουκαλιού και εκείνη του κεριού για να υπάρχει μια αρμονία στο τραπέζι. Καλά δεν έλειψαν και οι χαρακτηριστικές κινήσεις με τα μαλλιά, το αυτί και το λύγισμα του προσώπου με τα μάτια στην κατεύθυνση που βρισκόταν το πρόσωπο μου καθώς την κοίταζα. Πρέπει να έκανα όμως μια μεγάλη χοντράδα : στο φευγωμο ήθελε να με συνοδέψει ως εκεί που εμένα, αλλά της το αρνήθηκα εις διπλούν αφού το σπίτι ήταν μακριά 20λεπτα ενώ το δικό της ήταν αρκετά κοντά στο δρόμο μας , 2 λεπτά, οπότε και αρκέστηκα σε ένα 10λεπτο μινιτσατινγκ για αποχαιρετισμό. Το επικοοό, της πέταξα ένα σε καληνυχτίζω συν μια μπούρδα που δε θυμάμαι. Στο τέλος, ενώ μου 'πε πάρε ένα τηλέφωνο αν κατάφερνα και έφευγα , αποχώρησα λίγο ανορθόδοξα
FACE-PALM STUFF 🤔

@Dim Gian Bot ειδικά το τελευταίο σου περιστατικό, το βιώνω τώρα τώρα και εγώ 😎, αλλά οκ, η κοπέλα που έκανα όλο τον τζέρτζελο είναι ένα καλοφτιαγμένο game τύπου Deus Ex (!!) , ενώ το άξαφνο ενδιαφέρον προηγούμενης κορασίδας είναι game τύπου Tomb Raider(!). Είναι (μέγιστη) αμαρτία να αψηφισουμε την σειρά Deus Ex, πόσο μάλλον την ιστορική Λαρα Tomb Raider, αλλά αλλά η τελευταία υστερεί από τον πρώτο.
 
Last edited:

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,467
Οχι οτι ειχα αμφιβολιες, αλλα για να μην νομιζουν μερικοι οτι κοιμομαστε στο αχυρο. Το RQ ειναι εργοστασιο λυκων. Καψουρευτε τα κοριτσακια και τα κανετε να κοιμουνται κατω απο την φωτογραφια σας; Καλα, ο chrono εχει αγαπησει την επιστημη του μοιραιου αντρα περισσοτερο απο τα κοριτσακια. ευγε νεαρε μου.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,249
It's strange what desire will make foolish people do πες της
Από μαλακίες ένα σωρό.... Αμέτρητες οι περιπτώσεις όπου θα μπορούσα να είχα γευθεί μερικούς ακόμη καρπόυς του έρωτα και κατέληξα αγκαλιά με το μαξιλάρι μου...

Όσο είσαι ο εαυτός σου και περνάς καλά δεν παίζει και τόσο ρόλο αν θα την μουσκέψεις. Εξάλλου όπως είπε και ο Λέμμυ, the chase is better than the catch. Και ποσοτικά να το δεις, πώς να συγκρίνεις το κυνήγι ωρών/ημερών/μηνών/ετών διάολε, με τα δέκα λεπτα (μαζί με τα προκαταρτικά); Θα μπορούσα να ξεδιπλώσω μία μικρή βιογραφία μου αλλά δεν χρειάζεται. Ας μείνουμε στην ουσία. Όσες κοπέλες και να δαγκώσεις, σημασία έχει τι επικρατεί μέσα στο κεφάλι σου όταν μένεις μόνος. Δεν έχω πρώτερη εμπειρία, αλλά νομίζω ότι και την ΜΙΑ να βρεις, πάλι θα ψάχνεις χρόνο για την πάρτη σου. Το να μπορείς να ακούς γκάιντες και να χορεύεις γυμνός στο σπίτι είναι μεγάλο πράγμα.

Ξέφυγα, ίσως και προς τελείως λάθος κατεύθυνση, αλλά σημασία έχει ότι αυτό που πρεπει σε νοιάζει είναι να κρατάς καλές αναμνήσεις. Τα λάθα είναι ανθρώπινα. Ναι οκ, το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού και το τρις ουκ ανδρός, αλλά αυτές οι μαλακίες είναι που φτιάχνουν ιστορίες και σου δίνουν το πολυπόθητο ΧΡ για να ανέβεις λέβελ.

Για να σου μιλήσω και πιο συγκεκριμένα. Η κορασίδα σε θέλει, όχι απαραίτητα ερωτικά γιατί είναι μπερδεμένη, αλλά τις έπαιξες κάτι απανωτές διαγώνιες γιόμες σαν αυτές του Τσιάρτα στο Euro 2004 και την κόμπλαρες. Πιστεύω ότι αν κινηθείς με την δεύτερη τακτική πάμε για άσσο ημίχρονο, χ τελικό και διπλό στην παράταση, με εσένα φιλοξενούμενο. Για να μην σου πω άστην τελείως να αναψει το αίμα της.

Επειδή όμως παίζει και να σε θελήσει σε φάση που εσύ δεν θα έχεις όρεξη να ασχοληθείς, κράτα στους σελιδοδείκτες σου αυτό εδώ



Αν έβγαλες άκρη από τον αχταρμά μου μπράβο σου! Πάω να συνεχίσω τις ψημμένες ρακές ακούγοντα γκάιντες :cool:
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,467
Αν έβγαλες άκρη από τον αχταρμά μου μπράβο σου!
Μπορει ρε μαν να εγραψες για Lemmy και να κοτσαρες Μπουγα, καλη η ρακι ε; αλλα δεν υπαρχει κατι για να καταλαβω.
Υπαρχουν αυτοι που απλα θελουν να το μουλιασουν, ας ειναι και η κουλα η χοντρη με τα σπυρια. αυτοι ειναι οι κλαρινογαμπροι/πεφτουλες κ.α
Υπαρχουν και οι hunters με το εγκεφαλικο παιχνιδι. καμια σχεση με αυτους που λενε "πωωωω τι της ειπα τωρα".
Εχει καποια ρισκα, επειδη μπορει να σου τυχουν πολυ απροβλεπτες καταστασεις. Η συνομοταξια των συγκεκριμενων σπονδυλωτων τα ξερει απο πρωτο χερι.

Το ποσο καμαρωνει ο καθενας για την διαρκεια του, ειναι δηλωση χωρις τον ξενοδοχο. Καποιες γυναικες δεν εχουν μεγαλες αντοχες, Μεχρι το τεταρτακι το εχουν. Δεν θα γκρινιαξουν αν περασεις το οριο τους αλλα προτιμουν το τεταρτακι. Καλο ειναι να μην καμαρωνουμε με πραγματα που γινονται λαθος.
Αυτες με τις μεγαλες αντοχες, εαν περασεις το φραγμα του ηχου θα σε κανουν να νοιωσεις σαν Θεος. δεν θα μπω σε λεπτομερειες γιατι θα φαω μπαν και θα ειναι δικαιο, σαν το σπαθι της δικαιοσυνης.
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
@Chronomancy έχω να παρακολουθήσω το άθλημα, κοντά 4ετια 😅, οπότε και σε έχασα...

Αν κατάλαβα καλά , χαλαρώνουμε για όσο πάει, και βλέπω πώς θα αντιδράσει
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,330
Εγώ κάπου χάθηκα μεταξύ Κούνελου και Χρονο, αλλά διακαιολογούμαι, γιατί φτάνω ανησυχητικά την ηλικία του Κωνσταντάρα, στο "Κάτι Κουραμένα Παλικάρια"!!!
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,883
118662102_1843105525830356_8490518119784617758_n.jpg
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,467
Να κι εγω. το φυλαγα για καποια ιδιαιτερη περιπτωση.

poet.jpg




Εγώ κάπου χάθηκα μεταξύ Κούνελου και Χρονο, αλλά διακαιολογούμαι, γιατί φτάνω ανησυχητικά την ηλικία του Κωνσταντάρα, στο "Κάτι Κουραμένα Παλικάρια"!!!
Ναι αλλα δεν εφτασες και οταν φτασεις δεν θα εχει καποια σημασια. Οι γκριζοι κροταφοι οπως και οι γκριζοι λυκοι, εχουν πολυ πιστο κοινο.
ποιος να στο ελεγε οτι θα γινεις γκριζος λυκος. μη μας πεις τωρα οτι δεν εισαι λυκος που ορμας στα κοπαδια.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,249
Θα ήθελα να συνεχίσω στα ερωτικά σας τερτίπια αλλά είμαι τόσο χωριάτης που κάποια πράγματα δεν τα ξεπερνά ούτε ο έρωτας
64918083a370d8036abf-1428190086.jpg

θα μπορούσα να πλέξω κουβερλί γιατί το τσίπουρο είναι καλύτερο από τον εφήμερο ανθρώπινο έρωτα αλλά θα ρίξω μία απίστευτη (παλιά) είδηση που βρήκα εκεί στα προτεινόμενα. Το '15 μπορεί να έλεγα ότι πάει το χασε ο κόσμος. το '20 μου φαίνεται φυσιολογικό....
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,467
Μπορει στην θρησκεια της να ειναι αμαρτια, αλλα οχι σε καποιες αλλες. Δικηγορος επρεπε να ειχα γινει, οχι ο τυπος που σπαει πληκτρολογια.
Ειμαι σιγουρος οτι αν το ψαξω λιγο, θα ανακαλυψω κατι που θα λεει οτι αυτο που κανει ειναι αμαρτια.

V-U28PDa2BKmufootQ8sP_yun8S-Ecc17oaR0iDXwWYYcwQ1oFxkHE_6UDFvJW43zXommiL0Cwa5ej1G_cO6=s0
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,467
Απαντηση κατω απο την απαντηση μου, για να κανω break απο τον χαβαλε.

Καποιος με πηρε με αποκρυψη 01:00 στο σταθερο. Επειδη προτιμω να μετανοιωνω για πραγματα που εκανα και οχι για οτι δεν εκανα, το σηκωσα. Εννοειται οτι μετα απο 1-2 δευτερολεπτα το εκλεισαν χωρις κουβεντα.
Το θεμα ειναι οτι σε αυτο το σπιτι δεν παιρνει κανενας στο σταθερο. Απο οταν εχω ερθει Ελλαδα, το σταθερο εχει χτυπησει 4-5 φορες για να μου πουλησουν σπιρουλινες, να φυγω απο την ΔΕΗ, να κανω τα μαλλια μου πλεξουδες ατοκα κτλ

Πηρα τηλεφωνο στον ΟΤΕ και εξηγησα στον υπαλληλο the story so far. Μου ειπε οτι δεν μπορει να δει ποιος αριθμος με πηρε επειδη ειχε αποκρυψη. τον πιστεψα, λογικο ειναι. Μου ειπε οτι αν νοιωθω ανασφαλεια θα πρεπει να παω στην αστυνομια και να μιλησω με καποιον εισαγγελεα. Εννοειται οτι η επισκεψη στον εισαγγελεα ειναι για την αρση απορρητου. δεν μου το ειπε αλλα κατι ξερουν τα κουνελια απο κωλομερια. Επειδη δεν εχω χρονο για τετοιες καταστασεις. τον ρωτησα αν γινεται φραγη σε κλησεις με αποκρυψη και μου ειπε ΝΑΙ!
Δεν μπορουσε να το κανει ο ιδιος επειδη ηταν εκει για το γερμανικο νουμερο και για να κανει redirect τους πελατες στις κοπελες το πρωι.
Ειμαι σιγουρος οτι ο μοναδικος στο φορουμ που δεν το ηξερε για την φραγη σε κλησεις με αποκρυψη ειμαι εγω.
Ειπα να σας δωσω την συγκεκριμενη πληροφορια γιατι μπορει να ειναι καποιος που το ξεχασε.

Εχουν γινει και αλλα περιεργα αλλα ο κουνελος δεν μασαει τιποτα. Εκει που ζουσα, ηθελαν να σε βρουν μεσα στο σπιτι, για να σου παρουν τα οργανα.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,249
Είναι απίστευτό το ότι άφησαν τις Μυκήνες να καούν... Κι ακόμη κι αν ήταν αδύνατον να την ελέγξουν είναι ακόμη πιο απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την προπαγάνδα και τα ψέματα.
Κάθε μέρα και σκατότερα. Έχω απορία να δω πού θα σταματήσει αυτός ο κατήφορος. Μπορεί οι ΖΑΙΟΙ να ήταν κατσαπλιάδες, αλλά αυτοί εδώ είναι ότι εχειρότερο έχει περάσει από τους Αρχανθρώπους κι έπειτα ( ή όποιο είδος είναι το πιο παλαιό).

Για να μην πω ότι δεν πρέπει να έχει υπάρξει άλλος πρωθυπουργός ο οποίος να έχει κάνει τόσα μπάνια σε ένα καλοκαίρι μακριά από άγχη και σκοτούρες.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,467
Καποτε ουρλιαζανε για δικαιοσυνη και πολιτικη ανικανοτητα και τωρα που ειναι στην εξουσια, δεν εγινε και καμια ζημια.
Τωρα ουρλιαζουν αυτοι που ηταν στην εξουσια και κατηγορηθηκαν για τα ιδια πραγματα.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,467
ha.jpg


Το εχετε ξαναδει αυτο;

Ηθελα να περασω την ωρα μου με το Gimp και αυτο που ηθελα να φτιαξω απαιτουσε την εικονα απο ενα μηχανημα.
Δεν εχω ιδεα ποια ειναι η ονομασια του και ετσι ψαχνω με λεξεις κλειδια στο image search του Startpage. Τελικα το βρηκα αυτο το πραγμα, σε μια σελιδα με ειδησεις. Εκανα κλικ στο λινκ για να δω αυτο το πραγμα. Προβλημα δεν ειναι, αλλαζεις IP και τους κλεβεις την φωτογραφια για ιδιον ωφελος.
Εννοειται οτι εψαξα πληροφοριες για τον server και με μηδενικη εκπληξη ειδα οτι ειναι στην Αιοβα των ΗΠ που ψηφισε δαγκωτο Τραμπ.
Πως καταντησε ετσι το ιντερνετ; Η ερωτηση ειναι ρητορικη. Εβαλαν συνορα στο ιντερνετ; εβαλαν καντηλακι στον ταφο τους.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,412
Εν το μεταξύ το να συμμορφωθείς με GDPR είναι ποιο εύκολο από αυτό που έκαναν...
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,467
Τo bluebird του Μπουκφσκι. εψαχνα να βρω την ελληνικη ονομασια του πτηνου και επειδη δεν ημουν σιγουρος με αυτο που βρηκα, ειπα να το ψαξω με το λατινικο του ονομα. Sialia sialis. Το πρωτο αποτελεσμα ηταν το ανταγωνιστικο χαπι του μπλε χαπιου, για τα αγορια που τους βαρυνε.
Αφησα αυτο το αποτελεσμα για πολυ πολυ αργοτερα και μπηκα στο επομενο που ειχε σχεση με την αναζητηση μου.
Στην σελιδα διαβασα
Sialia" comes from the Greek word sialis which simply means "a bird," according to bluebirder Fred Loane.
Δεν το ειχα απορια αλλα μαλλον εριξε φως στην ονομασια του φαρμακου για τα αγορια. Ρε τι μαθαινουμε απο μια αναζητηση πουλιου.
 
Top Bottom