Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ειναι 50-50. εαν κρινω απο την εισροη DNA αμοιβαδας στο ανθρωπινο gene pool, ισως και να μην ειναι τρολαρισμα.

Αμα δεν βγάλει ένα Τρις ο Βαγγος, η τιμή δεν θα πέσει.

Κατι μου λεει οτι η γκρετα κινει νηματα πολιτικα, μυστικων υπηρεσιων ή το καρμα υπαρχει, απιστοι θωμαδες.
Να το δειτε, αυτος θα βρεθει να κυκλοφορει με ηλεκτρικο πατινι.

Αιτουμαι ασφαλιστικα μετρα. WTF @nitro912gr;;;;;

ntr.png

ΚΑΙ Ancient Red Dragon KAI κουνελι;;;
μηπως ξυπνησες ΚΑΙ με την γυναικα μου διπλα σου;
Ωραια!!! θα σε ριξει στα ψυχοφαρμακα ή στην φυλακη. Θελεις πολλα ζευγαρια παπουτσια για να φτασεις τα βηματα μου.

Τώρα συνειδητοποίησα ότι το σκυλάκι που βλέπω είναι η υπογραφή του nitroy. Είναι λίγο μικρή σε μέγεθος, Α4 την επόμενη φορά. :p

Λέλο αν γκρινιάζεις τώρα, το Πάσχα που θα ντυθούμε όλοι κουνέλια τι θα κάνεις;

Τώρα συνειδητοποίησα ότι το σκυλάκι που βλέπω είναι η υπογραφή του nitroy. Είναι λίγο μικρή σε μέγεθος, Α4 την επόμενη φορά. :p

Διάβολε κι εγώ δεν κατάλαβα πως είναι υπογραφή, αρχικά νόμιζα ότι απλά ποστάρει την εικόνα αυτή εσκεμμένα σε κάθε ποστ του και καθόμουν να σκεφτώ τι θέλει να πει ο ποιητής.

από εβδομάδα το σωστό το πρόστυχο το avatar
Αυτό με βολεύει και μένα, να βάλω ένα προσωρινό αβαταρι μέχρι να πάω πίσω στην έδρα μου

Λέλο αν γκρινιάζεις τώρα, το Πάσχα που θα ντυθούμε όλοι κουνέλια τι θα κάνεις;
Αντε να καταφερετε να φορεσετε κανενα αβγο και ισως, να σας αφησουν να φατε λιγη πετσα. Η προβια του κουνελου ειναι βαρια.

Σάλος στην Ισπανία: Υποχρέωσαν υποψήφιες αεροσυνοδούς να μείνουν με τα εσώρουχα

Για να είμαι ειλικρινής με ιντριγκάρει να δω αυτό το κορμάκι, το "σαν τραινάκι του λούνα παρκ"

Καθολου τυχαιο οτι ηταν δουλεια για αραβες και ποιος επεσε απο τα συννεφα; Ποιος εχει δει αεροσυνοδο με ψεγαδι;
Σαν αποτελεσμα γενετικης καθαρσης ειναι. Αυτο σημαινει οτι περνανε απο χιλια κυματα για να παρουν την δουλεια.
αεροπορικες αλητρες.
Αυτα τα πραγματα ειναι κομματι της κοινωνικης και απολυτης υποκρισιας.

Περασα αρκετα δευτερολεπτα, προσπαθωντας να καταλαβω τι εννοει με αυτη την φωτογραφια.

για τους μη μυημένους:

GOT A HELLHOUND?

Protect them from cold with this fashionable hoodie.

Και δείχνει τον κοντό :p

γίνεται πιο γαμάτο από το γεγονός ότι αυτά τα κοντοπούτανα σκυλιά είναι και τα πιο φασαριόζικα και επιθετικά, οπότε αυτό το cute φατσούλι μέσα σε δευτερόλεπτα μπορεί να ξεκινήσει το rip and tear χωρίς να το περιμένεις.

Μάλλον χάνουμε το βασιλιά μας.

Μάλλον χάνουμε το βασιλιά μας.

Ρουά ματ δηλαδή;

Back