What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Official Off-Topic Thread

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Αφήστε βρε τον Άνθρωπο να πουλήσει κάνα δίσκο στο όνομα του Ακατανόμαστου. Είδατε ποτέ εσείς να βγαίνει κάποιος και να λέει "Γιατί μας λέει παιδιά του ο Χριστός; Τον πατέρα μου τον λέγανε Ηλία".
Ο κύριος τακατακατακατα, είναι συνώνυμο αυτού του τόπου και θα πρέπει να δείχνουμε τα απαραίτητα σέβας.
Επίσης, δεν ξεγράφω το conspiracy theory, που θέλει την Ντόρα Μπακογιάννη να είναι στη πραγματικότητα ο Ακατανόμαστος αλά κρος ντρεσερ.

lelos kounelos

Tarrasque
Περασε απο την οθονη μου ενα ποστ για τον 37ο παραλληλο. Στην Αμερικη θεωρουν οτι σε αυτον γινονται ουφο θεασεις.
δεν εκανα κλικ, αυτος ηταν ο τιτλος και η μινι περιγραφη. Τωρα ομως ειχα την περιεργεια, απο ποιες χωρες περναει;
πηγα κατευθειαν στο image search και φαινεται να περναει απο την Κρητη αλλα δεν φαινοταν ξεκαθαρα.
Πηγα ΑΙ και ρωτα, η Ελλαδα εχει σχεση με τον 37ο παραλληλο; λεει οχι. ξαναρωταω. περναει κοντα; οχι ξαναρωταω, απο ποιες χωρες περναει; μου βγαζει μια λιστα και στο τελος γραφει, δεν περναει απο την Ελλαδα, χωρις να εχω ξανα-ρωτησει συγκεκριμενα. του εσπασα του @@.

aa299dc19e8e8c92502382d0b8fd9362.jpg

Αυτο που ειδα ομως σε ενα site, ειναι οτι λιγο πανω και λιγο κατω απο τον συγκεκριμενο παραλληλο, ειναι ο παραδεισος της βιταμινης D3. Σε αυτο το γεωγραφικο πλατος η ημερα το καλοκαιρι διαρκει 14 ωρες.
Για εμας ειναι κλαιν μαιν πατατακια. Οταν γυρισα απο αφρικη που αρχιζε να νυχτωνει περιπου 6 το απογευμα και επεστρεψα στην Ελλαδα και 20.30 ηταν ακομα μερα, ηταν λιγο mind blowing. Σαν να βρεθηκα στα μερη με τους 6 μηνες μερα.

Ναι, παω να παιξω black tiger.

lucinos

Death Knight
Τωρα ομως ειχα την περιεργεια, απο ποιες χωρες περναει;
πηγα κατευθειαν στο image search και φαινεται να περναει απο την Κρητη αλλα δεν φαινοταν ξεκαθαρα.
Πηγα ΑΙ
2024. Αντί να κοιτάξουμε στο google earth σαν πρωτόγονοι, ρωτούμε το AI.
Για την ιστορία η Κρήτη είναι κάτω από τον 36/ο. Ο 37/ος περνάει από νάξο, πάρο, πελοπόννησο (ελάχιστο πιο κάτω από καλαμάτα) Ο 35/ος περνάει από την Κρήτη και παραλίγο να διέσχίζε την Ιεραπετρα .

Το ΑΙ είναι λίγο πιο μπροστά από τον Λέλο και ξέρει ότι η Ελλάδα δεν είναι κράτος.

Last edited:

erevos

Blackguard
Περασε απο την οθονη μου ενα ποστ για τον 37ο παραλληλο. Στην Αμερικη θεωρουν οτι σε αυτον γινονται ουφο θεασεις.
δεν εκανα κλικ, αυτος ηταν ο τιτλος και η μινι περιγραφη. Τωρα ομως ειχα την περιεργεια, απο ποιες χωρες περναει;

Α, έτσι εξηγούνται κάτι τύποι που αντιμετωπίζω καθημερινά (δουλεύω λιανική).

lelos kounelos

Tarrasque
Α, έτσι εξηγούνται κάτι τύποι που αντιμετωπίζω καθημερινά (δουλεύω λιανική)
Συμφωνα με τις πληροφοριες του @lucinos αυτοι επηρεαζονται απο διαφορετικο παραλληλο. Πρεπει να γινεις περισσοτερο συγκεκριμενος. συμπτωματα και περιοχες.

Για την ιστορία η Κρήτη είναι κάτω από τον 36/ο. Ο 37/ος περνάει από νάξο, πάρο, πελοπόννησο (ελάχιστο πιο κάτω από καλαμάτα) Ο 35/ος περνάει από την Κρήτη και παραλίγο να διέσχίζε την Ιεραπετρα .

Βασικα ηθελα να κανω μια διασταυρωση πληροφοριων μεταξυ search και AI. Τωρα ξερω οτι πρωτα επρεπε να ρωτησω στο RQ. search, AI και κουραφεξαλα. Ωραιος ο lucinos, αυτες τις πληροφοριες εψαχνα. Τωρα πρεπει να δω αν υπαρχουν "περιεργα" σε αυτες τις περιοχες.

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
λελο, για ναξο μπορω να σου πω οτι θες.
και ναι, δεν θα μου φαινοταν καθολου περιεργη μια θεωρια οτι οι πατριωτες μου (κι εγω μαζι) προερχονται/εχουν σχεση/βλεπουν εξωγηινα οντα.

lelos kounelos

Tarrasque
λελο, για ναξο μπορω να σου πω οτι θες.
και ναι, δεν θα μου φαινοταν καθολου περιεργη μια θεωρια οτι οι πατριωτες μου (κι εγω μαζι) προερχονται/εχουν σχεση/βλεπουν εξωγηινα οντα.

Αχα. καποτε ειχα εναν συναδελφο που ηταν απο εκει. Ηθελε να μου προξενεψει την αδερφη του. Ειχα παει και στο σπιτι της επειδη ειχε "χαλασει" ο υπολογιστης. Πολυ καλη κοπελα, ακουμπισα μονο τον υπολογιστη. Επειδη ηταν πολυ νωρις για μενα, συντομα παντρευτηκε καποιον τυπο. Ωραιοι ανθρωποι, λιγο τρελοι βεβαια.... με την καλη εννοια.

Χειρομαλάχτης

Death Knight
το μπειζντ πηγαινε στην τελευταια φραση προφανως.
ωστοσο, μπορω να σκεφτω δεκαδες λογους που δεν θα σ αρεζε το κοριτσι, αλλά ελαχιστους γιατι να θελει να ο αδρεφος της να σας παντρεψει.

lelos kounelos

Tarrasque
αλλά ελαχιστους γιατι να θελει να ο αδρεφος της να σας παντρεψει.
Γιατι οποιος με γνωριζει απο κοντα, με λατρευει. Οταν λεω οτι οι γυναικες με ψαχνουν μετα απο 5-10+ χρονια, δεν λεω παρλαπιπες. Καλα, η αδερφη του συναδελφου δεν με εψαξε, δεν ειπα πολλα και δεν αφησα στοιχεια επικοινωνιας.
εφτιαξα το pc και εφυγα.
Ενα απο τα ελαχιστα PC που με αφησε να φυγω πριν το ξημερωμα. Θα φταιει που ηταν παρων και ο συναδελφος, κερβερος.
Με ηξερε ο ανθρωπος, λογικο.
Παντως να εχεις λιγο τον νου σου, ισως να παντρευτηκες αυτη που μου προξενευαν. :p :p

Χειρομαλάχτης

Death Knight
ξερω καλυτερα απ το να ανακατεψω τοπο καταγωγης με παντρολογηματα.
επισης ξερω καλυτερα απ το να παντρευτω γενικοτερα.
δεν ειμαστε στο θρεντ με τις μεγαλες αληθειες, αλλά αν βρειτε ΠΕ που δεν τον ενδιαφερουν εκκλησιες ή δημαρχεία, κρατηστε τον.
ηταν ενα κομματι συμβουλης απ τον μαλαχτη.

lelos kounelos

Tarrasque
αν βρειτε ΠΕ που δεν τον ενδιαφερουν εκκλησιες ή δημαρχεία, κρατηστε τον.

Δεν υπαρχουν, βασικα υπαρχουν αλλα στην αρχη και ισως λιγο αργοτερα. Μετα χτυπαει το μητρικο και παιζει αλυσιδα.
Εγω που ειχα μια ιστορια κοντα στα δεκα+ χρονια, τι τραβηξε η κακομοιρα. Ολα τα παλευε, σαν αρχαιοελληνικη πανοπλια. καταπληκτικη γυναικα.
Μια μερα πεταξε την προταση, ετσι απλα. Δεν ηθελε να το συζητησουμε, ηθελε ναι. αυτο δεν το παλεψε και αντι για καληνυχτα ειπε αντιο.
Ενταξει, υπαρχουν και πολυ ειδικες περιπτωσεις αλλα ειναι πολυ σπανιες για να αναφερθουν.

επισης ξερω καλυτερα απ το να παντρευτω γενικοτερα.
Εγω ειμαι της λογικης οτι μπορει να κανω και λαθος. Καλυτερα να πιστευεις και στο τελος να ανακαλυψεις οτι ολα ειναι ψεμα παρα να μην πιστευεις και στο τελος να ανακαλυψεις οτι ειναι αληθεια. Ο λογος που οι αθεοι ειναι λιγο βλακες.
Ο γαμος, καλυτερα να το κανεις και να καεις, παρα να μην τολμησεις και αργοτερα, οταν θα ειναι πολυ αργα, να το μετανοιωσεις γιατι θα πιστευεις οτι εκανες μαλακια. Εχω γνωρισει δεκαδες τετοιους τυπους.
Εγω μαθαινω απο τα λαθη των αλλων.
Παντρευτηκα και τωρα ξερω, κανενας δεν μπορει να μου πει οτι θα το μετανοιωσω αργοτερα. Καμια σκεψη δεν μπορει να μου καθισει σαν σουσαμι στον εγκεφαλο.

καποιες φορες πρεπει να κανεις πραγματα, γιατι δεν εισαι χεστης.

lelos kounelos

Tarrasque
οφ τοπικ #1
Σημειωνω οτι χθες το βραδυ εσκασε το πρωτο κουνουπι. Ητο και βαρβατο. Θα κλαψουμε και φετο.

οφ τοπικ #2 Ειναι κανενας εδω που τον παρατησε η γκομενα;
Περπαταω απο εξοδο Σ/Μ προς παρκινγκ για να οδηγησω. Παιζει διαδρομος και περπαταω αργα. Μολις εχω ξυπνησει και δεν θελω να πατησω τα κορδονια μου. Σκαει πιτσιρικα απο την αντιθετη πλευρα. Περπαταει αργα σαν γατα ετοιμη να χυμηξει. Μιλαει στο τηλεφωνο. Που εισαι; περνανε 2 δευτερολεπτα, Που εισαι; περναει 1 δευτερολεπτο, που εισαι; τελειωσαμε.... κλεινει το τηλεφωνο με τροπο κουνελισιο, να μην προλαβει να απαντησει ο αλλος, να σκασει μεσα του.
Με κοιταζει εντονα, την κοιταζω, κοιταζει πιο εντονα, την κοιταζω πιο εντονα.
το εντονο του καβγα. Δεν λεμε κουβεντα και συνεχιζουμε τις πορειες μας. Εμενα μωρη δεν μπορεις να μου πεις τιποτα. Σε πεταω και κατω. Ελληνιδες, απαπαπαπα καταραμενη ρατσα.

οφ τοπικ #3
Τηλεφωνο απο βονταφον. Θελετε... οχι και κλεινω. Μιση ωρα μετα. Βονταφον. Θελετε... οχι και κλεινω. Μιση ωρα μετα. Βονταφον. Θελετε... οχι και κλεινω. Οποιος με ξαναπαρει απο βονταφον θα φαει το μαρτυριο της αλεπους.
Μαθανε οτι πληρωθηκατε και βγηκαν στο νυφοπαζαρο.

Παω να παιξω ΜΑΜΕ.

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
μέσα για την κλήρωση :p

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
οφ τοπικ #1
Σημειωνω οτι χθες το βραδυ εσκασε το πρωτο κουνουπι. Ητο και βαρβατο. Θα κλαψουμε και φετο.

Ήτο κουνούπι "τίγρης" ή το απλό, το ελληνικό κουνούπι της καρδιάς μας;

Και ΟΚ, αυτό έσκασε, εσύ τι έκανες; Έσκασες κι εσύ ή το άφησες να το σκάσει από το παράθυρο;

lelos kounelos

Tarrasque
Ήτο κουνούπι "τίγρης" ή το απλό, το ελληνικό κουνούπι της καρδιάς μας;

Και ΟΚ, αυτό έσκασε, εσύ τι έκανες; Έσκασες κι εσύ ή το άφησες να το σκάσει από το παράθυρο;

Δεν ειδα εαν εχει διαβατηριο. Το αφησα να σκασει πανω σε παλαμακια. αυτο δεν ακουστηκε σεμνο.
Θα τα πουμε και αργοτερα για τα κουνουπια.

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral

Δεν ακούω τη μουσική της, αλλά λέει κάμποσα ορθά πράματα στο παραπάνω.

lelos kounelos

Tarrasque
Η γενια της κρισης, και πριν σκτ ηταν τα πραγματα. Στο καλλιτεχνικο θεμα, τα πραγματα ειναι σιγουρα καλυτερα.
Το καταπιεσμενες γυναικες και ευτηχισμενοι ανδρες στο τραπεζι. Που την ειδε την ευτηχια;
Εβγαλα λιγο χολη....

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Ο ΑΙΝΟΣ λέει έφαγε 750Κ πρόστιμο για αισχοκερδία, την ίδια στιγμή που ο μπαρμπαστάθης πουλάει διπλή τιμή;
Τι παίχτηκε εδώ;

Top Bottom