Pain
Death Knight
Brother Bruce wrote:
επισης, παρακαλω εξηγηστε μου αυτο το: "κοιτα να δεις, εγω ο ιδιωτικος υπαλληλος της μπουτικ απολυθηκα, ενω ο αλλος ο ΔΥ δουλευει και πληρωνεται.."
πως ακριβως επικοινωνουν αυτα μεταξυ τους? ποιο συγκοινωνούν δοχειο συνδεει αορατα καθε ΔΥ με την κομμωτρια, τον ταριφα, τον περιπτερα, τον μπαρμπέρη???
δηλαδη αμα κλεισει η μπουτικ "λα μπέλ κιλότ" η το σουβλατζιδικο του κυρ νωντα στη γωνια, δε φταιει η κριση και το γεγονος οτι δεν υπαρχει μια για να παρωμε σινιε φορεματα ή δίπιτα, αλλά φταιει ο ΔΥ?
πραγματικα δεν μπορω να το νιωσω αυτο. ναι, ξερω τι λετε, για συμπεριφορες, ενδεχομενως προκλητικες καμμια φορα και ακραιες, αλλά αυτες μειωνονται οσο μικραινουν οι ηλικιες και γενικα οπως ειπωθηκε και απο αλλους τωρα αρκει μια επωνυμη καταγγελια και οι ΕΔΕ στηνονται για πλακα.
</blockquote>
Μα είναι πάρα πολύ απλό Αδερφέ - Αδερφέ Μπρους. Στο Ελλάντα, τα πάντα έχουν ως εξής:
Προβαίνει σε διαμαρτυρία ο αγρότης και κλείνει με το τρακτέρ του την εθνική. Οι οδηγοί φορτηγών τον βρίζουν γιατί δεν μπορούν να εκτελέσουν ανενόχλητοι τα δρομολόγιά τους.
Προβαίνει σε διαμαρτυρία ο οδηγός φορτηγού και κλίνει με το 15αξονικό του την εθνική. Οι αγρότες τον βρίζουν γιατί δεν μπόρεσαν να μεταφέρουν τα προϊόντα τους.
Προβαίνει σε διαμαρτυρία ο γιατρός, κάνει απεργία και αρνείται να εξυπηρετήσει ασθενείς. Οι αγρότες και οι οδηγοί φορτηγών τον βρίζουν γιατί αφότου πλακώθηκαν στο ξύλο, δεν μπορούν να λάβουν τα απαραίτητα bandages για να συνεχίσουν.
Το πράγμα τελικά διογκώνεται, ολόκληρη η κοινωνία εμπλέκεται σε διαμάχες άνευ νοήματος, μη μπορώντας να δει/κατανοήσει τι προκαλεί όλα τα παραπάνω in the first place.
Όσο για τους ΔΥ συγκεκριμένα, θα πω απλά ότι όπως υπάρχουν άχρηστοι, αγενέστατοι, γραψαρχίδες στο δημόσιο, έτσι υπάρχουν και άνθρωποι οι οποίοι αγαπούν τη δουλειά τους, την επιτελούν με μεράκι και πολλές φορές, μένουν ακόμα και απλήρωτοι (ζωνταντό παράδειγμα καθηγητής μου στο πανεπιστήμιο ο οποίος μας έκανε 4 ώρες φροντιστηριακά, μη υποχρεωτικά μαθήματα κάθε εβδομάδα ενώ τα τελευταία δύο χρόνια δεν πληρωνόταν καν για τις κανονικές ώρες διδασκαλίας του)