What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Official Off-Topic Thread

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
απο τα θετικα του να μενεις ισογειο ειναι οτι εχεις μερικα δευτερολεπτα να πεταχτεις στον δρομο, πηγα να πηδηχθω απο το μπαλκονι σημερα στο σεισμο αλλα μετα θυμηθα οτι ειμαι στον 40.
θα μετακινησω τον καδο σκουπιδιων ακριβως απο κατω και ελπιζω να ναι γεματος την επομενη φορα.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Γελάω με το πόσο μη-άριστα σκέφτεστε. Το έργο είναι εδώ για να μείνει όσο και ο βράχος.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
καθαρίσει 2 αυγά και τα βλέπω ξαφνικά να γλιστρούν δεξιά-αριστερά στο πιάτο (πολύ σέξι, δε λέω...).

δακρυσα και παραλιγο να παω να βρασω αυγα, για να δω πως χορευουν.

Δε θα μπορουσαν να το κανουν με χωμα δλδ;!;!
αν το εκαναν με χωμα μετα θα επρεπε να βαλουν και ζαρντινιερες, αλλα τον φιλο τους τον εφτιαξαν ηδη και δεν εχουν πλεον υποχρεωση.
θα μπορουσαν να κανουν ενα σωρο πραγματα αλλα με τοσους χουντικους που εχει η ΝΔ, μονο απο τσιμεντο και γυψο ξερουν.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
κοιτα να δεις τι γινεται τωρα. ξεκινησα να γραφω ενα κρυο ποστ για το οτι ειστε ανιστορητοι κι οτι ειναι χρησιμο το τσιμεντο στην ακροπολη, γιατι σε λιγο που θα ξαναρθουν οι τουρκοι πανω εκει, θα πετανε τσιμεντο στους πολιορκητες και δε θα χρειαστει να ανοιγουν τις αρχαιες κολονες και να παιρνουν το μολυβι, οπως εκαναν το 1821...

και τσεκαροντας οπως παντα, πριν γραψω κατι, πεφτω πανω στο παρακατω λινκ... να, αυτα ποσταρω και θα με επικηρυξουν μετα ως ανθελληνα και αναρχοαπλυτο οι νοικοκυραιοι της καρδιας μας...


εντιτ: λιγο συνωμοσιολογικο/ψεκασμενο μου φαινεται το σαιτ, τωρα που το βλεπω, αλλα εχει πολυ πραγμα για τα ανησυχα πνευματα και πρωτογενη υλη απ οτι βλεπω και οχι κοπί παστέ. λελο και χρονό, κυριως εσας κοιταω....
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
Οι προγονοι μας, ειχαν λεηλατησει βαρβαρα και για λογους, οτιδηποτε ειχε αρχαιοελληνικη σταμπα. αυτα ειναι γνωστα και εκτος συνωμοτικων κυκλων. αρχαιοι ναοι εγιναν μπαζα για να χτισουν ξωκλησια κτλ.
Σημερα και αφου μπαινεις στην διαδικασια να εχεις υπουργειο μποτιλισμου, Το τσιμεντο βρε αδερφε μπρους δεν το φτυαριζεις.
Μιλαμε για υλικο που ειναι ο βασιλιας του ακαλαισθητου. Θελεις να κανεις PR με τις κοινωνικες σου ευαισθησιες; που ειναι ανυπαρκτες, φτιαξε κατι που να δενει με τον χωρο. Το τσιμεντο ειναι ο βασιλιας του ακαλαισθητου. θελουν να δειξουν οτι θελουν να κανουν πραγματα για την κοινωνια αλλα ο τροπος που τα κανουν δειχνει οτι τα κανουν με το ζορι.
Τι θα κανουμε σημερα για να δειξουμε οτι αγαπαμε, γενικα;
ποτιστρες για τα αδεσποτα σκυλακια.
ωραια ιδεα. Συντηρηση των δρομων τελος, για να πινουν νερο τα σκυλακια και τα γατακια απο τις λακουβες.
Απο τοτε που γυρισα ελλαδα εχω την ταση να αγορασω οτι φαρμακο υπαρχει για την ναυτια.

Edit
Να προσθεσω για το χασμα των γενεων.
Βγηκα με ενα φιλαρακι γιατι δεν ξερω ποτε θα παρουμε την αδεια να ξαναβγουμε απο τις τρωγλες μας. Μετα απο λιγο ηρθε η ανηψια του, ετων 16. Μας μιλησε για τον κοσμο της και τον κοσμο της γενιας της. Σε καποια στιγμη περασε η κλασσικη κωφαλαλη για να μας πουλησει την πραματεια της και η μικρη εγινε πυραυλος πυρηνικος με auto press button.
16. Ειμαι σιγουρη οτι αυτη δεν εχει προβλημα, κοροιδευει τον κοσμο.
Κουνελος. Αυτο ειναι 50-50 και αυτο που κανει ειναι καθως πρεπει. δεν ζητιανευει με αντικρισμα την αναπηριας της, πουλαει μικροαντικειμενα.
16. κοροιδευει τον κοσμο και δεν υπαρχει λογος να το κανει αυτο, ολοι εχουν τουλαχιστον μια ευκαιρια στην ζωη τους. Προφανως αυτη ειχε τις ευκαιριες τις και τις πεταξε.
Κουνελος. ...... "θα την χτυπησω μεχρι να βγει αιμα απο τα ματια της και θα φυγω σιωπηλος".

Ναι, αυτη ηταν η αποψη της. Οι φουκαραδες της ζωης ειναι οσοι πεταξαν την ευκαιρια/ες που τους δοθηκαν.
Πολυ ενοχλητικο σημαδι των καιρων μας γιατι δεν ειναι μεμονωμενο περιστατικο. Αν ηταν κακομαθημενη θα ειχε πολλα ελαφρυντικα αλλα ως δια μαγειας, δεν ειναι.
 
Last edited:

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
εχεις αδικο. στην πανεπιστημιου που ξερω, βαλανε παντως κατι μεγαλες ποτιστρες.
αλλά τις γεμισανε μετα με φυτα.
που μαραθηκανε.

δατς λαιφ. you win some, you lose some.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
Οτι το ολο προτζεκτ "κινηση και ευτηχια" ηταν μια μεγαλη αρπαχτη σε περιοδο παμε-με-το-δαχτυλο-στον-πισινο το κατανοω.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
κουνελο τωρα διαβασα το εντιτ σου και με προβληματισε.
εχω αποριες.
σε αλλη περιπτωση δε θα εγραφες αυτο με το αιμα απ τα ματια. αλλά άλλου ειδους "τιμωρια"

οποτε ηθελα να γνωριζω:
- σε σταματαει η ηλικια?
- σε σταματαει οτι ειναι ανηψια του φιλου σου?
- σε σταματαει οτι ειναι ασχημη?

απλα ηθελα να προσθεσω μία ψηφιδα στο κουνελοπαζλ. αν θες, αγνοησε με. δε θα παρεξηγησω.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
Define το αλλου ειδους τιμωρια.
Οι μικρες ηλικιες εχουν αντικολητικη επιφανεια. Η λερα γλυστραει απαλα προς τον καδο. Δεν γινεται να χτυπαω τις ανηψιες των φιλων μου.
Επειδη η συζητηση δεν ηταν τοσο μικρη, την ψαλιδισα για λογους χωρητικοτητας, με εφτασε σε σημειο βρασμου αλλα δεν ξερω πως μπορει να χτυπησει καποιος ενα μικρο κοριτσακι.
Η αληθεια ειναι οτι με το ζορι θα εφτανα τις 3 χαστουκες, θα με σταματουσαν και ισως να της αρπαζα και εγω απο το εξαγριωμενο πληθος. Ενας κουνελος πρεπει να υπολογιζει τα παντα, ακομα και την ηττα που δεν σημαινει ολοκληρωτικη καταστροφη. Θα το αποκαλεσω στρατηγικη αδρανεια και θα προσθεσω οτι δεν θα αλλαζε κατι, θα προσπαθουσα με την γνωση οτι δεν θα εχω αποτελεσμα και αυτο ειναι συνηθεια των ηλιθιων.
Θα μπορουσα να χτυπησω τον θειο, αλλα αυτος δεν ειχε μετοχες στις ιδεες περι φτωχων. Ολοι αυτοι οι απο το πουθενα εκνευρισμοι δεν βγαινουν ποτε σε καλο και τα 16χρονα δεν τα κερδιζεις ουτε με στημενο παιχνιδι.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
ok. τσεκαρω διπλα στ ονομα σου το: πολιτικαλυ κορεκτ οταν χρειαστει.
ηταν τοσο εξωφρενικο αυτο που υπονοησα, που δεν το καταλαβες? ειναι δυνατον? δε σ εχω για τέτοιονα.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
ηταν τοσο εξωφρενικο αυτο που υπονοησα, που δεν το καταλαβες? ειναι δυνατον? δε σ εχω για τέτοιονα.
Πρεπει να στρωσω σεντονι x2.

Υπαρχουν ελαχιστες κυριες κατηγοριες αντρων, με απειρες υποκατηγοριες. Για να φτασει καποιος σε κατηγορια πρεπει να περασει απο πολλες υποκατηγοριες που ειναι γεματες μπλεξιματα, πονο και περιπετειες. Δεν θα πω πειραματισμους γιατι ειναι λεξη παρεξηγησιμη.
Υπαρχει η κατηγορια αντρων που οτιδηποτε ειναι κατω απο 28 απλα το προσπερναει. εδω θα βαλω * (αστερακι).
Υπαρχει μια υποκατηγορια η οποια αργα/γρηγορα καταληγει στην φυλακη. Λογω ηλικιας ανηκω σε κατηγορια και για να μην παιζω με γριφους, ανηκω στην κατηγορια που ανεφερα. Δεν ειναι θεμα πολιτικαλ κορεκτ το οποιο το απεχθανομαι αλλα λογικης, εμπειριας και χαρακτηρα. Δεν ειμαι καθηγητης για να διδαξω, εξερευνητης ειμαι και απο την συλλογη με τις απολιθωμενες αναμνησεις μου, ξερω οτι κατω απο τα 27-28 παιζει πολυ δραμα ενω μετα τα 28 παιζει το περναμε καλα γιατι το αυριο μπορει να μας βρει ανασκελα.
Επισης δεν παιζει η φυλακη και η κοινωνικη κατακραυγη που δικαια υπαρχει.
Αυτο ειναι αποτελεσμα ηλικιακης κρισης και ληξης οποιασδηποτε αυταπατης. Το τελευταιο κανει τα πραγματα πολυ ευκολα και μπορει να μην ειμαι καθηγητης αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εχω κλεισει την πορτα στην μαθηση, ολο και κατι μαθαινω. Δεν ειναι τυχαιο οτι η μορφωση ειναι γενους θηλυκου οπως και η διδασκαλια. Μονο οι αχαροι τοποι διδασκαλιας ανηκουν στα ουδετερα, το σχολειο, το πανεπιστημιο, το δωματιο αλλα οταν λες η κρεβατοκαμαρα, για να μην πω και η κουζινα, αλλαζει ακομα και το βλεμα, μικραινει η κορη του ματιου.

Παμε στο ( * ) δωρεαν μαθημα ψυχολογιας.

Τωρα που ξεκινησαν παλι τα δωρακια στον φουρνο, παρατηρησα κατι, μαλλον παρατηρησα καποια.
Εκει λοιπον, επαιζαν μινι συζητησεις και παντα στα πλαισια της κοινωνικης ρουτινας, με υπαλληλο αμφιβολου ηλικιας. Μικροσωμη με καμπυλες. προσωπο και ενεργεια εκτος κατηγοριας αλλα κινησεις, φωνη και σοβαροτητα εντος κατηγοριας.
Προχθες. Πηγα να παρω τον αρτο τον επιουσιο και μολις πατησα ποδι στον φουρνο, η κοπελα σκουπιζε στο μισο μετρο απο την εισοδο και αυτο με εκανε να σταθω. Περαστε, μου λεει, δεν σφουγγαριζω. Τοτε να περιμενω απαντω και οι υπολοιπες εργαζομενες εριξαν το γελιο των δακρυων. Ο ιδιοκτητης πρεπει να ειναι λατρης του γυναικειου φυλου αφου εκει μεσα εργαζονται απειρες.
Απαντησε με πολυ σοβαρο υφος, ο κυριος εχει χιουμορ.
Χθες. Η κοπελα ηταν πισω απο τον γυαλινο παραδεισο με τα γαλακτομπουρεκα κτλ. εκανε οτι δεν με ειδε αλλα το προσωπο της ουρλιαζε αμηχανια. Φευγει απο την κρυψωνα της και με κατευθηνση προς τα εξω περναει απο μπροστα μου με χαμογελο, με χαιρεταει και με παει προς την πορτα. πριν κανω 5 βηματα για να φτασω στο ταμειο. ερχεται απο δεξια και με προσπερναει με κινηση προς τα αριστερα.
ταχυτητα και υφος βαδιασματος, που τωρα που το σκεφτομαι, ιδιο με το παραδειγμα του φιλτατου Dim Gian Bot με τα βραστα αυγα.
Εγώ εκείνη την ώρα είχα καθαρίσει 2 αυγά και τα βλέπω ξαφνικά να γλιστρούν δεξιά-αριστερά στο πιάτο (πολύ σέξι, δε λέω...)
ευγε φιλτατε ΕΥΓΕ!!! υποκλινομαι. Η ατακα της χρονιας.
Δεν γινοταν να μην παιξει το ματι μου. φφφφφφφφ εχασα τον προσανατολισμο μου.
Σημερα. Στο ταμειο στεκοταν ηλικιωμενη γυναικα την οποια την εξυπηρετουσε η συγκεκριμενη κοπελα. Με βλεπει οτι την κοιταζω γιατι περιμενω την γλυκεια ηλικιωμενη γυναικα να φυγει για να φυγω και εγω. Σηκωνει και τα δυο χερια, οπως τα σηκωνουμε για να μας δει ο φιλος που μολις μπηκε στο μπαρακι, τουλαχιστον τα παλια τα χρονια. Δεν χρειαζοταν να μου τραβηξει την προσοχη, επειδη εχουμε οπτικη επαφη, στεκεται στο 1,5 μετρο και σε τετοιες περιπτωσεις, συνηθως, σηκωνουμε το ενα χερι. ειμαστε και σε αποσταση φωνητικη. Σηκωνοντας τα δυο χερια, με εκανε να ιδρωσω και να βαλω κολα στα ματια μου, για να μην χαμηλωσω το βλεμα μου. τελικα ανοιξα το οπτικο μου πεδιο για να εχω πανοραμικη απεικονιση. χωρις να κατεβασει τα χερια, λυγιζει τον καρπο της και μου δειχνει τον αρτο τον επιουσιο. Κουναω το κεφαλι θετικα, ελαφρως προς τα κατω, για να δω καλυτερα. φφφφφφφφφφφφφφ
την στιγμη που η ηλικιωμενη κανει την μεταβολη, η κοπελα της λεει ενα αστειο και αφηνει ενα ελαφρυ γελιο στην ατμοσφαιρα.
πιανει το ψωμι, το τυλιγει στο χαρτι, οπως εχει ξεκινησει να τυλιγει εμενα και πιανει κατι σακουλες και τσουπ, βαζει το ψωμι μεσα. αυτο δεν σημαινει κατι αλλα ειναι η πρωτη φορα που μου εδωσαν σακουλα στο συγκεκριμενο μερος. Μονο ενας πεινασμενος λυκος θα πιανοταν απο κατι τετοιο. Οι ωμοι προς τα πισω, το σηκωμα του πιγουνιου και τα υγρα της ματια , που εως εκεινη την στιγμη δεν ηταν υγρα, ειναι καλο δοκανο. Μεσα σε 2 δευτερολεπτα εγιναν τοσο υγρα που εκει μεσα πρεπει να επαιζε ναυαγοσωστης που εχει βουτηξει για να σωσει τον ηλικιωμενο που τον παρεσυρε το ρευμα. Ο ηλικιωμενος ημουν εγω.
Αυτη ειναι μια κλασσικη περιπτωση οπου μπλεκεις πολυ ασχημα και καλο ειναι να κανεις πισω. Οι αναμνησεις απο το τριημερο που με εψαχνε η αστυνομια ειναι πολυ νωπο. Μολις βγηκα εξω και με χτυπησε το δροσερο αερακι ειπα οχι στο πεινιρλι. Γατακια, θεωρειται οτι το σχημα που εχουν τα πεινιρλι ειναι τυχαιο; ε; ειναι αναρπαστα λογω γευσης; υποσυνειδητο σφυροκοπημα ειναι. Οταν πατε να το δαγκωσετε δεν βγαζετε και λιγο, εστω ελαχιστα, την γλωσσα προς τα εξω; ε;



Πλατφόρμες από ξύλο δεν θα ήταν πολύ πιο απλό? Σικελία που είχα πάει έτσι ήταν στα περισσότερα αν θυμάμαι καλά
Πολλα θα μπορουσαν να κανουν αλλα δεν. Το σχολιο του χρονομαν δεν ειναι ασχετο, αλλα γιατι θα πρεπει να δουμε τον δρομο που χαραζουν αλλες χωρες απο την στιγμη που εχουμε αρχαια, αξιολογους αρχαιολογους και την εμπειρια που ερχεται πακετο;
Δεν λεω οτι εχουμε περισσοτερα αρχαια απο την ιταλια,
Υποτιθεται οτι πρεπει να ειμαστε το μοντελο που μπορουν να ακολουθουν οι αλλες χωρες. Εδω παραλιγο να αφησουν ουρανοξυστες να κρυψουν την ακροπολη. ειχαμε αρχαιολογικο χωρο χωρις ultra πυροσβεστικη προστασια. Γκρεμισαμε ολα τα αξιοθαυμαστα αρχιτεκτονικης αποψης νεοκλασσικα κτιρια και αφησαμε μερικα στο μοναστηρακι για τους τουριστες.
Η ελληνικη πολιτιστικη κληρονομια ειναι σε κατασταση αδιακοπου βιασμου, δεμενο με PR, φανφαρες και χορωδια που ψελνει, δεν εγινε τιποτα κακο. Διαολε, εβαλαν συντριβανι στην τσιμεντοπλατεια στην ομονοια και το εκαναν το πολιτιστικο γεγονος της χρονιας.
 
Top Bottom