What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Official Off-Topic Thread

lelos kounelos

Ancient Red Dragon
Στην Ολλανδία πάντως, η/το Σάααααρμα ήταν εμετός. Δεν τρωγόταν αυτό το πράγμα.
Πηγες τωρα κι εσυ στην Ολλανδια, για να φας. Δεν ειναι τυχαιο που ο κοσμος παει εκει για να φαει καπνους.
imo Το φαγητο στην Ολλανδια, ντοπιο και ξενοφερτο, ειναι ιδια φαση με της Αγγλιας. Απαραδεκτα ξενερωτο.
Ειναι καθαρα θεμα που θα πεσεις και συνηθως, πεφτεις στον σωστο τον ανθρωπο, ακομα και με τα ετοιματζιδικα που ανεφερε και ο βορειος.
Ειχες την ατυχια να πεσεις σε χρωματοπωλη που εβγαζε το εξτραδακι του. Εγω λεω να δωσεις αλλη μια ευκαιρια. Και εδω ελλαδα παιζει, δεν χρειαζεται να πας στα ξενα.

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Εδώ είναι όνειρο. Έχουμε αδελφούς Κούρδους που πετάνε/κόλλανε με μαξιλαροπετσετα το ζυμάρι (naan) σε όρθιο φούρνο, βγαίνει ζεστό μέσα σε 20 δευτερόλεπτα. Μερίδα γενναία όχι αστεία.

Έπειτα έρχονται οι Σύριοι που όμως δυστυχώς χρησιμοποιούν ετοιματζιδικες πιτουλες.
Λονδίνο είναι αυτοί; Link?

Northlander

Tarrasque
Staff member
Το Λονδίνο έρχεται σε εμάς για επίσκεψη. Το ένα μαγαζί έχει επίσημη σελίδα fan club που διοργανώνει trips για να φάει. Βέβαια είναι τρελοί αυτοί οι Βρετανοί.

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Το Λονδίνο έρχεται σε εμάς για επίσκεψη. Το ένα μαγαζί έχει επίσημη σελίδα fan club που διοργανώνει trips για να φάει. Βέβαια είναι τρελοί αυτοί οι Βρετανοί.

Κρίμα είναι μακρυά για επισκέπτη.

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member

lelos kounelos

Ancient Red Dragon
Τι αγνωστοι οι λογοι που εβαλαν σβαστικες μας λενε; αφου την εφεραν με καραβια.

lelos kounelos

Ancient Red Dragon
Παιρνω σκυταλη απο τον εαυτο μου για λιγο real life stuff.

1. Ειχα πετυχει μια ΑΙ σελιδα για τα κουνελια μου. Πολυ απλη και ευχαριστη σελιδα, οπως τοτε που εμφανιστηκε το γουγλι.
Χωρις καθημερινα credits και χωρις πολλα πολλα ενοχλητικα. Ειχα φτιαξει μερικα κουνελια και τα αποτελεσμα ηταν της αρεσκειας μου. Οταν εφτιαξα πολλα κουνελια, εμφανιστηκε το μηνυμα οτι γεμισε το κοτετσι, θελεις να κανεις register για να βαλουμε περισσοτερη περιφραξη;;
Ας κανω δοκιμη, λεω. αλλα εξαρταται τι ζητατε. Εβαλα ενα ψοφιο email και εναν κωδικο. Αυτο ηταν ολο.
Ξεκινησα παραγωγη. Μπορει να εκανα 50 την ημερα και καποιες μερες, μπορει 100. Ναι, τα νουμερα ακουγονται απιστευτα αλλα αυτα ειναι. Αλλοι τον παιζουν και αλλοι φτιανουν κουνελια να κανουν σκι σε ερημο απο σοκολατα.
Οπως ειναι φυσιολογικο, Ειχα την ερωτηση, μηπως θελεις να γινεις PRO; και ελεγα οχι BRO. Οι μη PRO εχουν και μια αναμονη, οχι μεγαλη.
Σου λεει, φτιαχνω την πρωτη τετραδα απο 200 εικονες. ΣΑν χρονος αναμονης. Το 200 επεφτε σαν αιματοκριτης σε ηλικιωμενο. Μεχρι να αναψω τσιγαρο, πουφ, ετοιμα. Πριν λιγες μερες, Μπουκαρω να καμω το πρωτο κουνελι της ημερας. Κανω ενα και την τρωω.
Πρεπει να κανεις Login/λογαριασμο για περισσοτερα. Μα αφου... παταω login και βαζω email και κωδικο και μου κανει νεο account. Δεν πειραζει λεω, reset.
Ξεκιναω το πρωτο κουνελι και βλεπω "φτιαχνω την πρωτη τετραδα απο τις 5.000 εικονες". αναψα τσιγαρο, το καπνισα και ακομα γυριζε η μαλακια. Εμφανιζονται τα αποτελεσματα και ηταν ολα αθλια. Λεω ετυχε, συμβαινει που και που.
Κανω επαναληψη με μερικες διορθωσεις. Τα ιδια. αυτο εγινε αλλες 4-5; φορες και μου λεει οτι ως μη PRO, εφτασα στο ημερησιο limit κουνελιων.

Το σκεφτηκα ελαχιστα. Ας μαντεψω, νεα προσληψη; ηρθε κανενας απο την Unitiy;

2. Συνηθως, δεν ξερω τι μερα ξημερωσε, τι μηνα εχουμε και ποια εποχη διανυουμε.
Σημερα ξυπνησα 12-12.30 και λεω, δεν παω για ψωνια. Εχω τσιγαρα, λιγο ψωμι, λιγο φαγητο που με καλυπτει σημερα. Μετα απο 3-4 ωρες κι αφου τελειωσα τον καφε μου, ενοιωσα μια κουραση απο τον καματο και την επεσα για δευτερο ημιχρονο. Ειδα ενα ονειρο οτι ηταν Σαββατο και οτι το φαγητο μου ηταν 4 πατατες. Αντε και την βγαζω σημερα, αυριο; Κοντευε να νυχτωσει και ετρεχα να προλαβω κατι ανοιχτο. Ετρεχα σαν τρελος μεσα στο ονειρο.
Ξυπναω. Λεω, τι μερα ειναι σημερα; Βλεπω Σαββατο!!!! Κοιταζω τι αλλο εχω για βρωση και βλεπω 4 πατατες. Κοιταζω απο το παραθυρο, δεν ηταν και πολυ μερα εκει εξω. Προλαβα και ψωνισα. Μεγαλο εργαλειο ο εγκεφαλος. Με εβαλε για υπνο για να μου δειξει με εικονες οτι ειμαι μαλακας.

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Οι περιπέτειες του κούνελου είναι για να τις διαβάζεις Κυριακή πρωί με καφέ για να ξεκινήσει καλά η μέρα.

lelos kounelos

Ancient Red Dragon
Τωρα πρεπει να το διαβασεις και το πρωι. Θα το βαλω στην λιστα με τα πρεπει. Αυτα, μονο την κυριακη το πρωι.

lelos kounelos

Ancient Red Dragon
Εγω βλεπω νερο μεχρι το γονατο και τυπους μεσα στο νερο να παιζουν με τα... κινητα τους.

captain kal

Death Knight
Μεγαλο εργαλειο ο εγκεφαλος. Με εβαλε για υπνο για να μου δειξει με εικονες οτι ειμαι μαλακας.

Respect!! Θα το κορνιζάρω και θα το βάλω στον τοίχο!!!!

Hank

Mind-flayer
Μπέο δεν έχουν όμως. Μόνο εδώ OG καταστάσεις.

lelos kounelos

Ancient Red Dragon
Μην τα ισοπεδωνεις ολα ρε @Tony Corvus. Δεν εχουμε λεμονι, βαζουμε ξυδι;

Ειναι μια τραπεζα που παιζει με τα νευρα μου. Πριν 2-3 εβδομαδες, εβαλα καρτα για να κανω αναληψη το minimum ποσο. Παταω αναληψη, κανενας μηχανικος ηχος, μπλε οθονη με ενα μικρο χ πανω αριστερα. kernel panic και κρυος ιδρωτας. Βγαινει η καρτα, ευχαριστουμε για την συναλλαγη. Λεφτα δεν πηρα αλλα ηταν ευγενικοι και μου ειπαν ευχαριστω.
Το εβγαλα απο τα τερτιπια μου το συγκεκριμενο ΑΤΜ.
Χθες το βραδυ. Παω σε ΑΤΜ, κανω διαδικασια και μου λεει δεν παιζει εξυπηρετηση. Παω στο ΑΤΜ #2 δεν μπαινει η καρτα.
Παω σε αλλο υποκαταστημα. Βαζω καρτα, τα ιδια. Παω στο ΑΤΜ #2 τα ιδια. Παω σε αυτο που μου εφαγε τα φραγκα, τα ιδια. Το παραταω το θεμα. Παω αποψε, με την ιδια σειρα. Δεν παιζει εξυπηρετηση απο το συγκεκριμενο ΑΤΜ. Δεν μπαινει η καρτα. Δεν παιζει εξυπηρετηση κτλ. Τελευταιο χαρτι ειναι το ΑΤΜ που με εκλεψε. Βαζω καρτα και ακουω μιση μηχανικη κινηση και μπλε οθονη με χ πανω αριστερα. Οχι μαναρι μου, αποψε δεν θα γινει το δικο σου. Αυριο πρεπει να πληρωσω αλλιως θα παιξει ψαλιδι στην υπηρεσια του εταιρικου ομιλου.
Παταω γροθιες και ακουω το πορτακι που παει να ανοιξει. Βαζω χερι και το σηκωνω σαν τον Σαμψων χειροκινητα. βλεπω τα φραγκα, βαζω χερι να παρω τα φραγκα και κλεινει το πορτακι. Μου εφαγε τα λεφτα και τωρα ηθελε και το χερι μου.
ΤΜΤΜ σας παλιοκαπιταλοσκυλα.
Βαζω σε ενεργεια και το δευτερο χερι και σηκωνω το πορτακι. Παιρνω τα φραγκα και ριχνω μια ροχαλα μεσα και μια στην οθονη. Αυτο το εκανα για να μην παει κανενας χριστιανος και χασει και αυτος τα λεφτα του.
Ο λογος που δεν εχω λογαριασμο σε τραπεζα, καρτες και ευκολιες απο το κινητο μου. Η καρτα; δεν ειναι δικια μου.

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Όταν το λεμόνι που έβαζες στα φαγια σου, ήταν αυτό το καθαρτικό που έμπαινε στα κίτρινα μπουκαλάκια. Τότες ναι, θα βάλω και θα προτιμήσω το ορθόδοξο ξύδι ΤΟΠ.

lelos kounelos

Ancient Red Dragon
Τι σε πειραξε τωρα το αρτυμα λεμονιου; ωραιο ειναι αλλα δεν θα το βαλω στις φακες, οπως κανουν μερικοι μερικοι.

Top Bottom