Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
 
%CE%97%2B%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B5%CE%BE%CE%AE%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7.jpg
 

Σαν τον παλιό καλό καιρό.
 
Από την περασμένη εβδομάδα παίζει το παρακάτω σκηνικό. Προσπεραστε το πρώτο λεπτό.
Ο συνοδηγός μετανιώνει κάθε δευτερόλεπτο της στιγμής που επέλεξε αυτό το επάγγελμα.

 
Απο την φατσα του τυπου (οδηγου) καταλαβα οτι ειναι Ν. Αφρικη. Δεν καταλαβαινω γιατι....

Από την περασμένη εβδομάδα παίζει το παρακάτω σκηνικό.

Αυτα εκει ειναι ψωμοτυρι. Φιλος απο Ν. Αφρικη: Στις ειδησεις δεν δειχνουν σκηνες με πυροβολισμους επειδη δεν ειναι καν ειδηση.
Περασε λαστιχο αυτοκινητου σε καποιον, δεστον σε ενα δεντρο και βαλτου φωτια, ΑΥΤΟ! ειναι ειδηση για την Ν. Αφρικη.
Ο μαυρος ειναι επισης κλασσικη περιπτωση. Σε οποιο καταστημα μπεις, σε οποια υπηρεσια μπεις, θα δεις καποιον να καθεται με τον ιδιο τροπο σε μια καρεκλα και να εχει την ιδια εκφραση στο προσωπο. Η εκφραση σημαινει οτι του ειπαν να καθισει εκει και δεν εχει ιδεα γιατι καθεται στην συγκεκριμενη καρεκλα. Εναν φοβο τον εχει αλλα ειναι υπο ελεγχο.
Αυτο που συμβαινει ειναι οτι ο τυπος δεν εχει ιδεα τι πρεπει να κανει και πως.
 
η αλήθεια είναι ότι από την φάτσα εγώ θα καταλάβαινα Αυστραλία.
 
Εχω φιλο απο εκει ο οποιος σε αρκετα χρονια, θα ειναι ιδιος με τον οδηγο. εκτος απο την φατσα, εχουν ιδιο σωματοτυπο και ιδια αμασητοσυνη. Επειδη παιζει αυτη η ομοιοτητα στα παντα, προσεξατε οτι ο οδηγος, μεσα στον πανικο, συνεχισε να ειναι ευγενικος;
BTW
Δεν το βλεπω να την βγαζουμε καθαρη, υπαρχει σχεδιο, σατανικο.
 

Και τώρα τι θα βλέπουν οι συνταξιούχοι την πρωτοχρονιά?
 

Και τώρα τι θα βλέπουν οι συνταξιούχοι την πρωτοχρονιά?
Υ.Γ. Δεν ξέρω γιατί, αλλά θέλω να μοιραστώ το απωθημένο μου για καλλιτέχνες που αγαπώ και που για διαφόρους λόγους δεν κάναμε εκπομπή μαζί τους….την Χαρούλα Αλεξίου, τους Active member, τον Τόλη Βοσκόπουλο, τον Φοίβο Δεληβοριά, την Ματούλα Ζαμάνη, τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, την Μαρινέλλα, τον Γιάννη Μαρκόπουλο, τον Δήμο Μούτση, τον Σταύρο Ξαρχάκο και τον Νίκο Ξυδάκη!».

Να τους πληρώνατε ρε γιούφτ.
 
Φιλοσοφια και προσπεραση.

Η κλασσικη φαντασιωση των γυναικων, ειναι οταν μπαινουν κρυφα στο σπιτι σου, χωρις κλειδια, σε βρισκουν στο δωματιο να κοιμασαι και... σε ξυπνανε ΧΧΧ. Γιατι δεν με αφηνεις να κοιμηθω μωρη ρουφιανα;
Ισως εχει σχεση με το μητρικο ενστικτο οπου δινουν ζωη. Η ωραια κοιμωμενη κτλ

Οι "γονεις" που ανοιγουν την πισω πορτα για να βγει το μωρουλινι τους, απο την πλευρα του δρομου. Παιδι στο αυτοκινητο.
Οι "γονεις" που κρατανε το παιδι τους απο το χερακι, για να περασουν τον δρομο απεναντι και φροντιζουν το παιδι να ειναι απο την μερια που ερχονται τα αυτοκινητα.
 

Με ψάχνουν. Σφίγγει ο κλοιός γύρω μου.

Μα να μη σ' αφήνει κανείς να χαρείς λίγο την ελευθερία σου βρε παιδί μου...
 

Συναρπαστικές και καταιγιστικές εξελίξεις.
 
γιατί απλά δεν στέλνουν έναν κυνηγό...
 
Back
Top