Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
την παλεύει ο μπάτσος καμιά στάλα; τι αδίκημα έκανε ο τύπος για να αξίζει να σκοτωθούν και οι 3 τους δηλαδή; μεγαβαρόνος πρέζας ήταν;

Εχω την εντυπωση οτι η ταχυτητα του βιντεο ειναι ελαχιστα αυξημενη. Εγω θα του ειχα ξεφυγει :p

τι αδίκημα έκανε ο τύπος για να αξίζει να σκοτωθούν και οι 3 τους δηλαδή; μεγαβαρόνος πρέζας ήταν;
ετσι γινεται σε ολο τον κοσμο.
Εαν ο τυπος καβαλουσε το μηχανακι σου, δεν θα ηθελες να σου πουν, τον αφησαμε επειδη ετρεχε.
Δεν ξερουμε εαν τραυματισαν ή σκοτωσαν καποιον.

Εχω την εντυπωση οτι η ταχυτητα του βιντεο ειναι ελαχιστα αυξημενη. Εγω θα του ειχα ξεφυγει :p

ετσι γινεται σε ολο τον κοσμο.
Εαν ο τυπος καβαλουσε το μηχανακι σου, δεν θα ηθελες να σου πουν, τον αφησαμε επειδη ετρεχε.
Δεν ξερουμε εαν τραυματισαν ή σκοτωσαν καποιον.
τι να το κάνω ξεκωλιασμένο το μηχανάκι μου μετά από όλο αυτό; :p

Διακρίνω σεναριακές ευκολίες πχ η μπατσοβέσπα έχει παχάκια και θα έπρεπε σε τουλάχιστον 1-2 περιπτώσεις να φρακάρει στα στενά.
Επίσης ο εκπρόσωπος του νόμου παρουσιάζει ιδιαίτερο ζήλο για έναν υποτυπώδη "ύποπτο" ενώ και οι πολλαπλές παραβάσεις του ΚΟΚ αντιβαίνουν το lawful good alignment του, άρα breaking character.
5/10 το ταινιάκι, βαριά 6 γιατί είχε κάποια καλά jump scares.

5/10 το ταινιάκι, βαριά 6 γιατί είχε κάποια καλά jump scares
εννοεις την γκομενα που προσπαθουσε να πηδηξει πανω απο το κεφαλι του τυπου;

Edit
εγω ειδα ενα διχρονο μηχανακι, μαλλον και μαλλον στα 250cc ,που ανοιγε σαν 1.000cc. Μονο που οδηγουσε διχρονο του αξιζουν ισοβια.

Δεν ξερω πως βρεθηκα σε αυτη την περιοχη του ΥΤ. Μουσικες εβαζα για νεκροταφεια και επεμενε να μου το πεταει σαν προταση, μεχρι να πω, ΕΝΤΑΞΕΙ!!! θα το δω αλλα σκασε, σταματααααα!!!
Νομιζω οτι αυτη η επιμονη ωφειλεται στο username του που ειναι MrGamingGuitarist.

Τι πακετα τρωνε μερικοι ανθρωποι; Εκανα ενα mini scroll στις προτασεις και δεν ειναι ο μοναδικος. Με τον τιτλο γελασα αλλα επειδη ειχα την περιεργεια να δω τι εχει να πει ο ανθρωπος και οπως το περιμενα, εχει φτασει στα ψυχολογικα του ορια. Τον λυπηθηκα τον ανθρωπο. Σε στιγμες, βγαζει κατι κριπι που βλεπουμε σε ταινιες με ανθρωπους που σκαει η ψυχρη κολληση στην αντισταση και τσακωνουν την μασετα και την μασκα του κλοουν αλλα φαινεται καλος τυπος.
Ενταξει, με τον τιτλο του update ξαναγελασα. Ειμαι πολλα πραγματα αλλα ψευτης δεν ειμαι. Τα σχολια....
Ναι, το δευτερο video το κλικαρα, απλα για να δω αν βρηκε λιγη ηρεμια ο ανθρωπος. Κοιταζω δεξια στις προτασεις του ΥΤ

hg.png

Δεν ξερω πως θα την παλευα εαν ημουν στην θεση του. Νομιζω οτι η κοινωνια εχει γινει πολυ σκατα γιατι ειμαι σιγουρος οτι πληρωνει και διαφορα κοινωνικα σαλεματα.
Ο κουνελος, δεν ειναι κανενας μορφονιος και σε γυναικα δεν την εχει πεσει ποτε. τωρα θα πειτε, ασε μας ρε κουνελε, αλλα μιλαω σοβαρα. Ταλαιπωρια να βρω γκομενακι, δεν εφαγα ποτε. Τωρα με αυτες τις περιπτωσεις, δεν ξερω τι παιζει.
Ισως να φταιει το gaming, τυχαια τα username; να μην παιζετε συνεχεια, να το μουλιαζετε και λιγο.

Δυστοπια του καπιταλισμου.

TIL πως το postal ειχε σικουελ και βγαινει και αλλο!

update: Scratch that και γω το postal 2 επαιζα

Εννοείς χωρίς καπιταλισμό τα κομενάκια θα ήτο πιο προσβάσιμα:
Eλάμπορεητ πλιζ.

refuses to elaborate[ 🤌/SPOILER]

Ερχομουνα να το βαλω στο Movies, αλλα ειναι relevant απαντηση

Νομιζω οτι ξερω απο που τους ηρθε η αρχικη και raw εμπνευση για την ταινια. Απο μια γιαπωνεζικη ριαλιτι τηλεοπτικη σειρα.
Εννοείς χωρίς καπιταλισμό τα κομενάκια θα ήτο πιο προσβάσιμα
Σιγουρα γιατι πλεον παιζουν καποια κοινωνικα προτυπα τα οποια εχουν παραγκωνισει και την φυσικη επιλογη.
Το παλικαρι στο βιντεο, ειναι σιγουρο οτι εαν ειχε γκομενα, θα την προστατευε οχι με την ζωη του αλλα με την ψυχη του.
το προβλημα ειναι οτι δεν εχει φραγκα, το λεει κιολας. χωρις φραγκα δεν μπορει να προσφερει ανεσεις, ταξιδια και ωραια ζωη που θα εμπαινε ωραια στα σοσιαλ. Ναι, ο καπιταλισμος στεγνωνει το μουλιασμα.

Αυτό το βίντεο μοσχοβολάει Ελλάδα 🙏

Back