What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Official Off-Topic Thread

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,266
Το τσιμέντο συνεχίζεται
κάτσε ρε μαν δεν περίμεναν την καραντίνα για αυτό, θυμάμαι ότι το θέμα προχώραγε καιρό τώρα παρά τις διαμαρτυρίες. Απλά το ξεχωρίζω γιατί ξαφνικά όλοι γράφουν έγινε το ένα και το άλλο λόγο καραντίνας, κάτι που δεν ισχύει και φουσκώνει σενάρια ότι μας καραντινιάζουν για το ένα και το άλλο.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Το μας έκλεισαν μέσα για να τα πετύχουν με το άδραξαν την ευκαιρία, απέχουν μία σειρά πως και γιατί ζουν ανάμεσά μας. Το ίδιο σκηνικό έχει παιχτεί και σε πολλά σημεία, κυρίως με θέμα τις ανεμογεννήτριες. Εκμεταλλεύτηκαν την απαγόρευση κυκλοφορίας και των διαδηλώσεων για να τρέξουν με fast track διαδικασίες τα εγκλήματα έναντι της Φύσης.
Το ίδιο είχε συμβεί και στην Τήνο, όπου απαγόρευσαν στους κάτοικους να διαμαρτυρηθούν έξω είχαν και τα ματ σε αναμονή για να σιγουρευτούν ότι δεν θα υπάρξει κανείς ταραξίας.

Στο συγκεκριμένο σημείο, επειδή έτυχε να ζήσω και ένα σεβαστό διάστημα οπότε και έγινε η δεύτερή μου πατρίδα, αλλά και επειδή έχω γνωστούς με τους οποίους μιλάω σε καθημερινή βάση, εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του κόσμου και τσιμεντωσαν ένα υπέροχο μονοπάτι, ακριβώς επειδή ο κόσμος είχε την κοινή λογική να αντισταθεί σε αυτή την αηδία.

Αυτό που είχε ξεκινήσει ήταν να φτιάξουν τον δρόμο προς το μοναστήρι του Στομίου για να μην χάσουν τουρισμό οι παπάδες με το αρχικό σχέδιο να περιλαμβάνει τσιμέντο στο πάρκινγκ μετά το γεφύρι του Αώου και ισοπέδωση με διαπλάτυνση του μονοπατιού όπου αυτό χρειαζόταν, μαζί με πλακόστρωτα σημεία. Αντ' αυτού σκέφτηκαν πως θα εξυπηρετήσουν τους προσκυνητές του Παϊσίου και υποψιάζομαι κατά εντολή του δέσποτα Αντρέα σε συνδυασμό με το μικρότερο δυνατό κόστος για να μπει και τίποτα στην τσέπη.
Φυσικά υπεύθυνος για όλα αυτά είναι ο Εξάρχου, ο οποίος από την μέρα που εκλέχθηκε παίζει με τους γύψους, ελπίζω να με πιάνεις.

Μπρος στα τζιπ βέβαια τι είναι ο Αώος; Μακάρι να πέσει τέτοια νεροποντή να τους τα πνίξει όλα, να τα γλεντήσουν μετά οι Αλβανοί για σκραπ
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,266
το μόνο που λέω είναι ότι με καραντίνα ή χωρίς θα την έκαναν την μαλακία τους, όπως είπες βάζουν και ΜΑΤ αν χρειαστεί και βρίσκουν τους τρόπους τους.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
Ο Χρονομαν εχει τα δικια του γιατι ξεμπερδευουν με καταστασεις. Αυτο που βλεπω ειναι οτι η κυβερνηση, σαν αλλη χουντα, τσιμεντωνει τα παντα.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
Η μερα που μας σημαδεψε. Τα μυαλα μας τα ειχε παρει ηδη ο αερας ομως φτιαξατε μια ζεστη γωνιτσα στο χλιαρο ιντερνετ με τις επιπεδες γαιες και τα ψεκαστικα ηχοσυστηματα.
 

Dark Archon

Mind-flayer
Joined
Dec 21, 2012
Messages
1,655

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
Με δαγκωσε αραχνη και δεν την κατηγορω, αφου δεν ηθελε να καει στο τζακι. ηταν μια καφε, ζουμερη και ugly-m/f bastard με σχετικα κοντα ποδια.
Μου εκανε ενα κοψιμο στο δαχτυλο, μισο χιλιοστο περιπου. Εκεινη την ωρα μιλουσα με τον αδερφο μου στο τηλεφωνο και θεωρησε σωστο να με πιεσει να παω σε καποιο φαρμακειο. Επειδη ειναι αδερφος μου δεν ηθελα να τον ξενερωσω και δεχτηκα το challenge.
Μπαινω στο φαρμακειο και δεν ηξεραν πως να χειριστουν την κατασταση. Μου προτειναν να παω σε νοσοκομειο, ΤΩΡΑ! το κοντινοτερο ειναι στο Χαιδαρι. Λεω στις κοπελιες γιατι ξερω να διαλεγω τα φαρμακεια μου, οτι μεχρι να παω εκει θα πεθανω και ετσι μου εδωσαν το τηλεφωνο ενος γιατρου της περιοχης.
Παιρνω τηλεφωνο και το σηκωσε η γραμματεας του. Της εξηγησα την κατασταση αλλα ο γιατρος ειναι σε αλλη περιοχη.
Αφου πηρε τηλεφωνο τον γιατρο για το περιστατικο, με καλεσε και μου ειπε οτι ο τυπος θα επιστρεψει σε 3 ωρες. Με ρωτησε εαν θελω να περιμενω και την ρωτησα εαν ειναι σωστο να περιμενω. Μου εδωσε τον αριθμο του γιατρου και μου ειπε να τον παρω σε 15 λεπτα γιατι ειναι με ασθενη.
Μετα απο 15 λεπτα παιρνω τηλεφωνο τον γιατρο και με ρωταει εαν εχει πρηστει το δαχτυλο μου, εαν ποναει το χερι μου.
η αληθεια ειναι οτι με ενοχλει το κοψιμο που μου εκανε η αραχνη και νοιωθω ενα μουδιασμα στο χερι μου το οποιο παει και ερχεται.
Με ρωταει εαν θελω να περιμενω να επιστρεψει στην περιοχη για να παρει το 50αρικο με εξετασει. Ρωταω εαν ειναι σωστο να περιμενω 3 ωρες και μου ειπε οτι δεν θα αλλαξει κατι. δηλαδη εαν παθω καποιο αλλεργικο σοκ.
Μου ειπε ποια ειναι η αγωγη για αυτα τα περιστατικα, αλλα χωρις να αποκαλυψει τα ονοματα.
Αυτα σας τα γραφω για να ξερετε τι εγινε στην περιπτωση που αναρωτηθει καποιος που πηγε το κουνελι και καποιος κακοηθης πει οτι ειμαι σε ξενο κρεβατι.

Με δαγκωσε αραχνη στην Ταυλανδη και μαλιστα εκει που με δαγκωσε, μου εκαψε το δερμα και τα σημαδια απο το διδυμο δαγκωμα τα ειχα για πολλους μηνες, Δεν πεθανα και δεν πηγα σε γιατρο. Εκει μπορει και να πεθανεις απο τετοιο δαγκωμα. Επιβιωσα για 5 χρονια στην Αφρικη απο φιδια και απο μυρμηγκια με κεντρι και θα πεθανω στην Ελλαδα απο δαγκωμα ημιαιμης οικιακης αραχνης.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
spiderman update
Αποφασισα να παω σε φαρμακειο με καλυτερα γκομενακια, λιγο μακρυα αλλα τι να τις κανω τις καρτες με τα τηλεφωνα μου; προσαναμα;
Αξιζε τον κοπο γιατι εριξαν φως στην παπατζα. Αρχικα μου ειπαν οτι καλο ειναι να παω σε νοσοκομειο ΑΛΛΑ μπηκαν σε λεπτομερειες που καλο ειναι να τις γνωριζετε και εσεις.
Πρηξιμο στο σημειο του δαγκωματος και αλλεργικα συμπτωματα. ειναι σοβαρος λογος για να πας στο νοσοκομειο/να δεις γιατρο (παθολογο, δερματολογο).
Αυτο μεσα σε δυο ωρες. Αν δεν εμφανιστουν συμπτωματα σε δυο ωρες δεν υπαρχει πλοβρλημα. Επειδη ειχαν περασει σχεδον δυο ωρες και δεν ειχα συμπτωματα, μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται να μου δωσουν κατι πχ καποιο αντισταμινικο.
Επειδη στο πρωτο φαρμακειο μου προτειναν να παω σε νοσοκομειο, εριξα μια ιντερνετικη ματια στα εξωτερικα ιατρεια του νοσοκομειου που μου ειπαν. Πρεπει να κλεισεις ραντεβου τρεις μερες πριν παθεις οτιδηποτε και να πας με συνοδεια δικηγορου για τα διαδικαστικα.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
Σιγουρα, μαλλον, ισως να το εχετε σκεφτει και εσεις. Ο Πιτερ Παρκερ επεσε σε αλλεργικο σοκ μετα το δαγκωμα της αραχνης και το ολο θεμα ειναι σαν στιχος των Anathema "visions from a dying brain". Για να μην πεθανει με τον καημο οτι ειναι παρθενος, ο εγκεφαλος του του κοτσαρε οτι αφου ανεβασε 380 το agility μπορει να εχει και γκομενα.
Για την ιστορια. Τα δαγκωματα απο αραχνη μπορει να ειναι φαινομενικα τιποτα αλλα δεν ειναι.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,925
Για την ιστορια. Τα δαγκωματα απο αραχνη μπορει να ειναι φαινομενικα τιποτα αλλα δεν ειναι.

Εμείς έχουμε διάφορες αράχνες που σουλατσάρουν μέσα στο σπίτι, αλλά το σκέφτομαι 2 φορές προτού τους κάνω κακό γιατί έκαναν καλή δουλειά το καλοκαίρι με τα μυρμήγκια. Μήπως να τις πάρει κι αυτές ο διάολας;
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,266
εγώ στο χωριό προσέχω μην διώχνω τους κωλοσαφράδες γιατί τρώνε τις αράχνες πάντως, ειδικά κάτι μεγάλες 2-3 εκατοστά που έχει εκεί :p
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
Καπου εχω μια μικρη καμερα, πρεπει να ξεκινησω να την παιρνω μαζι μου γιατι στο τελος δεν θα με πιστευει κανενας.
Για τα υπολοιπα υπαρχουν και οι ειδησεις.
 
Top Bottom