Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τώρα αυτό ήταν σεισμός; Έτσι κανει το σπίτι μου όταν κοπάναω την πόρτα..

Ας σοβαρευτούμε τώρα. Έχω δήλωση να κάνω. 108 μέρες μέχρι το Πάσχα.

Είναι φυσικό όλος ο μηχανισμός έχει τεθεί σε ετοιμότητα. Αυτό σημαίνει ότι δεν εφησυχάζουμε αλλά παραμένουμε σε εγρήγορση και όλος ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας αναπτύσσεται όπως προβλέπουν τα σχέδια.

Ποσες πιπες σε τοσες λιγες γραμμες...

Μπορει στις μερες μας οι ιατρικες μεθοδοι να ειναι αμφιλεγομενες αλλα τον παλιο καιρο, ο ιατρικος εξοπλισμος και οι μεθοδοι ανακουφισης, δεν αφηναν περιθωριο για καμια κριτικη. Οι ανθρωποι δεχοντουσαν τις ιατρικες λυσεις αγογγυστα.
Οχι οπως σημερα και οπως μαθαμε απο τους εμβολιασμους.
retro ιατρικη λυση.

Η συσκευη ειχε εναν θαλαμο οπου ο ασθενης τοποθετουσε το φαρμακο του το οποιο ερεε απο τα ανοιγματα στην κορυφη της συσκευης. Λειτουργουσε ως συριγγα αλλα με τροπο διαφορετικο.

Last edited:
Πως άρχισε:

Και πως τελείωσε:

Κεφάλαιο kickboxing record :ROFLMAO::
ρε μλκ υπάρχει θεός τελικά; κάρμα έστω; τα καλύτερα νέα που έχω διαβάσει εδώ και καιρό.

Βέβαια τέτοιο σκουπίδι, τέτοια θα έκανε, αλλά θέλω να δω κάτι ρεμπουμπλικανικές γλίτσες που τον σιγόνταραν προχθές τι θα λένε σήμερα.

plot twist τον κάρφωσε η Γκρέτα.

Ya su Calimera

Απο την στιγμη που πηρε την εξουσια και ενω τα τερτιπια της ειναι γνωστα. Ακομα και αν της ελεγε, ελα ρε μωρο, δεν θα αλλαζε κατι.

Ya su Calimera

Μια η δυο μαντρες περιπου

«εφόσον μας ψήφισαν οι Ιταλοί, αυτό σημαίνει ότι δεν θεωρούν αυτό το παρελθόν απαράδεκτο».

Κοινως, φιλακια ψηφοφορε :)

Κεφάλαιο kickboxing record

Δεν το καταλαβα το σχολιο. Διαβαζα και εφτασα στα record και βαρεθηκα να συνεχισω. Tελευταια στιγμη, το ματι μου πηρε την λεξη Greta. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Back