lelos kounelos
Tarrasque
δακρυσα.....
Μεγαλη συζητηση το αυτοκολητο "παιδι στο αυτοκινητο"....
Μεγαλη συζητηση το αυτοκολητο "παιδι στο αυτοκινητο"....
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ναι και το πιο γαμάτο είναι ότι όποιος έχει αυτό το αυτοκόλλητο οδηγάει σαν μουρλός ακόμα και με τα παιδιά μέσα...
μπα, πάντα σκατάδες ήταν και αναγκαστικά γινόμαστε και εμείς σε κάποια φάση, απλά σιγά σιγά γερνάμε και εμείς και δεν έχουμε τα αντανακλαστικά να τους προλάβουμε πριν κάνουν μλκία.Μα γι' αυτό οδηγεί σαν μουρλός... Τον έχουνε τρελάνει τα κ@#$^%παιδα. :Ρ
Γενικά (νομίζω το έχω ξαναπεί στο ρεηκουί φόρουμ), η ποιότητα των οδηγών έχει χειροτερέψει σε ανησυχητικό βαθμό...
Τώρα μου φαίνονται πιο επικίνδυνοι αλλά διαπίστωσα ότι τότε οδηγούσα και πιο επιθετικά και το αμάξι και την μηχανή, θα μου πεις άρα και εσύ μαλάκας είσαι, ναι αλλά μετά από 10 χρόναι στο λεκανοπέδιο διαπίστωσα ότι ή είσαι με τα πρόβατα ή είσαι με τους λύκους, αφού κάθε φορά που πήγαινα να χαλαρώσω και να οδηγήσω ήρεμα και 100% σωστά (that is, όριο, όχι χωσίματα, όχι ράλι ακρόπολης με το atos στο κέντρο) πάντα ΜΑ ΠΑΝΤΑ όμως, άρχιζα να αποφεύγω πολλά παρατρίχα ατυχήματα και πρόσεξε, όχι από τους επιθετικούς, από όλους τους άλλους! Ε όπως καταλαβαίνεις adapt or die.
Οπως παντα, ο κουνελος ηταν σωστος. ο τυπος ειχε 40Κ € που δεν ηξερε τι να τα κανει και εβαλε κακοποιους, να κανουν ρα τα τα τα στο σπιτι του. Ηθελε να γινει πιστευτο το παραμυθι του και τους εστειλε και σε αλλα σπιτια. Λογικα τον περιμεναν γιατι οι συλληψεις εγινα στο φτερο.Ο Φουρθιωτης εβαλε γκαζακια στο σπιτι του για να αποδειξει οτι ειναι στο(κ)χος;