Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ο Beato, εκτος απο ωραιος τυπος, εχει πολυ ωραιο καναλι με πολλα ωραια πραγματα. ωραιες αναλυσεις, ωραιες συνεντευξεις με ωραιες ερωτησεις και αφηνει τον καλλιτεχνη να μιλησει οσο θελει. Τον Malmsteen τον ξερουμε :p
14:50 these goes to eleven.

Λογικα ισχυει επειδη και σε εμενα το ιδιο εβγαλε. Λιγο ισχυροτερο στην περιπτωση μου επειδη εβαλα ακομα ενα προσωπο κλειδι.

fire.png

Φιλε @Dim Gian Bot, το προσεξα και λεω, να το τραβηξω μια κανω screenshot; μετα λεω, και ποιος νοιαζεται;
Τελικα ειχα αδικο, σπανιο να συμβει αλλα συνεβει.

Είναι ένας Άδωνις Γεωργιάδης με ακόμη περισσότερο νεοφιλελευθερισμό
🤌 🤌

(Μιας και έμαθα καινούργιο ημότζι να το χρησιμοποιήσω.)

Το σημειο συγκρισης μπορει να δειχνει υποδεεστερο σε συγκρισεις αλλα δεν παυει να ειναι θεμελιωδες μετρο.
🤌

Θα σταθω 100% με τον @Bathory. You have my sword και το εντομοκτονο μου.
Εχω δει πολλα αηδιαστικα πραγματα, πλασματα, καταστασεις. Καποια με ενοχλησαν, οχι ολα, αλλα η κατσαριδα ειναι οτι χειροτερο στον κοσμο της αηδιας. Οι στρατηγοι της σιχαμαρας. Θα ελεγα και οι μυγες, που ειναι σοβαρο ατοπημα της φυσης, αλλα με διασκεδαζουν οταν παιζω τεννις με μυγοσκοτωστρα και η μυγα ειναι το μπαλακι.

μλκ με έχει πιάσει πονοκέφαλος σήμερα με αυτές τις παπαριές, ρε δεν είμαστε για τέτοια εδώ, είμαστε όλοι μιας κάποιας ηλικίας.

Θα σταθω 100% με τον @Bathory. You have my sword και το εντομοκτονο μου.
Εχω δει πολλα αηδιαστικα πραγματα, πλασματα, καταστασεις. Καποια με ενοχλησαν, οχι ολα, αλλα η κατσαριδα ειναι οτι χειροτερο στον κοσμο της αηδιας. Οι στρατηγοι της σιχαμαρας. Θα ελεγα και οι μυγες, που ειναι σοβαρο ατοπημα της φυσης, αλλα με διασκεδαζουν οταν παιζω τεννις με μυγοσκοτωστρα και η μυγα ειναι το μπαλακι.

Μην είσαι noob!!! Πάρε ένα τέτοιο!!!

Το νέο νομοσχέδιο για τους ελεύθερους επαγγελματίες κοιτάει να μας γαμήσει βλέπω. 41τακατο. Κατρούγκαλο θα λέμε και θα κλαίμε.

μλκ με έχει πιάσει πονοκέφαλος σήμερα με αυτές τις παπαριές, ρε δεν είμαστε για τέτοια εδώ, είμαστε όλοι μιας κάποιας ηλικίας.

υπομονη νιτρε μου. κι εγω εχω μπει 2-3 φορες μονο σημερα, γι αυτον τον λογο.
λογικα θα εξαφανιστουν τα πετούμενα μολις τελειωσει η παραδοσιακη ελληνικη γιορτη του χαλογουή, τα μεσανυχτα. εκτός, (δεν ξερω, δεν την γιορταζαμε, ΚΑΚΩΣ, στο χωριο μου), αν κρατουν οι εορτασμοι κανενα τριημερο....

Εφυγαν οι νυχτεριδες, εφυγαν οι κυνοδοντες-καπελα και επιστρεψαν τα καποτακια πανω απο τα αβαταρ.
Μηπως να νοιωσω απειλη για την ζωη μας;

Back