Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
τι την ηθελες την οπτικη πανδαισια ρε μπρό?<br>δεν πεταγες κατι στα μικροκυματα κει χαμω ?<br>το πολυ να καρβουνιαζες το φαι, αντε και τον φουρνο.<br>τουλαχιστο επιασε το μωρο σκουπα να μαζεψει το κρυσταλλο? η κοιταζε το χαος και χαχανιζε? <br>να τα προσεχεις αυτα κουνέλο μου. να τα τσεκαρεις. νοικοκυρα και ασχημουλα. αυτη ειναι η τελεια συζυγος. τον μπραδερ ν ακους.
 
Φίλε lelo συμπαντικό αυτό που σου συνέβη... Κάθε φορά που κάτι καλό γίνεται, έρχεται κάτι κακό να το ισορροπήσει...<br>Ελπίζω ύστερα από αυτό, να σου "έκατσε" το γκομενάκι, γιατί μετά από μισό laptop και μια τηλεόραση 40&#039;&#039; που είναι μεγάλο κακό, θέλει κάτι πολύ καλό για να ισορροπήσει πάλι.
 
Εγώ πάντως το τελευταίο που θα σκεφτόμουν θα ήταν το κομενάκι μετά από αυτό...
 
σας ευχαριστω ωρε λεβεντες για την συμπαρασταση. ειρωνια, μολις χθες αγορασα ασυρματο ποντικι και πληκτρολογιο.<br>Επαιζε φαση με το γκομενακι και επειδη ηταν η πρωτη επαφη, ειπα να το τραιναρω για λιγη ωρα.<br>μερακλιδικα πραγματα.<br>βαζω μουσικουλα (eldamar - land of ancient land ειμαι φρικτος) πεταξα και λινουναξικο screen saver για τα χρωματα στο μισοσκοταδο. ολα κομπλε. παμε να κανουμε ντουζακι γιατι δουλευαμε και οι δυο στο καπακι. εγινε η εκρηξη και η γκομενα στεναχωρηθηκε για το laptop. πολυ σημαντικο.<br><br>Η τηλεορααη ανηκει στην εταιρια. τυχαια ηρθε και το αφεντικο σημερα απο εξωτερικο. του λεω οτι επαιξε ο χορος του τραγου και με ρωταει πως θα ζησω χωρις λαπτοπ. του λεω θα παω να φουνταρω σε θαλασσα με λεπιδες. <br><br>και λεει το θεικο, μου εχουν αφησει ενα λαπτοπ στο γραφειο, εδω και τρια χρονια. πηγαινε τσιμπα το.<br>γυριζω σπιτι και λεω καλα με πηγε, για δοκιμασε να αναψεις τηλεοραση, ΜΠΑΜ δουλευει. εχει γινει ολοκληρη σμπαραλια, πλην οθονης. Εχω και ενα λαπτοπ που ειναι σαν να το πατησε ελεφαντας. το εχω για linux project<br><br><blockquote><br>Φίλε lelo συμπαντικό αυτό που σου συνέβη... Κάθε φορά που κάτι καλό γίνεται, έρχεται κάτι κακό να το ισορροπήσει...<br>Ελπίζω ύστερα από αυτό, να σου "έκατσε" το γκομενάκι, γιατί μετά από μισό laptop και μια τηλεόραση 40&#039;&#039; που είναι μεγάλο κακό, θέλει κάτι πολύ καλό για να ισορροπήσει πάλι.<br></blockquote> σημερα το πρωι εφυγε απο το σπιτι η ελληνιδα πρωην γκομενα. ειχα πει ποτε ξανα με ελληνιδα και το μετανοιωσα που εδωσα αλλη μια ευκαιρια. εφυγε αυτη και εγιναν ολα.<br>πριν σπασουν τηλεοραση και λαπτοπ ΚΑΙ ενα usb stick γιατι το λαπτοπ ηταν πανω σε καρεκλα. ειχα παει με την γκομενα σε ενα εμπορικο που απεχει 300 μετρα. πηγαμε να παρουμε μαφινς με ηλιο και παραλιγο να πνιγουμε. επαιξε τρελη καταιγιδα, πλημυρησε το εμπορικο, δεν μπορουσαμε να γυρισουμε με τα ποδια και ψαχναμε για ταξι αλλα επαιξε μποτιλιαρισμα παντου και μας πηρε 2 ωρες να γυρισουμε, βρεγμενοι και λασπωμενοι. ακομα και η εξοδος του εμπορικου ειχε μπλοκαρει. καποια αυτοκινητα εμειναν απο το πολυ νερο.<br>νομιζω πως η απαντηση βρισκεται καπου αλλου, σε ενα κοσμο χωρις ισορροπια. μονοπατο.<br><br>τσοκ τετοια γκομενακια τα βαζεις πανω απο λαπτοπ.
 
<blockquote><br>σας ευχαριστω ωρε λεβεντες για την συμπαρασταση. ειρωνια, μολις χθες αγορασα ασυρματο ποντικι και πληκτρολογιο.<br>Επαιζε φαση με το γκομενακι και επειδη ηταν η πρωτη επαφη, ειπα να το τραιναρω για λιγη ωρα.<br>μερακλιδικα πραγματα.<br>βαζω μουσικουλα (eldamar - land of ancient land ειμαι φρικτος) πεταξα και λινουναξικο screen saver για τα χρωματα στο μισοσκοταδο. ολα κομπλε. παμε να κανουμε ντουζακι γιατι δουλευαμε και οι δυο στο καπακι. εγινε η εκρηξη και η γκομενα στεναχωρηθηκε για το laptop. πολυ σημαντικο.<br><br>Η τηλεορααη ανηκει στην εταιρια. τυχαια ηρθε και το αφεντικο σημερα απο εξωτερικο. του λεω οτι επαιξε ο χορος του τραγου και με ρωταει πως θα ζησω χωρις λαπτοπ. του λεω θα παω να φουνταρω σε θαλασσα με λεπιδες. <br><br>και λεει το θεικο, μου εχουν αφησει ενα λαπτοπ στο γραφειο, εδω και τρια χρονια. πηγαινε τσιμπα το.<br>γυριζω σπιτι και λεω καλα με πηγε, για δοκιμασε να αναψεις τηλεοραση, ΜΠΑΜ δουλευει. εχει γινει ολοκληρη σμπαραλια, πλην οθονης. Εχω και ενα λαπτοπ που ειναι σαν να το πατησε ελεφαντας. το εχω για linux project<br><br><blockquote><br>Φίλε lelo συμπαντικό αυτό που σου συνέβη... Κάθε φορά που κάτι καλό γίνεται, έρχεται κάτι κακό να το ισορροπήσει...<br>Ελπίζω ύστερα από αυτό, να σου "έκατσε" το γκομενάκι, γιατί μετά από μισό laptop και μια τηλεόραση 40&#039;&#039; που είναι μεγάλο κακό, θέλει κάτι πολύ καλό για να ισορροπήσει πάλι.<br></blockquote> σημερα το πρωι εφυγε απο το σπιτι η ελληνιδα πρωην γκομενα. ειχα πει ποτε ξανα με ελληνιδα και το μετανοιωσα που εδωσα αλλη μια ευκαιρια. εφυγε αυτη και εγιναν ολα.<br>πριν σπασουν τηλεοραση και λαπτοπ ΚΑΙ ενα usb stick γιατι το λαπτοπ ηταν πανω σε καρεκλα. ειχα παει με την γκομενα σε ενα εμπορικο που απεχει 300 μετρα. πηγαμε να παρουμε μαφινς με ηλιο και παραλιγο να πνιγουμε. επαιξε τρελη καταιγιδα, πλημυρησε το εμπορικο, δεν μπορουσαμε να γυρισουμε με τα ποδια και ψαχναμε για ταξι αλλα επαιξε μποτιλιαρισμα παντου και μας πηρε 2 ωρες να γυρισουμε, βρεγμενοι και λασπωμενοι. ακομα και η εξοδος του εμπορικου ειχε μπλοκαρει. καποια αυτοκινητα εμειναν απο το πολυ νερο.<br>νομιζω πως η απαντηση βρισκεται καπου αλλου, σε ενα κοσμο χωρις ισορροπια. μονοπατο.<br><br>τσοκ τετοια γκομενακια τα βαζεις πανω απο λαπτοπ.<br></blockquote><br>Πάντως έχεις πολύ καλό αφεντικό-εργοδότη  :rofl2: :rofl2: :pP
 
Με τα αφεντικα μου εχουμε μια ατυπη συμφωνια. οργανωνω οτι εχει σχεση με το αντικειμενο μου, δεν με πρηζουν, δεν με ενοχλουν, δεν με εχουν παρει ποτε τηλεφωνο για να κανω κατι ασχετο με το αντικειμενο μου πχ να φτιαξω τον κλιματισμο στο σπιτι τους.<br>Εγω με την σειρα μου, τους βγαζω κερδος και ψαχνω συνεχεια τροπους για να το αυξησω.<br>Δηλαδη πραγματα που δεν μου ετυχαν ποτε στην ελλαδα. Οι εργοδοτες στην ελλαδα ζουν σε παλαιοτερες εποχες, οπου εχεις καθε δικαιωμα να βασανισεις τον σκλαβο σου.
 
<blockquote><br>σημερα το πρωι εφυγε απο το σπιτι η ελληνιδα πρωην γκομενα. ειχα πει ποτε ξανα με ελληνιδα και το μετανοιωσα που εδωσα αλλη μια ευκαιρια. εφυγε αυτη και εγιναν ολα.<br></blockquote><br><br>Λελος ο Προφεσορ :professor: <br><br>Κακο πραμα η μουτζα απο Ελληνιδα
 
Και η φρικη δεν εχει τελειωμο. το laptop που πηρα με χαρα, εχει θεμα. μετα απο λιγη ωρα κατεβαζει ρολα. σβηνει με απειλητικα εφιαλτικο τροπο. εκανα μια γυρα στο ιντερνετ και λυση δεν υπαρχει. μιλαμε για μουτζα μεγατονων.<br>ενας τυπος εκανε φορματ, αλλαξε μητρικη, αλλαξε μνημες, και παλι τρωει πακετο. εχω οργωσει ολο το ιντερνετ και καθε απαντηση που διαβαζω με ριχνει περισσοτερο στο σκοταδι. Ο αλλος ο αμοιρος, εδωσε το λαπτοπ στο καταστημα που το πηρε και δεν καταφεραν να του το φτιαξουν.<br>δεν σβηνει απλα, τερματιζει την υπαρξη του. στην αρχη νομιζα οτι ειναι θεμα θερμοκρασιας, αλλα το λαπτοπ ειναι πανω σε ψυκτρα (εσπασε και αυτη, εφυγε η μια φτερωτη) και με την μεθοδο της παλαμης δεν  νοιωθω να καινε καρβουνα. οταν επιστρεψω στο σπιτι θα τσεκαρω θερμοκρασιες με ψηφιακο τροπο αλλα απο οτι διαβασα, ΔΕΝ. σβηνει και δεν ξεκιναει με τιποτα. παταω κουμπια και δεν κανουν ουτε ενα blink. επειδη ηταν μεσα σε ενα συρταρι για τρια χρονια, φοβαμαι μηπως εκλασε κανενας πυκνωτης.<br>
 
Το να είναι θέμα μπαταρίας-παροχής ρεύματος το αποκλείουμε, φαντάζομαι.
 
χθες το βραδυ που το παρελαβα, το ανοιξα για να δω τι υλικο εχει, ποια windows κτλ σε καποια φαση και ενω φορτιζε η μπαταρια. περιπου 10%. μου πεταει μηνυμα οτι η μπαταρια θελει φορτιση. τσεκαρω τροφοδοτικο και λειτουργουσε κανονικα (πολυμετρο). <br>λεω η μπαταρια εχει πεθανει. την βγαζω και δεν ξεκινουσε το laptop. την βαζω τα ιδια. επειδη ημουν σε φαση οπου επρεπε να παω σπιτι. το αφησα για μεταμεσονυχτια <strike>τελετη</strike> μελετη.<br>το κουμπωνω στο σπιτι και μετα απο κανενα 30λεπτο και ενω ηταν σε φαση idle. εσβησε. παταω κουμπια και δεν εκανε τιποτα. αφαιρω παλι την μπαταρια και βαζω τροφοδοσια. τιποτα. νεκρο. σημερα το ξαναβαζω μπροστα και λειτουργησε για λιγη ωρα. πηγα μεσα να βρω κανενα ψοφιμι στο ψυγειο, γιατι με εκοψε η πεινα. οταν επεστρεψα, το λαπτοπ ηταν παλι νεκρο. πατησα το κουμπι του on και δεν αναψε ουτε ενα led. αυτο δεν ειναι θερμοκρασια. συνηθως τα led "παιζουν" για μια στιγμη.<br>ενα απο τα τροφοδοτικα των αλλων πεθαμενων, ταιριαζε μια χαρα και εκανα μια δοκιμη. τα ιδια, μετα απο κανενα μισαωρο το λαπτοπ εκλεισε.<br><br>σκεφτηκα να το ανοιξω αλλα εχω ανοιξει ηδη το δευτερο (οχι το σπασμενο). ρε φουστη μου και μαμω την καληροη. εχω 3 λαπτοπ και <br>το ενα εχει σπασει οσο δεν παει. δεν εχω ξαναδει πιο σπασμενο λαπτοπ. το δευτερο το ειχα παρει (αγορασει 20 δολλαρια) απο την ελληνιδα για να κανω διαφορες χακεριες. διαλυμενο οσο δεν παει. σε μια γωνια εχει βαλει και ταινια, γιατι χαθηκαν ολες οι βιδες. απο τα 3-4 usb port λειτουργει μονο το ενα. τα αλλα ειναι σπασμενα και ενα δεν λειτουργει επειδη ετσι. το hdmi δεν λειτουργει. το τριτο λαπτοπ ειναι παιδι του εξαποδω και δεν το σωζει ουτε ο πατερας karras.
 
Δες και μήπως δεν κάνει καλή επαφή το καλώδιο φόρτισης με την υποδοχή στον υπολογιστή, οπότε κλείνει από μπαταρία ουσιαστικά. Την είχα πατήσει με ένα λάπτοπ Acer έτσι, έβαζα το καλώδιο και νόμιζα ο καημένος πως φορτίζει κανονικά, και ξαφνικά ΤΣΟΥΦ, μαύρο, πίσσα κατράμι, νύχτα δίχως φεγγάρι.<br><br>Θεωρητικά πάντως συνδυάζοντας στοιχεία από τα 3 διαφορετικά λάπτοπ θα μπορούσες να κόψεις-ράψεις και να φτιάξεις το λάπτοπ του Φρανκενστάιν.
 
η καταρα του χελωνοσφαχτη ειναι... <br>απαπα, παω να του δωκω 600 θενκγιού να μη μου κανει και μενα βουντου.
 
Seraktil, το γνωριζει κανεις; κανει για πυτετό;
 
<blockquote><br>η καταρα του χελωνοσφαχτη ειναι... <br>απαπα, παω να του δωκω 600 θενκγιού να μη μου κανει και μενα βουντου.<br></blockquote><br><br>ναι αλλά ο χελωνοσφαχτης θα έπρεπε να κάμει άγαλμα τον κύριο κούνελο και όχι να του στέλνει κατάρες για τις συμβουλές που του δίνει. <br><br><br>τσοκ δεν έχω ιδέα ρε φίλε. πραγματικά δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου. αντιφλεγμονοδη λέει οτι είναι.
 
Τσοκ δεν ξέρω. Από αυτά που βρήκα θεωρώ ότι μάλλον δεν θα κάνει κάτι ιδιαίτερο σε πυρετό. το depon που κάνει για πυρετό το λέει ότι είναι αντιπυρετικό, ενώ στο SERACTIL δεν αναφέρουν κάτι. <br><br>http://www.galinos.gr/web/drugs/main/drugs/seractil<br>http://www.galinos.gr/web/drugs/main/drugs/depon<br><br><br>Άσχετο, αλλά μιας και αναφέραμε τις ισορροπίες πριν, εγώ έχω πάψει να πιστεύω σε αυτές. Η έστω με αυτήν την μορφή. Θα ήταν όλα πολύ απλά κατά αυτόν τον τρόπο. Έτσι δεν είναι; Μου κάθεται η κοπέλα που γουστάρω πολύ; Take cover, γιατί τόση τύχη δεν είναι δυνατόν να υπάρξει, οπότε κάπου θα με χτυπήσει η γκαντεμιά, οπότε πρέπει να φυλάγομαι. Έτσι όμως οτιδήποτε καλό θα με τρομάζει, γιατί θα περιμένω και το ανάλογο κακό να με βρει. Πως μπορείς να ευχαριστηθείς την ζωή αν φοβάσαι ότι για κάθε καλό που έρχεται θα λάβεις και ένα κακό; <br><br>Αντιθέτως έχουν αρχίσει να μου αρέσουν οι πιθανότητες. Πχ δεν μπορούν να γαμηθούν όλα ταυτόχρονα. Ή έστω υπάρχει μικρή πιθανότητα να ξαναγαμηθούν όλα ταυτόχρονα.
 
Tsok, για τον πυρετό Comtrex Cold (πράσινα δισκία). Πολύ καλή δράση παρακεταμόλης.
 
Νοσοκομείο κοντά στον ασπρόπυργ;ς
 
Πρέπει να έχει στην Ελευσίνα, διαφορετικά το Δαφνί είναι το πιο κοντινό ίδρυμα.  :silly:
 
Αν είναι απλώς πυρετός, και όχι κάτι σοβαρό γιατί δεν πάς για depon που έχουν και τα περίπτερα;
 
Πυρετός, τσιρλί, εμετοί, ρίγος, μυηκός πόνος και πόνος στη κοιλιά. Τροφική δηλητηρίαση ήταν τελικά, την πάλεψα μόνος μου, οι εμετοί με φέρανε στα ίσια μου. Έψαχνα ταξι επι 50 λεπτά και δεν υπήρχε τίποτα ρε, έλεος. Το κέντρο υγείας που έπερνα δεν απαντούσε, όπως και το εφημερέυον φαρμακείο....
 
Back
Top