Δε μπορώ τα άτομα που βρίσκονται πάνω κάτω στην ίδια κατηγορία με τους από πάνω, αλλά θέλουν να έχουν άποψη για τα πάντα και σαφώς διατηρούν ένα τουπέ χιλίων καρδιναλίων
Εγω που ειμαι σε αυτη την φαση, δεν ειχα ποτε παραπονα. Τροχονομος της συζητησης εισαι;
Για την ωραια συζητηση, θα τοποθετηθω και λιγο σοβαρα.
Υπαρχει και μια αλλη πλευρα στο θεμα. Πρωτα να σημειωσω οτι εχεις δικαιο.
Αν δεν κανω λαθος, χλωμο να κανω επειδη ειμαι κουνελος, το εχω θιξει αυτο το θεμα και παλαιοτερα. Βασικα, παραπονο ηταν, οπως το δικο σου.
Βγαινεις με καποιους ανθρωπους που κανουν μια φυσιολογικη ζωη, με τα καθημερινα προβληματα και την ρουτινα τους.
Καλησπερα σχεδον φιλοι μου, πως περνατε εδω; τα νεα σας...
Δουλεια, σπιτι, παιδια, προβληματα Α Β Γ και παλι καλα που βγαινουμε για κανεναν καφε, εσυ;
Αφρικη ημουν, επαθα ελονοσια, παντρευτηκα μια αφρικανη που πηγε να με βαλει φυλακη. Μολις γυρισα απο Γκανα οπου μπηκα παρανομα στην χωρα.
Ναι ρε φιλε, και με κοιτανε λες και ειμαι εξωγηινος.
Απο δουλεια; τι κανεις τωρα που επεστρεψες; Αυτη ειναι μια καλη ερωτηση για να επιστρεψει η συζητηση στην κανονικοτητα.
Περιμενω κατι συμφωνιες που ολο ακυρωνονται αλλα εαν κλεισουν θα τσιμπησω 1-2 εκατομμυρια.
Σε αυτο το σημειο εχω χασει καθε ελπιδα.
Στην κυριολεξια, δεν εχω να πω κατι που να εχει σχεση με την συνηθισμενη καθημερινοτητα, αυτη ειναι η ζωη μου. Δεν κανω φλεξ.
Πλην ενος φιλου, που εχουμε σπανια επικοινωνια, αυτος ειναι και ο λογος που εχω ξεκοψει απο ολους εδω.
Απο το να με θεωρουν τρελο, παθολογικο ψευτη και το ατομο που περιγραφεις, καλυτερα μονος μου, εγω κι ο πονος μου.