lelos kounelos
Tarrasque
υπαρχει νομοθεσια πανω απο τα ναυτικα συμφεροντα; Πως θα ταξιδεψει ο κοσμος το καλοκαιρι;
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!στην Αίτνα το έχει το datacenter η google?
ω ναι, σετάριζα το tablet της μάνας μου και κόλλησα κάπου με τα authentications (δεν καταλάβαινε η μάνα μου τι να κάνει με το κινητό, από το τηλέφωνο) και είχα κάποια πέρα δώθε χωρίς επιτυχία και μετά που κάνω να μπω από browser μου βγάζει ότι δεν υπάρχει το account... ω να σου... κάτι έκανα και διέγραψε η google το account της μάνας μου...Δεν ξέρω πού το 'χει, αλλά εγώ σίγουρα έκαψα κύκλωμα μετά από αυτή τη λαχτάρα...
Ξέρεις τι είναι να πας να μπεις στο τζιμέιλ σου και να σου λέει ότι δεν υπάρχει το ακάουντ;...
τσου![]()
Νομιζω οτι αυτη ειναι μια πολυ καλη περιπτωση για να σας βαλει σε μια κατασταση οπου ειναι must να μην βαζετε ολα τα αβγα σε ενα καλαθι.
Σωστα;
Αν θελετε gmail επειδη ετσι μαθατε, μπορειτε να φτιαξετε ενα email account, μακρυα απο το G και να κανετε συγχρονισμο.
τουλαχιστον θα εχετε προσβαση σε κατι που ειναι πολυ καλυτερο απο το τιποτα.
Το 2020 πάντως δε μασάει μια, είναι ακόμη 2 εβδομάδες πριν φύγει και μοιράζει πόνο αλύπητα. Μέχρι τις 31 έχουμε ακόμη ελπίδες για να δούμε εξωγήινους ή ινδιάνους.........![]()
Αυτό το σενάριο δεν το είχα σκεφτεί...Ξεκίνα το όσο προλαβαίνεις, γιατί έτσι που το πάει, μας βλέπω για παγκόσμιο μπλακάουτ στις 31/12... :Ρ